Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Koprivničko-križevačka županija

Prikaži:
Bolje rangirani

Wajih Hammoud

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Petra Kertez

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 4, ukupno ocjena: 6

5,00

Jasna Pavičić-Astaloš

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Zlatka Slavica

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Općina Molve

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Katica Domović

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ljiljana Horvat-Điko

Doktorica Ljiljana Horvat Điko je jedna isfrustrirana osoba koja misli da može povisivati ton na pacijente dok joj ne vratite istom mjerom i spustite je na zemlju.Odvedem psa veterinaru on mu tepa i igra se sa njim , a kod dotične doktorice koja mrzi samu sebe se tome samo možete nadati da će biti ljudskosti u odnosu prema pacijentima.Topla preporuka u širokom luku je izbjegavati , a kako i vidim uopće niti nema pacijenata jer je prazno.Pozdrav

Poruka administratora, 29. Prosinac, 2018. u 09:57 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Nedjeljka Šindija

Sve pohvale radu doktorice Sindija i njezine medicinske sestre Silvije!!! Super su uigrani tim- strucne, organizirane, ljubazne, komunikativne!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Horvat-Điko

Pozdrav,
Što se tiče medicinske sestre koja joj pomaže odlična žena svaka joj čast ali doktorica isfrustrirana žena koja jedino zna vikati da bi se trebali odreći života da si pomognete. Ni jednu pretragu i želju pacijenta ako se ne osjeća uredu ne želi napraviti nego po svojemu radi. Sramotaaaaa velika od doktorice!!! Nitko joj nije kriv što ju je muž ostavio pa se iskaljuje na pacijentima(vrlovjerovatno je postala i doma tako pa je i on nju napustio). Nekad prije 15 godina bila je doktorica a sad je samo živčana osoba kojoj se ne želim pojaviti pred očima da mi ne pokvari dan. HVALAA LP

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Rabie Odeh

Veoma bezobrazan, cim ga se pita nesto sto mu ne pase odgovara povisenim tonom, patronizira i ispituje stvari koje na kraju krajeva nit nisu njegova briga, ne uvazava misljenje drugih doktora, prijeti sestri da ce ju slati na disciplinski ako mi da uputnicu za laboratorij jer njemu ne pase da idem vaditi krv bez pregleda, kao da ima veze kojim redosljedom cu to obaviti. Pilule koje se piju zbog hormona i policisticnih jajnika ne zeli prepisati bez pregleda na kojega ne mogu doc tijekom menstruacije iako zna da iducu turu trebam poceti piti za tri dana, a do sada zbog rasporeda nisam uspjela doci njemu osobno na pregled jer, ponavljam, ne uvazava misljenja drugih ljecnika. Nelogican, bezobrazan, otresit i naprasan. Sestri svaka cast sto trpi neke stvari. Razumijem da posto putuje i radi na dva mjesta nije u idealnoj poziciji, ali posjet ginekologu je nekome stresan sam po sebi, bez da se neko na njega izderava bez opravdanog razloga. (Krizevci)

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tamara Čučić

Razočaran sam zbog manjka ljubaznosti i profesionalnosti navedene doktorice. Planirao sam se ovdje prebaciti ali nakon prve posjete navedenoj Dr. vidim da je moj trenutni Dr. pravo zlato.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu