Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split / KBC - Split - Firule

Prikaži:
Bolje rangirani

Julije Meštrović

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 10, ukupno ocjena: 35

5,00

Ante Sučić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Jelena Marušić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 7, ukupno ocjena: 19

5,00

Jasminka Rešić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00

Radoslav Stipić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zlatko Kljajić

Predivan doktor,jedan od boljih u KBC-u.Osim što ima divan pristup,voljan je odgovoriti na svako vaše pitanje.Prethodna negativna iskustva su me činila skeptičnom, ali mi je doktor Kljajić svojom prostodušnošću ulio povjerenje i izvanredno obavio operaciju ušiju.Svakom pacijentu se posveti ponaosob,uvijek je izrazito pristupačan, obazriv i dobro raspoložen što pacijentu koji je primoran uopće biti u bolnici to dosta olakšava.Jako je profesionalan,ali u isto vrijeme na upite svojih pacijenata objasni sve vrlo jasno.Po prvi put sam srela osobu koja je tu apsolutno na usluzi pacijentima oko svega, njegovo znanje vlastitog posla mi se dokazalo više puta s obzirom da je odmah pri susretu u čekaonici majci primjetio nešto čudno u glasu te ju odmah primio na pregled te ubrzo nakon dijagnoze polipa i na operaciju, kroz manje od mjesec dana.Sve pohvale njemu i njegovom timu koji je izrazito ljubazan.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Zdeslav Benzon

Prvi put kad sam se susrela s ovim doktorom bila sam uplasena, nisam znala sto mi je. Ali njegova pojava, njegov ton glasa i strucnost su me umirili. Sjajan doktor i covjek, veoma inteligentan, razumije i voli svoj posao. Svaki sljedeci susret s njim je prosao jednako ugodno. Posveti se pacijentu, objasni situaciju, saslusa i na sva pitanja opsirno odgovori. Veoma strpljiv, empatican. Dala bih mu ocjenu 100 da mogu. Smatram da je najbolji ginekolog na Firulama. Preporucam!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Srđan Vuković

Topao, pristupacan doktor. Po meni jedan od najboljih na Firulama. Objasnio mi je sve sto me zanima, saslusao i pokazao razumijevanje. Strucan, zna svoj posao, ali nije umisljen i napuhan. Preporucam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlatko Kljajić

Doktor odličan,ljubazan strpljiv,voljan odgovorit na svako pitanje..Meni je osobno operirao odvaljene uške i obavio odličan posao jer sam bila strasno klempava.Nakon op je imao vremena da mi objasni za svaku moju nuspojavu operacije(svaki dan druga nuspojava)..
Malena mi učestale upale uha i uvećan treći krajnik i ako Bog da dr.Kljajić ce joj ga ostranit krajem 10 mj...

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Zlatko Kljajić

Po preporuci dr.Roje (prvo smo privatno išli kod nje na pregled, ali operaciju smo ipak htjeli izvršiti u bolnici jer dijete ima godinu i pol) došli smo do doktora Kljajića. Dijete je imalo apneje te mu je timpanogram bio ravan. Operirao mu je treći krajnik te stavio cjevčice u uši.
Doktor je stručan, jako ljubazan i pristupačan. Od prvog pregleda mi se svidio njegov pristup da jednostavnim rječnikom detaljno pojasni djetetovo stanje i buduće djelovanje te da upute oko priprema za operaciju i postoperativnu skrb. S obzirom na hitnost operacije, osobno nam se javio čim se oslobodio termin. Nema čekanja na pregled u odnosu na naručeno vrijeme i doktor vam se svejedno posveti u potpunosti bez žurbe na pregledu.
Kao jako pozitivnu stranu bi navela i njegovu brigu o pacijentu. Poslije operacije nas je odmah posjetio te još dva puta tokom dana da provjeri stanje. Nakon par dana nas je kontaktirao da čuje da li je dijete u redu.
Doktoru veliko hvala, dijete smo dali u prave ruke!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu