Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Primorsko-goranska županija / Grad Rijeka / KBC - Rijeka

Prikaži:
Bolje rangirani

Herman Haller

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Oleg Petrović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 6, ukupno ocjena: 19

5,00

Branimir Peter

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Ervin Avdović

Specijalizacija: kardiolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

5,00

David Bonifačić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Srđan Novak

S doktor sam se susrela ambulantno kada je vikao na mene, vrijeđao me, u potpunosti se neprofesionalno ponašao, rasplakao me te u 3min rekao gotovo izađite, dalje..... gdje je sestra komentirala, ma ne plačite niste ni prvi ni zadnji danas. Rekao je vezano za sumnju na bokest vidjet ćemo kada se razvije. Nakon 3g dolazim kod druge dr. u istoj ustanovi i doktorica zbog pogoršanja stanja traži hospitalizaciju. Doktor Novak je šef tog odjela te prilikom moje hospitalizacije doktor često bude na viziti te se stalno podsmjehuje što sam vidjela da pacijentima smeta. Zbog lošeg vođenja odjela i obrade jedna pacjentica je skoro umrla u sobi pred svima a druga također zbog loše obrade jer se nitko nitko nije sjetio skinuti čarape osoba je završila nakon 2 dana na njegovom odjelu u čarapicana na kirurgiji zbog gangrene. Kod mene je bio problem medrol na kojem sam već godinu i nešto te se u krvi ne može vidjeti puno toga, doktor je uvijek vizitu drzao 2min max i to sam slobodno mogla biti i odsutna. A kada bi postavila pitanje vješto bi ga izbjegao kao pravi političar i nestao sa odjela da ga ne možeš poslije uliviti. Svoje neprofesionalno i grdo ponašanje je promjenio tek nakon upozorenja jedne doktorice iz druge branše. No, zbog kompliciranosti bolesti i mješanja simtoma, a doktor ne koristi vrlo
Bitnu kliničku i simptomatsku sliku pacjenta već vidi 2cm ispred sebe samo u krvne nalaze šalje naprasno ljude doma bez dijagnoze ili sa dijagnozom koja je zapravo još jedan simptom bolesti koju on ne želi potvrditi jer je krv sada “ok”. Zbog medrola i drugih ljekova. Šalje osobu koja je u teškim bolovima, u mukama s drugim organima, koja teško hoda, koja je godinama šetala od doktora do doktora, i kojoj je rečeno da će se u bolnici pronaći uzrok zato i je hospitalizirana. Šalje doma sa rečenicom:: dobro šta sada, ležat ćeš doma, pa ako bude trebalo ćeš opet doći tu. Zašto ako sam već sada tu? Šalje doma sa još manje ljekova koji su joj još nekako pomagali da hoda, drži čašu u ruci...osobu koja ne može osnovne ljudske potrebe sama obaviti a kamoli kućanske, koja je uglavnom sama jer svi rade. A drugi doktori, koji su motiviraniji da pomognu osobi i da bude koliko treba dok se osobi ne nađe rješenje, nažalost svi slegnu ramenima, sa flasterom preko ustiju, kako kaže šef. I onda se otpusnica naravno mora brzo napisati jer je šef “sprašio” pacijenta van, tako da onda u otpusnici pišu krivi ljekovi, neobjašnjive informacije. I naravno, dalje oacijent koji je pozvan da vise ne hoda po ambulantama okolo godinama opet je na početku i opet obavlja sve ambulantno, za svaki organ zasebno. I naravno takvim pacijentina se uvijek još pripišu psihosomatske dijagnoze: jer tko bi nakon 5g pokušavanja po raznim i često zločestim doktorima, onda dobije nadu da će se u bolnici riješiti pa se ne rješio, bio vrlo sretna i pozitivna osoba???? Svaka čast dr.Novak!!! Rijeka je jako ponosna (sarkazam)

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Marko Klarić

Ovaj takozvani doktor, jedino sto zna je traziti pacijentice na fejsbooku, nakon sto zavrsi pregled. A da ne pisem dalje o iskustvu na samom pregledu. Jedna velika nevidjena katastrofa od lijecnika. Po ovim sto sam dozivjela, moze svatko biti doktor!!!!!!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Ingrid Škarpa-Prpić

Doktorica Škarpa pomogla je ne samo svojom stručnošću i ozbiljnošću u radu i obradi pacijent već i iskrenom brigom za bolesnika, kao i činjenicom da o svemu informira obitelj na vrijeme što uvelike olakšava daljnje funkcioniranje u bolesti/nedaći. Uvijek su joj vrata otvorena za pitanja pacijenata i familije. Jako ugodno iskustvo unatoč činjenici da smo došli kao hitni slučaj.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tamara Braut

Doktorica koja je danas odmahnula rukom kad joj je sestra rekla da su na hodniku roditelji sa trogodišnjom djevojčicom i otišla iz bolnice iako joj je još uvijek bilo radno vrijeme! Oko18:20. Popodnevna smjena.
Hvala doktorice!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marina Letica-Crepulja

Nikad nisam mislila da ce mi trebati psihijatar. Dosla sam na pregled kad vise nisam mogla izdrzati i drago mi je drago sto me doktorica lijeci. Puno mi je pomogla, razgovori su ugodni i vrlo korisni, a prihvatila sam I lijekove jer mi je sve objasnila. Preporucujem doktorica.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu