Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: neuropsihijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Danilo Hodoba

Specijalizacija: neuropsihijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mirjana Bjedov

Specijalizacija: neuropsihijatar

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80

Slavko Trontl

Specijalizacija: neuropsihijatar

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80

Dubravka Krstnić

Specijalizacija: neuropsihijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 1, ukupno ocjena: 10

4,50

Danijela Bundalo

Specijalizacija: neuropsihijatar

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

3,80
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Anka Bogunović-Rastovčan

Sama obrada trajala 20 minuta, na web-u piše 45. Za vrijeme pregleda obavlja privatne telefonske razgovore. Dojam površnosti i nekompetencije. Opći dojam: jadno

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anka Bogunović-Rastovčan

Lotus :

Postovanje. Da ja moram reci, sad kad ste vec spomenuli, gdja Rastovcan ima svakako tendenciju vrijedjanja. Kao pacijent otkrila sam joj neke osobne detalje koje je izvrtala ruglu (najgore je sto sam ja uopce tolerirala to i platila za takvo ponasanje) kad sam rekla da cu probati alternativnim terapijama. Moram reci da vec 3 mjeseca pijem homeopatiju te ne osjecam nikakvu bol. Homeopatija nije priznata vrsta lijecenja te se treba poznavati kvalitetnog homeopata. Nebitno. U svakom slucaju, mogu shvatiti da gdja. Rastovcan zastupa odredjeno stajaliste medicine, te je to ocekivano. No nacin na koji to radi je neprofesionalan, ja nisam dobila NIKAKVO upozorenje o tome kakve su to tablete i s kakvim nuspojavama, a i nacin na koji se ponasa gdja. Rastovcan meni daje za misliti da u najmanju ruku ona ima psihickih problema, jer se nitko normalan ne odnosi toliko grubo (kako Vi velite kao u konc. logoru). Tvrditi svakome da je bol umisljena je na razini srednjeg vijeka, kada se neke stvari nije moglo objasniti pa bi ih se pripisivalo proizvoljnim uzrocima. Gdja Rastovcan svakako nije dorasla svojoj tituli, ali je i moguce da smo mi pogrijesili adresu jer mozebitno da je dr. Rastovcan specijalizirana za mazohiste.

draga Jasna, homeopatija je po službenom mišljenju placebo i meni je normalno da većina liječnika nije "openminded"... teško ću povjerovati da se dr Rastovčan pacijentu rugala - nije nemoguće, ali moguće je i pacijent ponekad preosjetljiv jer dolazi po utjehu a ne istinu... često bolove zaista izaziva neki neriješeni problem, potisnuta muka, zaboravljena nesreća/nepravda... to znanost naziva "konverzijom" i takvo što najprije valja isključiti... neki pacijenti sami pokušaju prizvati u svijest mogući razlog a nekima je lakše u razgovoru bilo s dobrim prijateljem, bilo s liječnikom... a opet, možda ste naletjeli na loš dan, i liječnici su ljudi... naravno, ako liječnika doživljavate hostilno raspoloženim (i moguće ste u pravu), smjesta potražite drugog... možda i trećeg... puno sreće!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anka Bogunović-Rastovčan

Bethequeen :

Apsolutno negativno iskustvo od vremena cekanja do nacina razgovora doktorice. Dosta vremena gubi na razgovore koji nisu relevantni za dijagnozu koja je postavljena. Dosta grubo i sadisticki se ponasa prema pacijentima,bez iti malo postovanja.

žao mi je da ste imali takvo iskustvo, istina je da možda nije riječ o nepoštovanju nego jednostavno površnosti

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anka Bogunović-Rastovčan

doktorica Rastovčan po naobrazbi je neuropsihijatar no čini mi se da je previše radila s pacijentima kojima nije potreban neurolog pa je sklona sve pacijente doživjeti kao da imaju psihičke probleme... kad je upitate zašto je dala takvu i takvu dijagnozu, zbuni se i ne zna objasniti osobi koja se iole razumije u svoj problem... iznimno važno: ne zna tretirati epilepsiju - čudi se pacijentovim grčevima koje vidi a EEG je kao "normalan" (dr. Maja Roje se na taj podatak široko osjmjehnula te objasnila da je lažno negativan EEG tipičan kad je uzrok preduboko u mozgu i da je to tipično)... ima neugodan kontratransfer prema pacijentima koji joj zbog nečega ne "sjednu" i to može "dignuti tlak", treba se kontrolirati; pacijenta ne sluša pažljivo ili uopće ne pa u povijest bolesti upisuje doslovno komične opise i detalje koji nisu spomenuti jer nisu istiniti... međutim, ako staložen pacijent zna točno što mu je i što želi, susretljiva je i pristojna pa će napisati potreban recept bez problema... dolazite li unutar šest mjeseci, naplaćuje manje nego za prvi pregled ili rjeđe kontrole... lijepa žena i vjerujem svojedobno kvalitetan liječnik, no danas - mislim da bi se trebala povući iz posla... ionako ABR vodi, ne mora valjda još i raditi s pacijentima

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Bjedov

Draga doktorica koja mi je pomogla u izljecenju bolesti i rjesavanju losih zivotnih navika.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu