Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Istarska županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Tatjana Ravnić-Bunčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 8, ukupno ocjena: 19

5,00

Vesna Janko-Radovan

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Općina Vrsar

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Aleksandar Košeto

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Nadia Komparić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Kristina Đuherić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Općina Barban

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Denis Komel

Gost 1551 :

Ovo još nisam doživio u životu..posebno u privatnoj klinici gdje bi trebali se ulizivati pacijentima jer ih oni isti hrane..Ušao sam u ordinaciju dotičnog radiologa..jedva dobar dan..pogleda me i pita šta mi je..ja odgovorim šta me sve muči,sa svojim strahovim i sve da me umiri..kaže legni tamo skini se..dođe do mene..kroz cijeli pregled ni riječi..sve tiho i hladno..na početku mu kažem šta me sve muči on ništa..pregled završi..sjednemo za stol opet bez ikakve komunikacije on počne pisati..i tako oiše par minuta..ja ga pitam nestrpljivo doktore i je sve u redu??on meni onako lagano bahato; čekaj da završim pisati pa ču ti odgovoriti..baš nezainteresiran,hladan kroz cijeli pregled i sa dozom cinizma..glupo mi je ovako pisati ali to je moje iskustvo..možda nekome drugome je bilo bolje..i na kraju je par rečenica izgovorio šta je morao..nje me umirio ni malo i niti malo dobar dojam nije ostavio!

Vjerujem da je sve bilo kako navodite jer sam isto dozivjela
Jedino se ne slazem da bi nam se trebali ulizivati vec korektno raditi svoj posao a na fakultetu su svi oni ucili i psihologoju koja je kod posjete lijecniku gotovo jednako vazna koliko i dobra dijagnoza. Uz to nakon dijagnoze (bez komentara) nije dao nikakvo misljenje niti uputu/savjet kome se dalje obratiti

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Denis Komel

Za privatnu polikliniku bi ocekivali drugaciji pristup. Na red sam dosla za par minuta, sve je uredno, sestra pristojna. Lijecnik je vrlo nepristupacan za bilo kakva dodatna pitanja. Na moje pitanje o pojasnjenju klinickog statusa pita me koje sam struke tj da li sam mu kolega. Nakon mog odgovora da nisam njegove struke, odgovara da je on to studirao godinama i da mi ne moze to objasnjavati. Smatram da takav odgovor ne bismo mogli ocekivati niti u javnom zdravstvu a nikako u privatnoj poliklinici za koje preglede placamo velike novce.
Na kraju mi daje nalaz u ruke kojeg presavijam na što on oštro kaze nemojte to raditi. Komentiram da zaista nije doktor koji be trebao raditi s pacijentima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Bojan Milanov

Dr.Milanov predstavlja sve ono što bi jedan liječnik trebao biti. Oporavak nakon operacije tekao je besprijekorno. Uvijek na raspolaganju za sva pitanja i pojašnjenja. Stručan, profesionalan, pažljiv i angažiran oko pacijenta 100%. Hvala Vam od srca!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Aleksandar Košeto

Već pri prvom susretu sa doktorom, jasno vam je da ste u sigurnim rukama. Dr. Košeto je prije svega veliki čovjek s kojim mi je tijekom 2 godine sve bilo lakše podnositi. Staložen, smiren, stručan i prije svega suosjećajan doktor, uvijek nasmiješen i spreman pomoći. Ne postoje riječi kojima bih mu se mogla zahvaliti. Sve nabolje pohvale najboljem doktoru!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Kristina Đuherić

Izuzetno stručna, ljubazna, spremna pomoći i detaljno pojasniti sve dijagnoze, ulijeva veliko povjerenje i imate osjećaj da ste u sigurnim rukama. Zajedno sa sestrom Sanjom koja je uvijek pristupačna i sa osmijehom na licu, zaista su odličan primjer kako se odnositi prema pacijentima. Naklon do poda!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu