Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Mirjana Katić (pedijatar)

Splitsko-dalmatinska županija / Grad Split / Dom Zdravlja Adresa: Šižgorićeva 20 Radno vrijeme: Pošaljite nam informaciju o radnom vremenu ordinacije. Telefon: 021/640-090 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 3,67 (6)
 • Ljubaznost: 4 (6)
 • Vrijeme čekanja: 3,83 (6)
 • Osoblje: 3,67 (6)
 • Zakonitost i etičnost: 66,67% (6)
3,77
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Tek sam nedavno saznala za ovaj portal pa i nakon 2 godine imam potrebu iznijeti svoje mišljenje.Bila sam zbog egzistencijalne opasnosti smještena u dječji dom gdje sam rodila na carski rez. Stručni suradnik-medicinska sestra doma je moje dijete upisala kod dr. Katić. Dijete je imalo nekakav osip po koži, praktički od rođenja mu se povremeno javljao po tijelu, nekada se pretvorio i u čireve.
Vodila sam ga redovno na preglede i doktorica je rekla da je VJEROJATNO alergija na mlijeko. Imala sam malo svoga mlijeka zbog ogromnog stresa zbog navedene situacije, bez podrške ikoga svoga, još je tu i malo biće oko kojeg sam trebala preuzeti brigu i bila sam prisiljena uvoditi komercijalne mliječne formule u prehranu svog djeteta. Prvo je bila riječ da je to od njih, da dijete ne podnosi određenu bjelančevinu iz te formule i propisala mi je jako jako skupu posebnu formulu koja navodno ne uzrokuje alergiju. Ubrzo se ta formula povukla iz prodaje i onda mi je propisana druga za koju se izdvajalo iz budžeta doma oko 80 kn po kutiji, a trebala sam najmanje 3 kutije u tjedan dana. Sva sreća (ironija) da nije išlo iz mog džepa jer to ne bi mogla financijski podnijeti. Dijetetu se to nije povlačilo, imala sam neugodnu situaciju gdje sam optužena od strane djelatnika doma da ne vodim računa o higijeni svoje bebe. Vratila sam se doktorici i inzistirala sam da se provede nad mojim djetetom test na alergije da se napokon sazna o čemu se radi. Doktorica je to odbila i rekla mi da tek nakon treće godine se to može provesti. Onda sam joj ja rekla da kako je moguće djetetu propisati tako skupe formule koje idu preko zdravstvenog osiguranja i na kraju krajeva na teret države bez ikakve medicinske pretrage. Rečeno mi je da nastavim davati propisanu formulu bez dodatnih rasprava i objašnjenja, a ja nisam u to vrijeme ni imala većeg izbora. Ionako sam bila optužena za zanemarivanje djeteta, samo mi je još nedostajalo da mi ga oduzmu jer nemam riješen krov nad glavom i posao.
Nakon što sam napustila dom i prvo odselila u Slavoniju kod jednog gospodina koji mi je pomogao i prihvatio mene i dijete koje nije njegovo, da bismo na kraju svo troje preselili na obalu. Prijavila sam dijete kod jedine pedijatrice u gradu. Doktorica je pregledala dijete, vidjela kako se super razvija, maleni gotovo prohodao, ja joj objasnila da djetetu dajem posebne formule koje je sve teže i teže nabavljati po ljekarnama i ona mi je kazala da je sve to normalno, navikava mu se imuni sustav, da nema potrebe za skupim formulama, čak da može doći i do slabokrvnosti od njih. Kazala mi je da djetetu dajem komercijalne formule tipa Hipp, Bebimill, sve su one dosta kavlitetne, neće mu biti ništa od njih. Ja ostala zaprepaštena. Znači nisam bila upozorena na tu činjenicu kod doktorice Katić i da sam ostala duže u domu i da je dijete dobilo anemiju prije treće godine i za to bi bila krivac!
Sva sreća danas je malac odlično, uredno cijepljen bez ikakvih nuspojava, upisan je u vrtić i napokon više ne osjećam strah ni za sebe ni za njega.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Nakon što se vratila medicinska sestra koja je bila prije dvije godine, imam samo pohvale za doktoricu i sestru. Ljubazne i strpljive.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Doktorica je predivna, medicinska sestra je neorganizirana i ima problema s jednostavnim zadacima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Gost 9381 :

Tocno tako do prvog problema..broji uputnice,ne daje ih....aloooo pa di to ima??? Sve je lako kad su djeca ok al ako nesto ne krene dobro nezna kako i sta.... Imala sam nazalost ruzna iskustva... Da ne nabrajam

Dakle, upravo sam shvatila sto znace ovi negativni komentari. Doktorica je zaista divna dok je beba mala i dok je bolest u tijeku. No, kad se oluja stisa i kad treba raditi na uzrocima, radi strasne probleme. Konkretno, kod mog djeteta nije prepoznala ocite simptome alergije na mlijeko i mi smo uporabom istoga dosli do astme. Sad je na trajnoj terapiji. Na sve moje nedoumice uvalila bi Sumamed. Kad trazim uputnicu za kontrolu vitamina D, ili bilo sto vezano za astmu, negoduje, da je bezveze bockaju. Zanimljivo, a Sumamed moze piti umjesto soka? Dok je dijete u opstrukciji, sve ce napraviti, no treba uciniti nesto da do toga ne dodje. Ja sam odlucna u namjeri da radije idem kod privatnika dok ne dodjem do drugog pedijatra, nego opet njoj u ruke. Totalno sam razocarana

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Gost 9381 :

Tocno tako do prvog problema..broji uputnice,ne daje ih....aloooo pa di to ima??? Sve je lako kad su djeca ok al ako nesto ne krene dobro nezna kako i sta.... Imala sam nazalost ruzna iskustva... Da ne nabrajam

Stvarno nemam takvo iskustvo. Trenutno imamo uputnice za ORL, alergologa i pulmologa (10-ak uputnica) zato sto je posumnjala na alergije. Moja doktorica npr.nista od tog nije dala, a imam iste probleme kao i dijete.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2018. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu