Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava / KB - Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 18, ukupno ocjena: 60

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Daniel Unić

Specijalizacija: kardiokirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 15

5,00

Matija Horžić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Dragica Soldo-Jureša

Prvo bih napomenuo kako je ocjena po pitanju čekanja takva jer se radi o dijabetesu, jako puno pacijenata i predanom radu liječnika koji nas nesmatra komadima mesa na traci već ljudima i zivim bićima koje očigledno cijeni kao i ljudski zivot i zdravlje.

Što napisati, razmisljam, gledam i nevjerujem kako ova divna i profesionalna liječnica jos nema nikakav komentar, a zavrijeđuje ga jako.
Prim.dr.Dragica Soldo Jureša odnosi se prema pacijentima kao majka, sestra, kcer i daje sve od sebe, trudi se i ima strpljenja, gleda u nalaze, cita, proucava, pise, razmislja, smije se, razgovara i samim svojim glasom te sigurnošću u samu sebe daje poticaj pacijentima.
To je liječnica koju mogu nazvati ako je potrebito i koja me svojim znanjem, zalaganjem, trudom, učenjem, usavršavanjem dovela na pravi, onaj zdravi put, koja me umirila i dala mi volju za život, koja mi je ustvari spasila taj moj zivot i sada skačem od veselja, blistam, nisam nervozan, vidim jer sećeri su od 5-6, a ne vise 23, 24, 25, 28...
Gospođo primarijus zahvaljujem Vam na svemu, zahvaljujem Vam što ste mi pokazali i naučili me kako se s dijabetesom moze zivjeti i što ste mi spasili život.

Nadalje bi se osvrnuo na sestre bolnice Vuk Vrhovec, 4kat, hvala dragim i lijepim sestrama koje imaju toliko volje ponavljati u nedogled, objasnjavati, smijati se snama pacijentima, vuci nas za ruku i kada zaspete u čekaonici čekajući probuditi nas i pitati dali smo dobro.
Drage i lijepe dame, medicinske sestre hvala Vam sto ste mi dali ogroman pooticaj i što Vam nije bilo teško odgovarati na hrpe mojih pitanja, sto ste me vodili skoro pa za ruku od vrata do vrata i uputili me u sve što je potrebito kako mi bolest nebi napredovala već kako bi zivio svoj zivot kao da nisam bolestan.
Drage sestre i gospođo primarijus HVALA vam od srca za sve....

Marko Leventić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mislav Čimić

Naše dosadašnje iskustvo u radu s dr. Čimićem je isključivo pozitivno. Vrlo je ljubazan u ophođenju prema pacijentima i rado odgovara na pitanja. Nema medicinsku sestru, ali tehničar koji obavlja skeniranje je također ljubazan. Jedina zamjerka je vrijeme čekanja. Iskrena preporuka svakome tko treba stručnjaka s tog područja.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Zajc

Danas bila u KBC Dubrava .primio me doktor Zajc za kirursko vađenje zuba.inace imam velik strah od zubara.ovo danas je bilo pozitivno iznenađenje,odličan doktor,ljubazan,nasmijan.sve je lijepo objasnio,riješio bez boli.svaka čast doktore.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir-Zvonimir Pelegrin

Žao mi je, ali nemam pozitivna iskustva s dr. Pelegrinom. Imala sam operaciju vena u 10 mjesecu 2017 i to je prošlo sasvim u redu. Dolazim u prvom mjesecu na sklerozaciju i dan nakon zahvata otiče mi desna noga i osjećam bol pri hodanju. Dolazim u ambulantu kod dr Pelegrina na kontrolni pregled i skrećem mu pažnju na probleme koje imam. On mi govori da to sa samim zahvatom nema veze, da je to sigurno artritis i da u tom smislu napravim pretrage. Napominjem da je pregled obavio samo palpativno, bez color dopplera ili da me uputio da ga napravim. Sutradan, ipak odlazim po drugo mišljenje. Nakon pregleda color dopplerom ustanovljena mi je duboka venska tromboza i kolima hitne pomoći prebačena sam u bolnicu, gdje sam ležala 6 dana i primala terapiju. Otok na nozi je splasnuo i hvala bogu sada je sve u redu. Naravno da sam tf. obavijestila dr. Pelegrina o svemu i njegov zaključak je da sam ja tome ili sklona ili se nisam pridržavala uputa, što naravno nije istina. Ne mogu se oteti dojmu da je u mom slučaju, blago rečeno dr. Pelegrin postupio vrlo neprofesionalno, površno i neodgovorno.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tomislav Barčan

Sve naj

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu