Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Istarska županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Vesna Janko-Radovan

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Općina Vrsar

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Tatjana Ravnić-Bunčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 7, ukupno ocjena: 14

5,00

Ivor Ledinski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Doris Ladavac

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Nadia Komparić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Perkov

Bila sam kod dr. Perkova na kiretaži, sigurna sam da je stručan i da je sve napravio školski, ali obzirom da imam bolove ( koji su možda uobičajeni??), voljela bih da mi je umjesto"usmenog" napravio pravi kontrolni pregled i potvrdio mi da je sve u redu.
Rekao mi je da bolovi mogu biti zbog bolova u kralježnici, što je možda točno, ali nekako mi je glupo da idem kod fizijatra i žalim se na bolove i probadanje u donjem dijelu trbuha.
Da mu se nisam požalila "pregled bi trajao 15 sekundi (upisao je četiri riječi na nalaz, lupio pečat i potpisao se), ovako je trajao jednu minutu. Mislim da bi bilo pošteno da je napisao "iako se pacijetica žali na bolove, nisam ju pregledao". Dala sam si truda i raspitala se kod dosta poznanica koje su imale kiretažu, da li su pregledane, sve su odgovorile da jesu, a većina njih kod dr. Perkova i sve su sa njim prezadovoljne. Možda sam samo imala loš dan ( dan godišnjeg odmora zbog dugog čekanja) ili je doktor imao još puno pacijenata pa je morao odlučiti kome su pregledi potrebniji. Mislim da svi trebamo imati istu šansu i nije u redu da se moram naručiti privatno (da brže dođem na red) zbog onoga što je bila njegova dužnost.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Doris Pilato-Ćurko

Znaci jako jako lose iskustvo prije 3 godine moja majka je zvala da me naruci na pregled kod dr kao sto sam ja maloljetna osoba tad bila mama je morala zvat za mene i sestra je rekla da tog i tog datuma u to i to vrijeme dojdem majka je parkiravala dok sam se popela gore i pokucala sestri na sta se ona na mene izderala da sta kucam tko sam ja sta umisljam klinka koja je ostala napunpana sta mislim da sto sam trudna da cu doci na red prije pred cihelom cekaonicom me osramotila da sam se suzama spustil gdje sam susrela mamu na stepenicama i sve joj ispricala te kad je sesra vidila tko je moja mama nekim umusljenjm bahatim osmjehom se smiajla te kad je moja mama rekla moje djete je bolesno i nije zu radi nikakve trudnoce vec samo zato sto je bolesna onda se ona na moju mamu jos pocela derat te je izasl dr koja je bila neljubazna a kad je procitaa moje dijagnoze samo se ispricava nije mi jasno kako jedan mostrum moze raditi takv posao najomrzenija osoba mi je na svjetu. Nikad vise ni kod dr ni kod te sestre necu ici ne pada mi na pamet i svima isto preporucujem pogotovo trudnicama koje se ne smiju stresirat jer vjerujte ta zena emocije nema ogorcena je

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Edi Ladavac

Poštovani doktore,
Hvala što ste svojom ljudskošću, umijećem i stručnošću, pružio mi priliku za Novi život!
Kristina Batelić Staniša, Labin

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Rafael Sandalj

Točno 5 godina sam bila pacijent dr.Rafaela Sandalja. Ne mogu reći da sam u potpunosti nezadovoljna ali nezadovoljstvo prevladava u mojoj konačnoj ocjeni. Čini se kao da je umoran i nezadivoljan poslom koji obavlja! Ponekad pokušava "izvući" situaciju kojom šalom (točnije crnim humorom) kojeg mnoge pacijentice, pa tako niti ja ne volim! Na žalost i oprema koju koristi je jako zastarjela tako da se npr.trudnoća kod njega ne može voditi bez paralelnog odlaska i kod privatnog liječnika. Vodio je moju prvu trudnoću i došlo je do velikih problema (zastoj u rastu bebe) i propusta na koje me naravno nije upozorio. Strah kojeg sam proživjela nakon prijevremenog poroda koji se srećom spontano dogodio, ne bi nikome poželjela... Roditi dijete prije termina, vrlo male porođajne težine, a bez da vas je liječnik upozorio da nešto nije u redu je nedopustivo! U KBC-u Rijeka su više puta pregledali moju trudničku knjižicu i nigdje nisu našli podatak o tome da se posteljica osušila prije vremena i da je život bebe ugrožen, što je on ultrazvukom morao vidjeti! Tu u prilog vjerojatno ide zastarjela oprema koju koristi a ne znanje! Bitno, sa kilogramima u trudnoći (koje sam ukupno dobila 10) je bio poprilično opsjednut, na to je obraćao jako veliku pažnju i jedini komentar koji sam kroz trudnoću od njega dobivala bio je: "pazite na kile", bez obzira na to što sam po prirodi mršave građe, izvrsnog BMI-a!
Čekaonica je obljepljena razno raznim novinskih isječcima, porukama, citatima...gotovo sve na temu prehrane i "debelih trudnica" - jako neugodno i neprofesionalno.
Medicinska sestra je britka, brza je i sposobna, ali nekulturna i ekstremno neljubazna. Pacijentima i liječniku se obraća na "ti".
Sve u svemu, vrlo loše!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sandra Cvek-Ronjić

Užaš, pregruba sa pacijentima i bezobrazna, nervozna, namješta glavu silovito, razvaljuje usta. Ne preporučujem

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu