Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: neurolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Jela Golubić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Bjelovar

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Fran Borovečki

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Silva Butković-Soldo

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Tereza Gabelić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Vesna Brinar

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 11, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Darijo Sučević

Kod prvog pregleda odmah je riješio problem kojeg drugi doktori nisu ni spomenuli. To je doktor pun iskustva i znanja. Sretna sam što sam došla u ovu ustanovu. Bez obzira šta je privatnik i što bi trebao biti samo zbog toga ljubazan doktor je iznimno drag i jako stručan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: David Bonifačić

Doktor Bonifačić je doktor iznimnih stručnih, profesionalnih i prije svega ljudskih kvaliteta. Dostupan i pacijentu i obitelji u svakom trenutku, vrlo ljubazan i svojim pristupom radu i odnosu prema pacijentu ulijeva ogromno povjerenje. Neizmjerno smo zahvalni na uspješnom liječenju naše mame.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Željka Petelin Gadžde

Mlada, sposobna, elokventna, vedra, nasmijana i nadasve pristupačna liječnica! Doktorica je nježna i ljubazna i sve lijepo objašnjava i odgovori na svako pitanje s ljubaznošću. U uvjetima u kojima se radi (količina pacijenata), mogu samo reći - svaka čast doktorice! Kad bi barem svi liječnici bili ovakvi!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Pavliček

Došao sam k tom kvazi doktoru prije dosta godina zbog pareze očnog živca. Nakon nekoliko sati čekanja došao sam na red. Nakon nonšalantnog ispitivanja simptoma dotični me nije poslao ni na kontrolni CT već je svojim vrhunskim doktorsko intelektualnim vještinama utvrdio da mi nije ništa već da je to zbog propuha te mi je kao konobar u salunu bacio nalaz preko stola uz vrhunski zaključak da ću to izliječiti naizmjeničnom okluzijom oka. Naravno treba spomenuti i to da je flaša Vigora u trenutku kada sam ja bio tamo također bila na stolu. Poštovani kvazi doktore Pavliček, vaša sestra na prijemu se ozbiljnije zabrinula za mene nakon što sam joj ispričao svoje simptome a vi biste kao doktor trebali znati da se pareza očnog živca povezuje samo sa ozbiljnim bolestima. Naravno vi to niste znali jer niste doktor već kvazi doktor ilitiga nadriliječnik. Na kraju priče još samo da spomenem da sam nakon još 3 mjeseca patnje i pogoršanja problema s vidom te pojave gubitka sluha dobio konačnu dijagnozu: zloćudni tumor baze lubanje koji je mogao biti pravovremeno dijagnosticiran samo da se kvazi doktor Pavliček potrudio oko mene kao pacijenta i poslao me barem na CT mozga. Možda bi taj tumor bio odstranjen u cijelosti da se reagiralo na vrijeme umjesto da ga sad moram u sebi nositi do kraja života. Moj konačan i dobronamjeran savjet svim ljudima koji ovo čitaju je taj da izbjegavaju ovog kvazi doktora i idu bilo kome drugome, veterinaru, šamanu, travaru, bilo kome, samo ne k ovome kvazi doktoru.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Pavao Krmpotić

Doktor je jako ljubazan, susretljiv i stručan. Izniman doktor, objasni pacijentu, sasluša detaljno, vrlo human pristup pacijentu. Za mene najbolji doktor koji postoji. Moja preporuka za njega i njegovu praksu.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu