Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortodont

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 26, ukupno ocjena: 110

5,00

Domina Reljanović Protega

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Luka Čala

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Grad Šibenik

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Antonija Lončar-Rogoznica

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Daria Štambuk-Ćosić

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 24, ukupno ocjena: 45

4,93
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ana Škrinjarić

Izrazito draga i ugodna osoba! Uljepša mi dan nakon svakog pregleda

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Erna Geštakovski

Moram se osvrnuti na svoju proslu ortodonticu (dok sam bila preko hzzo) dr. Erna GEŠTAKOVSKI. Mislim da zaslužuje cijeli jedan svoj post. Ja ne znam jel meni suđeno da nemam bas nikakve srece s ortodontima ili sta ali eto. Kod nje sam bila od negdje 12.god do 17. Nosila mobilni aparatic. Naravno kad god bi ju pitala za fiksni rekla je da fiksni ne valja te da je puno bolji mobilni. Kad je meni dozlogrdilo sa 17. Rekla sam joj da zelim fiksni jer kad budem navrsila 18 vise necu imati sanse za fiksni preko hzzo. Rekla je dobro ( posto mi mobilni nije bog zna sta napravio) da cu u iducih pola godine dobiti fiksni. Kad je dosao napokon taj dan za postavu fiksnog, dosla sam u ordinaciju te mi je doticna doktorica geštakovski rekla kako su postali privatnici (odjednom) te da ako zelim fiksni moram ga platiti. Naravno da sam otisla i nikad se nisam vratila. Dr Geštakovski je na Bukovačkoj odma ona siva zgrada. Da li je postala privatnik ili ne ja ne znam. Ali tako odjednom cisto sumnjam. A sta je najbolje kad sam otiska na savjetovanje u perkovcevu, naravno ceka se na 3,4 godine na fiksni a tad cu vec biti otkad punoljetna, osim sto mi je oduzela mogucnost besplatnog fiksnog svojim odugovlacenjina, ortodontica u perkovcevoj mi jos kaze i da mi je mobikni aparat pukao te da nije u funkciji. Koliko dugo sam ja nosila pokvaren aparatic necu ni razmisljat. Tako da ocjena je 0 za dr. Ernu Geštakovski.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ana Petrović

Nakon godinu i pol sam skinula aparatic.Ne mogu vam opisati svoje odusevljenje.Veliko hvala doktorici sto mi je omogucila ovako lijep osmjeh.I sestri koja je uvijek izlazila sa narudzbama i mojim nenarucenim posjetama.Toliko pozitivne energije nisam srela u ni jednoj ordinaciji.Jos jednom hvala jer bez njih ne bih imala prekrasne zube.Svima preporucam dr.Petrovic od srca.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: dr.sc. Zorana Ivanković-Buljan

Nedavno sam bila u ordinaciji dr. Zorane. Jako sam zadovoljna prije svega pristupacnosti osoblja sestre, doktora i doktorice. Prije 3 godine sam stavila aparatic kod dr. Zorane koja je bila jako strucna te me vodila kroz cjeli proces. Bila sam jako zadovoljna ishodom. Kada sam dosla na pregled kod doktora uocio je karijes te ga je bezbolno uklonio. Jako sam zadovoljna radom ove ordinacije. Izasla sam sa osmjehom. Ocjenila bih pristup i rad stomatoloskog tima (doktora, doktorice i sestre) sa 10.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Strucna i draga doktorica!Komunikacija putem e-maila je brza i vrlo korektna.Palac gore!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu