Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortodont

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 28, ukupno ocjena: 120

5,00

Andrijana Kovačić

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Domina Reljanović Protega

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Luka Čala

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Grad Šibenik

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Antonija Lončar-Rogoznica

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Želim pohvaliti ortodonticu magistru Kovačić Andrijanu kao i cijeli tim. Majka sam dvoje djece od kojih je starije dijete (9 god) u ortodontskioj terapiji- , a mlađe dijete se kontrolira, dok ne dođe vrijeme za aparat (čekamo da se izmijene zubi). Curica nosi mobilni aparatić prema uputama koje je dobila od magistre Kovačić, redovito dolazimo na kontrole i rezultati su vidljivi i laiku. Osim što se poboljšao zagriz, i ispravili zubi i logopedica je zamijetila poboljšanje izgovora nekih glasova, otkad curica nosi aparatić. Drugim riječima, prezadovoljni smo

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Preporučam ortodonticu Kovačić za sve koji žele da dijete ,bez straha , s osmijehom na licu odlazi k ortodontu. Dvogodišnja ortodontska terapija, koja je vrlo profesionalno odrađena, jedno ugodno iskustvo. Ordinacija jako lijepo uredjena, odiše čistoćom, pozitivna atmosfera, doktorica i sestra kao tim izvrsno funkcioniraju. Iako imaju puno pacijenata, pridržavaju se dogovorenih termina te nema dugih čekanja (maximalno 10 min). Doktorica ljubazna, educirana, vješta u svom poslu, sve je stpljivo objasnila, dala odgovore na sva pitanja, dala upute o oralnoj higijeni, pokazala djetetu kako pravilno prati zube i održavati aparat. I sve upute o aparatiću i održavanju higijene ,dala je i na papiru, da doma u miru sve proučimo.
Terapija je gotova, a zubi su savršeni.
dr. Kovačić nam je preporučio obiteljski stomatolog, na čemu mu od srca zahvaljujemo. A mi je preporučujemo dalje rodbini i prijateljima

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Dr. Andrijanu Kovačić moja 14-godišnja kći i ja kao majka doživjele smo kao vrlo stručnu osobu koja svojim pristupom i stavom ulijeva sigurnost i povjerenje. Ortodontica je k tome bila vrlo ugodna, ljubazna, ima vrlo lijep pristup djetetu. Osvojila nas je stručnošću i nježnošću. Sve je lijepo objasnila, dala preporuke, bila je strpljiva u dogovorima i detaljima oko aparatića za zube. Nismo dugo čekale na red, za termin se kontrola lako dogovoriti, doktorica je prilagodljiva i fleksibilna. Ima vrlo ugodnu medicinsku sestru, radi u lijepo uređenoj ordinaciji. Zaključno, dr. Kovačić ulijeva maksimalno povjerenje na čemu zahvaljujemo i s poštovanjem je i srdačno preporučujemo.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Zadovoljna sam s usluga dr. Ivanec Sapunar. Vrlo je draga, stručna i pristupačna!
Za svaku preporuku!!!!!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Doktorica Martina je, što je jako važno, jako topla i susretljiva u radu s pacijentima! Bio sam, naime, s djetetom, što je dodatan filter za kvalitetu stomatologa, mimo (nesumnjive) stručnosti iznimno je važan pristup malom (i velikom) pacijentu. Iznimno sam zadovoljan s radom dr Martine i njezinog tima, sve što je radila nam je lijepo objasnila (djetetu njezinim riječnikom, meni kao odraslom!), tako da je stres bio ravan nuli. Zaista sam zadovoljan i čista srca preporučam doktoricu i ordinaciju!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu