Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: internist

Prikaži:
Bolje rangirani

Inga Mandac-Rogulj

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 13, ukupno ocjena: 60

5,00

Prim. Gordana Štajminger

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 14, ukupno ocjena: 30

5,00

Zdravko Perković

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 6, ukupno ocjena: 10

5,00

Zdravko Mitrović

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ines Mesar

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Dragica Soldo-Jureša

Prvo bih napomenuo kako je ocjena po pitanju čekanja takva jer se radi o dijabetesu, jako puno pacijenata i predanom radu liječnika koji nas nesmatra komadima mesa na traci već ljudima i zivim bićima koje očigledno cijeni kao i ljudski zivot i zdravlje.

Što napisati, razmisljam, gledam i nevjerujem kako ova divna i profesionalna liječnica jos nema nikakav komentar, a zavrijeđuje ga jako.
Prim.dr.Dragica Soldo Jureša odnosi se prema pacijentima kao majka, sestra, kcer i daje sve od sebe, trudi se i ima strpljenja, gleda u nalaze, cita, proucava, pise, razmislja, smije se, razgovara i samim svojim glasom te sigurnošću u samu sebe daje poticaj pacijentima.
To je liječnica koju mogu nazvati ako je potrebito i koja me svojim znanjem, zalaganjem, trudom, učenjem, usavršavanjem dovela na pravi, onaj zdravi put, koja me umirila i dala mi volju za život, koja mi je ustvari spasila taj moj zivot i sada skačem od veselja, blistam, nisam nervozan, vidim jer sećeri su od 5-6, a ne vise 23, 24, 25, 28...
Gospođo primarijus zahvaljujem Vam na svemu, zahvaljujem Vam što ste mi pokazali i naučili me kako se s dijabetesom moze zivjeti i što ste mi spasili život.

Nadalje bi se osvrnuo na sestre bolnice Vuk Vrhovec, 4kat, hvala dragim i lijepim sestrama koje imaju toliko volje ponavljati u nedogled, objasnjavati, smijati se snama pacijentima, vuci nas za ruku i kada zaspete u čekaonici čekajući probuditi nas i pitati dali smo dobro.
Drage i lijepe dame, medicinske sestre hvala Vam sto ste mi dali ogroman pooticaj i što Vam nije bilo teško odgovarati na hrpe mojih pitanja, sto ste me vodili skoro pa za ruku od vrata do vrata i uputili me u sve što je potrebito kako mi bolest nebi napredovala već kako bi zivio svoj zivot kao da nisam bolestan.
Drage sestre i gospođo primarijus HVALA vam od srca za sve....

Marko Leventić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Neven Baršić

Bila sam na zahvatu POEM kod dr.Baršića i od prvog kontakta imam pozitivno mišljenje o njemu.Vrlo temeljito mi je objasnio cijeli postupak i stekao moje povjerenje.Iako je to novi operacijski postupak odlučila sam prihvatiti i nisam požalila.Savjestan ,brižan i dobro je obavio svoj posao i sada se osjećam dobro.Sve pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marija Troskot

Najdoktorica,predivna osoba i liječnica naj, naj, naj,broj jedan na Kbc Rijeka.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Maja Filipović-Grčić

Ja sam kod doktorice u praćenju već nekoliko godina i dosad sam imala samo lijepa iskustva s njom. Prema meni je uvijek bila ljubazna, vrlo strpljiva i odgovara spremno na sva pitanja koja joj postavim te me smirila u puno situacija u kojima sam znala paničariti. Zaista, nikad nisam doživjela od nje ništa loše, nikad nije bio problem ako malo duže ostanem u ordinaciji i "pilim" s raznim pitanjima. Od mene samo lijepe riječi za nju.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ante Bosnić

Nagluha stara baka na prvom kardiološkom pregledu... zvuči kao scenarij za fijasko. Međutim, dr Bosnić dao si je truda saslušati je, objasniti joj prirodu bolesti i ponuditi opcije liječenja. Stvsrno detaljan i strpljiv u radu. Pohvale od nas!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu