Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortoped

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 11, ukupno ocjena: 15

5,00

Ivan Karlak

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Mladen Madjarević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Zoran Zelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragutin Bitunjac

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Cerovečki

Njegovog pacijenta (mislim na dr Cerovečkog) u klubu kk Cedevita ,iznad prosječnog košarkaškog talenta (F.B.) u našim ali i u Euro okvirima nakon par treninga bole leđa , kuk i desno koljeno.Zbog bolova u tom desnom koljenu navedeni liječnik mu traži magnet koljena gdje se zaključuju da ima istegnuće ligamenata u tom desnom koljenu i pošto nakon par mjeseci terapije nema nikakvog poboljšanja bez objašnjenja se odustaje od te dijagnoze.Radi mu se (pacijentu)magnet kukova i dijagnosticira se kao urođeni femeroacetebularni sraz u kuku ,te mu se kaže da može trenirati uz bolove ??? ali da nikada neće moći biti vrhunski sportaš!Bol u leđima liječnik opetovano ignorira ili kaže da su leđa u redu te bez potrebe ikakvih egzaktnih snimanja ili pretraga,a drugo mišljenje van kruga liječnika iz kk Cedevite on i klupska uprava izričito zabranjuju što se obrazlaže nužnošću povjerenja u medicinsku struku u klubu kk Cedevita.Njegovim skrbnicima se sugerira ili ih se usmjerava svakako odlazak kod dr .Bojanić Ivana naravno uz preporuku za kliniku Axis gdje spomenuti liječnik radi izvan uredovnog vremena.Nakon odlaska i nekoliko pregleda tamo dr. Bojanić izražava pred svjedocima sumnju u postojeće dijagnoze i uzima sve nalaze uz obećanje da će ih provjeriti njegov eminentni kolega u Berlinu koji je kao navodno specijalista za kukove??.Povratnu informaciju nam obećava za petnaestak dana no ona do nas nikada nije stigla niti se taj liječnik ikada više javio.Nalaze preko klinike Axis uspijevamo izvući tek nakon više od jedne godine i tada po cijenu raskida ugovora insistiramo( u kk Cedeviti) u klubu na magnetskoj rezonanci leđa koju nam eto tek nakon dvije godine nekako i nevoljko dopuštaju.U privatnoj klinici preko puta bolnice Jordanovac neposredno prije magnetske resonanse dr.Cerovečki(podsjećam tada i sada službeni liječnik kk Cedevite) telefonski insistira kod dežurnog liječnika da se pacijentu ,,F.B. ne snimaju leđa,nego samo kukovi,,no liječnik uz prkos njegovoj intervenciji i na osnovu osobne lječničke etike radi jedno i drugo i izčitava dijagnozu koja glasi ,, protruzije dva leđna kralješka i prilično zdrave kukove,, .Isto na osnovu ove magnetske rezonanse pismeno potvrđuje još nekoliko ZG liječnika.
Medicinska struka iz kk kluba Cedevite nestaje nakon svega , bez isprike ili bilo čega drugog a pacijent (do tad naj bolji Hrvatski kadet) se sa izgubljene gotovo tri sezone vraća košarci,ali nakon svih trauma koje je preživio u svemu ovome njegov život odlazi u nekom drugom smjeru i vidicima koji su mu darovani.....
Ovo možete ili ne morate objavit ,eto samo vam dajem na znanje zbog djece i uopće budućih pacijenata navedenog liječnika.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Oleg Nikolić

Zlatna sredina a očekivali smo više

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Boris Žulj

Ovdje jedna majka i moram ovo podijeliti s Vama. Moja kći je imala problema s oba koljena i poslani smo dr. Žulju, kod njega smo već 7 godina, znači liječenje, operacije i kontrole. Mogu samo reći da je on prvo čovijek a onda odličan liječnik. Uvijek nam objasni kako će i što raditi. Za vrijeme svake operacije je nama bilo dozvoljeno da čekamo i budemo s dijetetom cijeli dan i svo osoblje na odjelu je bilo divno. Nakon svake operacije dr. Žulj dođe do sobe i objasni još jednom sve i kaže nam što su nam sljedeći koraci i kako će ići oporavak s obzirom na to što je radio. Moram reći da nikada nije bio ne pristupačan i svaki puta bi objasnio sve tako da mi razumijemo u potpunosti. Ako ste roditelji znate da je jako teško dok čekate da Vam dijete dovezu s operacije ali je on doktor kojemu smo uvijek vjerovali i kojemu ćemo vjerovati. Moja kći je također zadovoljna i ide kod njega bez ikakvog straha ili nervoze.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Rakovac

O stručnim referencama dr. Rakovca informirala sam se zaintrigirana njegovim napisima u tjednoj kolumni Glasa Istre. Oduševio me pristup temi, stručan a razumljiv laiku, s dozom humora koji opušta i gradi odnos povjerenja.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Drago Čalaga

Bila sam sa bebom od mjesec i pol dana na pregledu i ultrazvuku kukova, jako sam zadovoljna. Ljubazan, strpljiv, etican, strucan. Svakako i drugi puta dolazim na kontrolu, a svatko tko trazi sve gore navedeno od lijecnika, svakako preporucam doktora Čalagu.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu