Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Najbolji liječnik 2018.

dr. Nataša Šemnički (ginekolog)

Grad Zagreb / Trnje / Poliklinika Artemeda Adresa: Trnjanska 95
 • Razina pomoći: 4,76 (21)
 • Ljubaznost: 4,76 (21)
 • Vrijeme čekanja: 4,57 (21)
 • Osoblje: 4,71 (21)
 • Zakonitost i etičnost: 95,24% (21)
4,72
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni
Banner-5891_banner_470x170.jpg
 • Telefon: 091/177-0900
 • Radno vrijeme: Parni datumi:8:00 – 16:00
  Neparni datumi:13:00 – 21:00
 • Ugovor s HZZO-om: Ne
 • Email: artemeda at artemeda dot hr
 • Web: artemeda.hr/

Dr. med. Nataša Šemnički bavi se ginekologijom 20 godina. Svoje znanje i radno iskustvo stekla je u vodećim hrvatskih klinikama i poliklinikama za ginekologiju i porodništvo; KBC Sestre Milosrdnice, Klinika za ženske bolesti u Petrovoj, Poliklinika Eljuga, Poliklinika Sunce, Poliklinika Harni, Poliklinika BetaPlus i Medicinski centar Kuna & Perić te Ordinacija opće medicine dr.Reljanović.


Nakon završenog specijalističkog ispita 2004. nastavila je trajnu edukaciju na brojnim stručnim državnim i međunarodnim tečajevima i kongresima koji su obuhvaćali i znaja komplementarne medicine, primarno akupunkture.


U svom radu u potpunosti primjenjuje principe znanstveno utemeljene integrativne-lifestyle medicine u domeni zdravlja žene. Uz primarno konvencionalno ginekološko znanje implementira akupunkturu, mikronutriciju, fitoaromaterapiju te različite modalitete mind-body medicine i tjelovježbe, u suradnji s ostalim akademskim stručnjacima.


Primjenom ovog principa liječenja teži se cijelovitim pristupom obuhvatiti i fizički i mentalni i emotivni i duhovni aspekt čovjeka (holos). Osnovna bit je otkrivanje početne točke/korjena promjene/problema s osnovnim ciljem cijelovitog liječenja i preveniranja povrata bolesti.


Također, dr. Šemnički podupire sponu između umjetnosti i medicine. Medicina je po definiciji umjetnost iscjeljivanja, ars medicinae. U toj interaktivnoj kreativnoj vezi pozitivni rezultati proizlaze iz edukativnih, kreativnih, stručno vođenim okupacijskim radionicama biomedicinskih stručnjaka ili umjetnika.


Moj moto – pomoći pacijentu na putu otkrivanja vlastite mudrosti i znanja za osjećaj skladnog življenja s vlastitom prirodom i onim oko sebe.


Niže slijede značajne edukacije iz životopisa, koje ilustriraju područje djelovanja dr. med. Šemnički.


10/1990 – 6/1996 – šestogodišnji studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu
3/1997 – 9/2004 – specijalizacija iz područja ginekologije i porodništva
10/1999 – 6/2001 – poslijediplomski studij UZV u ginekologiji i opstetriciji u KB Sv. Duh
10/2000 – Ian Donald škola UZV-a, 25. napredni tečaj UZV-a u opstetriciji i ginekologiji
12/2004 – tečaj kolposkopije u KB Sestre milosrdnice
10/2007 – tečaj fetalne ehokardiografije, Dječja bolnica Srebrnjak u suradnji s UKC Ljubljana, Pediatrična klinika, Centar za fetalno kardiologijo
11/2007 – tečaj Fetal Medicine Foundation London
6/2008 i 6/2009 – tečaj 3D/4D UZV-a, Pro-Vision Škola napredne ultrazvučne tehnologije
10/2008 – SZD Združenje za perinatalno medicino UKS Ljubljana, Škola ultrazvučne dijagnostike: UZV pregled u 2. tromjesečju (uključujući i fetalnu ehokardiografiju)
9/2009 – 9/2010 – tečaj Medicinska akupunktura s položenim ispitom i diplomom
4/2013 – praktična primjena 3D ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji; tečaj s međunarodnim sudjelovanjem teoretskog i praktičnog sadržaja
6/2014 – BMAS, Northwich, UK, Tečaj akupunkture u trudnoći i porodu (COURSE ACUPUNCTURE IN PREGNANCY AND CHILDBIRTH)
2012 – 2017 – napredni tečajevi trajnog usavršavanja Društva za medicinsku akupunkturu pri Hrvatskoj liječničkoj komori, Šubićeva 9, Zagreb i ICMART International Council of Medical Acupuncture and Related
Asistent u izvođenju nastave Društva za medicinsku akupunkturu 3/2016 – Istanbul, Turska, tečaj Biokibernetika kao regulacijska tehnika u liječenju
6/2017 – Mexico City, Mexico, ICMAR: The World congress of Medical Acupuncture – pozvani predavač: The role of Acupuncture in management of women’s health and infertility.
10/2017 – započeo doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s doktorskom temom o utjecaju akupunkture na žene koje boluju od endometrioze i s poremećajem raspoloženja
10/2017 – završila tečaj za edukatora PEAT metode, psihološke tehnike liječenja
11/2017 – New City, SAD: 33rd ANNUAL INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ACUPUNCTURE, ELECTRO-THERAPEUTICS & LATEST DEVELOPMENTS IN INTEGRATIVE MEDICINE – pozvani predavač: Impact of Acupuncture in management of women’s health with application of Bi-Digital O-Ring Test
2011 – 2017 – tečajevi fito- i aroma-terapije te mikronutricije s domaćim i međunarodnim predavačima mnogobrojni domaći i međunarodni tečajevi trajnog usavršavanja te stručni kongresi, kako u ginekologiji i opstetriciji, tako i u akupunkturi te integrativnoj medicini.


Danas u svijetu učestalost neplodnosti sve više raste. Obuhvaća 15% svjetske populacije, bez obzira na razinu razvijenosti zemlje te predstavlja bitan javnozdravstveni problem. Predviđa se pad stanovništva EU u slije...

  In vitro fertilizacija-embrio transfer (IVF-ET) najuspješniji je tretman infertiliteta i nekima jedina mogućnost ostvarivanja trudnoće. Prosječna uspješnost stope rađanja IVF-om po 1 stimuliranom ciklusu koristeći svjež...

U svijetu neplodnost pogađa otprilike 10-20% parova te uzrokuje raznolike reakcije, emocionalne, psihološke i socijalne. Upravo obujam tih reakcija vodi tome da je neplodnost stresan događaj, s učestalošću 50% kod žena te 15% kod...

Noviji komentari
Komentirani doktor: dr. Nataša Šemnički

Kod doktorice Šemnički sam 10 godina. Doktorica je uvijek dostupna i spremna pomoći, sve rješava smireno i ljubazno. Kroz godine smo svašta prošle i imam apsolutno povjerenje u njene savjete i stručnost. Osobito cijenim njezinu nježnost i vrijeme koje mi posveti kao pacijentu te savjete koje mi daje kao doktorica ali i kao osoba kojoj je stalo do pacijenta jer osim lijekovima često pomaze i alternativnim metodama i savjetima o promjeni života koji potom pozitivno utječu na moje zdravlje. Hvala doktorici na svemu sto je napravila za mene i od srca Vas preporucam i svim svojim prijateljicama i svim ženama koje trebaju pouzdanog i i stručnog ginekologa.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: dr. Nataša Šemnički

Kod doktorice Šemnički sam zadnjih 5 godina. Izuzetno sam zadovoljna kompletnom uslugom koju nudi. Obzirom da sam i sama liječnik, znam kako je kad pacijenti imaju puno pitanja zbog svojih tegoba. Doktorica je smirena i blaga, te na nježan način objasni sve vezano uz naše dijagnoze. Puna je znanja iz medicinske struke, ali je također stručna u homeopatiji. Drago mi je što imam liječnicu koja na rješavanje tegoba ne pristupa na invazivni način i samo lijekovima, nego je svjesna da je za liječenje potrebno prvo promijeniti životne navike u vidu prehrane. Potrebno nam je više liječnika koji će znati objasniti kako promijeniti prehranu, koje prirodne čajeve piti za ublažavanje simptoma, te koji suplementi će pomoći u liječenju i izlječenju od bolesti. Stoga, kojoj god pacijentici treba izvrstan ginekolog sa širokim spektrom znanja, od srca ju preporučam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Nataša Šemnički

Dr.Šemnički je najstručnija, najuljudnija i najpristupačnija dr. ne samo u ginekologiji, već među svima granama medicine s kojim sam se ja susrela. Razgovara sa svojim pacijenticama kao osoba, a ne kao neko više biće. Rado će porazgovarati i sa partnerom ako je potrebno detaljnije objasniti. Kao stručnjak konstantno unapređuje svoje znanje i barata suvremenim metodama u medicini. Nebi ju mijenjala i da ode u drugi grad. Stvarno samo najbolje imam za reći. Preporučila sam ju nekoliko prijateljica koje su jednako zadovoljne.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Nataša Šemnički

Dr. Šemnički ne samo da je izvrsna stručnjakinja, nego je i prekrasna osoba koja se u potpunosti posvećuje pacijentu. Uvijek ostavlja dovoljno vremena za razgovor što je iznimno važno u komunikaciji s ginekologom. Osobito mi se sviđa njezina temeljitost te posvećenost nekim alternativnim oblicima liječenja.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: dr. Nataša Šemnički

Dr.Šemnički moja je ginekologinja preko 10 godina. Iz svoga iskustva za nju imam samo riječi hvale. Naime, prije nego što sam slučajno naišla na nju uzalud sam godinama pokušavala riješiti svoje kronične ginekološke probleme koje je ona zahvaljujući svojem temeljitom pristupu uspjela riješiti. Vrlo je stručna i temeljita, odličan dijagnostičar, no ono što me kod nje posebno oduševljava je holistički pristup zdravstvenom problemu, zahvaljujuć kojem sam otkrila i uzrok nekih drugih kroničnih problema (probavni problemi i neurodermitis) koje sam dotad neuspjesno rjesavala a sada drzim pod kontrolom. Osim toga pohvaljujem njen ljudski pristup pacijentu, trudi se sve objasniti i pacijente tretira kao partnera u rjesavanju zdravstvenog problema. Zahvaljujuci dr. Semnicki uspjesno sam iznjela prvu problematičnu trudnoću, a trenutno kod nje vodim i drugu. U ovu doktoricu imam apsolutno povjerenje! Za svaku preporuku!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.