Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec / KB - Sveti Duh

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Pavlović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 13, ukupno ocjena: 20

5,00

Vera Slatinski

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Rosana Troskot-Perić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Zvonko Zadro

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 14, ukupno ocjena: 10

5,00

Alan Šerman

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Berivoj Mišković

Zahvaljujući stručnosti, pozitivnosti i strpljenju ovog liječnika ja sam napokon čudom postala majka iz šestog pokusaja jer sam dosla njemu. Jako stručan, ljubazan, nasmijan a ozbiljan kad to od njega situacija trazi, ulijeva nadu i pozitivnost. S mojom trudnoćom učinio je čudo, zahvaljujuci njemu konacno sam rodila i postala majka! Ovo je Boziji covjek, zahvalana sam do kraja zivota... sve pohvale zaista odlican lijecnik!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gina Frković-Solomun

dcvita38 :

Vrlo bahata i nesusretljiva osoba. Čovjeka ne vidi kaj čovjeka nego ga gleda kroz nalaze. Vrlo promijenivog raspoloženja. Donesena mi je dijagnoza krvi, ali nikada nije našla za shodno da me pogleda i eventualno pojasni bolest. Donijela općenitu dijagnozu, grupa poremećaja, umjesto da donese točnu. Prije nego sam otišla na operaciju žući, napisala da sam otišla bez njezine dozvole, kao da je ona vlasnik sada moga tijela i određuje što ću ja. I sada to stalno na svaku povijest bolesti prepisuje. Na istu krvu sliku prije tjedan dana nije mi trebalo ništa, a sada trebam dvije terapije, drugim riječima niti sama ne zna što radi. Odlučila sam promijeniti hematologa, jer ne daj bože da me ona vodi cijeli život. Svakako ju zaobiđite ako možete. Da je najveći stručnjak na svijetu, jadni ste kada morate doći u ruke takve Ego tripašice.

Nazalost i ja sam ju susrela

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gina Frković-Solomun

Doktorica je izuzetno nesusretljiva, uopce NE SLUSA pacijenta, drzi se visoko, zadire u privatnost pacijenta. Mene osobno je klevetala i pisala lazne informacije na nalaze, bavila se vise time sto sam pusaca ne hematologijom, drzala me na ljekovima koje ja nisam mogla podnijeti i kad sam dozivila strasne bolove izazvane tim ljekom a ocito zna samo sopati ljude kortikosteroidima pogotovo trudnicama, nije me htjela ni saslusati. Zinula sam a vec je bila vani. Da se sama nisam skinula s medrola koje je ona prepisala da dalje uzimam a nije vise bilo potrebe neznam kakve bi mi kosti danas bile. Ne slusa pacijente, ne upucuje ih u ozboljnost neuspojava, ako ste slucajno pusac za sve je kriva cigareta(a sama pusi), dok sam lezala u bolnici usudila se reci sestrama da mi zabrane da izadem van(cekala sam bebu da idemo kuci). Jako zalosno... jako zalosno... Bavi se svime osim sa onim cime bi trebala. Ljubaznost ona nije upoznala.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vladimir Blagaić

Nadasve strucan, sto je u konacnici najvaznije.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jelena Dorešić-Petrinović

Dok je primarijus Dorešić Petrinović vrlo nježna i strpljiva prilikom pregledu djece te ima dovoljno iskustva u jednostavnim operativnim postupcima rješavanja strabizma ili suznih kanala, KATASTROFALNO NEISKUSNA je u operacijama dječjih mrena. Napravili smo tragičnu grešku i odlučili se da nam ona operira dijete. Bebu od 5 mjeseci s kongenitalnom mrenom. Ono što je ona napravila zgromilo je oftalmogloge u Hrvatskoj, Sloveniji i Belgiji kod kojih smo išli spašavati oko. Da parafraziram, pitali su nas da li smo dijete dali seoskom liječniku da se vježba. Ne samo da je traljavo i loše izvela operaciju, već je 3 dana nakon operacije išla pregledati dijete u anesteziji za koju je rekla da će trajati 10 minuta, vratila se nakon 45 minuta i dez da je priznala kako je radila dodatne zahvate BEZ IKAKVIH KONZULTACIJA I DOPUŠTENJA nas roditelja. Rekla je samo da je izvadila jedan šav, kasnije se ispostavila da je pokušavala čistiti vitreus.
Nakon što je dijete razvilo zbog loše operacije sekundarni glaukom, ona ga nije bila u stanju dijagnosticirati. Prošlo je gotovo 6 mjeseci od te operacije, moje dijete je imalo još 2 operacije spašavanja oka, i sve to zahvaljujući toj primarijusici. Mi smo sretni da je oko uopće u glavi, o funkcionalnosti oka ne usudim se ni sanjati.
Mi elemente za tužbu imamo i svakako ćemo poduzeti sve pravne korake ta se ta žena više nikad ne usudi nekom drugom djetetu uništiti vid. Njeni postupci su krajnje neetični.
APELIRAM NA SVE RODITELJE, doooobro razmislite ako morate operirati djecu da li je Dorešić najbolji izbor. Mom djetetu je uništila šansu za normalan život, osakatila mi je dijete bez imalo pretjerivanja. Pokušavam biti fer, pa joj priznajem činjenicu da je nježna i da ju klinci vole, pregled vida, čitanje slova s ploče, praćene dioptrije, to je sve ok. No na operacije se nemojte usuditi kod nje ni u kom slučaju.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu