Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Peščenica-Žitnjak

Prikaži:
Bolje rangirani

Andrea Cvitković-Roić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 10, ukupno ocjena: 30

5,00

Iva Palčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 10, ukupno ocjena: 25

5,00

Diana Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Ratimir Lazić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Goran Sačer

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Martina Anić

Tajana :

Liječnica i sestra su simpatične i drage osobe, no vrlo je neugodno kad pacijenti čekaju u čekaonici, a sestra iziđe i pita svakoga ponaosob što mu je i zašto je došao. Ne želim dijeliti svoje intimne zdravstvene teškoće sa punom čekaonicom pacijenta. Jednom sam doživjela da je jedan mladić odbio reći zašto je došao te zamolio za privatnost, no nije je dobio te je otišao.
Osim navedenog, problem je i to što se potrebno naručiti da bi se došlo na pregled pa kada sam dobila iznenadnu temperaturu 39, 4 nisam uspjela zakazati termin pregleda jer se temperatura ne smatra nečim zbog čega bi se pacijenta trebalo primiti bez da je prethodno naručen. Čak je neko vrijeme i na vratima pisalo da je povišena temperatura akutno stanje te ne zahtijeva intervenciju nego se potrebno naručiti. Rado bih se naručila kad bih znala kad ću dobiti temperaturu, a kad je dobijem već je kasno i čekati tako par dana na pregled je mučenje.

Slazem se. To ispitivanje pacijenata nema veze s vezom. Da hocu da svi znaju sto mi je isao bih na trg napisao na tablu i pustio ljude da citaju.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Martina Anić

Grozna doktorica. Sestra divna.
Doktorica je ne daj boze. Vise drzi do svojeg izgleda nego do pacijenata. Zalosno. Imam osjecaj da ce me svakog casa istjerat iz ambulante koliko je neugodna. Imam osjecaj da misli da je u svojoj struci alfa i omega. A nitko nikad nije cuo za nju. Obicna antipaticna doktorica opce medicine. Zali Boze. Da spasava zivote operirajuci u ambulanti jos bih nesto i rekao. I za kraj. Ti njeni mailovi su najveca bolest. Trebala bi nauciti od iskusnijih doktora sto znaci primiti pacijenta i obraditi istoga.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Dalibor Čičin-Šain

Imala sam dugotrajne upale mjehura koje se nikako nisamo mogla riješiti. Obišla sam državne bolnice - Vinogradsku, Rebro ali bez većeg uspjeha. E.coli se stalno vraćala kad god bi imala veći stres ili bi se prehladila.

Napokon sam odlučila otići privatniku, raspitala sam se malo okolo te sam dobila preporuke za doktora Čičin-Šain. I zbilja sam se oduševila.

Doktor je izuzetno strpljiv, temeljit u svom pristupu, sluša pacijenta pozorno i postavlja pitanja. Vrlo je ugodan u komunikaciji te mi je nakon obrade prepisao neke nove lijekove koji su mi napokon uspjeli dovesti pod kontrolu te stalne upale.

Drugi puta sam došla sa svojim ocem koji je patio od inkontinencije i doktor je opet opravdao povjerenje. Poliklinika je odlična, osoblje izuzetno pristupačno i profesionalno. Topla preporuka i velika razlika u odnosu na ostale doktore!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dubravka Žarković

Doktorica je brza, ljubazna i efikasna, za svaku pohvalu. Sestra vrlo ljubazna.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tatjana Lovnički-Kontent

Hvala doktorici što postoji. Saslušala me je i vidjela da sam u teškim problemima. Našla je prikladne riječi koje su me osvijestile na način da sam dobio smisao za daljnji život. Od srca hvala,

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu