Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: onkolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Eduard Vrdoljak

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 8, ukupno ocjena: 15

5,00

Zvonimir Zore

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Branka Petrić-Miše

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Zrinka Rendić-Miočević

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 5

5,00

Suzana Erić

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Eduard Vrdoljak

Liječio je moju majku. Prošle smo puno hrvatskih, i ne samo hrvatskih, i bolnica, a još više doktora. Prof. Vrdoljak je predan svom poslu, odličan šef čiji odjel besprijekorno funkcionira što je u našem zdravstvenom sustavu doista rijetkost. Učinio stvarno sve što je moguće da moja mama dobije najbolje moguće liječenje i najbolju moguću njegu, hrabrio je i poticao da se bori. Hvala što ste još tu i što se borite da se oni koji već moraju doći na vaš odjel tamo osjećaju kao ljudi.

 • 0
 • 2
 • -2
Komentirani doktor: Mirko Šamija

2011. sam oboljela od karcinoma dojke i htjela sam drugo mišljenje. Odlučila sam se za dr. Šamiju i jako mi je žao to je bio samo bačen novac. Dr. me uopće nije zaprimio u dogovoreni termin, nalaze mi je ovlaš pogledao, nije nikakvu preporuku dao, nek tek kad sam rekla koju mi je terapiju propisao moj onkolog on je rekao, njišući se na stolcu, ...ko da mi propisuje vitamine...da bi mi i on odredio tu terapiju i da je to to. U ordinaciji sam bila svega 10-ak min (duže sam čekala njegov dolazak) ali je zato za tri izgovorene rečenice naplatio 500 kn. Kroz godine sam shvatila da je onkologija fina zarada i da si nažalost onkološki bolesnici najviše sami pomažu. Uglavnom nikom ne bih preporučila... jer će te isto dobiti u bolnici i to preko hzzo-a

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tomislav Orešić

Fenomenalan doktor, mada mogu reci kada komuniciram sa njim imam osjecaj kao da mi prijatelj, a ne doktor. Operirao me 2013 g. i imao je samo rijeci utjehe i podrske, a opet vam je objasnio kakva je situacija. Uz takve ljude lakse se nositi kroz bolest. Preporucam svima!!
Jedno veliko HVALA mom doku..jos uvijek sam tu, jaca nego ikada !!! Jagoda

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mate Matić

Nezadovoljni. Baka mi ima karcinom jetre, kemoteapija ne pomaže te smo se prebacili na alternativu, sve što doktor ima za reći je "Izgledate dobro, nastavite uzimati ono što uzimate" , nije preporučio što niti dao prijedlog. Nije rekao osnovne informacije pacijentu (mogući uzrok bolesti, alternativni načini liječenja, kako i čime spriječiti negativne aspekte liječenja...) baka prije izađe nego što uđe, pomak se ne vidi.Sve stoji s ljubaznošću ali je znanje bitnije. Ne bih ništa rekla da ne idem u medicinsku školu i da ne znam osnove zdravstvene struke te da ne znam ništa o karcinomu jetre te kako nastaje. Propusti se vide. Šteta jer liječnik ima potncijala ali ga jako malo koristi.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zvonimir Zore

Izvrstan doktor i čovjek. Navečer prije operacije karcinoma dojke, došao mi u sobu i rekao rečenicu koja mi je tada značila najviše na svijetu: "sutra ćemo vas izliječiti" I nakon toga, kod svako kontrole, pažljiv, detaljan, vodi brigu o meni kao pacijentu.... Svakom bih ga preporučila

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu