Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: onkolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Eduard Vrdoljak

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Zvonimir Zore

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 10

5,00

Zrinka Rendić-Miočević

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 5, ukupno ocjena: 5

5,00

Jelena Joka Gašpić

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Frane Marleku

Specijalizacija: onkolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ilona Sušac

16.03.2018 . po preporuci moje kolegice odvezla sam svoju sestričnu na ultrazvuk i pregled dojki. Sestrična Ružica kad je izašla iz ordinacije SJALA JE OD SREĆE. Ne samo da je dobila odličnu dijagnozu za kirurga, nego i PSIHOTERAPIJU zbog koje je presretna. Doktorica joj je i psihički pomogla. Cijelim putem do kuće pričala je o njenoj dobroti i stručnosti. 26.03.2018 Ružica je uspješno prošla na operaciji , zbog dobrih nalaza . HVALA ! Osoblje Poliklinike je vrlo ljubazno !

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Branka Petrić-Miše

Dr Branka !
Prvi dojam kad vidite vašeg doktora/doktoricu možete procijeniti osobu prema: izgledu, upoznavanju, smirenom pristupanju pacijentu i analizi svih nalaza, temeljitom razgovoru o svim dosadašnjim terapijama i suodlučivanju daljnih terapija za pacijenta.Dr Branka ima sve odlične i druge osobine kao osoba, a posebno spec. onkolog, puna razumijevanja i razmišlja o svakom slijedećem postupku koji je najbolji za pacijenta.I ako su uvjeti na KBC Onkologiji Split otežani zbog radova u svrhu proširenja bolnice, pacijenti strpljivo čekaju na svoje onkološke terapije koje dobiju.Mi pacijenti moramo biti razumni i strpljivi jer nedostaje doktora a broj pacijenata se povećava.
Dr Branka je odgovorna osoba i prema bolnici i radnom vremenu.Odlazi iz bolnice oko 15:30 sati što mnogo medicinsko osoblje ne poštiva, odlaze ranije.
Dr Branka, zahvaljujem još jednom od srca i lijepi pozdravi !

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Jelena Joka Gašpić

Doktorica je mnogo ljubazna, ali i realna. Djeluje mi jako temeljita. Detaljno me pregledala i objasnila tegobe koje imam, te me poslala na dalju obradu koja mi je potrebna. Sasvim slučajno sam završila kod nje, odmah su me primili i osoblje je bilo izuzetno ljubazno. Toplo preporučujem.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jasmina Marić-Brozić

Ocu je 2009. godine dijagnosticiran melanom i bio je pacijent dr. Marić – Brozić sve do jeseni 2017. kada smo bili primorani naći drugog onkologa u drugoj bolnici. Naime, sve je bilo dobro dok je bilo “dobro”, a kad je krenulo po zlu doktorica je činila sve kako bi odgodila davanje ciljane terapije na koju je otac imao puno pravo (lijek se nalazi na listi osnovnih lijekova HZZO-a, u drugoj bolnici ju je dobio regularno kroz tri tjedna, terapija je bila djelotvorna, ali nažalost tri mjeseca prekasno – otac je preminuo) - slala je oca na dvije operacije (u međuvremenu se pojavila i treća metastaza pa i hitna operacija iste na mozgu) potpuno zanemarujući činjenice i praksu (ne želim povjerovati da nije znala kako se metastaze melanoma ponašaju jer svaki malo upućeniji laik nakon nekoliko sati/dana čitanja materijala, pa čak i materijala iste bolnice (?!), može sve shvatiti). Što smisleno reći o onkologici koja oca naručuje na kontrolni PET/CT tek za dva mjeseca nakon tri izuzetno teške operacije, vidjevši ga kako nepokretan leži na pomoćnom krevetu u čekaonici (isti dan nakon “kontrole” kod dr. završio je na hitnoj u KB Dubrava gdje mu je ugrađen i urinarni kateter)? Radi se o doktorici koja nema nikakvog suosjećanja i empatije, a radi s najtežim pacijentima čiji životi vise o niti te na njih gleda samo kao na brojeve i trošak. Smatram da je zabrinjavajuće da takav onkolog radi u Referetnom centru za melanome, piše doktorske disertacije te sudjeluje u stručnim skupovima, a u praksi gradi status na šparanju na pacijentima, zanemarujući život pacijenta koji bi trebao biti iznad svega.
Ovo je naravno samo dio priče, za sva dodatna pojašnjenja sam otvorena za kontakt.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Nives Frleta-Ilić

Odlična doktorica, vrhunska dijagnostičarka, ali ako gospođa misli da je njeno vrijeme potraćeno zbog našeg nedolaska onda se ista mora zapitati što je s vremenom koje mi ostavimo čekajući na termin koji je trebao biti u 12 a u 13 sati smo još u čekaonici!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu