Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktorica Vučković pruža besplatan pregled te 10% popusta na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.
PRIJAVITE SE OVDJE!

Primjena regenerativnih tehnologija u dentalnoj medicini

  • Objavljen: 14. Siječanj, 2016
12852_BTI_PRGF.JPG
23796_PRGF_ESTETICA.JPG
20409_PRGF11_640x640.jpg

TIJELO KAO IZVOR OBNAVLJAJUĆIH TVARI

 

Novi trendovi za prirodan i zdrav izgled lica i osmijeha s neinvazivnim i prirodnim metodama održavanja mladolikog izgleda.

 

Estetika zuba i lica

 

Cjelokupna rješenja za lijep i mladolik osmijeh i lice od sada se mogu napraviti na jednom mjestu. U ordinaciji se bavimo različitim estetskim problemima zuba kao što su otkrhnuti zubi, tamni i diskolorirani zubi, razbijene cakline, nesimetričnost i drugenepravilnosti koje možemo riješiti manjim zahvatima, tankim ljuskicama i izbjeljivanjem zuba. Cilj je da zubi i dalje imaju prirodnu ljepotu i formu u svom najboljem izdanju. Kada smo zadovoljni osmjehom, prelazimo na lice.

 

Kada starimo koža lica nam se opušta, postajemo nezadovoljni svojim izgledom i tražimo način  kako bi mogli zaustaviti vrijeme. Napretkom regenerativnih tehnologija našli smo jednostavno, dugotrajno i neinvazivno rješenje kojim potičemo da se proces starenja odgodi. To je jedina tehnika kojom prirodno postižemo dugotrajnu regeneraciju tkiva i ne mijenjamo fizionomiju i izraz lica. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije.Ljudsko tijelo je savršena tvornica koja sama sebe obnavlja i proizvodi sve komponente za rast i razvoj.

 

PRGF Endoret (plasma rich in growth factor-endogenous regenerative technology) je autologni postupak u kojem koristimo vaše proteine iz krvi, 100% je siguran jer se ne koriste umjetno stvoreni kolagen i proteini nego vlastiti, čime eliminiramo alergijske reakcije i nuspojave.U dentalnoj medicini  se koristi u terapiji nakon ekstrakcije zuba, u toku implantološkog zahvata i za regeneraciju u okolini implantata, regeneraciji koštanih

defekata, kod operacije podizanja dna sinusa i u terapiji parodontnih defekata. PRGF derma tretmanom potičemo obnovu kože iznutra, faktori rasta izdvojeni iz vaše krvi potiču okolno tkivo na regeneraciju čineći ga tako elastičnijim, a koža tako izgleda mlađe i punije.

 

Kada se primjenjuje PRGF tretman?

Nakon 35 godine za usporavanje procesa starenja i nakon 45 godine za regenerativni i korektivni učinak.

 

Kako izgleda tretman?

Vadi se krv pacijenta, krv se priprema za tretman izolacijom trombocita i aktiviraju se faktori rasta. Takav pripravak se uštrcava za regeneraciju u tkivo. Taj tretman traje dvadesetak minuta.

 

Kada su vidljivi učinci?

Učinci postaju vidljivi 24 sata nakon prvog tretmana, koža postaje glatka i sjajna. Preporučuje se napraviti tri tretmana u tri mjeseca kako bi se dobio najbolji dugotrajni efekt.

 

Koje su prednosti PRGF tehnike?

 

·         Povećanje konzistencije

·         Smanjenje bora

·         Povećanje hidratacije i osjećaja svježine lica

·         Povećanje sjaja kože

·         Bez promjena u izrazu lica

·         Biostimulacija tretiranog područja

·         Kompatibilnost s ostalim estetskim tretmanima

 

 

Garancija i pouzdanost?

 

Endoret (PRGF) je patentirani sistem i jedini koji posjeduje sve zdravstvene certifikate koji su internacionalno potrebni, stoga slovi kao najsigurnija i najkvalitetnija tehnika danas na tržištu.

Za vaše sigurnost i zdravlje izbjegavajte imitacije.

 

 

 

O autoru članka

  • Grad Zagreb /
  • Črnomerec /
  • Stomatološka ordinacija dr. Inga Vučković /
  • Ilica 191b
  • Telefon: 01/370-4530
  • e-pošta: info at stomatologija-vuckovic dot hr
  • komentara: 44,
  • ukupno ocjena: 70
4,74
Pogledajte sve objavljene članke