Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Koprivničko-križevačka županija / Grad Koprivnica / Opća Bolnica Dr. Tomislav Bardek

Prikaži:
Bolje rangirani

Wajih Hammoud

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Walter Brlečić

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Sanja Švarc-Janjanin

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Jasna Pavičić-Astaloš

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Milan Šijan

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Koprivnica

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Goran Bojanić

Jako pozitivno iskustvo, pristupačan, ljubazan i profesionalan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrej Mraz

Naglašavam da je moje mišljenje izneseno u ovom postu potpuno subjektivno te da se kao takvo tretira, ukoliko ste imali suprotno iskustvo, blago vama. U mome slučaju, doktor je naravno postavio vlastitu dijagnozu nakon prelgeda, poslao ne namagnet koji je trebao dijagnozu potvrditi. Magnet je međutim, pokazao suprotno stanje u zglobu nego što je doktor dijagnosticirao. Doktor na sljedećoj kontroli, prilično nezainteresiran za magnet, potvrđuje svoju prošlu dijagnozu na što naravno ima pravo, te me naručuje na novu kontrolu za mjesec dana. Za mjesec dana naglo se odlučuje za dijagnozu u nalazu magneta nakon mojih upita o nalazu, no umjesto da me naruči za operativni zahvat koji bi trebao uslijediti, šalje me kući i naručuje za novi pregled na kojem ćemo "vidjet hoće li me operirat". Za mjesec dana doslovno ista priča, bez ikakvog pomaka, bez ikakve zainteresiranosti doktora da riješi problem.
Poanta moje priče je da mi je doktorova pasivnost i krajnja nezainteresirajost odgodila oporavak godinu dana, jer dok sam odustala od dotičnog, našla novog ortopeda te se naručila za operaciju, prošlo je izvjesno vrijeme. Ne tvrdim da doktor nije stručan ili ne zna svoj posao, u to neću ulazit jer ni sama ne znam ništa o ortopediji, ali žao mi je što je samo još jedan primjer nezainteresiranog i hladnog hrvatskog zdravstva.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Vlatka Kolarević-Morić

silvana :

Odlična liječnica, stručna, ljubazna, konkretna. I sama sam bila njena pacijentica i vrlo sam joj zahvalna na svemu. Za dr. Kolarević-Morić samo riječi hvale.

Konkretna i direktna. Cijenila sam to dok sam ležala na odjelu ginekologije zbog praćenja bebine aritmije, a drago mi je da sam rodila u smjeni kada je radila dr. Kolarević Morić. Sviđalo mi se jer sam dobila jasne upute, pridržavala sam ih se i porod je zbog toga bio lakši. Imam određene tegobe s kralježnicom, i primalja i doktorica su mi omogućile da pokušamo s različitim položajima i nađemo onaj koji meni najviše odgovara. Zadovoljna sam tijekom poroda, epiziotomija i šivanje nisu bili ništa zastrašujuće i izuzetno cijenim rad doktorice.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivica Stanišić

Na žalost, kod vizite doktor Stanišić umjesto da govori pacijentu o tome zašto je u bolnici i kakvo je zdravstveno stanje, i pojašnjava potencijalne komplikacije za pacijenta, već se opravdava time da se doktori moraju štititi ako dođe do komplikacija. Osjećala sam se da se pretrage rade samo zato da se arhiviraju, pa ako dođe do komplikacija, bolnica i liječnici imaju pokriće da su radili sve po pravilima, a ne zato što je bitno zdravlje mene i mojeg djeteta.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Goran Bojanić

Tweety :

Loš liječnik mizoginog ponašanja. U trudničkoj ambulanti vrijeđa trudnicu govoreći joj da "je debela". Vrijeđa njenog ginekologa i omalovažava njegovu stručnost te tvrdi da "je ona trebala dobiti nula kila". Nakon što ga gospođa pita kako je beba trebala dobiti tri i pol kile, a ona istovremeno nula, onda tek čita trudničku knjižicu gdje vidi da gospođa uopće nije u trudnoći "natukla kile" pa se počinje vaditi da "eto, što sad on tu priča kad smo već pri kraju" (pred porodom).
Gospodinu su očito za podizanje nataliteta podobne samo mlade djevice, veličine 36. Zaobilaziti u širokom luku. (osim, naravno, ako niste došli s ukrasnom vrećicom. Naime, desno od gospodinovog stola, u ordinaciji u TA, nalazi se stakleni ormar na kojem su na svakoj polici bile raznolike šarene ukrasne vrećice. Poruka je jasna)
2014. godina

Neobjektivan, neljubazan. Slažem se s napisanim. Nisam imala slučaj da mi se prigovara za kile, no doktor ima ponašanje i obraćanje s visoka. Ne vidim niti jedan razlog da mi se ne odgovori na pitanje i zašto ne bih pitala ako u nešto nisam sigurna. Poštujem njegovo zanimanje i znanje, no ja nisam medicinar i ne moram sve znati, zato su tu doktori i medicinsko osoblje. Ono čime se ja bavim je zahtjevno kao i njegovo zanimanje, i ja ne očekujem da svi znaju sve o mom poslu niti zbog toga mislim da sam važnija od drugih ljudi. Srećom ima i drugih doktora koji na viziti poprave dojam.

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu