Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Peščenica-Žitnjak

Prikaži:
Bolje rangirani

Andrea Cvitković-Roić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 9, ukupno ocjena: 30

5,00

Iva Palčić

Specijalizacija: pedijatar

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

5,00

Diana Jagodić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Ratimir Lazić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Ante Barišić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Peščenica-Žitnjak

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Draga Ljubić

Prekrasna i nasmijana osoba, liječi sa svakom riječi. Svojim odnosom prema pacijentu daje do znanja da joj je stalo do svakog pacijenta. Uzima si vremena za svakoga, da umiri covjeka i sv pomno objasni! Za svaku preporuku!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Božena Hader

Dosta glasna kao osoba, uljudna, detaljna kod pregleda, oprezna kod propisivanja antibiotika, korektna. U početku je dijete imalo strah od pregleda, sada se dijete više ne boji doktorice. Konzultacije su moguće telefonski, ali isto tako u osobnom kontaktu korektno odgovori na sva postavljena pitanja. Također u slučaju da stignu neki nepovoljni rezultati pretraga odmah telefonski kontaktira roditelje i uputi u daljnje korake. Med. sestra koja radi sa njom je obazriva i ugodna osoba. Uglavnom vrlo zadovoljni pruženim uslugama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dalibor Čičin-Šain

Kao i većina žena, prvo sam pokušala riješiti svoj urološko-ginekološki problem putem javnog zdravstva obilazeći ambulante i bolnice. Isto je trajalo godinama. Moj problem se nije riešavao.
Međutim, nakon dugih rokova čekanja i po mojoj procijeni loših dijagnoza odlučila
sam po preporuci posjetiti dr. Čičin-Šain-a u klinici Urocentar.
Nakon toga sve je išlo prilično brzo, klinika je odlično opremljena tako da se sve moglo obaviti na jednom mjestu,
Doktor Čičin-Šain je ispravno postavio dijagnozu, Ljubazno i stručno mi je objasnio uzrok mog do tada neriješivog problema. Stručno i strpljivo je odgovarao na mnoga moja pitanja. Preporučena mi je terapija i problem je bio rješen. Konačno zdrava.Preporučam!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dalibor Čičin-Šain

Vjerojatno znate kolko je muškima neugodno kad imaju probleme sa onim stvarima. Preporučili su mi dr. Šaina kao jednog od najboljih u struci za tu vrstu problema. Nije trebalo dugo čekati na termin. Doktor je bio opušten i profesionalan tako da sam se ubrzo oslobodio straha. Pregled i pretrage obavljeni su brzo i diskretno bez potrebe za odlaskom van klinike. Preporučena mi je terapija i nakon neko vremena problem je bio rješen.
Preporučam i drugima ukoliko se nađu u sličnoj situaciji.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Lenija Pavić-Lugović

Doktorica Lenija je bila predivna i velika je steta sto vise ne radi u domu zdravlja Borovje. Novi doktor Davor Franicevic je nazalost njezina potpuna suprotnost. U ordinaciji se pojavio 2 sata nakon pocetka radnog vremena. Sve narucene pacijentice cekale su nekoliko sati zbog njegova kasnjenja. Nazalost mozda bi bilo i bolje da uopce nije ni dosao na posao jer je moj pregled kod njega bio moje najgore iskustvo u zivotu. Davanje dijagnoze bez pregleda je posve nepotrebno, a pogotovo kada je u potpunosti pogresno. Najgore od svega je sto za sebe misli da je najpametniji, a njegovi savjeti i upute za lijecenje su u potpunoj suprotnosti sa bilo cim sto mi je ikada ikoji ginekolog preporucio ili sto i sama znam i sto sam mogla procitati u medicinskim clancima. Sto reci kada mi u ljekarni zena kaze da ne razumije sto doktor zeli i da njegove preporuke i propisani lijekovi nemaju nikakvog smisla, nakon cega izbacuje dva propisana lijeka navodeci da tek ovako to ima smisla. Najgore od svega je sto me posteno izvrijedao i posve neprofesionalno i vulgarno komentirao moje tijelo tako da se u zivotu nisam osjecala tako jadno i ponizeno. Ne mogu vjerovati da je takav seksist i sovinist ginekolog i da nadlezne institucije do sada nisu poduzele nista da zastite pacijentice od takvog nekompetentnog doktora, obzirom da sam kasnije u komentarima vidjela da su nazalost i mnogobrojne druge zene imale ista neugodna iskustva.

 • 3
 • 0
 • 3
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu