Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Donji Grad / Poliklinika - Orlando

Prikaži:
Bolje rangirani

Robert Trotić

Specijalizacija: otorinolaringolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 11, ukupno ocjena: 25

4,96

Vida Demarin

Specijalizacija: neurolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 9, ukupno ocjena: 15

4,87

prim.dr. Zoran Barčot

Specijalizacija: dječji kirurg

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 13, ukupno ocjena: 49

4,76

dr.med. Sanja Toljan

Specijalizacija: anesteziolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 12, ukupno ocjena: 40

4,45

Liana Ritz-Mutevelić

Specijalizacija: oftalmolog

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 6, ukupno ocjena: 30

3,37
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: prim.dr. Zoran Barčot

Vrhunski liječnik, od odnosa prema pacijentu, ljudskosti koju ima, stručnosti, cijenjen od pacijenata i kolega liječnika. Načitan, stručan, objasni sve razumljivim rječnikom. Podrška pacijentu u teškoj situaciji. Susretljiv i strpljiv s roditeljima, nježan i strpljiv s djecom.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Liana Ritz-Mutevelić

Počevši od ulaza gdje te nitko ne dočeka, ne uputi i ne pozdravi, djewlatnica za šalterom djeluje usporeno kao pred mirovinu umjesto da je mlada i poletna jer bi joj to trebao biti zadatak, nikakva interakcija s pacijentima, pregled šture i općenit, ništa konkretno, nije ni čudo da košta 150 kn, ali ipak košta, što je i previše novaca za dobivenu "uslugu". Ništa ne valja, ne preporučam

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr.med. Sanja Toljan

Doktorica Toljan uzima prevelike novce za uslugu koju pruža. Zbilja je prevelika cijena za pregled od 750 kn čuti da trebam odmarati i čuvati se stresa. Kada sam ju pitala za štitnjaču koja u posljednje vrijeme "luduje" ona je mrtva hladna rekla da je to od stresa i da će me poslati psihologinji koja će me uputiti u tajne meditacije. A psihologica mi je poslala mejl s meditacijama koje mogu naći na internetu. Na prvi pogled ljubazna, ali zapravo nezainteresirana za pacijenta. Uopće nemam povjerenja u nju i ne bih je nikome preporučila!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Liana Ritz-Mutevelić

neetična dr.Ritz!
Bio sam na oftalmološkom pregledu kod nje kojim je utvrđeno da imam očnu mrenu i da mi za bolji vid jedino pomaže operativni zahvat vađenja očnih leća i ugradnja umjetnih leća.Unatoč mojem mišljenju da nemam mrenu,Dr.Ritz piše nalaz s dijagnozom mrene i preporučuje operaciju u njenoj poliklinici za nekih 10 do 15 tisuća kuna po oku.
Nakon toga obavio sam oftalmološki pregled kod drugog doktora u jednoj zagrebačkoj bolnici i dobio okulistički nalaz u kojem piše da mi trebaju dioptrijske naočale i da uopće nema mrene,tj.operacija je nepotrebna.To znači da je Dr.Ritz namjerno napisala dijagnozu da bi mi mogla naplatiti 30-ak tisuća kuna za vađenje mojih zdravih očnih leće i ugrdnju umjetnih.Nadam se da će moj komentar spasiti nekog kome dotična doktorica preporuča svoju uslugu operacije zdravih očiju.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Liana Ritz-Mutevelić

Dođoh na pregled dioptrije i mrežnice, preko kupona. Kuponi su se pokazali kao pristup zakazivanju dodatnih skupih usluga, za koje nije izvjesno da su potrebne (u ovom slučaju OCT, 500 kn + očni tlak 150 kn). Problem mi je bio samo da ne vidim najsitniji font na deklaracijama proizvoda, a u nalazu je napisano stanje ozbiljnije od toga, dijagnosticirana mrena i preporučena operacija (oba oka preko 16.000kn ako ću se za čitanje oslanjati na naočale ili 28.000kn, ako mi nikakve naočale neće trebati) i to žurno, već narednog tjedna, "prije odlaska liječnice na godišnji odmor". Nakon toga, pregled kod oftalmologice preko HZZO-a pokazao da samo trebam naočale s jačom dioptrijom ("s utvrđivanjem koje se privatnim oftalmolozima ne da baktati", prokomentirala je), a da je za operaciju mrene , koja je u samom začetku - prerano. Dakle, pokušaj neetičnog izvlačenja nemalih svota novca. U stručnost nemam razloga sumnjati, odnos profesionalan. Zbog pretjerivanja u dijagnozi i preporučenoj "terapiji" -ne bih ponovila iskustvo. Kod kupona, sa sniženjem, paziti dobro što se stvarno kod nekih liječnika dobije zauzvrat.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu