Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Novi Zagreb - zapad

Prikaži:
Bolje rangirani

Tonkica Čičak-Bekić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Kristina Cerjak Johman

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Vesna Lamer

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Ahmad Akl

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Ana Marinić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Marina Mihalec

Od prvog kontakta lijecnica je svaku dijagnozu ispravno postavila te ju vidim kao strucnu i vrlo pristupacnu. Odgovorila je na sva nasa pitanja i bila dostupna osobno i telefonski pri svim nedoumicama. Sestra je vrlo efikasna i svakako preporucam ambulantu. Prema nasem sinu bila je kao sto ocekujemo od pedijatrice i stvarno smo zadovoljni uslugom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Darija Mihaldinec

Apsolutno najgora doktorica koju sam ikad imala prilike upoznati! Izuzetno nezainteresirana, neljubazna i krajnje bezobrazna liječnica (ako se tako uopće i može nazvati). Došla sam kod nje isključivo zbog potvrde koja mi je bila potrebna za upis na fakultet i iako su mi svi govorili da se spremim na neugodnosti još sam se više šokirala kada sam došla. Sestra je otresita i slaba na živcima, a i jedna i druga gospođa su u najmanju ruku neupućene uz išta vezano uz potvrde koje potpisuju pa sam tako pet puta morala ponavljati koje mi potvrde trebaju, zašto i kako te mi je doktorica u jednom trenutku prigovorila da sam joj donijela isprintanu staru potvrdu za fakultet (što nije točno, a kasnije sam i sama potvrdila da sam u pravu) te mi držala desetominutni monolog o tome kako ona ne izmišlja da je to stara potvrda ,,jer su liječnici školske medicine nedavno imali sastanak pa ona zna'' da bi nakon toga pitala sestru radi li se doista o novoj potvrdi. Da stvar bude još ''bolja'' ova kvazi doktorica u početku mi je odbijala dati potvrdu jer je izjavila kako ja kao osoba sa dioptrijom nisam zdrava, a potom se još čudila kada sam joj predala formular sa popisom bolesti (koji vam sestra da kada tek dođete po potvrdu) na kojemu sam od svih navedenih bolesti označila jedino da sam preboljela vodene kozice (što je istina) te je svoju neugodnu reakciju popratila komentarom ''kako je moguće da ti ništa od ovoga nisi imala??''. Na popisu su bile bolesti srca, sluha, psihičke bolesti, bolesti urinarnog i dišnog sustava te niti jednu od navedenih do sada nisam imala. Za kraj kao šlag na tortu kada sam se potpisala na formular gospođa Mihaldinec mi je iskritizirala potpis (što uopće nije u opisu njenog radnog mjesta) uz komentar ,,tako ćeš se moći potpisivati tek kada završiš medicinu'' te me tražila da ispod toga tiskanim slovima napišem svoje ime i prezime!!! Da se razumijemo, takav potpis imam na svim dokumentima pa i na osobnoj iskaznici te mi nikada nitko do tada nije prigovarao. Sve u svemu sam jako razočarana i nadam se da više nikada neću biti u društvu ovdje navedene gospođe.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Bruno Vuletić

Izvestan ginekolog ! Pristupacan, ljubazan, strucan, nista ne prepusta slucaju... Nova sestra takoder jako draga , simpaticna , susretljiva... Jako dobar tim i odlicna ordinacija!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivan Strukan

Vrhunski doktor s puno šarma i duhovitosti. Završi posao na zadovoljstvo pacijenta ali voli šaltati pacijente u svoju privat ordinaciju.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gordana Krupić

Doktorica kakvu je danas teško naći!!!Sve pohvale za njen rad!!!!

Poruka administratora, 30. Travanj, 2018. u 10:15 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 90 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu