Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: otorinolaringolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Željka Roje

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 13, ukupno ocjena: 30

5,00

Domagoj Marinić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Vinkovci

komentara: 6, ukupno ocjena: 25

5,00

Dragan Kurtović

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Antun Bačić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Martina Radetić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andro Košec

Na pregled kod dr. Košeca došla sam kao na svaki drugi u bolnici, očekujući površne odgovore i brzinski kvazipregled, no ostala sam iznenađena njegovom toplinom i spremnošću na odgovaranje na sve moje upite (kojih je bilo zaista puno). Iznimno ljubazan i srdačan, profesionalan, pun znanja, spreman saslušati pacijenta i izaći mu maksimalno u susret. Dogovor oko operacije krajnika prošao je kao od šale, kao i sama operacija. Zaista tople preporuke! Jedan od rijetkih liječnika koji će vam se tako kvalitetno posvetiti.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Alan Pegan

Naručena sam za operaciju devijacije septuma uz koju ide i estetski zahvat kod doktora Pegana te Vas molim za Vaša, ako je moguće, nedavna iskustva kod istog!!! Hvala puno!!!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivan Baraka

Dr. Ivan Baraka je jedan jako profesionalan i ljubazan doktor. Usprkos mojem strahu, na sva moja pitanja, ljubazno i strpljivo je davao odgovore, tako da nisam imala nikakve nedoumice vezane za operaciju koju je napravio. A ožiljak koji je operacija ostavila je skoro pa nevidljiv, a to je dokaz da doktor zna svoj posao.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Prije 4 godine radio sam operaciju devijacije septuma u Splitu (bila mi je potpuno začepljena desna nosnica), problem s disanjem javio mi se još u djetinjstvu i od tad mučim muke s disanjem. Nakon operacije u Splitu mislio sam da će mi se stanje poboljšati ali nije mi bilo osobito bolje.

Pogotovo jer mi se disanje nije popravilo, konstantno mi se slijevao sekret u grlo, imao sam glavobolje, osjećao sam umor kad bih se probudio ujutro.

Obratio sam se prof.dr.sc Klapan-u za pregled i dogovorili operaciju. Na operaciji su mi smanjene dvije nosne školjke, radio je reoperaciju septuma jer je na MSCT snimkama bilo jasno vidljivo da nosna pregrada nije do kraja ispravljena, podignut mi je vršak nosa sa hrskavicom koja je bila slomljena i koju je prof. Klapan uspio iskoristiti da opet drži vršak nosa. Na prvoj operaciji na kojoj sam bio predlagali su mi uzimanje hrskavice iz uške uha na što tada srećom nisam pristao.

Operacija je trajala sat i pol, i nakon 3 sata sam već bio kući, uz upute prof. Klapana nije bilo nikakvih problema s oporavkom, nakon 4 dana sam već bio na poslu

Nakon što sam skinuo trakice iz nosa nakon operacije, prof. Klapan je preporučio odlazak na more kako bih drenirao sinuse, što mi je i pomoglo jer više nemam zaostalog sekreta u sinusima. Nakon operacije sam se preporodio nemam više glavobolje budim se prije alarma, nema više slijevanja sekreta u nos.

Nakon ovoga svega mogu se samo zahvaliti prof.dr.sc Klapan-u i njegovom timu jer su mi promjenili život s rješavanjem problema koji me muči već godinama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jadranka Handžić

U potpunosti mi je nejasno zašto se ova liječnica odlučila za medicinu kao poziv. Bila sam dva puta na pretragama na njenom odjelu i pregledu kod nje, nije mi uputila niti jednu jedinu riječ nakon ispisivanja nalaza.
Kada sam joj postavila neko generalno pitanje, jer spoznaja da vam sluh odlazi na oba uha i da je nagluhost u porastu, vjerujem nikome nije dobra vijest - liječnica se iznenadila da sam joj se uopće obratila. Objasnila sam joj da ne znam ništa o tome, te da bih voljela neke informacije znati. Bila je vrlo neugodna u ophođenju i rekla da mi nema ništa za reći, te da se obratim obiteljskom liječniku.

Zaključujem kako ova liječnica ne želi raditi s pacijentima.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu