Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec / KB - Sveti Duh

Prikaži:
Bolje rangirani

Ana Tikvica-Luetić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 9, ukupno ocjena: 44

5,00

Vera Slatinski

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Alan Šerman

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Senad Ramić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Rosana Troskot-Perić

Specijalizacija: gastroenterolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Senad Ramić

Pristojan,profesionalan,ljudski pristup aktivan u djelovanju po dijagnozi.
Sve sto bi od prabog lijecnika ocekivali -kada bi svi radili kao on zdravstvo bi bilo ugodnije te bi opravdalo cijenu.
Pohvale i sestri koja radi s njim.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Nikolina Marić

Otac mi je nedavno boravio na odjelu intenzivne koji vodi dr Marić. Iako je otac bio u jako lošem stanju, te na kraju i preminuo, doktorica je svojim pristupom ocu i nama kao obitelji svojim pristupom i brigom puno značila. Za razliku od mnogih doktora sa kojima smo se u to vrijeme susreli, u svakom trenutku ona, (kao i dr Udiljak sa istog odjela) je bila dostupna da nas uputi u očevo stanje, sa empatijom, brigom, odgovornošću i puno poštovanja. Veliko hvala što je svojom ljudskošću olakšala te teške dane.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Bago

Gastroenterološku dijagnostiku ili terapiju ne bih više nikada povjerila dr Bagi.
OBRAZLOŽENJE
USKRATA BILO KAKVIH INFORMACIJA- IGNORIRANJE PACIJENTA : Dr Bago mi je ordinirao petodnevnu hospitalizaciju (9.-13.6. 2014.),. a da nije priopćio njezin cilj i domet u smislu dijagnostike koja će se raditi, kao ni bilo što drugo u vezi pojedinih dg pretraga, kojih je u pet dana učinjen mali broj (KKS, EKG, UZV I MSCT abdomena i RTG pluća. UZV I CT abdomena sam radila i prije te hospitalizacije (zadnji MSCT s IV kontrastom u svibnju 2013; UZV abdomena u siječnju, rujnu i studenom 2013.), pa njihovo ponavljanje nije donijelo ništa novo u dijagnostici tvorbe na mjestu odstranjene slezene. Pretpostavljala sam da će se tijekom hospitalizacije obaviti biopsija predmetnog tkiva, radi postavljanja definitivne dijagnoze, što bi opravdalo hospitalizaciju. Dakle, nisam ni konzultirana oko hospitalizacije, slaganja ili ne oko njezinih ciljeva i dometa. Time su pre kršeni čl 6 I 8. Zakona ozaštiti prava pacijenata.
Dr Bago mi je u bolnici rekao da će raditi (samo) UZV I MSCT abdomena.
U popodnevnoj smjeni mi je medicinski brat ili laborant, dakle osoba sa SSS, koji je došao uzeti uzorak krvi rekao, bez ikakvih komentara, što i nije dužan niti ovlašten dati, da ću ići i na RTG pluća i na gastroskopiju. Ovo predstavlja kršenje čl 9 Zakona o zaštiti prava pacijenata da ovakve obavijesti mogu dati samo osobe s VSS medicinske struke).
Dr Bago nije tražio moj pristanak za RTG pluća, niti mi objasnio zašto ću tom pretragom, uz MSCT abdomena,biti iz ložena dodatnom ionizirajućem zračenju, izloženost kojoj imam pravo kontrolirati. Ovim je prekršio čl 6.,8. I 16 Zakona o zaštiti prava pacienata. Biopsiju tvorbe na mjestu slezene, koja bi opravdala RTG pluća I EKG, nije radio. Ako je sumnjao na metastaze na plućima, pa zato tržio njihov RTG, nije jasno zašto je u otpusnom pismu zatražio da se tumorski biljezi naprave nakon hospitalizacije.
Ni za usput “dodanu” gastroskopiju od mene nije zatražen ni usmeni, ni pisani pristanak. Dr Bago mi nije odgovorio na izričito pitanje koje indicije kod mene zahtijevaju da se ona obavi. Njegov odovor na viziti “To svima radimo rutinski. Naš tim koji to radi je vrlo dobar” za mene nije predstavljao odgovor na pitanje zašto bi se radila u mom konkretnom slučaju. Stoga sam odustala od gastroskopije kada su je na meni počeli obavljati. Nisu tražili da potpišem ni izjavu o odustajanju (= kršenje čl 6 Zakona o zaštiti prava pacijenata).U otpusnom pismu opis mog odustajanja uvrijedljivo sugerira neuračunljivost “Bolesnica čupa aparat i odustaje od pretrage”. Ne poštuje se moje pravo da od pretrage odustanem.

BAHATOST, VRIJEĐANJE, NEETIČNOST
• Na UZV pretrazi je dr Bago više puta, ne obraćajući se nijednom riječju meni, svom suradniku pogrdno govorio da se “nisam očistila” i “puna sam …..”, apsolutno nesvjestan da tu nema moje krivnje, jer mi nitko od njegovog pomoćnog medicinskog osoblja prethodnog dana nije rekao da se kod njih (izuzetno, za razliku od drugih ustanova I ambulanti) UZV abdomena obavlja uz prethodno čišćenje, kao za kolonoskopiju, niti mi je itko od osoblja donio sredstvo za takvo čišćenje, već samo čaj.
• Kao da to kinjenje nije bilo dovoljno ponižavajuće na samom UZV pregledu, a neskrivljeno s moje strane, te su se pogrdne kostatacije o “utrobi punoj……” našle čak i u krajnje uvrjedljivom otpusnom pismu i to ispisane TISKANIM SLOVIMA.
• od prijema do otpusta ordinirajući liječnik dr Bago NIJEDNOM NIJE SAMNOM RAZGOVARAO. Pri otpustu sam dobila otpusno pismo, a on se nije ni pojavio da bi se osvrnuo na ciljeve i ishod hospitalizacije, rekao nešto o dojmovima I što mi preporučuje, što mogu očekivati.
Spomenutim postupcima dr Bago je prekršio :
1. Konvenciju o ljudskim pravima i biomedicini, 1997. čl. 1. temeljnih odredbi - o jamčenju poštovanja svakom pacijentu
2. Zakon o liječništvu (2003) Čl 2. ad3. O poštivanju prava pacijenata, kao načelu obavljanja liječničke djelatnosti);
3. Kodeks lječničke etike I deontologije, HLK (2006.) čl. 2. st.4. ……o poštivanju prava pacijenta da obaviješten prihvati ili odbije pojedinog liječnika ili liječničku pomoć.
4. Zakon o zaštiti prava pacijenata (čl 6.,8.,9., 16 i 42) – o pravu pacijenata na informiranost I suodlučivanje o njegovom liječenju, davanju suglasnosti i odbijanju dijagnostičkog ili terapijskog postupka, obvezi da jedino osoba s VSS iz medicine može pacijentu priopćiti na koje će dg potupke ići itd.

Neorganizirana djelatnost Odjela interne :
1. Kada sam u petak, pred hospitalizaciju u ponedjeljak, došla pitati glavnu sestru na Odjelu kako se trebam spremiti za prijem, nije mi rekla da moram biti na tašte. To niti danas ne stoji na uputama Bolnice Sv Duh na njihovoj mrežnoj stranici s Uputama pacijentima za prijem u bolnicu (http://www.kbsd.hr/Opce-upute-za-pacijente). No, po prijemu u ponedjeljak su očekivali da sam na tašte, jer su htjeli odmah obaviti lab pretrage.
2. Niti glavna sestra, niti njezine kolegice nisu mi rekle rekle da njihov odjel traži “čišćenje” pacijenta pred UZV abdomena (to se ne traži niti u jednoj poliklinici, niti danas, niti sam se igdje, prije te hospitalizacije na Sv Duhu, za UZV abdomena trebala tako pripremiti, nego samo dijetnom prehranom), kao da se radi o kolonoskopiji. Što je još gore, nitko od njih mi na dan uoči UZV nije donio sredstvo za čišćenje (samo je čistačica donijela veliku posudu čaja I rekla da popijem što više), tako da se neprimjereni prijekor i prijezir dr Bage sasvim nezasluženo sručio na mene, kako sutradan na UZV-u, tako i u njegovoj sramotnoj formulaciji mog otpusnog pisma.
3. Nisu se držali rasporeda mojih pregleda. Radiološki odjel me nije primio na MSCT na dan kada je bio zakazan I ja uložila trud u pripremu (”čišćenje&rdquo nego slijedećeg dana, mada kod obavljanja pregleda bolnički pacijenti imaju prednost pred “vanjskim”.
4. U petak nisu vodili računa da me pravodobno otpuste. Čekala sam na otpusno pismo sve do 16h, mada je dr Bago bio u svojoj sobi, na Odjelu i povremeno izlazio I zadržavao se, sam, na hodniku, očigledno nezauzet.
5. Zakazali su i u prijavi HZZO-u da su me tog petka, 13. lipnja 2014. otpustili iz bolnice, pa me HZZO vodio kao “hospitaliziranu osobu” još godinu i pol dana. To je utvrdila med. sestra u ambulanti liječnice obiteljske medicine čiji sam pacijent, pa sam morala sama intervenirati kod HZZO-a.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Saša Janković

Vrhunski stručnjak

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dean Šarić

doktor Dean je sjajan doktor. prije svega covjek je ljubazan, smiren, predan svom poslu, ima strpljenja za objasnit, detaljan, simpatican. prije par dana kod njega sam skinula dioptriju pa mogu reci svjeze dojmove. zaista je sjajan doktor, svee sveee pohvale dr. saricu zahvaljujuci njemu sada vidim bez naocala i oba dva brata su kod njega skidala dioptriju prije cca 7-8 g. i prezadovoljni su.. doktore hvala i nastavite tako sa radom i pacjentima.lp

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu