Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / KBC Zagreb - Petrova

Prikaži:
Bolje rangirani

Pavao Planinić

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 9

5,00

Vesna Mahovlić

Specijalizacija: citolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Ivo Brozović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Josip Juras

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 9, ukupno ocjena: 40

4,97

Miro Kasum

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,90
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Slavko Orešković

Grozna osoba i doktor. Na silu mi je išao gurati špahtlu nekakvu u vaginu koja je bila skroz zatorena, vrištala sam od bolova, nije koristio ni najmanje lubrikanta i skoro me htio operirati tj "otvorit to" kak je on rekao odmah na živo. Pobjegla sam sa stola i više se nikad nisam vratila tom dnu od čovjeka. Ne znam samo kako je on postao ravnatelj petrove bolnice u jednom trenutku jer to samo mama može voljeti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mihajlo Strelec

Meni je dr. Strelec predstavljen kao najveći stručnjak u cijeloj Petrovoj bolnici. Operaciju je predstavio kao najmanji mogući zahvat i da će to biti "piece of cake" za njega.Prvo je operacija trebala biti u srijedu, a na kraju je bila u petak. Sada o samoj operaciji, dosta traumatično kada vas golu dovedu u ledenu salu sa još tri druge žene, sve kao ovce na traci, a doktori su unutra puštaju muziku i plešu, dok je vama knedla u grlu što od srama, straha itd.. Probudili su me 30 ili 40 minuta nakon što su me stavili pod anesteziju, da mi priopće da nisu ništa mogli napraviti. Idiot mi je probušio mjehur sa kamerom, zašio ga, KRIVO umetnuo kateter koji sam morala nositi zbog moguće upale mjehura pa da se brzo prazni - i ironije li, zbog krivo umetnutog katetera držala sam urin 14h nakon operacije. Dok nisam počela vrištati da će mi trbuh eksplodirati, oni mi nisu izvadili kateter. Nakon što sam se pomokrila, doktori iz noćne su mi krenuli na silu gurati novi kateter nekoliko veličina veći od onog koji Strelec nije dobro umetnuo. To je bilo u petak navečer, zbog neuspješnog umetanja katetera, cijeli sam vikend morala ići mokriti svakih sat vremena i jedva ustajala iz kreveta zbog šavova, sve me je peklo, nisam dobila ni antibiotik premda su mi napomenuli da forsiraju da imam taj kateter tamo zbog toga da ne dobijem upalu. Tek kasnije kada sam došla doma, shvatila sam da je Strelec zarezao moji klitoris blizu uretre kako bi gurnuo taj prokleti kateter. Evo prošle dvije godine, i morala sam naći novog kirurga koji je moje probleme rješio u potpunosti bezbolno, stručno, a sama operacija nije bila ni upola opširna kako je Strelec predviđao daljnji tijek moga liječenja. I znate što, nakon vađenja konaca, oboje smo znali da je pogriješio jer kada sam izlazila iz ambulante me je gledao kao psića kojeg šalje na klanje. Sretno onima koji završe pod njegovim nožem.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dinka Pavičić-Baldani

Ova doktorica je sva divna i krasna, ali i toliko beskorisna. Možda je stručnjak za neke rutinske stvari, ali meni je obećala brda i doline, a nije mi ni najmanje pomogla sa mojom dijagnozom, kada god sam je hitno trebala jer bih imala jake posljedice estrogena na koji me stavila, čekala bih po minimalno dva tjedna da me primi.
Nimalo se nije potrudila naći mi drugog liječnika koji će onda napraviti ono što ona ne može i ne zna jer bi to bilo previše, priznati da nešto ne zna. Zato su me operirali i UPROPASTILI u petrovoj, toliko da sam dvije godine stavila cijelo liječenje na čekanje jer nisam imala ničiju pomoć u traženju drugog liječnika i kvaliteta života mi je značajno pala jer nisam mogla normalno vrišiti malu nuždu.
U svakom slučaju, vrlo oprezno sa ovom liječnicom, grlit će vas i ljubiti kada uđete u ordinaciju, govoriti kako je sve to super, divno i krasno, kako ćete biti brzo gotovi itd, a s druge strane neće gotovo pa ništa napraviti za vas i vrlo vjerojatno ćete provesti pola liječnja samo čekajući na nju da se pojavi na poslu i da dobijete termin kod nje, koji vrlo vjerojatno neće biti koristan u mjeri u kojoj biste očekivali.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mislav Herman

Prije tri tjedna sam bila na prvom pregledu u trudnickoj ambulanti (petrova) kod doktora Hermana. Tada sam bila u 36 tt i cekala sam na pregled tri i pol sata. Kada sam(napokon) dosla na red doktor je "pregled" obavio tako sto je stavio prst u vaginu i rekao vidimo se za tjedan dana. Radi određenih problema koje sam imala tjedan dana prije toga bila sam narucena na CTG kojeg tada nisam obavila jer, citiram "nemamo vremena za to" i "obavit cemo to za tjedan dana". Da se razumijemo doktor je "ljubazan", odnosno ima dobar pristup prema pacijentima (moj kriterij dobrog i ljubaznog je da se ne dere na mene i da komunicira s pacijentom odnosno odgovara na pitanja jer sam svasta dozivjela u trudnoci od bolnickog osoblja). Nadalje, nakon razocaravajuceg "pregleda" iz kojeg apsolutno nista nisam saznala, ovaj tjedan (39.tt) sam ponovno dosla kod doticnog na pregled u trudnicku ambulantu. Gdje sam, za razliku od prije tri tjedna, ukupno cekala skoro 6 SATI!!! E to je bilo iskustvo! Kada sam napokon dosla na red, doktor me nije ni pregledao vec je odma rekao da idem na ctg (dakle unutra sam bila dvije minute). Pitao me kako sam, na sto sam rekla da imam određene bolove, ali on to nije dozivio i poprilicno sam sigurna da nije ni pogledao moju medicinsku dokumentaciju. Nakon ctga (kojeg takoder doktor nije pregledao), 6 sati mukotrpnog cekanja i "pregleda" (haha) napokon sam otisla kuci gdje su se bolovi nastavili.
Predvecer sam se odlucila otici na hitnu da me tamo pregledaju. Na hitnoj mi je receno da doktor nije obavio pregled koji je trebao. Ctg je krivo ocitavao, trebala sam ic na ultrazvuk (sto mi nije receno od strane doktora), također je utvrdeno da doktor nije obavio nista od potrebnog (dakle) pregled, ctg, uputnica za ultrazvuk, pregledao nalaze... uz to sve navedeno, na iduci pregled narucio me nekoliko dana NAKON termina. Sto su na hitnoj (hvala bogu) primjetili i promijenili.
Žalosno... hvala bogu sve je uredu. Ali na pregled kod njega više neću ići.. slažem se da je pristojan i nije neljubazan, ali ostala iskustva nisu nimalo pozitivna

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Juras

Nevjerojatno ljubazan i smiren doktor! Pregledi su prolazili po špagi, a carski u smijehu.
Stavio mi je konac koji sam otpadne što nije praksa svih doktora u Petrovoj.
Hvala lijepa doktore!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu