Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Novi Zagreb - istok

Prikaži:
Bolje rangirani

Draga Ljubić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Vildana Botonjić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ines Jakić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ivana Posavec

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Vladimira Rožić-Bartulović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 4, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivan Marčeta

Kod doktora Marčete sam otkad je započeo s radom u DZ Dugave. Nije me nikada toliko smetala njegova indiferentnost i nemarnost prema pacijentima kao što me to zasmetalo u trudnoći. Naime, ordinacija je renovirana i opremljena novim ultrazvukom, a doktor nije u stanju napraviti anomaly scan, pa čak niti pogledati da li kuca bebino srce, već me za to šalje u bolnicu ili privatno. Zatim, obično doktori upišu obiteljsku anamnezu početkom trudnoće kako bi se znalo na što obratiti pažnju ukoliko dođe do određenih komplikacija, međutim on to nije napravio niti u jednoj od mojih trudnoća, već je to učinila doktorica iz druge smjene koja je zaprimala njegove pacijentice tijekom njegovog godišnjeg odmora. Također, ona je tada napravila detaljan pregled ultrazvukom. Manje bitno, ali što iritira je ponašanje sestre u njegovoj ordinaciji. Mlada djevojka, netom izašla iz škole, bez bontona, pacijenticama se obraća sa TI i ima neumjesne komentare. Kada sam zatražila poslijepodnevni termin pregleda, bezobrazno (sa cinizmom i podlim smiješkom) je upitala da "što mi radimo po cijele dane da ne stignemo na pregled ujutro?" na to joj odgovorim: "Neke trudnice i rade." Nažalost, zbog prevelikog broja pacijenata, a i analitičnosti doktorice Jelčić (iz druge smjene), nije moguće da se prebacim kod iste. :/

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Ivan Prepolec

Doktor Prepolec je iznimno stručan i ljubazan. Sluša pacijenta, potiče ga da iznese sve svoje zdravstvene tegobe. Ostali njegovi pacijenti u čekaoni iznose svoja najbolja iskustva s njim. Gotovo svi navode da tako pozitivno iskustvo do sada nikada nisu imali.
Privatno ne poznajem doktora i sve što sam navela je od srca.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ana Jelčić

Vrlo susretljiva doktorica, savjesna, ljubazna sa pacijentima no ne prebliska. Daje si truda, osjećaš se kao da pripadaš švicarskom a ne hrvatskom zdravstvu. Zaista je divno što umoronulom DZ u Dugavama postoji doktor koji radi na svjetskom nivou.
Pravo osvježenje nakon nonšalantnog dr. Doke.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Ana Jelčić

Doktorica je mlada (kasne tridesete), ali stručna i Vrlo susretljiva.
Daje dobre i korisne savjete, nije teška na uputnicama ukoliko su potrebne pretrage bilo koje vrste koje mogu pomoći očuvanju vašeg zdravlja.
Da si vremena i ne obavlja preglede kao na traci nego vas sasluša, savjetuje i pogleda kako spada.
Ordinacija je novoobnovljeni i na tome joj također skidam kapu jer prije je kod doktora Doke bio stol iz 3. svjetskog rata, skripao je.
U svakom slučaju ja sam zadovoljna i ostajem kod nje do daljnjeg iako sad stanujem čak 40km dalje!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivan Marčeta

Pacijentica sam doktora Marčete dvije godine,kada sam ostala trudna definitivno sam odlučila da mi on neće voditi trudnoću jer mi je nabacio komentar:”a vi se ne namjeravate rješiti toga”?Ostala sam paf. Užasno hladan kao osoba,previše tih,kod njega nema ni ti Dobar dan,a kamoli ti nešto više.Nemam niti jednu dobru riječ za njega,totalno ne profesionalan u svome poslu.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu