Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Podsljeme

Prikaži:
Bolje rangirani

Danko Fratrić

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 13, ukupno ocjena: 15

5,00

dr.sc. Svetislav Polovina

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Adrijana Haramija

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

dr.sc. Andrea Polovina

Specijalizacija: fizijatar

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Rajko Tončić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Podsljeme

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Milana Smiljanić-Gaberšnik

Bili smo kod ove doktorice dok je mijenjala nasu. i mogu samo reci WoooW!
nikad nisam dozivjela toliko opustenu i ugodnu atmosferu kod doktora. Od cekaonice pune igracaka, pa preko divnee i pristupacne sestre pa sve do doktorice koja je bila toliko topla draga i posvecena mom djetetu. Procavrljala samnom o djetetu opcenito. nije samo " odradila" .
moja kcer je rekla " necu kuci tu mi je lijepo, ostala bi jos"

eh da je vise takvih doktora svi bi bili sretniji ljudi

steta sto mi je predaleko inace bi se prebacila k njoj!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Dinko Tončić

Ne sviđa mi se to što mi je previše udubio nos gore i između očiju i sad mi lice izgleda prazno. sa velikim vrškom. Također nos je asimetričan poslije operacije i vršak ne s jedne strane udubljen s jedne napuhnut.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Dinko Tončić

Dinko Tončić je obavio operaciju nosa koju nije trebalo obaviti što su mi kasnije potvrdili drugi doktori kod kojih sam išla na pregled za reviziju. Rekli su da imam kratku kost i da se tu ništa nije smjelo radit, a pogotovo ne spuštati hrbat nosa što je dotični napravio iako to nije bio dogovor. Dogovor je bio da nos bude ravan, a meni ga je udubio i to između očiju što se nikada ne radi. Naglasila sam da ne želim udubljen. Za mene doktor nije etičan ni moralan jer nije odbio nepotrebnu operaciju što su potvrdili drugi, stručniji doktori. Moj nos je veći nego prije operacije, pun deformacija: inverted v, pollybeak i kolaps valvule. Osim toga, doktor ne priznaje pogrešku već tvrdi da je sve tehnički dobro napravljeno, postoperativne brige nema, ne izdaje račun. Uništio mi je život i izgled, izbjegavati u širokom luku.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: dr.sc. Andrea Polovina

Stručna,elokventna,strpljiva,ljubazna,perfekcionist koji pazi na svaku sitnicu.Izuzetno se trudi educirati roditelja za izvođenje vježbi,vrlo kreativna u smislu modifikacije vježbi kako bi olakšala roditelju koji ih izvodi i prilagodila svakom djetetu prema njegovim potrebama i mogućnosti izvođenja.Puno nam je pomogla i svaka nova vježba donosila je znatan napredak.Uvijek je dostupna na telefon i sve probleme vrlo efikasno rješava.Jako sam joj zahvalna jer je moj sin danas potpuno zdrav!Bravo doktorice!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr.sc. Svetislav Polovina

Veliki stručnjak u svom poslu,temeljit,vrlo detaljan,empatičan,topao i brižan.Moje dijete je zahvaljujući Dr. Polovini i njegovim terapeutima (Sanja,Tamara) sada zdrav dječak bez motoričkih i drugih poteškoća.Da smo ostali u Sustavu ne znam kako bi se sve završilo.Ne postoje riječi kojima mogu opisati svoju zahvalnost svima na Klinici Polovina.Pazi se na svaki detalj,svaku sitnicu!Sve preporuke za dr Polovinu,ali i njegov tim,posebno dr Polovina Andreu koja je s nama radila vježbe po Vojti.Također,svi vanjski suradnici od prvog do zadnjeg vrhunski stručnjaci!Sve preporuke

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu