Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split / KBC - Split - Firule

Prikaži:
Bolje rangirani

Julije Meštrović

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 11, ukupno ocjena: 35

5,00

Darko Batistić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

5,00

Jelena Marušić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 19

5,00

Zdravko Odak

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Radoslav Stipić

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zaviša Čolović

Dr. Čolović je izvrstan kirurg koji je prepoznatljiv po svom radu i brizi za pacijente. O svojim pacijentima vodi detaljnu brigu, nastoji sve pitati o njihovom stanju. Na početku smjene kao i na kraju pacijentima posvećuje pažnju i svi budu iznenađeni koliko je predan u svom radu. Pita i pacijente koji nisu njegovi pacijenti za njihovo stanje. Često ostaje i izvan svog radnog vremena ako treba nekome posebna briga. Pacijenti nastoje doci do dr. Čolovića zbog njegovog rada, ali i nesebičnog davanja svog vremena za pacijente.

Izniman otorinolaringolog, a nadasve čovjek!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mario Mihalj

Doktor za mene osobno je jedan od najboljih lijecnika s kojima sam se susrela. Razlog tome je sto je jako ljubazan, pristupacan, susretljiv, zainteresirano vas sve sasluša, objasni sve detaljno, to je doktor kod kojeg se ne osjecate da ste samo jedan u nizu njegovih pacijenata, a prije svega je pravi strucnjak u svome poslu.
Naime, mome djedu kojeg smo vodili kod mnogih lijecnika nitko nije znao postaviti tocnu dijagnozu (svi su govorili da je demencija) dok nismo dosli kod doktora Mihalja koji mu je odmah dijagnosticirao ALS (amiotroficna lateralna skleroza).
Od srca svima preporucavam doktora Mihalja i vjerujte mi dobit cete vise od ocekivanoga.
Također, to je doktor koji se bazira na stanje pacijenta, njegove simptome itd., a ne na ono sto pise na nalazima, odnosno drugim rijecima to je doktor koji lijeci pacijenta, a ne papir, zbog cega je u potpunosti pomogao mome momku koji je imao dijagnozu Epilepsija grand mal.
Ovim putem mu se neizmjerno zahvaljujem na svemu sto je napravio za moju obitelj i pomogao nam u najtezim trenutcima.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Zenon Pogorelić

Sve preporuke za doktora Pogorelića, dječak od godinu dana i tri mjeseca imao je preponsku kilu s obje strane, već dva dana poslije operacije koja je trajala kratko je hodao je i igrao se potpuno normalno.Dva mjeseca nakon operacije nisu se vidjeli ni tragovi operacije. Doktor je kulturan, optimističan i nadasve profesionalan. Zahvalni smo što tako blizu radi takav jedan stručnjak
Pozdrav iz Ploča!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Indira Kosović

Izvrsna doktorica, savjesna, pedantna, strpljiva, topla, sve najbolje o njoj mogu reci. Vodila je moju rizicnu trudnocu, sve strpljivo objasnjavala, ohrabrivala, pobrinila se da zbog mojih teskoca uvijek budem medju prvim pregledanim pacijenticama, da ne cekam predugo, imala sam osjecaj kao da sam clan njene obitelji, a doktoricu sam upoznala tek tada, kad sam zavrsila na Hitnoj

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marko Vulić

Čitajuci ovde mnogo losih komentara moran reci da se meni doktor bas svidija i bija mi ok. Nisam ga poznavala prije ni ljecila se kod njega, radija mi je carski rez , prije toga me nikad nije vidija a isto je odma iza carskog dosa pitat kako sam, i svaki dan u viziti pitat jel sve u redu i jel me boli. Nije prica puno sta je meni skroz normalno jer ipak nam on nije prijatelj vec ljecnik i potpuno ga razumin, da sa svakim prica u viziti pola sata sta bi napravija u jednom danu . Ali me upita sve sta je tribalo i to je dovoljno . I na carskom kad sam ga slusala skroz mi se cini ok. Moje iskustvo s njim je bilo super . Sve pohvale

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu