Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

 

 

Profesor Klapan pruža 10% popusta na pregled novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 10 + 7?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/222-2736 ili e-mail poliklinika at poliklinika-klapan dot com kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • Poliklinika - Klapan /
 • Ilica 191/a
 • Telefon: 01/222-2736
 • e-pošta: poliklinika at poliklinika-klapan dot com
 • komentara: 175,
 • ukupno ocjena: 602
4,91
Noviji komentari
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Pozdrav svima. Zovem se Ivan, imam 21 godinu i imao sam operativni zahvat kod profesora doktora Klapana. Još odmalena sam imao velike probleme s disanjem kroz nos. Pored otežanog disanja imao sam i glavobolje,alergije, svako jutro čim sam ustajao slijedilo je kihanje 15 do 20 puta, to mi je stvaralo probleme s očima, sinusi su me boljeli i javljali su mi se problemi prilikom obavljanja sportskih aktivnosti. Nakon što sam kontaktirao doktora Klapana, dogovorio termin, obavio pregled i dogovorio datum operacije bezbrižno sam iščekivao taj datum zbog velike ljubaznosti doktora i njegove vesele naravi.Sama operacija je prošla bez problema i bez nekakvih znatnih bolova. Oporavak je brzo trajao i evo danas skoro 3 mjeseca nakon operacije osjećam se preporođeno . Sve tegobe koje sam imao nestale su čak i dosadno kihanje koje me je umaralo psihički i fizički. Od srca preporučujem svima koji imaju ovakvih ili sličnih problema da što prije kontaktiraju doktora Klapana. Zahvalio bi se njegovom osoblju koje je bilo jako ljubazno i doktorici također, pored toga i sam doktor ja bio pristupačan u bilo koje doba dana!
Sa zadovoljstvom mogu reći da mi ova operacija ne ostavlja nikakvo ružno iskustvo u životu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Moji problemi sa sinusima javili su se kada sam imala 16 godina. Prehladila sam se i naravno počela koristiti kapi za nos. Međutim, prehlada je prošla ali nos je ostao zaštopan. Prošla je godina, dvije kada sam prvi put otišla na pregled kada mi je savjet bio: nemojte više koristiti kapi. Naravno da to nije bilo moguće jer sa potpuno začepljenim nosom ne možeš normalno funkcionirati. Imala sam česte glavobolje, loše sam spavala i nikuda nisam išla bez kapi.
Kapi sam koristila oko 7 godina kada sam došla doktoru Klapanu. Na prvom pregledu doktor je rekao da je potrebno obaviti magnetsku sinusa, što sam i napravila. Magnetska je pokazala da imam veliku devijaciju, dvije ciste u donjim sinusima i prevelike nosne školjke. S doktorom sam dogovorila operaciju jer je to i bilo jedino rješenje. Nakon toga obavila sam pregled kod anesteziologinje koju ovim putem želim posebno istaknuti i pohvaliti jer mi je bila podrška prije i nakon operacije. Na dan operacije došla sam u polikliniku u 8 sati ujutro, ljubazne sestre pripremile su me za operaciju, dobila sam injekciju od koje je sve postalo lijepo, zažmirila i to je bilo to. Sat vremena kasnije probudila sam se i sve je bilo gotovo. Nakon dva tri sata odmora u apartmanu poliklinike otišla sam kući. Bolovi toga dana nisu bili veliki, čak mi je dovoljan bio i neofen. Nije bilo podljeva, naotečenosti minimalno. Najgore u cijeloj priči je jesti i gutati uz nos napunjen trakicama jer se uši jako čepe, a kako se diše na usta grlo se jako brzo suši, pa je najbolje često uzimati po gutljaj vode. Doktor mi je dao svoj broj kako bih ga nazvala navečer i potvrdila mu da je sve u redu i tako je i bilo. Operacija je bila u ponedjeljak, a u srijedu sam već vadila prvi dio zavoja te u petak sve ostalo. Bitno je napomenuti da to nisu klasični tamponi, već trakice koje se zahvaljujući masti i folijama u nosu ne zalijepe za stjenke tako da je vađenje svega gotovo bezbolno. Nekoliko dana nakon toga nos je još bio pomalo zaštopan jer se čistio. Zatim je došlo na red skidanje folija nakon kojih sam prodisala kao nikad u životu. Od operacije je sada već prošlo 4 mjeseca i nemam apsolutno nikakvih problema. Povremeno nos ispirem Aqua Maris otopinom i obavila sam u poliklinici dva tretmana bio laserom.
Moj problem s kapima za nos je u potpunosti riješen i izuzetno sam zahvalna doktoru Klapanu i cijelom timu poliklinike na tome. Sve preporuke poliklinici Klapan.
Nina

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Iz Sarajeva sam, pacijent sam prof.dr.sc.Ivice Klapana. Dugi niz godina, imam problema sa alergijskim rinitisom i hronicnom upalom sinusa. Obzirom da sam iz Sarajeva, normalno i logicno da sam se prvo ovdje lijecio, kod vise specijalista ORL, sto drzavno sto privatno i terapije su bile, antibiotici, kortikosteriodni sprejevi, antihistaminici....Izmedju ostalog jedna od preporuka ORL je bila operacija- septoplastika, na nacin da mi se u totalnoj anesteziji nos lomi i neka plastika da se ugradi u nos. Odbio sam takvu vrstu operativnog zahvata . Nazalost, kasno sam shvatio da od tih terapija nema nista, tj. da je efekat trenutni, dok dijeluju lijekovi je OK, cim se prestanu konzumirati, sve se vraca na staro i odlucio sam pomoc za svoj problem da potrazim u Poliklinici Klapan kod prof.dr.sc. Ivice Klapana.
Na prvom pregledu prof.dr.sc. Ivica Klapan mi je detaljno opisao moj problem tokove lijecenja. i nuznosti operativnog zahvata i to suzenje septuma, suzenje skoljki i FESS - funkcionalna endoskopska hirurgija sinusa. I sto je najvaznije, sve se odrađuje po najsavremenijim metodama mikohirurgije, endoskopski bez lomljenja nosa u lokalnoj anesteziji.

Primio sam par fotobioterapija i obzirom da sam stekao povjerenje u prof.dr.sc. Ivicu Klapana, potvrgnuo sam se preporucenom operativnom zahvatu. Prije same operacije na pregledu kod prof.dr.sc.Ivice Klapana dobio sam odgovore na svako moje postavljeno pitanje a isto vrijedi i za anesteziologa. Da sam postavio 1001 pitanje, na svih 1001 pitanje bih dobio odgovor. Sam zahvat i postoperativno lijecenje se odvijalo onako kako je rečeno. Poliklinika kao i operacioni trakt su jako moderni ugodni i opremljeni najsavremenijim uređajima. U 8h sam bio naručen na zahvat , i rečeno mi je da će sam zahvat (gore navedene tri operacije) trajati oko 30 min i sa pripremom za operaciju do max sat vremena. i zaista je tako i bilo. oko 9h sam iz operacione sale prebačen u apartman na opservaciju gdje sam ostao do nekih 13h i uz mene je cijelo vrijeme bio cijeli tim od prof.dr.sc.Ivice Klapana, medicinskih sestara i anesteziologa. Bolovi nakon zahvata su bili minimalni. Poslije završene opservacije, kada je procjenjeno da mogu napustiti Polikliniku, sam pušten na kućnu njegu. Moram napomenuti da poslije operacije nikakve modrine niti otoka nije bilo i da u nosu uopće nisam imao tampone već samo pamučne trakice sa vazelinom i bivacin masti i pio sam antibiotik Klavocin Bid radi predostrožnosti. Prof.dr.sc.Ivica Klapan mi je dao svoj br mob da ga navečer kontaktiram i kažem kako sam. Dalje sam svaki dan odlazio na kontrole gdje mi je već drugi dan poslije operacije od trakica oslobođena jedna nosnica a treći dan mi je oslobođena druga nosnica. i Već 5-ti dan poslije operacije ja sam bio na svom radnom mjestu.
Pišući ovaj komentar sam želio biti maximalno objektivan i nemam niti jednu zamjerku na rad.
Sve pohvale na rad prof.dr. sc.Ivice Klapana, medicinskih sestara Vesne i Marije kao i anesteziologinje dr. Nedjeljke Berlengini Miladinov , dr.med.
U Poliklinici Klapan je pacijent na prvom mjestu, i prof.dr.sc. Ivica Klapan je tačniji od švicarskog sata. Dakle, ako je termin za pregled /operaciju u 8h, 14h... isti će biti obavljen u dogovoreno vrijeme bez redova čekanja. Trenutno 10 dana poslije operacije, odlično dišem na nos.
Ukoliko neko ima slične tegobe, kao i ja a "luta" sa terapijama, dijagnozama i sl... topla preporuka je prof.dr.sc. Ivica Klapan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Moja priča počinje sa udarcem nosa u Osnovnoj školi.
Puno krvi, malo leda i nos je bio "rjesen".
Kroz rast i pubertet, te kroz kompenzaciju disanja kroz sport moje tegobe nisu bile toliko izražene...do unazad par godina.
Neadekvatno disanje tijekom spavanja ( disanje na usta), ceste upale sinusa, izražen umor, te još kakve tegobe.
Ovako kroz tekst sve zvuče kao minorni simptomi, no tko je to prošao zna da je to muka.
Kažu da tko ne diše na nos da na pola živi.
Sada... cca mjesec dana nakon operacije mogu se složiti s time.
To je osnova.
Od srca sve pohvale profesoru te divnim doktoricama i ostalom medicinskom osoblju.
U sigurnim ste rukama od početka tretmana, te što je najvažnije zadovoljni s krajnjim rezultatima. Prezadovoljni nakon sta
čujete potrebe za ponavljanjem zahvata i korekcija od strane nekih drugih operatera.

Ivana.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dugi niz godina imao sam velikih problema sa disanjem na nos. Stalno sam bio umoran, loše sam spavao, hrkao (pa je s toga loše spavala i moja supruga). Osim toga kroz cijelu godinu mučile su me alergije, posebice u proljeće. Nosna sluznica bila je stalno otečena i nadražena. Probao sam niz lijekova (Clarinase, Claritine, Aerius, Telfast i druge) kao i kapi i sprejeve za nos raznih proizvođača. Učinak je bio kratkotrajan, a nakon toga stanje bi bilo još teže. Napravio sam u više navrata otorinolaringološki pregled u nizu medicinskih ustanove. Kao jedan od glavnih razloga mojih tegoba dijagnosticirana mi je devijacija septuma i preporučen operativni zahvat. Ipak, zbog nelagode i straha od potpune anestezije, tamponade itd. , odgađao sam operaciju. Za doktora Klapana doznao sam putem interneta. Već sama web stranica sa detaljno opisanim metodama liječenja koje se primjenjuju u Poliklinici Klapan bila je vrlo ohrabrujuća. Jedan od pluseva, svakako je bila i visoka ocijena za dr. Klapana na ovim stranicama. S toga sve pohvale i portalu najdoktor.com. Naručio sam se na pregled i tu se dogodila ona bitna stvar. Doktor Klapan vrlo brzo je, na samo njemu poznat način, razbio moje strahove i uvjerio me u potrebu i nužnost operacije. Naravno, prije toga, učinjen je i MR sinusa, kao i ostali potrebni pregledi. Sve mi je u detalje pojašnjeno i stekao sam čvrsto uvjerenje da se nalazim u pravim rukama. Sam zahvat, kao i oporavak odvijao se upravo onako kako je bilo i rečeno. Sve je obavljeno na visoko profesionalnom nivou. Od uhodanosti tima, opremljenosti poliklinike, higijene, ljubaznosti, sve je štimalo do u detalje. U Polikliniku sam primljen u 8 sati ujutro, operacija je po mojoj procijeni počela nekih 45 minuta kasnije nakon što su provedene sve potrebne pripreme. Rečeno mi je da je operativni zahvat trajao nekih 25 minuta. Radilo se o korekciji devijacije septuma i o proširenju nosnih školjki. Nakon, operacije smješten sam u apartman gdje sam boravio još 2-3 sata nakon čega sam otpušten na kućnu njegu. Bolovi nakon zahvata su bili minimalni. Navečer sam se javio doktoru Klapanu na njegov osobni broj, da bi mu potvrdio da je sve u najboljem redu. Umjesto tampona u Poliklinici Klapan koriste jednu vrstu trakica koje se namažu sa nekakvom mašću. Vađenje istih, treći dan nakon operacije je gotovo bezbolno i kratkotrajno. Nakon 5-6 dana je sljedeće kontrola, a zatim se kontrole obavljaju svakih mjesec dana, kada se primjenjuje i terapija bio laserom. Pišući ovu recenziju, uočio sam da nisam našao, koliko god se trudio biti objektivan, niti jednu zamjerku na rad Poliklinike Klapan i dr. Klapana osobno. Sada, 2 i pol mjeseca nakon operacije moje stanje je izvrsno. Tegobe koje su me mučile su u cijelosti nestale. Pun sam energije, dobro spavamo i supruga i ja, nos je čist i prohodan i što bi se reklo, dišem punim plućima. Ako netko sa sličnim tegobama, kao što su bile moje, čita ovaj moj osvrt, još jednom sve preporuke za Polikliniku Klapan.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 10 + 7?