Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: oralni kirurg

Prikaži:
Bolje rangirani

Willy Kocjan

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 9, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivan Bažant

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Doc. dr. sc. Ivan Brakus

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Grad Solin

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Goran Knežević

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Tihomir Švajhler

Specijalizacija: oralni kirurg

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Krešimir Johman

Zbilja ne znam da li je ovaj gospodin koji je napisao ovu bajku ispod na pravoj stranici ali sve mi se cini da je grdo fulao .Moje iskustvo je bilo sasvim suprotno. Za doktora sve najbolje, odradio posao sa mnom korektno, profesionalno a uz to vrlo ljubazan i susretljiv covjek.Hvala Vam doktore!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Willy Kocjan

Imam samo riječi hvale. Izvadila sam dva umnjaka i ostala su mi još dva. Doktor je toliko ljubazan da pomisliš da se znate 100 godina. Sestra je odlična. U svakom trenutku Vas pitaju jeste li dobro, ohrabruju Vas. Ako morate kod oralnog kirurga birajte samo Kocjana. Sutra vadim treći umnjak, uopće mi nije problem kad znam kamo idem 5 je mala ocjena za sestru Željku i kirurga Kocjana!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Krešimir Johman

Bio sam upućen od svoje zubarice na vađenje još jedino preostale 6-ice i 7-ice. Sestra me je ljubazno primila preko reda, jer sam uz zubobolju trpio bolni kuk i došao sa štakom.
Doktor me je upitao što sam došao, pa mi je nakon mog odgovora rekao da se poslijepodne ne rade operacije zubiju. Kad sam ga u panici ipak zamolio da mi "isčupa" bar 6-icu, jer me užasno boli, grubo mi je odgovorio da on ne "čupa", jer da nakon studija medicine i specijalizacije on to ne radi. Ispričao sam mu se za taj kolokvijalni izraz i rekao da mi je kćer liječnica i razumijem njegov trud za vrijeme školovanja i upitao može li me uzeti sutradan, jer me prejako boli šuplji zub. Ponudio mi je, opet vrlo grubo, bez trunka empatije, datum 08.03., što sam odbio. Otpratio me je pozdravom (s poštovanjem), na što sam mu rekao da za njega ja nemam poštovanje.
Uz ove pohvale za ovog liječnika, ne znam da li on pacijentima prilazi po spolu, ljepoti, svom trenutnom raspoloženju ili radi trijažu na neki drugi način, ali slažem se i potvrđujem da tako grubog i neljubaznog čovjeka već dugo nisam sreo, a o neprofesionalnosti da ne govorim. Da, još jedna napomena, rekao je da mi neće vaditi zub jer sam kritičan pacijent, koji ima KOPB, visoki tlak i blago povišene masnoće (to je vidio iz dokumentacije na računalu, kada sam prije 3-4 godine izvadio 3+2 zuba kod druge doktorice). Kada sam mu rekao da sam to već radio u njihovoj ustanovi, rekao mi je neka se onda obratim toj doktorici, za koju i on zna da je zbog svog rada izabrana za ravnateljicu ustanove i da više ne stigne raditi s pacijentima. Neću ocjenjivati da li je to progovorila ljubomora, ali ovog čovjeka se može hvaliti kao vrsnog stručnjaka u svom poslu (nisam stigao provjeriti), ali kao čovjeka nikako.
Još uvijek se bavim mišlju da ga prijavim povjerenstvu za zaštitu pacijenata i Liječničkoj komori. Ne želim se skrivati i predstavit ću se punim imenom:
mr sci Nikola Đurić dipl.ing. (titule su odgovor na njegovu hvalu o svojem školovanju).

 • 0
 • 5
 • -5
Komentirani doktor: Joško Grgurević

Nedavno sam imala operaciju umnjaka kod dr.Grgurevića i oduševljena sam stručnošću, pristupom, brigom i ljubaznošću ovog doktora.
Iako je zahvat bio kompliciran, doktor ga je odradio s lakoćom i u vrlo kratkom vremenu.
Prije zahvata sve mi je objasnio što će raditi i s puno strpljenja odgovarao na moja mnogobrojna pitanja, a za vrijeme zahvata čitavo vrijeme ispitivao kako se osjećam i je li sve u redu. To mi je mnogo značilo, obzirom da sam bila dosta uplašena.
Već drugi dan nakon zahvata sam bila kao nova. Unatoč složenom zahvatu, nikakvih komplikacija, oteklina i bolova ja nisam imala.
Sve preporuke i pohvale ovom izvrsnom doktoru i njegovom timu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Krešimir Johman

Oduševljena sam načinom rada oralnog kirurga Krešimira Johmana! Došla sam na operaciju zuba i ostala oduševljena koliko je ljubazan i stručan bio. Bila sam prestravljena a otišla sam sa osmjehom. Svima koji se boje vađenja zuba preporučujem Krešimira Johmana! Stručan je, brz i ljubazan. Za svaku pohvalu.

 • 4
 • 0
 • 4
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu