Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava / KB - Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 13, ukupno ocjena: 30

5,00

Siniša Varga

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Branko Bilić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 19

5,00

Vladimir-Zvonimir Pelegrin

Specijalizacija: vaskularni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Leonardo Patrlj

O predstojniku Klinike za abdominalnu kirurgiju KBC Dubrava, prof.dr.sc. Leonardu Patrlju

Danas počesto slušamo kako u ovom užurbanom vremenu liječnici i bolničko osoblje zaboravljaju svoj humani poziv. Pacijenti su, u strahu i neznanju, prepušteni sami sebi. Ponekad, liječnici nemaju vremena razgovarati s pacijentima. Posebno teško je biti liječnik u ovakvom užurbanom ozračju koje nije zaobišlo ni zdravstvo.

Biti gluhoslijepa osoba nije nimalo lako, no još je teže biti gluhoslijepi pacijent. Gluhosljepoća, dvostruko istovremeno oštećenje vida i sluha, uvijek ograničava osobu na više načina, no u bolnici to naročito dolazi do izražaja jer nema pristupa informacijama i komunikaciji, često smo usamljeni i izolirani u svojoj bolesti.

Ipak, još uvijek postoje liječnici i sestre kojima je humanost prije svega. Upravo me to potaklo da uputim jednostavne i tople riječi o kirurgu Leonardu Patrlju osobno, ali i cijelom timu, posebno glavnoj sestri Ireni (i drugim sestrama na odjelu). Želim iskazati VELIKU ZAHVALNOST!

ZAHVALJUJEM na profesionalnom i stručnom pristupu, primili su me u najkraćem roku te uspješno, sa svojim timom, operirali i učinili da gotovo nimalo ne osjetim posljedice svoje bolesti. Uspješna operacija vodila je do uspješnog oporavka te sam drugi dan već otpuštena na kućnu njegu.

Posebna ZAHVALA i za ljudsku toplinu koju sam osjetila tijekom boravka na odjelu. Njegove sestre uvijek su pronalazile strpljenja i načina da komuniciraju sa mnom, da mi prenose sve informacije ali i odgovore na sva moja pitanja. Nisam se osjećala sama ni izolirana jer one su uvijek bile kraj mene.

A najveća ZAHVALNOST njegovom razumijevanju mojih potreba te podršci u komunikaciji u omogućavanju imati prevoditelja i svoju doktoricu kraj sebe kad god mi je zatrebalo.

U takvom humanom ozračju prestaneš biti samo pacijent, već imaš i ime i osobnost koja se poštuje. Mjesec dana nakon operacije nastavila sam sa svojim aktivnostima, slijedim svoje snove. Svaki dan zahvaljujem što još uvijek ima liječnika poput Leonarda Patrlja.

Još jednom VELIKA ZAHVALNOST njemu, LIJEČNIKU SA ZNANJEM I SRCEM!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Vladimir Kovač

Danas nakon vise od dvadeset godina od operacije trostruke skolioze preko 60 stupnjeva, mogu samo pohvaliti doktora Kovaca jer me kraljeznica nije nikada zaboljela, normalno sam rodila i evo drugo dijete je na putu. Dosada bila na dvije kontrole i doktor je uvijek ljubazan i pristupacan.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Predrag Knežević

Zahvaljujući dr Kneževiću i sestrama na odjelu, najstresniji događaj u životu nam je postao podnošljiv. Tako lijepo sve objasni da ga na kraju nemaš šta pitati.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anđelko Vrca

Odvratno iskustvo pogotovo jer smo došli k njemu preko preporuke. Upute o liječenju, korištenju lijekova i slično daje isključivo usmeno, ništa ne upiše u povijest bolesti pa poslije tvrdi da nikad tako nešto nije rekao i da pacijent laže. Naknadno ispravlja i ono malo podatka što je upisao u kompjuter da odgovaraju njegovoj verziji priče. U ovom slučaju njegov nemar i potpuno krive upute o terapiji je bio veliki krivac za novi napadaj pacijenta a on je samo oprao ruke od svega kada smo ga suočili s time i još izvrijeđao ozlijeđenog pacijenta. Nikad više nekoga dovesti kod njega.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mislav Rakić

Ja sam Vida Obratov i pacijentica sam dr Mislava Rakića, spec.opće i abdominalne kirurgije Zavoda za abdominalnu kirurgiju, Abdominalna kirurgija 1, Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu. Po izuzetno teškom i opsežnom kirurškom zahvatu, koji je učinio dr Rakić krajem rujna 2016.i nakon kojeg se uspješno opravljam, želim i ovim putem upoznati širu javnost koliko mi je dr Rakić pružio podrške i povratio vjeru da mogu preživjeti svoju tesku dijagnozu. Njegov stručan, iskren, požrtvovan i uvjerljiv pristup meni kao pacijentu ohrabio me je neizmjerno tako da mi od samog početka lječenja ulio vjeru da se mogu nadati dobrom ishodu teške operacije koju je on morao učiniti. Sasvim sam sigurna da baš takvi lječnici kao što je cijenjeni dr Rakiću zaslužuju da budu među najdoktorima u Hrvatskoj.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu