Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / KBC Zagreb - Petrova

Prikaži:
Bolje rangirani

Josip Juras

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Lana Škrgatić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Ivo Brozović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Miro Kasum

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Vesna Mahovlić

Specijalizacija: citolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: prof.dr.sc. Snježana Škrablin

Moram reći da sam razočarana. Pregledi su poprilično brzi. Prije si vani negu unutra. Ne stigneš postaviti sva pitanja koja te zanimaju. Doktorica se javlja na telefon dok je sa pacijentima. Dosta je hladna. Ne daje slike ultrazvuka osim ako sam zatražiš. Cijelu trudnoću vodi na jednom A4 papiru i to uz kombinaciju pisaće mašine i ručnog švrljanja kemiskom olovkom.
Ne daje račune.
Ja tamo više neću ići. Svaka čast titulama ali ima boljih doktora

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prof.dr.sc. Snježana Škrablin

O gospođi Škrablin kao doktorici ne mogu nista reci jer nisam bila njezin pacijent tako da njezinu strucnost ili neatrucnost ne mogu komentirati. Ja sam imala jedno negativno iskustvo sa doticnom gospođom kada sam lezala na odjelu nakon carakog reza,ponijela se izuzetno grubo i ne ljudski. Naime,kao dijabeticar sam cuvala trudnocu na PT1 koja je dovrsena carskim rezom,4.dan od operacije gospođa je dosla ujutro u vizitu i rekla mi da sam za otpust,pokusala sam joj objasniti da me ne moze otpustiti jer zivim u Dubrovniku,nemam obitelji u Zagrebu,otpust mi nije bio najavljen da sam mogla reci suprugu da krene po nas niti bi mogla podnijeti toliki put u takvom stanju jos sa kopcama od operacije,uz to sam dijabeticar na inzulinu,nakon poroda sam imala velike osilacije secera u krvi. Na to sve je gospođa rekla kako joj je zao ali da ne mogu ostati u bolnici jer da je njihova praksa otpustanje 4.dan od operacije i da mi ne moze napravit ustupak jer da bi onda morala svima. U tom trenutku sam dojila svoga sina i plakala na sto se ona samo okrenula i posla iz sobe. Pitam se kakav je to ustupak za pacijenta u takvom stanju koji zivi toliko kilometara od Zagreba,kakvo je to ponasanje prema zeni koja je rodila prije 4 dana da mi ona prouzrokuje stres i da je spremna otpustiti me sa dijetetom beZ obzira sto nemam gdje. Zahvaljujuci mojoj ljecnici sa PT1 ja i moj sin smo ostali jos dva dana u bolnici ,na odjelu babinjaca gdje su pronasli mjesto za nas (kojeg nije manjkalo),dok se nisam oporavila i bila spremna za putovanje. Draga gospođo nadam se da cete procitati ovaj komentar,ne znam sto je vama bilo da ste se tako ponasali (a da napomenem da sam ja cijelo vrijeme bila izuzetno korektna i pristojna iako niti malo niste zasluzili) nadam se da niste inace takvi jer ako jeste jao vasim pacijentima,sto se mene tice mozete se sramiti svoga postupka.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

Kao dijabeticar (vec dugi niz godina) vodila sam svoju prvu trudnocu u Petrovoj bolnici pod budnim okom prof.Ivanisevic i njezinog strucnog tima. Iako zivim na samom jugu Hrvatske svaki mjesec sam dolazila u Zagreb na kontrole jer me bilo strah bilo kome drugome se prepustiti u ruke i nisam pozalila. Moja trudnoca je prosla u savrsenom redu kao i porod . Ovim putem zelim pohvaliti prof.zbog njene predanosti i strucnosti,pomoci i razumijevanju.Zahvaljujuci vama i vasem timu rodila sam savrseno zdravo dijete bez ikakvih posljedica na svoje zdravlje.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Stipe Trutin

Nije bilo moguće naručiti se telefonski niti mailom, iako sam poslala, prema uputama i na vrijeme uputnicu i povijest bolesti. Sestra koja me naručivala bila je poprilično neljubazna. Čekala sam na red od 10.00 do 13.30 sati. Dio pacijentica ulazile su preko reda.
Najveća zamjerka tiče se ponašanja doktora Trutina na samom pregledu. Osim što je obavljao privatne telefonske razgovore dok sam ja bila na stolu, pitao me koliko imam godina i konstatirao da bi morala početi rađati. Zatim me pitao u čemu je problem, da li je to zato što se muškarci danas ne žele ženiti. Budući da nisam imala što na to odgovoriti, sestra je rekla "Često su i žene za to krive doktore". Smatram ovo krajnje neprimjerenim i seksističkim ponašanjem i komentarom.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Hrvoje Vrčić

Strucan lijecnik, ali nepouzdan u dogovorima.

Poruka administratora, 21. Kolovoz, 2017. u 08:50 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podjelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu