Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Mladen Šlaj (stomatolog)

Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 3,5 (8)
 • Ljubaznost: 4,5 (8)
 • Vrijeme čekanja: 4,63 (8)
 • Osoblje: 4,38 (8)
 • Zakonitost i etičnost: 87,5% (8)
4,3
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Mladen Šlaj

Vrhunski opremljena poliklinika,ljubazno osoblje,stručan tim,na čelu sa dokazanim stručnjacima.Bili smo pacijenti dr.Šlaja i uglavnom smo zadovoljni u početku sa svime.Doktor i cijela poliklinika "vrišti" LOVA,NOVAC....da poprilično su skupi ali ni to nije problem ako su u stanju riješavati stvari sa zubima onako kako naplaćuju?A to ćemo tek vidjeti....

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mladen Šlaj

Prije nego što sam otišla kod dr. Šlaja bila sam 6+ godina kod drugog ortodonta koji mi je uništio zube i zagriz (o detaljima neću pisati jer bi to ispao roman).
Dr. Šlaj, dr. Renata Vidaković i ostatak osoblja popravili su tu štetu za svega godinu dana i na tome jedno veliko hvala!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Mladen Šlaj

Citajuci pozitivne komentare, odlucila sam se kod dr. Slaja staviti fiksni aparatic, mada je u u odnosu na drugog ortodonta, kod kojeg sam ranije otisla po misljenje, bio dvostruko skuplji. U to vrijeme sam nosila most na zadnjim kutnjacima na donjoj celjusti, kojeg mi je dr. Slaj odmah izrezao i rekao da se na most ne moze postavljati fiksni aparat. Prije spomenuti ortodont je rekao da moze. Ja nisam ortodont, pa ne znam sto je od tog istina, ali riskirala sam i potrosila jos sest tisuca kuna za novi most nakon skidanja aparata,sve u zelji da mi zubi budu lijepi i pravilni. No, nakon nosenja aparatica 2,5 godine, bila sam vise nego nezadovoljna izgledom zubi. K tome sam morala snimiti magnetnu rezonancu vrata, pa sam zvala ortodonta i pitala ga moze li mi aparatic privremeno skinuti. No kada sam dosla, dali su mi list papira na kojem sam trebala potpisati da sam zadovoljna s rezultatima nosenja aparatica, i da ce mi ga trajno skinuti. Gornji zubi su mi nakon skidanja aparatica svi pomaknuti ulijevo, znaci sredina izmedju jedinica je pomaknuta u stranu, a i sami zubi su svi pomalo ukoseni. Uglavnom, nakon nosenja aparatica me je sram nasmijati se, i sada gledam kako da skupim novce i odem nekom dobrom ortodontu koji ce ispraviti greske dr. Slaja.

 • 4
 • 0
 • 4
Komentirani doktor: Mladen Šlaj

Iskren, jednostavan, brižan, stručan. Odličan izbor za doktora!

 • 2
 • 2
 • 0
Komentirani doktor: Mladen Šlaj

Gost 8980 :

Kod doktora Šlaj sam dovela svoju kčerku po uputnici za drugo mišljenje u Gunduličevu, na stomatološki fakultet on tamo po srijedam radi kao profesor jer nešto sam malo posumnjala u profesionalnost kčerkine ortodontice, a i kao osiguranica HZZO imam pravo na mišljene drugog doktora pa sam odlučila i to iskoristiti odnosno da mi sveučilišni profesor pojasne malo više o zubnim nepravilnostima moje kčerkice i mogučim metodama liječenja. Na termin sam čekala dva mjeseca. Na prijemu doktor sekundu pogledao jednim okom ortopan i rekao da zasada ništa nije potrebno a za sva ostala pitanja javiti se predhodnom ortodontu i krenuo prema drugom pacijentu a meni da idem na šalter po papir. Svojim znatno povišenim glasom u ordinaciji gdje su radili i drugi doktori ipak sam uspjela vratiti doktora kod svog djeteta, ali nisam dobila odgovor na pitanja zašto netreba raditi aparatić sada odnosno je rekao da čeljust još u rastu, do 17godine ništa, i to je sve. Takvo pojašnjenje sam imala i kod stalne ortodontice.. A jedan privatni ortodont meni je rekao da je to njegovo dijete on bih radio aparatič sada odmah) Kčerka ima nepravilan zagriz, gornja čeljust ne prelazi preko donje uopče, fali jedna dvojka, druga dvojka sičušna, kriva, stoga gorni zubi idu prema unutra, osmjeh je ružan, "mišji", moje dijete se nasmije, a meni igle probadaju srce. Jedna je ortodontica rekla da kod nje donji zubi blokiraju rast gornje čeljusti, da potrebno prvo mobilni aparatič na 6mjeseci, pa onda fiksni. Ubuduće da li je bolja solucija ravnanje zubi gornje čeljusti fiksnim aparatićem pa onda kiruški lomiti gornju čeljust i prebaciti preko donje, estetski izgled, rizike, moguće poslidice takvog zahvata,,ili promjeniti kut gornjih zubi, potaknuti rast gornje čeljusti, dali je to moguće?stavljena je na listu čekanja za aparatić u 17,5god., dali HZZO pokriva troškove i spomenutog kirurškog zahvata poslje 18god?. neznam...to su pitanja koji me i dan danas muće... Doktor meni nije ni dao postaviti ta pitanja. Stalno je mene prekidao objašnjavalući da što ja imam pitati ako je kčerka već na listi čekanja za aparatić. Ukratko ja sam trebala pojašnjenja o svima za i protiv fiksnog aparatića, ja sam mislila da na to imam pravo, na 7-10 min stručnog savjetovanja, doktor mogao i bez da ja postavljam pitanja sve objasniti, ćak i o zahvatima koji ne pokriva HZZO. Kod gsp.Šlaj nisam njih dobila . Da sam dobila bar okvirna iskrena pojašnjenja nebih sada tražila odgovore po forumima.. Prilikom ovog komentara poručujem pročelniku, prof.drsc, Šlaj da se me sjeti kad diže plaču na bankomatu, jer HZZO, moj zdravstveni osiguravatelj, kojemu ja uredno svaki mjesec uplačujem za zdravstveno, će uredno mu isplatiti novac za uputnicu koju sam ja donjela i predala, a on ju je uredno zaprimio.
U slučaju da ovaj komentar bude izbrisan isti ću staviti na više foruma, a jedan ode i u HZZO

Poštovana, HZZO će drugo mišljenje prof.dr.Šlaja platiti 32 kn, pregled prvom ortodontu je platilo 57 kn.
Trenutno pranje i šišanje kose najjeftinije plačate 35 kn.
I da, prema opisu anomalije treba se čekati završetak rasta, i započeti upravo tada kada su Vam oba ortodonta to rekla.
Također, kada ste se toliko raspitali mogli ste vidjeti da se operativni zahvat radi nakon završetka rasta i plaća ga Hzzo.
Vi ste upravo potrošli 32 kn iz zdravstva uzalud!

 • 15
 • 5
 • 10
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2018. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu