Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Maksimir / Poliklinika Terapija

Prikaži:
Bolje rangirani

Iva Šmigovec

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Danijel Matek

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 21, ukupno ocjena: 42

4,33

Igor Šmigovec

Specijalizacija: ortoped

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 30, ukupno ocjena: 89

3,74
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Igor Šmigovec

Ako ikako možete zaobiđite ga u širokom luku. Ne samo da mi nije pomogao nego mi je svojom nestručnošću i loše izvedenom operacijom svorio mnogo dodatnih problema.

Poruka administratora, 29. Prosinac, 2018. u 09:44 sati
Komentar i poruka će biti uklonjeni 30 dana od objave ove poruke.

Poštovani/a,
Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme i podijelili Vaše mišljenje s ostalim korisnicima portala. Međutim, molimo Vas da detaljnije opišete Vaše iskustvo. Ovakva vrsta komentara ne pomaže korisnicima portala u odabiru potrebnog doktora.
Administrator

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Igor Šmigovec

Znači po kojim kriterijima je dotični ocijenjen sa 4,06 ,i da je među najbojim doktorima 2017
,lagano mi je pozlilo, ne znam da li da se smijem ili da plačem od muke.
Jedini normalni zaključak je da dotični sam sebe ocijenjuje.
Nema nimalo ljudskosti, morala i etičnosti, radi samo kada ON to želi i hoće, i što je najgore SVE će napraviti samo i isključivo za novce.
Najžalosnije je jer radi sa djecom.
Bahat i neljubazan, živčan,nestrpljiv je malo reći.
Definitivno ne preporučam.
Razočarana i ljuta mama

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Igor Šmigovec

Prije svega, čim me ugledao dao je do znanja da je stopalo za operaciju. Peta metotarzalna, jaka deformacija, dao je savjet da obavimo sto prije, da se riješim muka i bolova.
Kada sam došla na odjel za operaciju, došao je do mene, sve objasnio, rekao da se ne brinem, potapšao po ramenu, prijateljski odnos. U sali, prije nego li su me uspavali, jako me bilo strah, došao je do mene i pricao samnom da se opustim, bas kao da sam mu važna, a ne samo jedna u nizu.. na gipsanju, odnos dva prijatelja, poneka sala, puno lijepih rijeci, jasne upite, kontakt za dalje u slučaju potrebe... danas, skinuti gips, šipka izvađena, šavovi izvađeni, opet iznenađena prijateljskim odnosom. Sa obzirom, da sam jako bojažljivi osoba, sa maksimalnom dozom šale i ljubaznosti mi je pristupio. I svaka čast! Sve pohvale!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Igor Šmigovec

Dva puta sam bila kod dotičnog doktora i malo da mi nije pozlilo kada sam vidjela da je među Najboljim doktorima 2017. godine.
Naime, imam teške oblike hallux valgusa na oba stopala. Prvi puta sam bila kod dotičnoga u 2. mj. 2016.kada mi je rekao da to nije ništa i da pazim kako hodam, da me od toga boli.
U 3.mj. 2017. mi se upalilo desno stopalo da sam morala na injekcije. Tada sam hitno otišla opet kod njega jer je on jedini "stručnjak" za stopala u Zagrebu. Došla sam u ordinaciju gdje mi je rekao da što sam došla i nema on vremena za mene i ima pametnijeg posla te izletio u drugu ordinaciju koja je povezana s njegovom ćaskati s drugim doktorom kao da ja nisam ostala sjediti u njegovoj ordinaciji.
Za nekoliko dana sam opet otišla u hitnu ambulantu gdje me primio doktor Smoljanović koji je prije svega čovjek pa tek onda doktor i ispitao sve i poslao me na 3 dodatne pretrage koje su otkrile da imam težak oblik Hallux Valgusa, puknuti ligament i izmještene kosti ali da me on ne može operirati jer je on stručnjak u drugom području.
Igor Šmigovec je najveća nula od čovjeka kome ne idite ni da umirete jer uznemiravate i njega i njegovo dragocjeno slobodno vrijeme. Nema adekvatne riječi u hrvatskom jeziku kojom bih ga mogla opisati a da ne ispadnem vulgarna.
Naravno da sam dotičnog prijavila ali do dana današnjeg nisam dobila očitovanje a "gospodin" je proglašen jednim od najboljih doktora.
Pa koji laf.

 • 4
 • 0
 • 4
Komentirani doktor: Danijel Matek

Izuzetno stručan i pristupačan.Od prvog pregleda gdje mi je jednostavnim rječima objasnio što mi je i kako to rješiti pa do operacije zaslužuje samo pohvale.Ugrađena mi je obrnuta proteza ramena na Šalati a prva osoba koju sam ugledao nakon buđenja bio je on.Za vrijeme boravka u bolnici obilazio me i brinuo o oporavku.Redovito me naručuje na preglede te daje konkretne i stručne prijedloge za proces oporavka.Sad godinu i pol nakon operacije vježbam po uputama i osjećam se odlično.

 • 5
 • 0
 • 5
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu