Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Karlovačka županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Matija Miletić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 13, ukupno ocjena: 20

5,00

Hela Puljić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Gordan Petričić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Ivan Bažant

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Dubravka Balen

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vladimir Franković

Dr.Frankovic je veoma ljubazan i izuzetno dobar doktor,u svakom trenutku je svojim pacijentima na raspolaganju,uvijek i u svako doba spreman da pomogne.Mogucnost poziva 24 sata dnevno,roditelju pruža veliku sigurnost,podršku i pomoć.Hvala Dr.Frankovicu na načinu rada i hvala veoma ljubaznoj sestri Snježani.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Robert Živčić

Dr. Živčić zasigurno je najbolji ginekolog u gradu i široj okolici. Odličan je dijagnostičar. Precizan je, temeljit, smiren i profesionalan.
Sestra dr. Živčića također je ljubazna, pristupačna i draga.
Svakomu bih preporučila ginekološku ordinaciju dr. Živčića.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mohamed Kattae

Doktor Kattae pregledao je moju malu kćer. Iako je još dijete, pristupio joj je kao pedijatar, ljubazno toplo, a pregledao ju je temeljito i profesionalno. U nas je ulio smirenost.
Nesumnjivo može biti uzor mnogim domaćim liječnicima!
Za svaku preporuku!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Franković

Izražavajući pisano mišljenje o radu doktora Vladimira Frankovića pristajem piliti granu na kojoj sjedim. A grana na kojoj sjedim je ova: držim besmislenim, sumanutim, bahatim pa i zlohotnim da laici prosuđuju stručnost stručnjakâ, pa tako i da roditelji koji nisu primirisali biokemiju ili anatomiju prosuđuju rad liječnika specijalista sa stažem dužim od pojedinih života. S druge strane, činjenica je da je zahvaljujući flat rate internetu lako doći do umotvorina kojekakvih piskarala s ozbiljnom patologijom koji teorijama liječničke zavjere plaše ionako isprepadane roditelje. I onda se ti isti roditelji s nekoliko klimavih tobože znanstvenih podataka suprotstavljaju liječniku specijalistu s tridesetogodišnjim stažem. Trideset godina puta (barem) dvjestopedeset dana godišnje puta (barem) dvadeset pacijenata dnevno. Prosudite sami.
Pristup doktora Frankovića roditeljima: ozbiljan, profesionalan, uljudan, uljuđen.
Pristup doktora Frankovića djetetu: odličan, kreativan, situacijski, smiren (na zamjenama smo se nagledali koječega – od pedijatrice zgrožene idejom da dijete prisloni cipelice uz njezinu snježnobijelu kutu opranu pervolom do trogloditskih odbijanja preslušavanja dvogodišnjega djeteta stetoskopom "jer nije mirno". (Samo usput: osvjedočio sam se više puta da doktor Franković dječju psihologiju kuži mnogo više nego mu je to potrebno.)
Elementi u prilog stručnosti doktora Frankovića: krajnje temeljit pregled djeteta, obraćanje pozornosti na pojedinosti, ispitivanje roditeljâ gdjekada do u beskraj. (Podsjeća me na staru školu liječnikâ koji su više pozornosti posvećivali teksturi noktiju, šarenici, boji tena i posturi pacijenta negoli papirima. Eh, gdje su ta vremena kada je pregled odista bio pre-gled!). Točnost dijagnoze (u slučaju naše dvoje djece): 100 % (retrogradno). Davanje prednosti prokušanim metodama liječenja, odabir antibiotika samo kada su prijeko potrebni. Savjete s prvih nekoliko pregleda nakon rođenja poslušali smo u cijelosti. Ne pobožanstvenjujem osobu pedijatra. Ali ipak moram primijetiti da starije dijete u svojih šest godina još uvijek nije uzelo ništa ozbiljnije od Lupoceta.
Demarkacijska linija doktora Frankovića: ne roditelji koji ne znaju, nego nadmeni i reakcionarni roditelji koji se prave pametni i stručni, a u životu nisu pročitali neki medicinski znanstveni članak s predstavljanjem slučaja, zaključcima, raspravom, literaturom.
Sestra Snježana: znanjem stasala uz doktora Frankovića, za deset godina bit će jedna od najjačih u Hrvatskoj. Strpljiva i ljubazna.
Smeta mi što se ovdje ocjenjuje vrijeme čekanja. Ono nije relevantno niti je pokazateljem stručnosti. Svi se sjećamo nekadašnjih socijalnih zubara, u petnaest minuta tri pacijenta, medicinski alije sirotanovići, pa svi u čeljustima nosimo posljedice tih solovjetskih supernormi. Nedvoumno je da se ne čeka zbog odugovlačenja bilo doktora Frankovića bilo sestre Snježane. Vjerojatno ima dana da ni čašu vode ne popiju. Ja ću uvijek radije sa svojim djetetom pričekati jer znam da će pregled biti temeljit.
Često čujem od roditelja doskočicu da su svi pedijatri dobri dok je dijete zdravo. S tim se ne mogu složiti. Neke bih od njih izbjegavao baš kad mi je dijete zdravo.
A gospodina doktora Frankovića svesrdno preporučujem! U mnogo širem luku od Karlovca.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Franković

Dr. V. Franković;

- stručan
- profesionalan
- odlučan
- precizan
- optimističan
- odvažan
- srčan
- osjećajan

Za pedijatra naše djece možemo reći samo sve pozitivno.
Dr. Franković ugrađuje i roditeljima i djeci samopouzdanje, bilo stanje organizma djeteta dobro, lošije ili najgore.
Maksimalno se trudi pregledati dijete i postaviti dijagnozu, smiren je i temeljit. Isto tako to napravi i preko telefona iako on dijete tada ne vidi.
Uvijek je drag, pristupačan, simpatičan. Voli šalu, voli dobre i razumne ljude, voli društvo, voli djecu.
Potrebno je poslušati svaki njegov savjet i primijeniti ga jer zlata vrijedi.
Tolikim znanjem pršti da bismo ga zvali s kraja svijeta.
Od dana kada smo ga odabrali i upoznali ne bismo ga mijenjali ni za što. Iznimno je drag, i naša ga djeca vole. Ne boravimo često kod njega, no onda kad idemo ili obavljamo sistematski pregled, uvijek je isti, požrtvovan i nezamjenjiv.
Sestra dr. Frankovića prati ga svim vrlinama i u timu su potpuno posvećeni svojoj profesiji.

Svima bismo ga najtoplije preporučili. Odličan je liječnik.

Sve pohvale za NAJ ordinaciju dr. Frankovića.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu