Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortoped

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 16, ukupno ocjena: 20

5,00

Ivan Karlak

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Mladen Madjarević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 8, ukupno ocjena: 10

5,00

Lucijan Vukelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Općina Lovran

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Zoran Zelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ozren Vrdoljak

Kada smo prvi puta došli u čekaonicu dr. Ozrena Vrdoljaka koja je bila prepuna roditelja s djecom očekivali sam da kada uđemo u ordinaciju da će se doktor jako žuriti, jer treba obraditi sve te pacijente koji nestrpljivo čekaju.
No dočekao nas je predivan doktor, sa osmjehom na licu (što je danas zaista rijetkost!!! Ali zaista rijetkost), saslušao nas, pregledao moju kći.
Nika je operirala koljena već dva puta. I svaki puta kada je išla na operaciju ja bih umirala od straha, a ona koja se boji baš svega nije imala baš nikakav strah. A sve zahvaljujući divnom doktoru u kojeg imamo potpuno povjerenje i kojeg bismo uvijek preporučili!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Alan Mahnik

Ljubazan i stručan, sve lijepo objasni, sve pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivan Bojanić

Dobar dan svima želim!
Prof. Dr. Bojanica ću opisati citirajući oca ''Sine, čovjek se pametan rodi ali za doktora se uči''
Ivan Bojanic je učen doktor i pravi čovjek. Imao sam operaciju meniska lijevog koljena uz svu zabrinutost, internet iskustva, sve je potpuno nestalo susretom sa tim liječnikom. Vjerujem da postoje i drugi vrhunski doktori otropedi u RH ali dužnost mi je zahvaliti se javno i preporučiti ugodnog, stručnog, pažljivog covjeka koji se odazvao pozivu doktora. Neka ga dragi Bog blagoslovi blagoslovi, njegovo osoblje, stažiste koje podučava i pacijente koje pregledava i operira. Amen. Prof. Dr. Ivan Bojanic svijet je ljepši sto postojite. HVALA VAM G.G.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Ivan Bojanić

Ortoped kojem vjerujem. 15 godina idem isključivo njemu i uvijek riješi problem koji sam sam prouzročio. Meni je već neugodno dolaziti njemu jer on jedno sredi, a ja drugo strgam. profesionalan, pedantan, nadasve stručan, nikada nije ničim pokazao neljubaznost kako neki navode prije mene, a bar sam mu ja čest pacijent. Istina, čeka se, ali prvenstveno zato jer uzima puno vremena da ustanovi problem, ne radi ofrlje. Operacija mu je zadnja opcija, ali kada mi je operirao skočni zglob na fizioterapiji nisu mogli vjerovati da 5 dana nakon operacije zglob može biti potpuno pokretljiv. Čak su me i pitali da što ja uopće radim na terapiji. Mjesec dana je tražio da mu svakodnevno javljam što i kako vježbam i da li imam bolove. Zar bi tako postupao liječnik koji nije predan svojem poslu i profesiji? Zato dok god on radi ja vjerujem samo njemu. Uostalom gužva pred njegovom ordinacijom sve govori. A oni koji mu ne vjeruju ili prigovaraju neka potraže uslugu negdje drugdje. Bolje za nas koji mu vjerujemo.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Katarina Barbarić

Katarina Barbaric je prosjecan ortoped koji ce dobro odraditi sljaku, ali ako se ocekuje neka kreativnost, inovativnost ili zahtjevniji zahvat, radije potrazite negoga drugoga. Ja sam umalo ostala bez noge jer je dr. Barbaric potrazila "easy way out" u mom slucaju, a nije se bas potrudila ni da osmisli operaciju, ni da nadje podrsku.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu