Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Varaždinska županija / Grad Varaždin / Privatna ordinacija

Prikaži:
Bolje rangirani

Suzana Gold

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00

Jasna Sotošek

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 0, ukupno ocjena: 5

5,00

Zoran Cikač

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Spomenka Tumpić-Tončinić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00

Veridijana Pavlović

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Grad Varaždin

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

4,80
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Sanja Škudar-Popović

Prilikom provjere na šalteru HZZO-a kod kojih doktora ima slobodnih mjesta, rekli su mi da kod doktorice ima mjesta te da tamo mogu otići i prijaviti se. Došao sam 1 sat prije početka radnog vremena doktorice i javio se medicinskoj sestri. Medicinska sestra mi je rekla da pričekam doktoricu za prijavu... 2 sata čekanja kasnije bez ikakvih informacija, ulazim da fino i ljubazno pitam sad drugu medicinsku sestru što trebam činiti. Na to medicinska sestra veoma bezobrazno i ljutito mi odbrusi s nizom pitanja: Pa vi mislite da se možete samo tako prijaviti, pa ne ide to tako, tko vam je rekao da možetee, kogaa vi imate ovdje, odite kod neke druge doktorice... Zbog tona i načina na koji se odnosila osjećao sam se veoma loše i poniženo pred cijelom čekaonom koja je slušala sve ovo. Rekao sam samo da nisam znao, oprostite te izašao. Razumijem da sam možda pogriješio, ali sam išao prvi put i sve mi je bilo nepoznato što se i vidjelo po meni, uradio sam sve što sam mogao da se informiram i provjerim na šalteru. Zaista nije bilo potrebe za ovakvim napadanjem i reakcijom. Ne znam o kojoj se ljubaznosti ovdje priča...

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Jasminka Grgurović

Marija :

Dr.Grgurović mi je svojim površnim liječenjem prilično otežala svakodnevan život jer nisam mogla raditi zbog tegoba koje sam imala.Kljucala me krivim lijekovima godinama bez ikakove dijagnoze.Nakon što me uz povišeni ton otpravila iz ordinacije i proglasila me hipohondrom otišla sam sa kartonom kod druge liječnice koja je u 5 minuta shvatila što me muči,poslala me na snimanje vratne kralježnice i uzv vratnih žila i nalazi su pokazali odakle smetnje zbog kojih sam godinama imala vrtoglavice,trnce,slabost u nogama,omaglice i td.
Druga me liječnica spasila i nakon 13 godina normalno funkcioniram uz fizikalne terapije,vježbe i pravilne lijekove.
O dr. Grgurović nemam nijedne lijepe riječi.

Draga Marija , bar ste se spasili na vrijeme sto se za mene bas i nemoze reci .

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jasminka Grgurović

Dr.Grgurovic je jedna od tih doktora kojoj treba uzeti lincencu za rad .....
Ne samo da ne zna liječiti ljude nego je naprasita, bezobrazna i ne poštuje svoje kolege a da ne kažem kako se odnosi prema pacijentima .
Ozbiljno razmišljam da je prijavim jer mi je nanijela nepopravljivu štetu u vezi mog zdravlja što naravno imam sve dokumentirano ....

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Zoran Cikač

Stručan te pažljiv lijecnik koji uvijek sasluša svog pacijenta. Svaka preporuka!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Snježana Fajt

Nakon prvog tretmana otisla sam od stomatologinje Fajt. Bila je nervozna i izuzetno gruba a to je za zubara prestrasno. Zalila se kako im nije dovoljno par desetaka tisuca kuna, jer jadna mora platiti cistacice i medicinsku sestru. E pa draga moja, radila ti ili ne radila, primas vise desetaka tisuca kuna! A mi ostali itekako moramo raditi i ne zaradimo ni u snu toliko, a ti dobijes radila ne radila. Uostalom cisti sama i nemoj imat sestru, mozes i sama napraviti poslove sestre, brojni tako rade. Na kraju mi je htjela naplatiti razgovor, pregled i ciscenje kamenca a sto nije smjela jer placam zdravstveno i po zakonu imam pravo na besplatno ciscenje. Odmah sam pisala prijavu i ta doktorica me nece sigurno nikad vise vidjeti. Nadam se da ce doci vrijeme placanja doktora po ucinku.

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu