Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Varaždinska županija / Grad Varaždin / Opća bolnica Varaždin

Prikaži:
Bolje rangirani

Zoran Podvez

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 5, ukupno ocjena: 25

5,00

Krunoslav Lekić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Dejan Šimičević

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Marta Orlović

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Marko Hlebar

Specijalizacija: kirurg

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zoran Podvez

Doktor Zoran Podvez- stručan, profesionalan, susretljiv, brižan, uvijek s osmijehom na licu. Teško je riječima opisati pozitivno iskustvo koje sam doživjela.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Pavliček

Došao sam k tom kvazi doktoru prije dosta godina zbog pareze očnog živca. Nakon nekoliko sati čekanja došao sam na red. Nakon nonšalantnog ispitivanja simptoma dotični me nije poslao ni na kontrolni CT već je svojim vrhunskim doktorsko intelektualnim vještinama utvrdio da mi nije ništa već da je to zbog propuha te mi je kao konobar u salunu bacio nalaz preko stola uz vrhunski zaključak da ću to izliječiti naizmjeničnom okluzijom oka. Naravno treba spomenuti i to da je flaša Vigora u trenutku kada sam ja bio tamo također bila na stolu. Poštovani kvazi doktore Pavliček, vaša sestra na prijemu se ozbiljnije zabrinula za mene nakon što sam joj ispričao svoje simptome a vi biste kao doktor trebali znati da se pareza očnog živca povezuje samo sa ozbiljnim bolestima. Naravno vi to niste znali jer niste doktor već kvazi doktor ilitiga nadriliječnik. Na kraju priče još samo da spomenem da sam nakon još 3 mjeseca patnje i pogoršanja problema s vidom te pojave gubitka sluha dobio konačnu dijagnozu: zloćudni tumor baze lubanje koji je mogao biti pravovremeno dijagnosticiran samo da se kvazi doktor Pavliček potrudio oko mene kao pacijenta i poslao me barem na CT mozga. Možda bi taj tumor bio odstranjen u cijelosti da se reagiralo na vrijeme umjesto da ga sad moram u sebi nositi do kraja života. Moj konačan i dobronamjeran savjet svim ljudima koji ovo čitaju je taj da izbjegavaju ovog kvazi doktora i idu bilo kome drugome, veterinaru, šamanu, travaru, bilo kome, samo ne k ovome kvazi doktoru.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ranko Stare

Neprofesionalno. Bahato. Otišao je još jedan ljudski život zbog krive doktorske procjene... Preporuka: zaobići u širokom luku.

 • 0
 • 0
 • 0

Evo da podijelim svoje iskustvo neugodno iskustvo doktorom Brijacekom.. Ne profesionalan je, nestrucan je, neobjašnjiva nista tokom pregleda, bio je veoma bezobrazno tokom pregleda, a najgora stvar je sto sam sebe hvali da ima 20 godina radnoga iskustva i za tih 20 godina jako je los, imala sam 3 losa iskustva sa njime i smatram da necu vise dozvoliti da me on primi ili pregleda, nakon njegovog pregleda isla sam doma iznervirala i u suzama a nisam nista saznala ni otkrila... Totalni razočarana njegovim radom vz bolnicom tj ginekologiji!

 • 0
 • 1
 • -1

Alma :

Prije nekoliko dana sam rodila u bolnici u Varaždinu,i imala sam privilegiju da me porodi jedan stvarno poseban čovjek i ginekolog,koji je prvenstveno odličan dijagnostičar. Već na samom pregledu mi se strašno svidio jer je jedan od rijetkih doktora koji razgovaraju sa pacijentima,i ulijevaju povjerenje.
Porod je prošao savršeno,bez ijednog reza,pucanja itd... Hvala dr. Brijačaku,uz takvog doktora sve je lakše. Šteta što nemamo više takvih strucnjaka.

Evo da podijeli s vama svoje izuzetno neugodno iskustvo s doktor om brijacekom.. Mislim da je ne profesionalna, nije strucan, ne objasnjava nista kod pregleda, bio je izuzetno bezobrazno to ko pregleda, a najgora stvar sto sam sebe hvala i a za svojih 20 godina radnog iskustva jako je los, imala sam 3 losa iskustva sa njime i smatram da necu vise nikada dozvoliti da me on primi ili pregleda, nakon njegovog pregleda isla sam doma iznervirala a nisam nista saznala ni otkrila..totalna razočarana varazdin sokom bolnicom pogotovo ginekologija!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu