Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / KBC Zagreb - Petrova

Prikaži:
Bolje rangirani

Vesna Mahovlić

Specijalizacija: citolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Pavao Planinić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Ivo Brozović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Josip Juras

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

4,96

Lana Škrgatić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

4,90
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

RenataHudolesnjak :

Draga Femme, ja bih prvo rekla da pristojnost nalaze da se predstavite sa imenom i prezimenom ili u protivnom sutite. Ovako mi n znamo tko komentira i samim time smatram da je komentar placeni hejt. Drugo, ja sam puna rijeci hvale za profesoricu Marinu Ivanisevic. Strucnost i znanje na zavidnoj razini, stekla sam dojam da ne postoji stadij trudnoce u kojem profesorica ima nedoumica sto napraviti pa cak mozda i laicki receno predvidjeti moguce komplikacije. Isto tako osobno smatram kako se na ovom portalu ne ocjenjuje simpaticnost doktora nego strucnost i znanje. Al istini za volju profesorica je uz to sto je veliki strucnjak u prvom redu, ali je profesorica isto tako vrlo pristupacna i jako simpatina i topla u komunikaciji. Naravno da je profesorica “stroga” u nastupu ali to je i razumljivo s obzirom da svaka njena odluka direktno utjece na buducnost novog zivota. Dakle profesorica Marina Ivanisevic je strucnjak za pozeljeti i svatko tko bude imao srece doci u ruke profesorice Ivanisevic nece biti u neizvjesnosti i neznanju za vrijeme trudnoce.

Poštovanje Renata, moje ime je Marija Jakeljić. Pravila komunikacije na Internetu ne nalažu nužno ostavljanje imena na forumima jer vama moje ime ne znači ništa budući da me ne poznajete. Ali, ako smatrate da je prikladnije - eto i imena.
Također, ne shvaćam potrebu s vaše strane da dovodite u pitanje moje iskustvo i mišljenje, kad ovaj portal služi točno tome - da se podjele OSOBNA iskustva i mišljenja.
Ponašanje dr Ivanišević prema meni ne spada u kategoriju "simpatičnosti" jer ne očekujem od doktora da budu simpatični, riječ je o profesionalnosti, čak i osnovnoj pristojnosti. Vrijeđanje i napad na potpuno zdravu trudnicu (i to tijekom plaćenog pregled u privatnoj ordinaciji) je za puno veće mjere od negativnog komentara na forumu. Nažalost, za to nemam trenutno vremena, bolje da se posvetim svojoj bebi.
Shvaćam da ste imali dobro iskustvo prema dr Ivanišević, isto kao i ja veliki dio trudnoće. isto kao i puno drugih pacijentica. Tužno je i zabrinjavajuće da postoje i negativna iskustva poput mojih, a nažalost nisam jedina. Srdačan pozdrav, Marija

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mislav Herman

Doktor nije bio prisutan na odjelu unatoc tome sto su 4 zene bile u potpunosti otvorene. Njegova isprika je bila da se zadrzao na ultrazvuku. Medicinske sestre su sivale zenu nakon poroda. Nikakve informacije nismo dobivali od njega. Sto je zeni puklo saznao sam tek dva dana nakon poroda. Jos uvijek ne znam da li je beba vec imala stolicu, je li smrsavila / zdebljala se, itd. Uglavnom - totalno netransparentno. Doktor nije totalna nula, nego dovoljan. Pohvale je zasluzila babica Marijana. Imali smo srece da nam je ona bila

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivana Maurac

Temeljita, susretljiva i ljubazna doktorica. Jako sam zadovoljna pristupom i odnosom na svim dosadasnjim pregledima. Sve preporuke za ovu mladu i sposobnu doktoricu

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Lana Škrgatić

O Dr. Škrgatić sve najbolje! jasno i detaljno odgovori na pitanja, nemam iskustvo u njenom stručnom polju s njom, potpomognuta reprodukcija, ali nakon što sam imala prilično loše iskustvo u drugoj bolnici s drugim doktorom, bila sam ugodno iznenađena i iskreno sretna što sam otišla u Petrovu kod nje, svakako bi je preporučila!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Vito Starčević

Zahvaljući cijenjenom dr. Starčeviću koji mi je napravio carski, ali i cijelom timu Petrove, imam prekrasnog zdravog dječaka!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu