Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Novi Zagreb - zapad

Prikaži:
Bolje rangirani

Tonkica Čičak-Bekić

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Vesna Lamer

Specijalizacija: dermatovenerolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Kristina Cerjak Johman

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Ahmad Akl

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Ana Marinić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - zapad

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Silva Babić

Izuzetno stručna, etična i srdačna doktorica. Precizno objašnjava i uspostavlja dijagnozu pacijentici i otvorena je za sva pitanja i nedoumice. Dobrobit njezinih pacijentica uvijek joj je na prvom mjestu i privatno je dostupna na svoj mobitel ukoliko imate bilo kakva pitanja. Zahvaljujuci njezinoj brizi ja sam na vrijeme upucena na operativni zahvat koji je prosao sa uspjehom. Atmosfera u njezinoj ordinaciji je izuzetno ugodna i prijateljska, a Dr. Babić prati svoje pacijetice i tijekom oporavka. Primjetila sam da njezine upute i dijagnozu nadasve uvazavaju i potvrđuju i drugi ginekolozi u bolnici što puno govori o njezinoj stručnosti i reputaciji. Svakoj ženi od srca bih preporučila Dr.Babić!

 • 0
 • 0
 • 0

Doktoricu Beketić-Lušić bih toplo preporučila svima, pogotovo osobama koje imaju strah od zubara, jer sam ga donedavno i sama imala. Garantiram da ce strah nestati, jer je doktorica toliko draga i pažljiva da naprosto zaboravite da ste kod zubara.
I još kad vidite rezultat njenog rada bit cete odusevljeni i nece vam bit problem rezervirati sljedeci termin
Sve pohvale za doktoricu,najbolji ste!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

Gost 6636 :

Nije istina ni o doktorici ni o sestri.Bila je pedijatrica našem starijem ,a sada je i našem mlađem sinu i imam samo riječi hvale za njih.

srdačan pozdrav

ja pak potvrdjujem da antibiotike daje 'napamet' (bez krvne slike/ brisa).
A za sestru potpisujem svaku rijjec - kada s njom popricas, rijec HLADNO poprima novu dimenziju

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

julija :

Dr. Schwarz jedna je od najgorih pedijatara koje sam upoznala. Djetetu daje antibiotik bez prijašnjih pretraga i krvnih slika. Sve relativizira. Nije prepoznala sarlah kod djeteta, kada je imala streptokok nije ni to znala uvidjeti. Svaki puta se čudila a prije toga govorila kaj je mama opet ste došli. Puno puta smo zbog njezine nezainteresiranosti otišli u privatni laboratorij ili završili na hitnoj. Zadnja kap koja je prelila čašu bila je urtikarija kod djeteta od 2 godine za koju nam nije niŠta objasnila i dala samo fenistil. Završili smo na hitnoj na srebrnjaku nakon sto se stanje pogoršalo gdje je specijalizant pedijatrije objasnio dijetu na kojoj moramo biti tražio detaljnije nalaze krvi, alergologa. Ona djetetu nije ni krv izvadila da barem eliminira bakterije i viruse. Ona nam nije htjela dati uputnicu za alergologa. Neprofesionalna i nemarna doktorica koja ne traži uzroke i ne zanima ju njezin posao. A o sestri da ne pričam. Hladna i bezobrazna. Moje dvoje djece se vode kod nje pa sam se nažalost imala priliku bolje upoznati sa dotičnom.

potpisujem svaku rijec, vrli vrlo slicno islustvo (i tijek događaja) kao kod mog djeteta. Nikada necu prezaliti sto smo njeni pacijenti. Koliko neprospavanih noci zbog njezine nezaineresiranost!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Schwarz

I ja sam jedna od onih koji imaju jako lose iskustvo s dr.Schwartz. Nezainteresirana, povrsno obavlja pregled. Dijete mi je 6mj konstantno bilo bolesno (prehlade, upale uha, kasalj, temperatura) - a njeni komentari nakon svakog ponovnog dolaska: mama opet ste ovdje, kako to. Cijelo to vrijeme nije se sjetila uzet bris grla/nosa vec je samo govorila da je to normalno za vrticku djecu. E pa, gdjo doktorice, nije normalno da je dijete 2 tjedna bolesno, pa 2-3 dana ok i onda opet sve ispocetka - i tako pola godine u kontinuietu.Nakon 6mj mucenja otisli smo kod privatnog pedijatra - uzet bris- i sve ostale pretrage -otkriven pneumokok i sa pravim antibiotikom stvar rijesena. A tek sestra - hladno, ledeno, neljubazno bice. Mumlja nesto sebi u bradu i kad je zamolis da ti ponovi (ili nedajboze nesto pitas) koluta ocima i daje najkraci moguci odgovor ili te otkanta. Cak nema toliko pristojnosti da te pogleda u oci dok prica. Stvarno mi nije jasno kako netko takve naravi radi s djecom. HORROR zivi, bjez'te od nje!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu