Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: oftalmolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Darko Batistić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 20

5,00

Ksenija Ćuruvija-Opačić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Ratimir Lazić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ante Barišić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Maja Bohač

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 14, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zdenka Hajvaz

Doktorica i sestra su uvijek ljubazne i srdačane, spremne sve saslušati i pomoći.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Gorana Pavičić

Kod doktorice Pavičić smo ja i moja obitelj već godinama. Iznimno smo zadovoljni njenim načinom rada, a njenu ljubaznost i profesionalnost upotpunjuju i ostali djelatnici poliklinike. Pozdrav doktorici!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ljerka Marić

Imam 14 godina i našla sam ovu stranicu uz svrhu da malo boljem istražim dotičnu doktoricu.Prvi pregled sam imala za provjeru vida i doktorica je rekla da imam anstigmatizam od djetinjstva i da ništa ne vidim,i da imam otrpilike čudnu zjenicu očiju i da mi trebaju naočale.Drugi put sam trebala doći u 7.30 za skijaskopiju odnosnu za kapanje očiju,dotična se tek pojavila 30min kasnije nemogu je kriviti jer sam trebala samo pokucati i reći sestri da mi nakapa.Da ne pišem cijelo iskustvo,danas sam išla da mi odredi dioptriju za naočale i bilato je veoma bezobrazna,ušla sam i pozdravila i nisam dobila pozdrav natrag.pri pregledu sam se malo iznervirala jer smatram da mi trebaju naočale samo za školu i čitanje a ne da ih trebam svakodnevno nositi.Ja sam joj rekla da sam na internetu pročitala da naočale kvare oči i ona je uzvratila da nama djeci trba to ukinut.Spomenula sam kako postoji neka tri tipa anstigmatizam i to sam rekla u svrhu da mi ona kaže koji ja imam,ali ne zašto ja to govorim njoj kada je ona to specijalizirala to.Dobila sam po nosu kako nepoštujem nju i svoje roditelje.Najgora, antipatična,ne ljubazna doktorica koju sam do sada upoznala.Molim vas da mi se neko javi i da kaže svoje iskustvo i kako ste na kraju sve rješili jer pokušavam dokazat svojoj mami da doktorica ne radi posao kako bi trebala.Sestra je veoma ljubazna,sve pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Neda Striber

Jedina doktorica za koju (za sada) mogu reći da ima moje potpuno povjerenje.

Poruka administratora, 04. Veljača, 2017. u 06:36 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podjelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vedran Markušić

Dolazim na pregled u KBC Rijeka zbog hitnoće koja je prethodni dan indicirana kod drugog oftalmologa. Dr.Markušić me prima sa poprilično bahatim stavom, pregleda i pita "da li ste jeli štogod danas". Odgovaram da jesam i pitam zašto me to pita? Ne odgovara na pitanje već nastavlja: "kada ste jeli?". Odgovaram jutros prije par sati. Nakon toga kaže da moram na hitnu operaciju i ne objašnjava niti zašto niti kakvu operaciju niti što je problem. Kažem da nisam spreman na hitnu operaciju ako prethodno ne znam o čemu se radi, kako se radi i kojom metodom. Odgovara mi da ako neću hitno, da mogu onda u redovnom terminu i da ako u međuvremenu ostanem bez vida da je to moj problem i dalje apsolutno ne objašnjavajući ništa o tome što se operira i nadasve kako.
Odlučujem odbiti operaciju, pozivam polikliniku Svjetlost u Zagrebu, sjedam u auto i već za par sati sam tamo operiran najsuvremenijom tehnikom koja vjerovatno nije uopće bila dostupna u Rijeci sa odličnim postoperativnim rezultatom. Kasnijim istraživanjem vidim da je ono što je dr.Markušić indicirao kao zahvat u Rijeci metoda koja nije ni približno ista poput onoga učinjenog u Zagrebu te da je vjerovatnost uspjeha kod takve metode znatno manja i sa puno većim posljedicama po operirano oko.
Liječnik bi pacijentu trebao objasniti, osobito u takvim situacijama o čemu se radi, kakvu operaciju indicira, koje su alternativne mogućnosti a ne tretirati pacijenta kao da je retardiran i da ne zna razmišljati svojom glavom a upravo tako se ponašao dr.Markušić.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu