Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Gornji Grad - Medveščak / KBC Zagreb - Petrova

Prikaži:
Bolje rangirani

Josip Juras

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ivo Brozović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Miro Kasum

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Vesna Mahovlić

Specijalizacija: citolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mislav Herman

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 13, ukupno ocjena: 25

4,96
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Hrvoje Vrčić

iboticelli :

Covijek koji je bez sumnje ekspert u svome poslu ali samo sto se struke tice, ostalo mu nije na cast, sramotno je koliko se ceka da bi te primio, npr, narucen si u 10 sati, ulaze svi koji su dosli nakon tebe, privatnih dogovora more, cesto sam znala uci medju zadnjima, oko pola cetiri cetiri.
Covijek u nekom trenu nestane i nema ga, mi svi cekamo kao budale, nitko ne zna kada ce se vratiti, navodno je morao na neki sastanak....nebitno...to je moguce samo u nasem zdravstvu. Netko kod njega provede i sat vremena a ja sam prije bila vani nego unutra, o cemu to ovisi ne znam ali i nije me briga, zamjerio mi se svojom ravnodusnoscu i bahatoscu, uz strucnost trebao bi proci i komunikacijske vjestine jer to mu ociti nije jaca strana, osim toga frflja dok govori i jos tome govori sebi u bradu, ne gleda u oci i na kraju ga nista ne razumijes

Nikada ništa od navedenog nisam primjetila kod prof Vrčića, mi govorimo o istom doktoru?
Također sam dolazila u Petrovu, kao i uvijek u bolnicama se čeka, to nije greška samog doktora nego cjelokupnog bolničkog sustava i organizacije. Kada ode na neko vrijeme, vjerojatno je na hitnom pregledu trudnice sa komplikacijama,,,,

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Hrvoje Vrčić

Prof. Vrčić je moj doktor već skoro 10 godina. Nikada nije bio bahat ili nepristupačan. Dapače, jedini mi je na razumljiv način objasnio (kad sam bila još mlada djevojka) što znači CIN nalaz.
Postavio je ispravnu dijagnozu, odredio terapiju i dao sjajne savjete za zdravlje reproduktivnog sustava. Najdetaljniji ginekološki pregled sam dobila kod prof. Vrčiča. Nakon liječenja - posljednjih 7 godina sam potpuno zdrava žena.
Ono što se nekim pacijentima čini "bahatim" je njegova usredotočenost na rad. Puno mi je draže kada liječnik prilikom pregleda s velikom pažnjom i koncentracijom obavlja svoj posao u tišini, nego liječnik koji cijelo vrijeme razgovara s pacijentom kada su mogući propusti radi nefokusiranosti na rad.
Vrijeme za razgovor je NAKON pregleda, kada prof. Vrčić vrlo rado odgovara na svako postavljeno pitanje.
Moje tople preporuke, posebno ako planirate bebu. Ovaj doktor sjajno radi svoj posao, pravi je stručnjak u ovom području rada.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Karlo Tomičić

Svaka cast doktoru na ljubaznosti objasnjenju ... I prvenstveno
Tome sto je covjek loji ima srce i dusu.. Znam da je svak
Samo broj ali ovaj divan doktor nemam rijeci .
Djelatnici Petrove bolnice narocito dr.Bojana Milevoj bi se trebala
Ugledati na svog kolegu i pocet uciti od njega.
Doktore ostanite takvi kakvi jeste .
Lp Sanda

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marina Šprem

Doktorica je izuzetna osoba. Profesionalna, temeljita u svom poslu, blaga, strpljiva kao osoba. U susretu s njom osjećam se kao da sam joj jedini i najvažniji pacijent. Kad god je kod mene nastupio neki problem reagirala je momentalno, brzo i efikasno. Što više reći nego da je uistinu posebna.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Trpimir Goluža

Doktor otresit i bahat, bez da je pogledao 3 nalaza s kojima sam dosla i da sam s hitne i ultrazvuka poslana u trudnicku ambulantu (a ne svojom voljom dosla) zbog spontanog pobacaja u tijeku da bez imalo suosjecanja mirnim tonom kaze kako moram ici dalje i gdje nego je usljedilo dizanje tona i poprilicne bahatosti na sestru koja je dosla po misljenje te na mene, vec dosta istresiranu i emocionalno ugrozenu zenu koja je 10sati prije saznala da je pobacila i da mora na kiretazu... uz sve svoje godine i rad u zdravstvenom sustavu ovakvu bahatost prema pacijentu ali i kolegama s kojima radi jos nisam susrela...nadam se da ga vise nikad nigdje necu susresti (a i ovaj put je nilo slučajno)

Poruka administratora, 18. Travanj, 2017. u 06:37 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani,

Da bi napisali javni komentar potrebno je da se registrirate te ulogirate u sustav. Tada Vam se na profilu doktora kojemu želite ostaviti komentar pojavljuje boks za upisivanje komentara ispod ostalih komentara. Tada ste također u mogućnosti dati i ocjene željenom doktoru ili doktorici.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu