Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Varaždinska županija / Grad Varaždin / Privatna ordinacija

Prikaži:
Bolje rangirani

Spomenka Tumpić-Tončinić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Suzana Gold

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Jasna Sotošek

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 0, ukupno ocjena: 5

5,00

Zoran Cikač

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Sanja Škudar-Popović

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 12, ukupno ocjena: 30

4,83
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Zoran Cikač

Stručan te pažljiv lijecnik koji uvijek sasluša svog pacijenta. Svaka preporuka!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Snježana Fajt

Nakon prvog tretmana otisla sam od stomatologinje Fajt. Bila je nervozna i izuzetno gruba a to je za zubara prestrasno. Zalila se kako im nije dovoljno par desetaka tisuca kuna, jer jadna mora platiti cistacice i medicinsku sestru. E pa draga moja, radila ti ili ne radila, primas vise desetaka tisuca kuna! A mi ostali itekako moramo raditi i ne zaradimo ni u snu toliko, a ti dobijes radila ne radila. Uostalom cisti sama i nemoj imat sestru, mozes i sama napraviti poslove sestre, brojni tako rade. Na kraju mi je htjela naplatiti razgovor, pregled i ciscenje kamenca a sto nije smjela jer placam zdravstveno i po zakonu imam pravo na besplatno ciscenje. Odmah sam pisala prijavu i ta doktorica me nece sigurno nikad vise vidjeti. Nadam se da ce doci vrijeme placanja doktora po ucinku.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Sanja Škudar-Popović

Dugogodišnji sam pacijent doktorice Sanje Škudar-Popović u ambulanti Doma zdravlja varaždin i uvijek je bila vrlo stručna, brižna i sa puno suosjećanja radila sa svim pacijentima. Kod moje bolesti u ovoj godini već kod prvog pregleda sa sigurnošću je postavila dijagnozu i poslala me na daljnje potrebne pretrage u Opću bolnicu u Varaždinu. Potom je pratila sve postupke i bila mi velika podrška i hrabrila me. Na svemu tom joj od srca zahvaljujem.
S. Leonida

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Kolarek-Karakaš

Doktorica je savjesna i temeljita, ljubazna i ima dobar pristup prema djeci. Nikako se ne slažem s prethodnim komentarom zato sam i morala reagirati . Nekad se duže čeka ali to sigurno nije zato jer je loš pedijatar, nego upravo suprotno! I sestra je strpljiva, ljubazna i jako susretljiva!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Mirjana Kolarek-Karakaš

Kad smo žena i ja doselili u Varaždin nažalost smo upisali dicu kod ove liječnice.Dite od nepunih godinu dana prvi puta doveli kod nje,tražila je 200 kuna ako želimo ''povlaštenu uslugu'' i to novac na crno bez potvrde.Roditelji koji to ne plate,njihova dica se tretiraju ka pacijenti drugog reda.
Uglavnom,nekoliko godina dite nam je svako malo kljucala antibioticima bet testiranja na alergiju ili bronhitis.Bila je prilično ohola i dok je nase dite proglasila anksioznim hipohondrom,a nas krivcima za to otišli smo u privatnu ordinaciju,obavili potrebne pretrage i druga pedijatrica je dijagnosticirala bronhijalnu astmu te odredila pravilnu terapiju.Sad nam je dite dobro,napokon može u vrtić,a za dr.Kolarek Karakaš nemamo lipe riči,nemarna je,površna i loš dijagnostičar.

Lipi pozdrav

 • 1
 • 1
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu