Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: pedijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Andrea Cvitković-Roić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 12, ukupno ocjena: 35

5,00

Julije Meštrović

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 10, ukupno ocjena: 35

5,00

Marijana Rogulj

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 7, ukupno ocjena: 25

5,00

Tatjana Ravnić-Bunčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Pula

komentara: 9, ukupno ocjena: 24

5,00

Ivan Razum

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Grad Jastrebarsko

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jadranka Petrović-Schneider

Preedivnaaa, najbolja, temeljita, srdačna!!! Jako sam sretna sto imamo takvu pedijatricu. Hvala vam puno na svemu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davorka Vitlov-Čirjak

Odlična je doktorica vrlo brižljiva i profesionalna samo riječi hvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Alenka Gagro

Od mog iskustva kod doktorice prošlo je ako se ne varam najmanje devet godina. Prvi dojam draga i simpatična, ali posljednji dojam je ono što se pamti. Oboljela sam s 11 godina, a dijagnozu juvenilnog artritisa sam dobila tek s 13. Zatim je počelo neuspješno liječenje lijekovima za koje nikada nisam saznala ni kako se zovu. Znam samo da sam svakih 6 mjeseci dobivala injekciju tog lijeka u koljeno jer je 6 mjeseci razdoblje u kojem je taj lijek djelovao. Ipak ona nije odustajala od terapije iako je vidjela da mi ne pomaže.Bila je draga i djelovala suosjećajno i samouvjereno i dijete kao dijete vjerovala sam joj. Promjenu terapije sam dobila tek nakon nekoliko godina kada je rekla da će mi zglob biti potpuno uništen ako mi još jednom ubrizgaju taj lijek. Stavila me na kortikosteroide i methotrexate što bi bila ispravna odluka da ona i njezina asistentica (Agneza ako se ne varam) nisu uprskale stvar i prepisale pogrešnu dozu. Dobila sam više nego duplo veću dozu kortikosteroida od potrebne. Kada je mama (nekoliko puta) pitala treba li kortikosteroide postupno smanjivati kao što je navedeno u uputi o lijeku, obje su složno rekle da ne treba. VELIKA NEISTINA! Umjesto početnih 25 mg koji se postupno smanjuju ja sam svaki dan uzimala 80 mg kortikosteroida sve dok nakon tri mjeseca uzimanja doslovno preko noći nisam dobila desetak groznih nuspojava, ali o njima sada neću. Idući dan ravno u klaićevu da bi se tamo svi obrušili na moju majku. Tvrdili su da to nije njihova greška i da smo mi svi krivo shvatili njihove upute. Kako da ne. Zaboravili su da smo ih nekoliko puta pitali jesmo li ih dobro shvatili.Od straha da ih ne prijavimo, zaprijetili su nama socijalnom službom. Što više reći?
Ipak, prijeđemo mi i preko toga da bi doktorica počela obećavati biološku terapiju. Naravno predstavljajući ju kao nešto čudotvorno i bez nuspojava što također nije istina.
Tu nam puca film i po preporuci prelazimo kod doktora Harjačeka na Srebrnjak (doktor sada radi u Vinogradskoj). On nam otvara oči o svim greškama dotične doktorice i napokon daje uspješnu terapiju u ispravnim dozama. Zahvaljujući njemu ja ću uskoro navršiti 22 godine, a u remisiji sam posljednjih 4. Da sam ostala kod dr. Gagro, priča bi vjerojatno bila posve drugačija, s obzirom da mi je otpočetka dijagnoze branila kretanje do te mjere da su mi mišići skoro potpuno atrofirali i pitanje je što bi uopće bilo od mog hodanja danas. Dr. Harjaček sve preporuke, dr. Gagro-ne, hvala.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Mirjana Katić

Tek sam nedavno saznala za ovaj portal pa i nakon 2 godine imam potrebu iznijeti svoje mišljenje.Bila sam zbog egzistencijalne opasnosti smještena u dječji dom gdje sam rodila na carski rez. Stručni suradnik-medicinska sestra doma je moje dijete upisala kod dr. Katić. Dijete je imalo nekakav osip po koži, praktički od rođenja mu se povremeno javljao po tijelu, nekada se pretvorio i u čireve.
Vodila sam ga redovno na preglede i doktorica je rekla da je VJEROJATNO alergija na mlijeko. Imala sam malo svoga mlijeka zbog ogromnog stresa zbog navedene situacije, bez podrške ikoga svoga, još je tu i malo biće oko kojeg sam trebala preuzeti brigu i bila sam prisiljena uvoditi komercijalne mliječne formule u prehranu svog djeteta. Prvo je bila riječ da je to od njih, da dijete ne podnosi određenu bjelančevinu iz te formule i propisala mi je jako jako skupu posebnu formulu koja navodno ne uzrokuje alergiju. Ubrzo se ta formula povukla iz prodaje i onda mi je propisana druga za koju se izdvajalo iz budžeta doma oko 80 kn po kutiji, a trebala sam najmanje 3 kutije u tjedan dana. Sva sreća (ironija) da nije išlo iz mog džepa jer to ne bi mogla financijski podnijeti. Dijetetu se to nije povlačilo, imala sam neugodnu situaciju gdje sam optužena od strane djelatnika doma da ne vodim računa o higijeni svoje bebe. Vratila sam se doktorici i inzistirala sam da se provede nad mojim djetetom test na alergije da se napokon sazna o čemu se radi. Doktorica je to odbila i rekla mi da tek nakon treće godine se to može provesti. Onda sam joj ja rekla da kako je moguće djetetu propisati tako skupe formule koje idu preko zdravstvenog osiguranja i na kraju krajeva na teret države bez ikakve medicinske pretrage. Rečeno mi je da nastavim davati propisanu formulu bez dodatnih rasprava i objašnjenja, a ja nisam u to vrijeme ni imala većeg izbora. Ionako sam bila optužena za zanemarivanje djeteta, samo mi je još nedostajalo da mi ga oduzmu jer nemam riješen krov nad glavom i posao.
Nakon što sam napustila dom i prvo odselila u Slavoniju kod jednog gospodina koji mi je pomogao i prihvatio mene i dijete koje nije njegovo, da bismo na kraju svo troje preselili na obalu. Prijavila sam dijete kod jedine pedijatrice u gradu. Doktorica je pregledala dijete, vidjela kako se super razvija, maleni gotovo prohodao, ja joj objasnila da djetetu dajem posebne formule koje je sve teže i teže nabavljati po ljekarnama i ona mi je kazala da je sve to normalno, navikava mu se imuni sustav, da nema potrebe za skupim formulama, čak da može doći i do slabokrvnosti od njih. Kazala mi je da djetetu dajem komercijalne formule tipa Hipp, Bebimill, sve su one dosta kavlitetne, neće mu biti ništa od njih. Ja ostala zaprepaštena. Znači nisam bila upozorena na tu činjenicu kod doktorice Katić i da sam ostala duže u domu i da je dijete dobilo anemiju prije treće godine i za to bi bila krivac!
Sva sreća danas je malac odlično, uredno cijepljen bez ikakvih nuspojava, upisan je u vrtić i napokon više ne osjećam strah ni za sebe ni za njega.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Joško Markić

Odličan doktor, zahvaljujem mu se na stučnksti ibrizi za mog brata Davida, i na dostupnosti u bilo koje doba dana dok je ležao kod njeg na JILD-u.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu