Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Maksimir / KB - Merkur

Prikaži:
Bolje rangirani

Inga Mandac-Rogulj

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 13, ukupno ocjena: 60

5,00

Drago Odak

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 11, ukupno ocjena: 40

5,00

Franjo Jurenec

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Domagoj Ivanović

Specijalizacija: opći kirurg

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Antun Bačić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Krešimir Martinac

Kratak pregled, ne vjeruje mi sto govorim, tako da neznam cemu pitanja kada je jednim pogledom na mene vec donio svoje zakljucke. Jedini parametar kojem vjeruje jest da je tsh u normali, nikakvih ostalih pretraga ne trazi. I sama sam mogla pogledati nalaz krvi i vidjeti da sam, prema ovom doktoru, "zdrava". Za procitati brojke i usporediti sa refetentnim intervalom ne treba medicinski fakultet.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vedran Kardum

Apsolutno divan čovjek i doktor. Vidi se da je predan poslu i odlično ga radi. Nježan,strpljiv,temeljit,sve objašnjava. Uz njega osjećala sam se mirnjom i sigurnijom. U jednoj trudnoći me je primio,u drugoj radio carski rez. Rez su hvalili svi redom u vizitama do mog osobnog ginekologa. Danas je gotovo neprimjetan. Sve pohvale divnom čovjeku i doktoru!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ratko Matijević

Profesor Matijević vodio mi je trudnoću od samoga početka. Na svako moje pitanje (a bilo ih je poprilično) odgovarao je strpljivo i jasno. Budući da se trudnoća vodila kao visoko rizična bio je pun razumijevanja za sve moje nesigurnosti i strahove. Ništa ne prepušta slučaju i svakom nalazu i najmanjoj sumnji pristupa ozbilno. Ima vrlo profesionalan i ljudski pristup, zna umiriti pacijenta. Zadnje tjedne prije poroda provela sam u bolnici Merkur i imam samo riječi hvale za profesora Matijevića kao i za kompletno osoblje na odjelu. Za sebe mislim da sam dosta zahtjevna, ali ovaj liječnik ispunio je sva moja očekivanja. Danas sam sretna majka sedmomjesečnog dječaka i s vremenskim odmakom mogu reći samo HVALA profesore na svemu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Yvonne Lončarić

Jako neljubazna i neprofesionala doktorica koja ne zna komunicirati s pacijentima. Vrijeđala me, govorila da joj se neda svaki dan spasavati zivote koji su ugrozeni nesavjesnim postupcima. A da napomenem da se gospoda nije ni prestavila, nije pitala sto se dogodilo ni zasto se nesto dogodilo, nije pokazala ni trunku ljudskosti u svom nastupu. Njen posao i tako nije da daje savjete i misljena koji nisu dio njene struke pa bi preporucila da u buduce ne komunicira s pacijentima ako bas ne mora jer nakon razgovora s njom ni psihijatrijski tim ti ne moze pomoci da se oporavis.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vanja Fenzl

Od ove silne ljubaznosti o kojoj drugi pričaju ja nisam doživjela niti komadić. Bila je totalno osrednje pristojna, čak bih rekla hladna i ostavila dojam da posao obavlja jer mora, a ne jer želi ili voli. Na čekanje i osoblje nemam primjedbi, sve je bilo skroz ok.
Doktoricu bi ocijenila kao izuzetno lošeg dijagnostičara, smjestila mi je trudnoću na totalno krivo mjesto, odisala lošom prognozom i time me samo užasno uplašila. Naručila sam se na drugo mišljenje i uzv je pokazao da je trudnoća smještena doslovno školski, na mjestu gdje i treba. To je stvar koju joj jako zamjeram jer mislim da ona nije neko sa 6 mj radnog staža ili netko tko se tek uči, da si baš takvu početničku grešku dopusti. Ne odiše empatijom koju smatram da bi jedan ginekolog ipak trebao imati. Štura je u objašnjavanju, skroz nezainteresirana za pacijenta. U svakom slučaju, ne bih više nikada posjetila ovu doktoricu niti bih ju ikome preporučila.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu