Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: pedijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Julije Meštrović

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 11, ukupno ocjena: 35

5,00

Andrea Cvitković-Roić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 11, ukupno ocjena: 30

5,00

Iva Palčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 11, ukupno ocjena: 25

5,00

Ivan Razum

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Jastrebarsko

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Marijana Rogulj

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ines Jurčević

Super su!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sandra Vukšić

najbolja pedijatrica na svijetu. ne daje atb olako, uvijek spremna na pomoc i telefonski i uzivo, detaljna i predivna sa djecom

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ružica Vasari-Talanga

Dr Vasari je odličan dijagnosticar,vrlo predana,stručna,uvijek nam je pomagala u svakom pogledu ,medicinski ,savjetima, a i njezina sestra Marija je vrlo organizirana,ali i stručna kao sestra tako da se i od nje u slucaju kakve gužve mogu dobiti korisni savjeti.
U svakom slučaju po mom mišljenju izvrstan tim za naše najmlađe

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ana Dragojević-Vučković

Nasa doktorica, Ema Selimović Boćan, je bila na godišnjem,i s njom smo vrlo zadovoljni, ali na godišnjem ju mijenja Ana Dragojevic Vuckovic a ona je katastrofa, evo izvadak mog prigovora institucijama (dom zdravlja, hzzo, liječnička komora) koje isto tako jednako baš briga za nas i naše dijete:

- odbija dati supruzi 2-3 dana bolovanja jer "bolovanje se ne smije davati za opstipaciju" uz savjet da se dijete samo pere i brine o sebi, supruga je morala uzeti neplaćeno i sad se brine o bolesnom djetetu.

- Dr. Ana stalno izjavljuje da je sve ok, da je dijete dobro i veselo, a dijete nije kakalo 10 dana, i rekla nam je da uzmemo Dulcolax koji su nam odbili dati u ljekarni "jer je preagresivan", danas 10.7. smo ponovno bili u ordinaciji, ne da tražimo od nje pomoć već samo da uzmemo napismeno njenu dijagnozu (koji prošli put nismo ni dobili) za uputnicu specijalisti, ovaj put smo dobili napismeno recept za Dulcolax lijek na kojem piše da ga smiju uzimati samo djeca mlađa od 10god. u prisustvu liječnika. Supruga ga
se boji dati djetetu

- odnos sestre (a i doktorice, ali posebno sestre) je bahat, gledanje s visoka, neodgovoran i nekulturan i potiče na konstantno prepirku i svađu, pitanja "zašto ste došli a niste se najavili" "zašto kucate glasno" "ne možete svi unutra" "vi biste mene trebali zvati vi a ne ti" iako sam 30god stariji od sestre, prozivanje nas da smo nekulturni i da govorimo preglasno itd. totalna nebriga o stanju našeg djeteta i nas koji se brinemo o njemu. Sestra nam nije htjela dati ni broj telefona za prigovor na njihov rad uz savjet da "guglamo na internetu"

Srećom dijete se nije zatrovalo, na hitnoj su nas čudno gledali i rekli zašto nismo došli ranije, a bili smo i u domu zdravlja i kod dr. Ane. Dijete je danima plakalo na wc-u, i 10 dana nije imalo stolicu, kakala u gaće non-stop, a dr. je govorila da je sve ok da je dijete veselo , i ponavljala nije njen problem tko će čuvati dijete i da se ukakano dijete pere samo jer je dovoljno stara.

Dulcolax su nam odbili dati u ljekarni, a kad smo ipak dobili recept 2 dana poslije nismo ni upozoreni da se ne smije davati 10mg bez nadzora liječnika (toliko o stručnosti dr.Ane, koja na riječ opstipacija prelistava svoju knjigu da vidi što je to), srećom čitamo upute na lijeku, a kad smo dali pola čepića Dulcolaxa, djetetu se odjednom počelo vrtjeti u glavi i morali smo na hitnu sto smo svejedno i planirali. ili hitna ili neki drugi privatni liječnik. Nakon nekoliko dana agonije je bolje, ali ne zahvaljujući vama dr.Ana, već liječnicima sa hitne koji su nam pomogli, hvala Bogu da oni još postoje.

kad je dr.Ema na godišnjem, supruga i ja jednostavno više ne želimo ići kod dr.Ane, samo hitna ili privatnik,

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Ana Balažin-Vučetić

Iz dosadašnjeg iskustva s pedijatrima, najkvalitetnija liječnica, ima divan, majčinski pristup prema djeci, odlična dijagnostičarka. Strpljivo pojasni i odgovori na svaku roditeljsku zabrinutost, a djeca s veseljem idu svojoj doktorici i više nemaju traume s odlascima na preglede. Uzor za liječnike-pedijatre!

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu