Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortodont

Prikaži:
Bolje rangirani

Andrijana Kovačić

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 34, ukupno ocjena: 170

5,00

Domina Reljanović Protega

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Luka Čala

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Grad Šibenik

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Antonija Lončar-Rogoznica

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

dr. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 31, ukupno ocjena: 135

4,99
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Doktorica odlično radi i zna svoj posao. Savjesna je, stalo joj je do pacijenata i upravo je to razlog što osjećam potrebu javno objaviti naše pozitivno iskustvo.

Marina

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirna Jerolimov

Uopče ne zna što radi. Trošenje vremena. Dobio sam novog doktora i on je primjetio puno problema sa zubima koje gospođa Jerolimov nikada nije niti spomenula niti pokušala riješiti. Ljubazna je na silu koliko mora biti i stalno spominje druge bezvezne probleme na poslu, što razumijem ali neka barem odradi posao.

Mogao sam prije godinu ili dvije biti gotov s aparatićem za zube, ali sada ću ga vjerojatno nositi još cijelu godinu jer ona nije popravljala što je trebala.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Savršen rezultat nakon ortodontske terapije. Vrlo ljubazna i korektna.Uvijek nasmijana i pozitvna,što je uz neupitnu stručnost jako bitno svakom pacijentu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Andrijana Kovačić

Za sve kategorije koje se ovdje ocjenjuju dajem peticu. Doktorica nas je već pri prvom susretu oduševila svojim znanjem, pristupom i osobnošću. Preporučam.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr.sc. Zorana Ivanković-Buljan

Gost 11529 :

Dr. sc. Ivanković Buljan od mene dobiva ocjenu 4/10.
Cijena fiksnog aparatića za gornju i donju čeljust je 8000kn u totalu. Pregledi se naplaćuju posebno. Svaki pregled iznosi 50kn.
Naime, kod ortodontice Ivanković Buljan sam došla sa 16 godina i 3 mjeseca. Zubi nisu bili naročito krivi, najveći problem je bio nepravilan zagriz. U tom periodu mi još nisu izrasle osmice. Doktorica mi je stavila aparatić, redovno sam dolazila na kontrole i sve je išlo kako treba. Nakon 2 godine nošenja aparatića na donjoj čeljusti, i nešto više od 1 godine na donjoj čeljusti, ortodontica je odlučila skinuti aparatić jer je njoj to "izgledalo dobro". Do skidanja aparatića mi je izrasla donja, lijeva osmica. Doktorica mi je zalijepila žicu na donjim zubima, a za gornje je medicinska sestra napravila ritrejner. Doktorica je rekla da nema brige da će se zubi vratiti na staro ukoliko budem stalno nosila taj mobilni ritrejner.
Lijepo smo se pozdravile i dogovorile pregled za 6 mjeseci. Nakon nekoliko mjeseci, gornja lijeva i donja desna osmica je izbila. Počinjem primjećivati pomicanje gornje lijeve dvice ostavljajući razmak između nje i očnjaka. Odlazim kod doktorice i ona mi isprva kaže da nisam redovito nosila ritrejner. Nakon toga mi ga stavlja da provjeri i ustvrdi se da ritrejner paše savršeno. Dakle, nije problem u meni. Ja sam ga nosila i dalje ga nosim stalno te ga skidam samo kada jedem.
Nakon toga čujem doktoricu kako svojoj sestri tihim glasom govori da nije dobro napravila smjesu za ritrejner te da je ostalo zraka u njoj. Iako mi ništa nije rekla, pretpostavljam da je njihova krivica. Sada imam razmak između zubiju, jako sam nezadovoljna i ne želim pokazivati zube dok se smijem jer se sramim činjenice da sam platila oko 10 000kn za lijepe zube i sada se dogodilo to. Sljedeći pregled imam za nekoliko dana. Pitala sam ju da li radi mobilne aparatiće pa da mi to pokuša srediti, na što je ona odgovorila da ih ne radi te da jedino mogu opet staviti aparatić.

Neka ti vrati lovu dr.Ivanković Buljan ili neka sve ponovno radi iz početka,zaprijeti tužbom,dali ti je izdavala račune ?

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu