Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornja Dubrava / KB - Dubrava

Prikaži:
Bolje rangirani

Mislav Rakić

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 14, ukupno ocjena: 35

5,00

Siniša Varga

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Branko Bilić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Davor Brajdić

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Leonardo Patrlj

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 16, ukupno ocjena: 19

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jasmina Čatić

Profesionalna, studiozno analizira dijagnozu pokušavajući odabrati najbolje riješenje za pacijenta. Hoću reći, nije površna, što liječnici često znaju biti. Veliko razumijevanje prema čovjeku, strpljiva i tolerantna, hoće poslušati ono što bolesnik želi reći o svojoj bolesti. Povezuje sve potrebne parametre-druga mišljenja i trenutnu opću situaciju pacijenta u odabiru najbolje moguće strategije liječenja. Odmjerena i draga doktorica, jedna od rijetkih za koju bolesnik nije samo broj ili list papira ispisan dijagnozama i laboratorijskim nalazima, te se zbog toga puno zahvaljujem na ukazanoj pomoći....

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Kovač

Iskreno, ne znam sta da mislim o Kovacu. Svijestan sam da je osoba nauke, i vjerujem da mi je zelio pomoci sa operacijama. *ALI*: obe moje operacije kod njega nisu uspijesno zavrsile.

Prva operacija prije ~12 godina, prednji zahvat. Prije OP: 40 stepeni skolioza. Problem: Implantat se propolovio nakon dvije godine. Taj dogadjaj je bio dosta strasan. U jednom trenutku sam osjetio intenzivan bol kroz cijelo -- od mjesta gdje je instrumentacija pa do vrha prstiju.

Druga operacija prije ~9 godina, straznji zahvat. Prije OP: 70 stepeni skolioza. Problem: Seraf mi se prosle godine odvalio iz kosti. Ovo nije bilo bolno. Osjetio sam nesto cudno u ledjima u tom trenutku, i nista vise. Sutradan nisam mogao ustati od bolova u ledjima. Sa vremena na vrijeme mi otekne mjesto oko serafa, a to onda zna 15 dana boliti.

Po Kovacovoj statistici (15% reinstrumentacija straznji i 0.5% za prednji), ja sam 1 u 1300. Ovo vama svima treba da bude ekstremno sumnjivo. Poznajem i druge osobe kod njega koje su opet morali na OP.

Posto trenutno imam boravak u Germany, otisao sam ovdje kod jednog svijetskog eksperta za skolioze (dugo cekanje za termin). Ovaj se morao dobro suzdrzati da mi ne kaze da je Kovac sfusario. Ovo su mu bile rijeci:
"nije lijepo sta nam kolege tamo rade", "ovo se ne radi prednjim zahvatom", "sta tamo seraf trazi?", "operacija nije dovela kicmu u ravnotezu", "ne preporucujemo vadjenje implantata, vec ponovnu reinstrumentaciju i korekciju prijasnih operacija". Ovaj doktor kicme sa 140 stepeni ispravi na 20, a za moje je rekao da se moglo skroz ispraviti.

"Sta tamo seraf trazi?" -- zbog ovoga, dame i gospodo, ja moram sad ici opet na OP. Kovac je stavio seraf gdje je opce poznato da je kost slaba: Processus transversus. Razumijem da se moze seraf malo loze postaviti, ali on mi ga je zamalo u rebro stavio.

Idite vani ako mozete. Zivot je dug i treba vam kicma. Kod nas se uce na nas.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tatjana Tafra-Kodrnja

Prijavila sam se ovdje samo da bih buduće pacijente odgovorila od posjeta ovoj doktorici.
Nedavno je operirala mome mužu kataraktu i totalno zbrljala. Nije do kraja očistila mrenu, on vidi slabije nego prije operacije, naručuje ga na bezbrojne kontrole i govori kako to nije nešto i da će se to srediti laserom, ali tek za dva mjeseca.
Spominjem i da je čekao na tu operaciju poslije koje je slijep na to oko, punih 8 mjeseci!!!
Doktorica krivi instrument koji im se stalno kvari?????!!!!!
Nikako ne idite k njoj, jer nije pokazala niti malo suosjećanja što je čovjeku koji je koliko-toliko vidio, uništila i to malo vida na ne zna se koliko još mjeseci. I to ako s laserom sve učini kako treba ili će se možda i on kvariti?!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Savić

Izvrstan urolog,stručan u svom polju,surađuje s kolegama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darko Chudy

Poštovani ovo je moje iskustvo s dr. Chudy-em i neurikirurgijom Dubrava. Radi se o mojoj kćeri koja ima 14 god. Nakon simanja MR-a utvrdili smo da postoji tvorba u glavi za koju doktori nisu bili sigurni o čemu se radi. Trebalo je napraviti Stereotaksiju tvorbe (biopsiju). Preko veze smo došli do dr. Chudy-a koji je stereotaksiju dao da odradi specjalist na odjelu. Stereotaksija je napravljena uspješno i sve iza toga je bila čista KATASTROFA. Dobili smo nalaz iste na kojoj je utvrđen nekakav benigni tumor za koji nitko nije nikada čuo u HR, a dr. Chudy-u to nije bilo čudno??? Svim stručnim ljudima pa čak i patologu u Dubravi je bio čudan nalaz ali dr. Chudy-u nije ni pogledao. Da skratim priču, mi smo u kontaktu s patologom u Ljubljani sami organizirali revidiranje istog i naravno rezultat nije bio ni sličan onom prvom nalazu. Radilo se o Oligodendrogliomu. Dr. Chudy kao veliki "stručnjak" uopće nije ni posumnjao na nalaz iz svog odjela patologije na Dubravi već nam je rekao da se tumor ne može operirati jer je velika opasnost i da nema baš sjajne vijesti, da mu je žao i da se javimo na odjel onkologije u ZG. Sreća da smo mi okretn i nismo poslušalii već smo bili u kontaktu s Ljubljanom, s neurokirurgijom u Rijeci i Neurokirurgijom na Rebru. Da ne duljim, kćer je uspješno operirana na odjelu Neurokirurgije REBRO i nalaz nakon operaije je nažalost bio GLIOBLASTOM IV. Odlično odgovara na terapiju i sad je stabilno. Šteta što tako veliki stručnjak sebi dozvoli da nekome presudi u 5 min, a još gore je jer se ovdje radi o djetetu. Samo da je rekao mi to tu ne radimo javite se u drugi neurikiruški centar i ispao bi čovjek, ovako je ispao KUKAVICA s EGOM do neba. LOŠE da LOŠIJE ne može biti.
Sestre i odjel u Dubravi su bili odlični.
Za sve što sam napisao postoji opsežna medicinska dokumentacija.
Lorenc

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu