Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: neurolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Jela Golubić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Bjelovar

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Fran Borovečki

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Silva Butković-Soldo

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Tereza Gabelić

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 6, ukupno ocjena: 15

5,00

Vesna Brinar

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 11, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Anamarija Mrđen

Bio sam kod dr. Mrđen privatno i u bolnici. U bolnici sam je jednom prilikom čekao tri sata da bih je pitao jedno obično pitanje, kažu sestre tu je negdje. Problem zbog kojeg sam došao nije riješila. Vjerujem da je to prije svega zbog njezinog stava, drži se malo visoko i previše samouvjereno. Neka se dr. ne uvrijedi, mislim da je važnije čvrsto stajati na zemlji i baratati činjenicama nego biti samodopadan. Na kraju krajeva svi smo mi stručnjaci u svojim strukama. Nadalje, odmah po dolasku u ordinaciju propisala mi je neke lijekove, bez da smo razmijenili par riječi. Kasnije se ispostavilo da mi to uopće nije trebalo. Na moju opasku da ću otići i kod jednog drugog doktora (druge specijalizacije), odgovara da ne trebam nigdje ići i da ona zna što mi je. Pogrešan stav! Kasnije sam čuo da u zadarskoj bolnici postoji izvrstan mladi neurolog, zove se Ante Tolić i da je suprotnost ovome što sam gore napisao.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Silva Butković-Soldo

Izuzetna, draga, posebna, ljubazna i spušta se na svačiji nivo te je stoga omiljena među pacijentima. U poslu za koji živi i predaje se maksimalno, temeljita, vrhunski stručnjak i dijagnostičar.
Ne postoji precizan izraz kojim bih ju opisala osim " Žena zmaj " koju bih preporučila svima kao vrhunskog liječnika koji vraća osmjeh i širi optimizam kod svakog pacijenta. Naša neponovljiva profesorica koja oko sebe ima tim za svaku pohvalu !

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Morana Ivičić

Pristupacna, detaljna, strpljiva, njezna. Maksimalno je ljubazna i susretljiva te uvijek spremna pomoci pa i u svoje slobodno vrijeme. Doktorici jedno veliko HVALA za humani posao koji obavlja, kao i način na koji obavlja.

Pacijent

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gordan Džamonja

Bahatijeg i arogantnijeg doktora, a bome ni opcenito covjeka dugo nisam vidjela. Nepristojan, neljubazan, dere se. Jednom rinecju UŽAS!!! Džaba mu znanje, iskustvo i strucnost kad mu je ponasanje nula. Vise nikad kod njega, ali nikad!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mauricio Juričić

Jedan od najpazljivijih i najsimpaticnijih lijecnika koje sam ikad srela. Prije 3 godine morala sam na hitnu u pulsku Ob. Trebao mi je neurolog i bila sam presretna kad sam saznala da je dr. Juricic dezuran. Odmah je rijesio problem, dobila sam terapiju i nalaz a nakon toga, kako sam morala malo lezati nakon inekcije, ostao je samnom nekoliko minuta. Cinilo mi se da sam u kaficu s prijateljem, a ne na hitnoj sa lijecnikom. Toliko je vedar i pozitivan da mi je uljepsao ovo negativno iskustvo. Inace, znam ga od prije, jos od kad je stazirao na rijeckoj neurologiji. U ona dva tjedna koliko sam bila hospitalizirana, dr. Juricic mi je bio jedina svijetla tocka. Sve moguce pohvale na profesionalnosti, pozitivi, vedrini, podrsci... Lijecnik kakvog se samo moze pozeljeti.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu