Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Koprivničko-križevačka županija / Grad Koprivnica / Opća Bolnica Dr. Tomislav Bardek

Prikaži:
Bolje rangirani

Wajih Hammoud

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Walter Brlečić

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Jasna Pavičić-Astaloš

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Gojko Vulić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Milan Šijan

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Sanja Švarc-Janjanin

Jako ljubazna,lijepo objasni sve što treba.Susretljiva.Jako sam zadovoljna.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Goran Bojanić

Jako pozitivno iskustvo, pristupačan, ljubazan i profesionalan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrej Mraz

Naglašavam da je moje mišljenje izneseno u ovom postu potpuno subjektivno te da se kao takvo tretira, ukoliko ste imali suprotno iskustvo, blago vama. U mome slučaju, doktor je naravno postavio vlastitu dijagnozu nakon prelgeda, poslao ne namagnet koji je trebao dijagnozu potvrditi. Magnet je međutim, pokazao suprotno stanje u zglobu nego što je doktor dijagnosticirao. Doktor na sljedećoj kontroli, prilično nezainteresiran za magnet, potvrđuje svoju prošlu dijagnozu na što naravno ima pravo, te me naručuje na novu kontrolu za mjesec dana. Za mjesec dana naglo se odlučuje za dijagnozu u nalazu magneta nakon mojih upita o nalazu, no umjesto da me naruči za operativni zahvat koji bi trebao uslijediti, šalje me kući i naručuje za novi pregled na kojem ćemo "vidjet hoće li me operirat". Za mjesec dana doslovno ista priča, bez ikakvog pomaka, bez ikakve zainteresiranosti doktora da riješi problem.
Poanta moje priče je da mi je doktorova pasivnost i krajnja nezainteresirajost odgodila oporavak godinu dana, jer dok sam odustala od dotičnog, našla novog ortopeda te se naručila za operaciju, prošlo je izvjesno vrijeme. Ne tvrdim da doktor nije stručan ili ne zna svoj posao, u to neću ulazit jer ni sama ne znam ništa o ortopediji, ali žao mi je što je samo još jedan primjer nezainteresiranog i hladnog hrvatskog zdravstva.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Vlatka Kolarević-Morić

silvana :

Odlična liječnica, stručna, ljubazna, konkretna. I sama sam bila njena pacijentica i vrlo sam joj zahvalna na svemu. Za dr. Kolarević-Morić samo riječi hvale.

Konkretna i direktna. Cijenila sam to dok sam ležala na odjelu ginekologije zbog praćenja bebine aritmije, a drago mi je da sam rodila u smjeni kada je radila dr. Kolarević Morić. Sviđalo mi se jer sam dobila jasne upute, pridržavala sam ih se i porod je zbog toga bio lakši. Imam određene tegobe s kralježnicom, i primalja i doktorica su mi omogućile da pokušamo s različitim položajima i nađemo onaj koji meni najviše odgovara. Zadovoljna sam tijekom poroda, epiziotomija i šivanje nisu bili ništa zastrašujuće i izuzetno cijenim rad doktorice.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivica Stanišić

Na žalost, kod vizite doktor Stanišić umjesto da govori pacijentu o tome zašto je u bolnici i kakvo je zdravstveno stanje, i pojašnjava potencijalne komplikacije za pacijenta, već se opravdava time da se doktori moraju štititi ako dođe do komplikacija. Osjećala sam se da se pretrage rade samo zato da se arhiviraju, pa ako dođe do komplikacija, bolnica i liječnici imaju pokriće da su radili sve po pravilima, a ne zato što je bitno zdravlje mene i mojeg djeteta.

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu