Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava / KB - Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 18, ukupno ocjena: 60

5,00

Marko Tarle

Specijalizacija: maksilofacijalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Koraljka Hat

Specijalizacija: maksilofacijalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Igor Čikara

Izuzetno stručan doktor, ispravno je i od prve postavio moju rijetku dijagnozu koju su previdjeli i stručnjaci kojima je to bliže i uže područje. Sve pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jurica Maraković

Doktor Maraković njeguje izrazito profesionalan pristup i vrlo brzo i efikasno i strucno obavlja svoj posao. Ovim putem zahvaljujem mu sto mi je pomogao operacijom vratne kraljeznice i cijeloj ekipi doktora i medicinskih sestara sto su na vrlo brizan nacin obavljale svoj posao.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jasmina Čatić

Primljena na odjel u utorak, a tek ju prvi puta vidjela u četvrtak na viziti. Odrješita i neprofesionalna u komunikaciji. Nije razgovarala samnom vec preko mene s dvoje mladih lijecnika. Pitala ih zasto sam primljena i da me pripreme za otpust u ponedjeljak(za 4dana). Kada sam ju pitala je li to nuzno s obzirom da se nece raditi dodatne pretrage vec samo monitoring i da bih se ja cula sa svojim lijecnikom je li moguce taj monitoring napraviti iz kucne njege je rekla da se nju pitalo ne bi me ne primila, ali sada se nju pita kada idem kuci, a kada budem vani nek se ja dogovaram sa svojim doktorom sto zelim. Ili mogu potpisati za ranije pustanje i samo izasla iz sobe van. Prije toga njeno ophodenje s gospodom pored je bilo direktno u komunikaciji s njom gdje je objasnila na koju pretragu ide i zasto. Gospodina snaha i doktorica su prijateljice sto sam zakljucila iz jucerasnje posjete. Suludo je da moramo imati vezu da bi se netko donekle lijepo s nama razgovarao.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Domagoj Vergles

Primljen sam u OŽB Pakrac pod slikom akutne upale žučne kesice gdje sam liječen infuzijama antibiotika, ali s obzirom da nije dolazilo do poboljšanja odlučeno je provesti operativno liječenje.
Pokušaj laparoskopske operacije nije uspio, pa je učinjena klasična kolecistektomija uz podvezivanje arterija i kanala žučne kesica i drenažom. Nekoliko dana poslije prve operacije, radi curenja žuči na dren, učinjen je CT koji je pokazao da se radi o akutnom bilijarnom peritonisu. Nakon toga pristupilo se i drugoj operaciji gdje je nađeno da pored jedne klipse na bataljku žučnog voda ističe žuč, te je postavljen dodatni šav. Također učinjena je i lavaža, te drenaža.
Nakon tog drugog zahvata, moje zdravstveno stanje je bilo sve gorje, te sam nekoliko dana nakon druge operacije transportiran vozilom hitne pomoći u Kliniku Dubrava.
Tu sam imao drugi rođendan.
Naime, imao sam sreću da je u tim večernjim satima dežuran bio Dr.Domagoj Vergles koji je u izuzetno kratkom roku konstatirao bilijarni peritonis kao i sepsu. Tada je bio učinjen hitni operativni zahvat koji je trajao oko pet sati i koji je spasio moj život.
Za napomenuti je da sam neposredno prije te zadnje operacije već lagano počeo osjećati nesvjesticu i slabost, ali se sjećam da me je Dr.Vergles osobno gurao u krevetu do operacijske sale.
Za istog mogu reci samo riječi hvale i neizmjerne sreće, jer on je taj koji mi je spasio život.
S poštovanjem.
Mario Cetin, r.1978.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Boris Starčević

Izvrstan i iskusan liječnik s velikim srcem i znanjem. Velika preporuka!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu