Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortoped

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 20, ukupno ocjena: 30

5,00

Mladen Madjarević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 7, ukupno ocjena: 10

5,00

Boris Lah

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Općina Matulji

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Lucijan Vukelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Općina Lovran

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Zoran Zelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Trpimir Vrdoljak

Odlican doktor!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davor Bojić

Doktor Bojić zaprimio me uslijed prijeloma goljenične kosti iliti tibije. Ovo je već drugi put da sam slomio nogu u zadnje 2 godine i zato sam upućen ranije spomenutom doktoru. Doktor Bojić je na rendgenskim slikama zapazio određene promjene na kosti te je obavio sve moguće pretrage (na čemu sam mu jako zahvalan) da bi dijagnosticirao fibroznu displaziju. Što se samog prijeloma tiče, radilo se o spiralnom prijelomu te je doktor Bojić detaljno objasnio kako će morati izbrusiti i očistiti mjesto frakture cijelom dužinom, korigirati lisnu kost (fibulu), koja nije pravilno zarasla poslije prošlog prijeloma i sve to dobro učvrstiti pločicom. Operacija je trajala 8 sati i kada sam se počeo buditi iz anestezije zapazio sam doktora Bojića kako sjedi pored mene te mi priopćuje da je uspješno izvršio operaciju. Zaista je riječ o vrhunskom stručnjaku, ali i doktoru koji me nikada nije zakinuo za informacije već sve detaljno objašnjavao. To je dokazao i na kontrolama nakon operacije kada je objašnjavao svaki korak oporavka. Za doktora Bojića imam samo riječi hvale.

Boris Šarić

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Davor Bojić

Dr. Bojić operirao je mog dvanaestogodišnjeg sina 24.04.2018. godine u iznimno teškoj operaciji. Dijete je uslijed pada zadobilo tešku ozljedu noge. Spiralni prijelom bedrene kosti ili stručno prijelom proksimalnog kraja dijafize desnog femura. Neuobičajena ozljeda za dijete uslijed pada. Nakon što smo zaprimljeni u Čakovečkoj bolnici, zbog težine ozljede dogovoren je premještaj u Kliniku za dječje bolesti Zagreb (Klaićevu). Na temelju svog iskustva o doktoru mogu reći samo riječi hvale. Iznimno profesionalan, smiren i ljubazan. Prije same operacije objasnio je cijeli postupak kao i moguće komplikacije. Od ulaska u operacijsku salu do izlaska prošlo je dugih 7 sati. Iako vidno umoran nakon operacije doktor nas je primio, objasnio nam što je napravio na operaciji i što možemo dalje očekivati...Na odjelu ortopedije proveli smo 23 dana. Ovim putem želim pohvaliti cjelokupno osoblje koje radi na tom odjelu. Svi su jako profesionalni, brižni i susretljivi. Moram napomenuti da me jako iznenadilo koliko je doktor bio požrtvovan. U svakom trenutku kad smo ga zatrebali bio je tu za nas. Dolazio je u bolnicu vikendom kad nije radio, samo da vidi kako napreduje. Zajedno s nama radovao se svakom njegovom napretku i zbog toga smo mu beskrajno zahvalni. Nakon izlaska iz bolnice odlazimo kod doktora na kontrole gdje i dalje svjedočimo koliko je temeljit i stručan. Daleki je put pred nama do potpunog oporavka ali sada s odmakom vremena samo mogu reći da smo došli u prave ruke

S poštovanjem i zahvalnošću,
Petra Dokleja

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Milan Milošević

Svaki put sam primljena na vrijeme, bez čekanja. Osoblje je jako ugodno i ohrabrujuće. Odmah steknete dojam da ste u dobrim rukama.Doktor ima srdačan i topli pristup pacijentu. Baš sve ono što najčešće fali u takvim službama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlatko Ivanišević

Dijete jedva pregledao u doslovce 3 minute, pitam ga nesto, on ne odgovara jer tipka po mobitelu. Izađemo zbunjeni nakon sve skupa 7-8minuta da bi mi neljubazna i namrgođena sestra naplatila 300 kuna. Što je najgore i dalje sumnjam je li dijete uopće pregledao kako treba.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu