Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trnje / Poliklinika Neurospine

Prikaži:
Bolje rangirani

Tomislav Čengić

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 11, ukupno ocjena: 50

4,92
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Doktor je veoma pristupačan i uvjerljiv u onome sto govori. Svoj posao je napravio kako treba. Sve rijeci hvale za doktora Čengića. Hvala mu sve sto je napravio za mene.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Ne postoje dovoljno dobre riječi kojima bih opisala dr. T. Čengića.
30.12.2017. po preporuci kolegice koja radi na traumatološkom odjelu, došla sam na pregled u hitnu ambulantu kada je radio dr. Čengić. Pri ulasku , doktor me dočekao sa smješkom, pružio ruku i predstavio se što je danas rijetkost. Bolovi su bili neizdrživi a dr. me pregledao te uputio na RTG kuka i nalazi su potvrdili njegovu dijagnozu. Kuk je bio potrošen i bilo ga je potrebno promjeniti te sam tada prvi puta shvatila ozbiljnost situacije i da se stvar neće riješiti sa par terapija kako sam ja prvotno zamišljala. Kroz glavu mi je prolazilo tisuću pitanja na koja je doktor sam od sebe odgovarao te stručnim i smirenim pristupom , smirio i mene, te objasnio sam zahvat, oporovak koji slijedi nakon operacije i daljni život sa umjetnim kukom. Preostalo mi je još samo jedno pitanje, a to je da li me je on voljan operirati, na što je on pozitivno odgovorio. Operirana sam već 22.01.2018. i operacija je bilo vrlo uspješna bez modrica i podljeva. Nakon operacije smještena sam na 3. traumatološki odjel gdje me dočekalo ljubazno osoblje medicinskih sestara i tehničara koji su u svakom trenu bili na raspolaganju i spremni pomoći pri otklanjanju postoperativnih bolova. Dokaz da dr. Čengiću pacijenti nisu samo broj je činjenica da za njih zove i pita i van radnog vremena kao što je i učinio i za mene. Također, dr. je vrlo pedantan i profesionalan kod skidanja drena i prematanja rana koje on izvodi osobno svojim pacijentima.
Već drugi dan nakon operacije, ustala sam na svoje noge uz pomoć štaka i vodstvo fizioterapeuta koji su bili vrlo brižni u dostupni za pomoć kada god mi je to bilo potrebno.
Sedam dana nakon operacije otpuštena sam kući bez ikakvih komplikacija koje su se mogle pojaviti (temperatura, bakterije...).

Kao što sam rekla, nema tako dobrih riječi kojima bih opisala dr. Tomislava . On je prije svega jedno prekrasno ljudsko biće, izuzetno susretljiv, pristojan u svim pogledima i uvijek tu za svakog pacijenta. Svoj posao obavlja stručno i odgovorno i preporučila bih ga svakome , ko je u potrazi za vrsnim ortopedom. Velika hvala njemu i cijelom trećem odjelu , koji su jako ljubazni i posvećeni pacijentima i koji su mi pomogli u najtežim trenucima i olakšali ovo iskustvo.

Od srca hvala <3
pacijentica Mira Marković

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

U par kratkih crta: doktor je stručan, objektivan, racionalan, hladne glave u kritičnim situacijama, a s druge strane izuzetno pristupačan i uvijek spreman objasniti sve što vas zanima, od zahvata do pretraga. Vrsan kirug, ali i čovjek. Moje iskustvo izgledalo je ovako: otac je dobio tešku gnojnu upalu mišića radi koje je završio u sepsi. Kada smo došli u Draškovićevu možete samo zamisliti naš strah i neizvjesnost. Dr.Čengić nas je prvi primio i odmah je pokrenuo niz pretraga koje su bile potrebne (od ultrazvuka, RTG-a, vađanja krvi itd). Moram priznati da je sve to išlo stvarno brzo i čekanje je bilo minimalno. U tim trenucima dr.Čengić nas je u svakom času obavještavao o rezultatima učinjenih pretraga. Naposljetku je učinjen i operativni zahvat koji je bio izuzetno kompliciran i zahtjevan, ali prošao je bez problema i moj otac je započeo s uspješnim oporavkom. U razdoblju oporavka dr.Čengić nije štedio svoje vrijeme i redovito je provjeravao stanje svojih pacijenata, također je uvijek bio dostupan za sva pitanja rodbine. Po mom stručnom mišljenju i nakon teškog iskustva koje sam prošla s ocem u Draškovićevoj iskreno mogu reći da je doktor Čengić (kao i njegov cijeli tim) ćista petica, hvale vrijedni i za preporučiti.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Prijelom ključne kosti nakon prometne motorom u KB Dubrava su me otpustili bez tretmana.Prilikom traženja drugog mišljenja na svu sreću došao kod dr Čengić koji okupio tim i u veoma kratkom roku u traumi operirali.Vrhunski napravljeno sve pohvale izvrsnom doktoru i osoblju bolnice.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Na temelju dugogodišnjih iskustava s većim brojem liječnika (nažalost), dr. Čengića smatram najtemeljitijim i najobraženijim. Predan je poslu, ljubazan i jasan u odnosu s pacijentom, izaziva povjerenje i zaslužuje poštovanje, podjednako za sebe i medicionu uopće.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu