Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortoped

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 19, ukupno ocjena: 25

5,00

Mladen Madjarević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 7, ukupno ocjena: 10

5,00

Boris Lah

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Općina Matulji

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Lucijan Vukelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Općina Lovran

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Zoran Zelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Igor Šmigovec

Znači po kojim kriterijima je dotični ocijenjen sa 4,06 ,i da je među najbojim doktorima 2017
,lagano mi je pozlilo, ne znam da li da se smijem ili da plačem od muke.
Jedini normalni zaključak je da dotični sam sebe ocijenjuje.
Nema nimalo ljudskosti, morala i etičnosti, radi samo kada ON to želi i hoće, i što je najgore SVE će napraviti samo i isključivo za novce.
Najžalosnije je jer radi sa djecom.
Bahat i neljubazan, živčan,nestrpljiv je malo reći.
Definitivno ne preporučam.
Razočarana i ljuta mama

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: prim. Eduard Rod

Prije 8 mjeseci obavio sam artroskopiju ramena kod dr Roda, trenutno stanje je odlicno i vracam se sportskim aktivnostima, ruka je gotovo u potpunosti gibljiva i nemam nikakvih ogranicenja. Doktor je bio vrlo precizan i realan prilikom odgovaranja na sva moja pitanja prije dogovaranja operacije. Sve pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Nemam riječi kojima bih opisala Dr. Čengića. Imam samo pozitivne dojmove.
Operirala sam prednje križne ligamente. Dr. Čengić mi je objasnio cijeli protokol operacije. Bila sam u bolnici 3 dana.

1. dan
Došla sam u bolnicu dan prije operacije 08.04.2018. Sestre su me primile i ugodno smjestile u sobu. Dobila sam ručak i večeru, a kasnije su mi stavile iglu u ruku.

2. dan
Probudila sam se doručkovala. Posjetio me Dr. Čengić i rekao da ću taj dan ići na operaciju i da se ne trebam bojati jer će sve biti u redu. Potom su došle sestre i stavile mi infuziju. Kada su istekle boce došla je sestra i dala mi tabletu. Rekla je da ću u 12:25 ići u salu. Stigla sam u salu, gdje me dočekao anesteziolog. Rekao je da ću dobiti spinalnu anesteziju. Zatim sam legla na stol, a oni su me pripremali. Nakon nekog vremena došao je Dr. Čengić i pozdravio me, rekavši da će sada krenuti s operacijom. Zatim sam zaspala. Nakon što sam se probudila, sestre su došle po mene i odvezle me u sobu. Dobila sam nešto protiv bolova i zaspala. Navečer me posjetio Dr. Čengić i rekao da je operacija prošla dobro, bez ikakvih komplikacija, zatim mi je ukratko objasnio tijek operacije.


3. dan
Poslije doručka i vizite posjetio me fizioterapeut i donio mi štake i ortozu. Podigao me i stajala sam malo na mjestu, a sam zatim krenula hodati. Kad sam poslije toga legla, fizioterapeut je pripremio ortozu za doktora. Predvečer me posjetio Dr. Čengić. Previo mi je nogu i uzeo dren van. Ponovno ju je zamotao i stavio ortozu na 0°. Rekao da tako mora biti dva tjedna. Pitala sam ga kada ću ići doma. Rekao je da ću ići sutra poslije vizite, nakon što napiše papire.

4.dan
Doručkovala sam, a zatim je stigla vizita. Pregledali su mi nogu. Nakon vizite došao je fizioterapeut pa sam ponovno ustala iz kreveta i hodala po sobi. Prije nego sto sam otišla doma, probala sam hodati po stepenicama, pri čemu me fizioterapeut cijelo vrijeme držao za ruku.
11.04.2018

Dr. Čengić je stvarno profesionalan i brižan doktor. Vrlo je pristojan i otvoren za bilo kakva pitanja.

Pacijentica: Nikolina Kruhoberec

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Miroslav Smerdelj

prvu operaciju kuka od 5 operacija, obavio je dr. Smerdelj.Proteza nije trajala niti 18 mjeseci.Dali je u pitanju kvaliteta proteze, kad su se svi čavli savinuli i pukli. Ne znam. Samo znam što sam iza toga sve proživjela

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Bojanić

Operirana sam u srpnju 2015. godine. Doktor Bojanić veoma je srdačna, pozitivna i stručna osoba. Na prvom pregledu ustanovio je ozljedu. Na operaciju sam čekala svega dva mjeseca. Operacija je prošla bez ikakvih problema, te sam se kroz tri mjeseca u potpunosti oporavila. S koljenom nikad kasnije nisam imala problema, nikakvih bolova ili komplikacija. Preporučujem dr. Bojanića svima jer je vrhunski stručnjak na području ortopedije u ovom dijelu Europe!

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu