Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava / KB - Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: abdominalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 18, ukupno ocjena: 60

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Toni Kolak

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 15

5,00

Daniel Unić

Specijalizacija: kardiokirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Koraljka Hat

Specijalizacija: maksilofacijalni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomo Lucijanić

Stručan, detaljan, uljudan, s puno razumijevanja i strpljenja sve objasni pacijentu, za svaku pohvalu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Berislav Perić

Vrhunski doktor, sposoban i siguran u sebe.. Tokom zahvata opusta pacijenta gdje cak i rizicno vadjenje umnjaka prolazi u opustenoj atmosferi! Same pohvale!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tatjana Tafra-Kodrnja

Kod doktorice sam došao na jednostavni pregled jer sam počeo imati problema s vidom. Pregled je bio površan i brzinski. Kad se u sekundi nisam mogao odlučiti s kojim probnim stakom bolje vidim (a doktorica ih je mijenjala velikom brzinom) onda je postala nervozna. Nakon možda 5-6 minuta bezinskog mijenjanja stakala rekla je da mi dioptriju ne može točno odrediti "jer sam nemiran", te prešla na temeljitiji dio svojeg pregleda. Prvo mi je dala posjetnicu optičke trgovine s kojom vjerojatno ima neki dogovor uz napomenu kako oni imaju najbolje optotehničare. (Da sam htio pregled optotehničara otišao bi u bilo koju optiku jer sve nude besplatne preglede!) Potom je počela reklamirati neke kapi za oči i umjetne suze, osjećao sam se kao da sam s trgovačkim predstavnikom. Na koncu mi je dala preporuku za dvoje naočale s manjim dioptrijama. Uglavnom, po izlasku iz ordinacije bacio sam sve promotivne materijale koje mi je dala i ubrzo se naručio na privatni oftalmološki pregled. (Gdje mi je dioptrija jednostavno utvrđena, dobio sam jedne naočale uz dioptriju koja nije ista kao ona koju mi je preporučila dr. Tafra-Kodrnja. Nakon nekoliko tjedana nošenja naočala rekao bi da mi je ova diotrija pogođena.) Žao mi je da ovakvi liječnici doprinose nepovjerenju u sustav javnog zdravstva i očito godinama lagodno žive "u zavjetrini" financirani iz javnog proračuna. A nama svima je zbog takvih liječnika postalo lakše otići na privatni pregled nego se boriti s vjetrenjačama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Domagoj Lemac

Odličan liječnik, stručnjak, brine za pacijente. Prošao sam samo kroz ambulantu nakon nezgodnog iščašenja ramena. Osoblje u ambulanti je stručno i odlično obavljaju svoj posao, a dr. Lemac je u svojoj brizi izašao iz okvira minimalne skrbi. Vidi se da voli svoj posao i obavlja ga temeljito uz puno brige za pacijente. Ovakve liječnike trebamo u Hrvatskoj.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivica Horvatić

Ne želim umanjiti njegovu stručnost i znanje, no izuzetno drzak, samodopadan i neuljudan čovjek sklon ponižavajućem vrijeđanju pacijenata i njihovih obitelji...

Poruka administratora, 21. Travanj, 2018. u 11:55 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu