Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Novi Zagreb - zapad

Prikaži:
Bolje rangirani

Tonkica Čičak-Bekić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Vesna Lamer

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Ana Marinić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Anita Srdoc

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Martina Bračun

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

Pozdrav, samo rijeci hvale za sestru i doktoricu. Imam dvoje klinaca 5 i 2 god. Jako ljubazne, usluzne, sve objasne, daju odlicne savjete, uputnice, pretrage. Ni u jednom trenu nisam osjetila neljubaznost.. Pitanje za Vas roditelje koji niste zadovoljni sa dr. Schwartz dali ste slusali sta prica doktorica, dali ste dijete doveli prvi dan temperature, jeste rekli sve sto je potrebo pedijatrici naglasiti... Sesta uvijek pristupacna, odgovara na pitanja, tel. poziv, mail.. Samo rijeci hvale za obje, i samo dalje tako nastavite raditi.. Hvala

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

Pozdrav svima,
Vidim dosta negativnih komentara? Moram reci da su moja iskustva jako pozitivna.
Mojih dvoje klinaca je kod dr.Schwarz (5 i 2). Nismo nikad imali nikakvo negativo iskustvo, da pace, mislim da su sestra i dr. jako susretljivi te da obe imaju jako puno iskustva. Mislim da je problem u ljudima(roditeljima) danas jer si svi dozvoljavaju da donose dijagnoze tako i potrebne pretrage na temelju rekla-kazala ili googla. Jasno mi je da svi zele najbolje za svoje dijete...ali vjerojatno ono sto je najbolje za Vase dijete jest slusat nekoga tko je strucnjak, pogotovo vezano za zdravlje. Kad Vam mehanicar kaze da trebate neki dio na autu sto napravite?
Hvala na citanju i isprike ako sam nekoga uvrijedio, nije namjera.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Filip Ester

Brz i konkretan. Preporuka. Pogotovo za mlađu populaciju (jer je starija još naviknuta na razgovore od 30 min i ne osjecaju se ugodno ako "pregled" brzo prođe).

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maša Ikonomov-Tepšić

Neopisivo ljubazna, nježna i pažljiva. Moja kćer je oduševljena i, iako se radilo samo o kontrolnom pregledu zubića, uvjerena sam da će i neke potencijalne intervencije u budućnosti proći bez straha i stresa.
Izašle smo nasmješene i sretne, nakon što si je moja kćer odabrala poklončić po želji iz ladice i odmah me pitala kad ćemo opet kod tete Maše

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljiljana Kos

Nisam baš zadovoljna kako se ponašaju. Posao dobro odrade ali ponašanje im je grozno, neprofesionalno. I ne znam zašto šalju trudnice u Petrovu (nalazi) kao da "moraš" iću tamo roditi (saznala sam da je u Petrovoj jako loše, loše se odnose prema trudnicama). Ja sam u prvom tromesječju trudnoće i meni ginekologica kaže ni pet ni šest "debeli ste". Baš mi se prava javlja koja navodno predstavlja zdravlje. Njezina medicinska sestra mi kaže da je sa mnom uvjek neki problem jer navodno njoj nije pisalo na kompjuteru da sam prijavljena preko HZZO-a (a jesam). Nisam joj ja kriva za to. Ne bih ih baš preporučila.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu