Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: neurolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Jela Golubić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Bjelovar

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Tereza Gabelić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Fran Borovečki

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Vesna Brinar

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Silva Butković-Soldo

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Morana Ivičić

Dr, Ivičić je najbolja neurologinja kod koje sam bila na pregledu. Odmah po dolasku uočila je ono što prethodnici nisu. Prva je prepoznala i poslala me na pretragu koja je dokazala tešku apneu. Doslovno barem 15 godina sam se žalila na smetnje, umor, vječnu pospanost, iscrpljenost i svojoj liječnici obiteljske medicine i barem troje neurologa. . Sada, zahvaljujući dr. Ivičić, spavam s CPAP aparatom. I zaista spavam. Također mi je pomogla s ostalim problemima i iskreno joj zahvaljujem. Neopisivo je koliko , pogotovo u bolesti, čovjeku znači stručan pristup, stručnjak koji zna i to što zna umije prenijeti i meni kao laiku, objasniti i odgovoriti na pitanja, prepoznati bitno. Hvala do neba i svakom tko treba neurologa, preporučila sam i uvjek ću preporučiti dr. Ivičić.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tereza Gabelić

Nemam riječi kojima bih zahvalio dr. Gabelić ...

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ingrid Škarpa-Prpić

Dr.Škarpa je meni jako pomogla sa svojom strpljivošću i stručnošću. hvala joj na tome.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Morana Ivičić

Prvi put sam se susrela s dr. Ivičić Moranom, spec. Neurologom ove godine kad sam upućena na drugo mišljenje.
Nakon par godina prešaltavanja od strane različitih specijalista ka drugim neurolozima, čuđenja, podsmijeha, zatim od strane istih samo prepisivanja starijih stanja i nalaza, slanja na neke pretrage pa onda opet čekanja na pregled …napokon naišla na specijalisticu koja se zaista posvećuje pacijentu: prvo pažljivo saslušala, temeljito neurološki pregledala, zatim je ispitivala o tijeku bolesti, tek tada pogledala i tuđe nalaze i ono, što me se posebno dojmilo je, što je uzela debelu medicinsku knjigu i uspoređivala simptome, ponovno temeljito pregledala i tek tada postavila dijagnozu. Nije, za razliku od velike većine specijalista, napamet donosila zaključke i na tome joj se divim. Prije nego što sam upućena prvi put kod nje, rečeno mi je da je jako stručna te da zdravstvenim problemima pacijenata pristupa temeljito i ozbiljno i da joj se i drugi specijalisti znaju obratiti za mišljenje zbog njenog velikog iskustva i otvorenosti ka novim medicinskim saznanjima. Bila sam skeptična, no to se sve potvrdilo, a ja bih nadodala još da se kod doktorice pokazala i istinska želja da se ustanovi uzrok i pronađe rješenje za ublažavanje simptoma i tijeka bolesti, odnosno pomogne pacijentu.
Unatoč velikom znanju i profesionalnom pristupu te autoritetu, doktorica Neurolog Morana Ivičić posjeduje i ljubaznost, jednostavnost te strpljivost u pojašnjavanju i savjetovanju u vezi bolesti, a te vrline i ta kombinacija je izuzetno rijetka. Medicinska sestra Zvjezdana Planinčić je također ljubazna,vesela i stručna. Nastavila sam se kontrolirati kod doktorice Ivičić i toplo ju preporučujem i svima onima koji lutaju kao što sam i ja godinama.
Marija

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vesna Brinar

Bila sam na pregledu kod doktorice. Doktorica je super i draga osoba, jako ljubazna, sasluša vas, da vam puno savjeta, uvijek nasmijana i spremna izaći u susret. Bilo jutro, dan ili ponoć, uvijek odgovara na poziv. Uvijek je spremna pomoći i vrhunski je neurolog. Odlična organiziranost također. Najbolja generacija liječnika!
Ma imam samo riječi pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu