Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Črnomerec / Poliklinika - Klapan

Prikaži:
Bolje rangirani

Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 143, ukupno ocjena: 458

4,90

Omer Hodžić

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 10, ukupno ocjena: 10

3,10
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Izvrstan doktor, stručnog pristupa i jako ljubazan. Spreman pomoći i objasniti. Vrijeme čekanja je minimalno. Uspjesno je uklonio problem s kojim sam se dugo nosio. Vrlo je temeljit i pri kontrolama. Za svaku pohvalu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Pozdrav, zanimaju me iskustva vezana za estetsku operaciju, vjerujem da je klapan vrhunski strupnjak na području funkcionalnog dijela, no zanima me kakvu ruku ima za estetiku jer pokraj funkcionalne estetski dio je ono što svi primjete! Hvala

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Odlazak na prvi pregled sinusa kod profesora Klapana i njegovog tima bila je definitivno jedna od najboljih odluka koje sam donijela u prošloj godini.

Desetak godina živjela sam sa bitno smanjenom prohodnošću desnog sinusa no bez većih tegoba u svakodnevnom životu, osim povremenih upala zimi.Zato sam stalno i odgađala detaljni pregled. No zadnjih mjeseci počela sam imati glavobolje u području desnog oka i nakon urednog oftalmološkog nalaza odlučila sam konačno pregledati sinuse. Kako nisam imala nikakve preporuke kojem otorinolaringologu otići, potražila sam informacije upravo na ovom portalu i drago mi je da jesam.

Telefonom sam dogovorila prvi pregled, bez gužve i čekanja. Profesor je bio više nego susretljiv, a kao poduzetnica i profesionalna organizatorica mogu reći da se ovakav nivo izvrsnosti rijetko sreće na ovim prostorima i pri tome mislim na ljudsku dimenziju jednako kao i stručnu. Pregled je pokazao potrebu za CT snimanjem i nakon što sam donijela nalaz profesoru (primio me već idućeg dana!) sve mu je bilo jasno. Objasnio mi je problem jednostavnim rječnikom (suženje desnog septuma), predložio trajno rješenje (laserski zahvat) i ono najbitnije - predložio da razmislim i potražim drugo mišljenje ako želim.

Nisam puno razmišljala, pogotovo nakon što sam se informirala o operativnim zahvatima po bolnicama. Operacija je bila u utorak 29.11. ujutro, a na ručku sam već bila kod kuće. Jedina neugodna stvar je bila disati na usta tri dana, ali to je zanemarivo. Dakle u petak isti tjedan je skinut flaster/gaza i od tada dišem besprijekorno. Nikakva krvarenja i dugotrajni analgetici. Danas znam da je to direktna posljedica profesorovog rada na području tzv. "minimalno invazivne operacije" i na tome sam mu neizmjerno zahvalna.
Za one koji su možda skeptični po pitanju cijena, mogu samo reći da će im to biti najbolje potrošen (zapravo uložen) novac za njihovo zdravlje. Napominjem da sam već bila na nekoliko kontrola i na tzv. bio-laser tretmanu sluznice i ići ću još neko vrijeme, a sve je to UKLJUČENO U CIJENI zahvata.

Za one pak koji nisu bili zadovoljni sa profesorom i njegovim odličnim sestrama, pretpostavljam da su i inače sa malo toga u životu zadovoljni. Ja sam sretna i zahvala profesoru i njegovom kompletnom timu što konačno dišem punim plućima!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Ko mala zletila sam s balkona na nos. Nosta strasno malo krvi I bez kupanja u moru par dana . Nos izgledao isto ko prije pa je odmah pogresno zakljuceno da nema frakture. Tu jesen kad su pocele glavobolje nos je bio davno zaboravljen svrstan medu oguljena koljena I ostale djecje suvenire..a glavobolje osamgodisnjaka pripisane stresu!?Odnosno nepoznate etiologije.
Tokom godina na njih sam se navikla I Rijesavala ibuprofenom koji mi je unistio zeludac.. isto tako sam se navikla na blokiranu lijevu nosnicu I kompenzirano disanje na usta I mislila da je to normalno (sve dok nisam nakon operacije prvi put potpuno udahnula i preporodila se.) . Nije bilo ucestalih sinusitisa niti angina,antibiotike nisam uzela 20god.... sve do prose godine kad se jedna obicna prehlada zadrzala na sinusima I presla na uho a sve zbog onesposobljene drenaze I akumulacije sekreta... Doktor je prakticki u 2min dijagnosticirao devijaciju septuma najvjerovatnije uzrokovanu frakturom iz djetinjstva sto je kasnije potvrdio I ct..... Ako imate I tek blage simptome nemojte cekati da postanu pravi problem.. Za 'tenzijske' glavobolje provjerite nos!
Kao sto I svi ostali kazu operacija nije strasna I oporavak je brz. Nakon operacije ukljucena je I biostimulacija sluznice koja regenerira godinama izmucenu sluznicu . Poliklinici Kklapan mozete se prepustiti s potpunim povjerenjem. Sestre su jako drage i brizne a professor vrhunski ekspert I covjek dobrog srca a blage duse. Tu ste na sigurnom .

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Odličan dijagnostičar i kirurg, vrlo pažljiv i predan te strpljiv, objasni pacijentu njegovu situaciju i cijeli terapijski proces. Vrlo sam zahvalna prof. Klapanu i njegovu medicinskom timu na tome što danas konačno dišem pomoći kapi za nos, o kojima sam bila ovisna više od 30 godina. Endoskopsko-laserska operacija kojom je učinjena rekonstrukcija mog nosnog septuma i obje nosne školjke te drenaža sinusa, promijenila mi je život i poboljšala njegovu kvalitetu. Konačno dišem na nos bez kapi (operi-free), vratio mi se osjet njuha, sluznica se polako oporavlja jer i dalje idem na bio-lasersku terapiju, jako su se prorijedile glavobolje. Prije se nisam usudila ići na klasičnu operaciju nosa i sinusa, no tehnika kojom se obavljaju operativni zahvati u poliklinici Klapan, garantira vrlo brzi oporavak s puno manje boli nego klasični zahvat. Ono što je također važno, čovjek se osjeća sigurno uz takvog doktora i stručan, ljubazan i predan tim njegovih medicinskih sestara. Hvala još jednom svima iz Poliklinike Klapan. Amina Šonje (Zagreb)

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu