Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Ljubica Milanović (specijalist medicine rada i sporta)

Grad Zagreb / Donji Grad / Dom Zdravlja Adresa: Vrbanićeva 6 Radno vrijeme: Parni datumi: 07:00-13:30h; neparni datumi: 13:00-19:30h Telefon: 01/4649-551; ordinacijaljmilanovic@gmail.com Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 3 (2)
 • Ljubaznost: 3 (2)
 • Vrijeme čekanja: 4,5 (2)
 • Osoblje: 3 (2)
 • Zakonitost i etičnost: 50% (2)
3,3
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Komentirani doktor: Ljubica Milanović

Kako to obično biva preko vikenda sam se razbolio... S obzirom da me jako boljelo grlo, a kako bih olakšao doktorici dijagnozu pa da samim time i terapija bude djelotvornija, prvo sam otišao napraviti bris grla u privatnom laboratoriju gdje su mi potvrdili da imam piogeni streptokok. Nakon toga sam otišao kod svoje doktorice gdje sam na vratima vidio da je ona na GO i da ima zamjenu koja radi popodne. Inače ne bi bio problem doći popodne ali imam doma djete koje ima velikih problema sa streptokocima i alergičan je na penicilin. Kako je radila dr. Milanović odlučio sam nju zamoliti da mi da antibiotik kako bih čim prije krenuo s terpijom te sam kod nje ostavio svoju knjižicu. U najmanju ruku ono što je uslijedilo jest ŠOK. Inicijalno me doktorica odbila primiti jer nisam njen pacijent niti je ona moja zamjena. Nakon što sam nekoliko minuta uvjeravao sestru da se radi o hitnom slučaju i objasnio kakvu situaciju imam doma, sestra me zamolila da pričekam. Nakon 20 sekundi se vratila i rekla mi da ova vrsta streptokoka nije zarazna za djecu te me dobila primiti. Etika bi trebala biti temelj svake struke, bojim se da je kod ove doktorice kodeks struke nešto o čemu najmanje razmišlja pa samim time i o dobrobiti svojih pacijenata...

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Ljubica Milanović

Kod dr. Milanović se vidi da voli svoj posao. Uvijek dobre volje kada te primi, sve će ti objasniti, uvijek spremna maksimalno pomoci (čak i kada nije na radnom mjestu).
Istinski se brine za zdravlje svojih pacijenata. Sestra odlična, uvijek nasmiješena.
Prebacila sam se kod nje na preporuku, jer kod zadnje doktorice sam čekala i po sat vremena na red, a briga i pristup pacijentu nisu bili baš najbolji. Ovdje do sad od 20ak puta koliko sam bila nisam nikad čekala duže od valjda 10 min. Vrlo pohvalno. Ordinacija je također uredna i čista što je veliki plus obzirom na to kako neke izgledaju...

 • 10
 • 3
 • 7

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2018. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu