Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: ortoped

Prikaži:
Bolje rangirani

Milan Milošević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Ivan Karlak

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Mladen Madjarević

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Zoran Zelić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragutin Bitunjac

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Grad Slavonski Brod

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Mađarević

Stručan, ljubazan, jednostavan - naj doktor. Nakon dugo godina neodlučnosti moj suprug koji se "borio" sa deformitetom stopala, dr. Mađarević i osoblja klinike u Lovranu svojim pristupom, radom i stručnošću pomogli su mu da danas hoda gradom sretno i zadovoljno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ognjen Živković

Izvrstan ortoped, stručan, ljubazan, jednostavan - jednom riječju čovjek. Čak je proputovao nekoliko stotina kilometara u drugu bolnicu kako bi svojim znanjem i iskustvom pomogao mom suprugu koji se "borio" sa deformitetom stopala dugo godina. Nakon njegovog pristupa i rada, moj suprug sada hoda sretno i zadovoljno gradom. Stopalo mu je amputirano, ali u roku 3 mjeseca nakon operacije (koja je bila nužna ) već ima protezu, cipele i što je najvažnije osmijeh na licu i zadovoljstvo.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Milan Šijan

Izuzetno kompetentan i pedantan ortoped s multidisciplinarnim pristupom pacijentu. Vrlo je ljubazan, uvijek nasmijan bez obzira na količinu zahtjevnog posla koji obavlja te uvijek nađe vremena da pacijentu objasni svaki detalj. Vrlo je snalažljiv (uslijed operacije je zbog zatečenog stanja morao promijeniti način operacije i to je izuzetno dobro odradio). Samo zbog doktora Šijana se više ne bojim nijedne operacije koja me možebitno čeka jer znam da sam u odličnim rukama. Svaka mu čast i hvala na svemu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marijan Mikačević

Iako možda nije primjereno (niti potrebno) ali osvrnuo bi se na ranije navedeni komentar gđe "Pojke" kojoj mogu samo poručiti da njen komentar (osim što je napisan uz brojne gramatičke pogreške), djeluje smiješno . Bilo bi lijepo da sukladno sinonimu svog korisničkog imena "babuljača" nastavi "babuljati" ali komentarima koji su istiniti

Za dr. Mikačevića mogu navesti samo riječi pohvale koje su potvrdili i ostali pacijenti sa kojima sam imao priliku razgovarati dok smo čekali kontrolni pregled. Prije nekoliko mjeseci, moj otac (78 god) je kao hitnoća dospio kod njega na pregled sa vrlo ozbiljnom dijagnozom.
Liječnik ga je umirio prigodnim i toplim riječima. Pregled je protekao u pozitivnom ozračju tako da je i fizička nelagoda neutralizirana. Cijeli boravak i liječenje u bolnici Lovran, moj otac je opisao kao neki izlet , a ne bolničkim tretman kojega se uglavnom ne želimo sjetiti i uz koje nas obično veže nešto negativno. Doktor Mikačević je redovito obilazio pacijente (ne samo na jutarnjoj viziti). Zastao bi pored svakog kreveta, razmjenio nekoliko riječi i malo se prigodno našalio. Nadam se, da smo svi svjesni koliko znači pacijentima kada im liječnik pruži osjećaj sigurnosti i povjerenja koji je toliko dragocjen.
Ovo je zahvala jednog običnog pacijenta, koji je ranije često imao lošija iskustva (možda i zbog svojih godina) a koji želi iskazati svoje poštovanje i divljenje doktoru Mikačeviću koji mu je operativnim zahvatom omogućio nastavak kvalitetnog života (bez tuđe pomoći).
Dragi doktore, još jednom Vam najljepša hvala i svako dobro.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Lucijan Vukelić

sve najbolje o dr. L. Vukeliću

Poruka administratora, 19. Veljača, 2017. u 06:07 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podjelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu