Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec / KBC - Sestre Milosrdnice

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivka Djaković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Miroslav Harjaček

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivan Karlak

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Bojan Rode

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Ognjen Kraus

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Sandra Radović-Radovčić

Znaci uzas od zene. 30.05 sam sa hitne interne upucena na ginekologiju,dovoze me u kolicima u kojima se savijam od boli ali nju to ne dira,ona hladno odg da ako sam cekala dva dana da dodjem ovdje onda mi nije nista i da mogu cekat dok ona primi par pacijenata. Okej mislim si nije valjda toliko glupa,ali nazalost je. Ulazim unutra,nakon vađenja krvi i urina na koji me pozurivala kao da ja upravljam sa svojim mjehurom no nakon toga vodi me na ultzv,ulazim u sobu ona se dere da pozurim,da sd brze skidam iako vidi da nisam u stanju hodati niti stajati. Napravila ultzv,udarila pecat da sam zdrava sa te strane da se nemam sta brinut. U svemu tome me usutkivala i derala na mene. Tu noc me zadrzavaju u bolnici jer mi je uz to otkriven urinoinfekt i upala mjehura. Dana 31.05. znaci sutra dan zavrsavam na operaciji gdje mi je izvadjen crvuljak a izvađen je zbog toga jer su moji jajnici,mokracni kanali,moja maternica bili upaljeni i doslovno plivali u gnoju i bojali su se da ne zahvati sl crijevo koje je vec pocelo pokazivati znakove upale koji su dosli od strane jajnika. Doktor koji me operirao tek kada me otvorio na stolu je vidio sto se desava i covjek ostao u soku,a sve zbog toga jer ona ne zna raditi svoj posao,pogotovo jer sam premlada za takve stvari. Danas,dana 20.06.moja ginekologica me hitno salje u Vinogradsku jer je nasla povecani i upaljeni lijevi jajnik,tekucinu oko njega i grlic maternice u gnoju. Opet dopadam u ruke doticne nakon 4 h cekanja,uradi ultzv,popljuje moju ginekologicu da nema pojma,slike sa ultzv od moje ginekologice nije htjela ni pogledat i usput popljuvala kirurga koji me operirao i kazem joj da mi je ocistio pola litre gnoja kojeg ona nije vidjela,na to ce ona da je malo sutra on to ocistio da gnoja nije ni bilo. Znaci dva puta kod nje,prvi puta napravi promasaj koji me mogao zivota kostati danas opet isto. Dva ultzv u istom danu,moja
ginekologica nadje to sto je nasla a ova veli da nema nista. Ko je tu lud ne znam,ali da ona nije za doktora def nije. Neljubazna,bezobrazna i uzasno ismijava. Fuj. Ovo se treba prijaviti i ne dopustit da se vuce po bolnici kad nije zasluzila to mjesto.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirna Šitum

Iskreno pomogla mi je nakon 10x dolaska ali opet sam nezadovaolja jel me zamara pricom

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Bolanča

Divan doktor za sve koji se bore s neplodnošću. U Vinografskoj bolnici nema boljeg. Pristup smirujući, sve objasni, odgovara na sve, isprobava i neke druge lijekove u slučaju neuspjeha ili prethodnih problema, zaista zaista doktor koji vam smanji strah i neugodu bilo koje vrste. Meni je pomogao da ostvarim trudnoću iz zamrznutog embrija uz minimalan stres i ja sam mu vječno zahvalna na stručnosti i ljudskosti. Rijetko ugodan doktor koji pored siiiilne gužve ne žuri jednom kad si u ordinaciji pa nemaš osjećaj da si na traci. Dajem mu ocjenu 5, nažalost 4 sam stavila na pitanje o čekanju, za koje on nije kriv pa je ukupna ocjena 4.65. I dalje odlikaš.
Dakle, Vinogradska, 5.kat i kuc kuc, pitajte za njega. Postoje još dva doktora (jedan ugodan al ga rijetko bude, drugi šutljiv i čudan). Sestre na odjelu su predivne!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Alan Pegan

Pristupacan, ljubazan i pozitivan, zahvalna sam mu na svemu, posebno na pozitivnoj energiji nakon operacije i kroz cijeli period boravka u bolnici, a samim time mi je pomogao da se osjecam bolje i da vjerujem u dobre rezultate nakon svega.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marko Velimir Grgić

Nasa je kcer nedavno operirana, prim. Grgic ju je pregledao, smatrao da je operacija nuzna. Niti u jednom trenutku nismo imali dvojbe, lijecnik je do u detalje objasnio sto i kako ce napraviti zahvat. Vrlo je susretljiv i pazljiv prema pacijentu, brizan, jako smo mu zahvalni i svaka preporuka. Pihvala i osoblju na djecjem ORL u Vinogradskoj, hvala

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu