Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Primorsko-goranska županija / Grad Rijeka / Poliklinika 1885

Prikaži:
Bolje rangirani

Daniel Čohar

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,60

Vedran Frančišković

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 7, ukupno ocjena: 27

4,48

Kristian Krpina

Specijalizacija: urolog

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 10, ukupno ocjena: 40

4,47

Dean Girotto

Specijalizacija: neurokirurg

Nalazi se u: Grad Rijeka

komentara: 6, ukupno ocjena: 25

3,52
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vedran Frančišković

Kod se Franciskovica odlazim dugi niz godina ( preko deset). Iznimno je ljubazan, profesionalan, ugodan.....
Sve detaljno objasni pacijentu te ga smiri s obzirom da smo tamo svi sa određenim problemima i strahovima.
Svakako bi ga preporučila.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Kristian Krpina

Odnos prema obitelji starijeg pacijenata najbliže rečeno odvratan. Bez razloga nas je zamolio da nađemo drugog urologa. Bez ikakvih razloga, bez povišenih tonova s naše strane i ikakvih pokušaja kontriranja. Način na koji je to uradio-odvratno. Mogao je sve to isto reći na način koji je primjeren normalnoj ljudskoj komunikaciji i struci. Fuj.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Dean Girotto

Zahvalna sam do kraja života dr Girottu koji mi je uspješno operirao vratnu kralježnicu. Nakon prometne nezgode 3 mjeseca sam šetala po pregledima, skupljala mišljenja, čitala forume, a meni su sve više trnule ruke, imala sam mučnine i nisam više vidjela kraj. Svi su uvijek indicirali operaciju, fizijatri su me redom odbijali, ali nikako da dođem do operacije. Slučajno sam otišla na redovni pregled i srećom zapao me pregled kod njega i gospodin mi odmah predložio hitnu operaciju i zahvaljujući njemu sam operirana i nestala su moja trnjenja, mučnine, vrtoglavice i došao je agoniji kraj. Dr Girotto je za mene vrhunski stručnjak i prije svega vrlo jednostavan i etičan čovjek! On je za mene najbolji neurokirurg!

 • 1
 • 2
 • -1
Komentirani doktor: Dean Girotto

ovo je tipičan primjer: "iz opanaka u cipele"..ajmo malo biti neurokirurg da liječim svoje komplekse iz djetinjstva.
naravno da je važno da, kad je već kirurg da ne pogriješi i da bar operira ljude te ih ne ostavi bogaljima, pa to mu je dužnost i profesija...što bi bilo da ne zna što radi?
ovdje se ne ocjenjuje samo stručnost nego i profesionalnost....a kao što sam vidio..nisam jedini s lošim iskustvom. naime, neetičnost prije svega, pristup s visine: "ja sam ipak neurokirurg i meni nitko ništa ne može"....e prijatelju moj, jadan si ti meni takav.
meni jednostavno nije jasno pa zar se na prijavi za posao baš nema koga izabrati? što smo tako očajni da smo primorani izabrati baš bilo koga? očito kad se prijavljuješ za neurokirurga bitne su samo jedne jednine karakteristike: vreća testosterona, fizička korpulentnost i kolko tolko zdrav mozak...ako je bezobrazan...ma nema veze glavno da dobro reže...e jesmo balkanci.baš nam nema spasa. Osoblje je ljubazno zaista..nemam riječi...ali ovaj dr je očito zalutao.

 • 5
 • 1
 • 4
Komentirani doktor: Kristian Krpina

bio je veoma ljubazan i zainteresiran da se upozna sa problemom i bolešću. Posvetio je više vremena nego njegove kolege za pregled (cistoskopija) - muška osoba i nije bilo osjećaja "kao da smo na traci u tvornici u serijskoj proizvodnji". Pokušao je objasniti nama kao laicima dijagnozu jednostavnim riječima

 • 4
 • 0
 • 4
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu