Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

 

 

Profesor Klapan pruža 10% popusta na pregled novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 10 + 3?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/222-2736 ili e-mail poliklinika at poliklinika-klapan dot com kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • Poliklinika - Klapan /
 • Ilica 191/a
 • Telefon: 01/222-2736
 • e-pošta: poliklinika at poliklinika-klapan dot com
 • komentara: 171,
 • ukupno ocjena: 587
4,91
Noviji komentari
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Moja priča počinje sa udarcem nosa u Osnovnoj školi.
Puno krvi, malo leda i nos je bio "rjesen".
Kroz rast i pubertet, te kroz kompenzaciju disanja kroz sport moje tegobe nisu bile toliko izražene...do unazad par godina.
Neadekvatno disanje tijekom spavanja ( disanje na usta), ceste upale sinusa, izražen umor, te još kakve tegobe.
Ovako kroz tekst sve zvuče kao minorni simptomi, no tko je to prošao zna da je to muka.
Kažu da tko ne diše na nos da na pola živi.
Sada... cca mjesec dana nakon operacije mogu se složiti s time.
To je osnova.
Od srca sve pohvale profesoru te divnim doktoricama i ostalom medicinskom osoblju.
U sigurnim ste rukama od početka tretmana, te što je najvažnije zadovoljni s krajnjim rezultatima. Prezadovoljni nakon sta
čujete potrebe za ponavljanjem zahvata i korekcija od strane nekih drugih operatera.

Ivana.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dugi niz godina imao sam velikih problema sa disanjem na nos. Stalno sam bio umoran, loše sam spavao, hrkao (pa je s toga loše spavala i moja supruga). Osim toga kroz cijelu godinu mučile su me alergije, posebice u proljeće. Nosna sluznica bila je stalno otečena i nadražena. Probao sam niz lijekova (Clarinase, Claritine, Aerius, Telfast i druge) kao i kapi i sprejeve za nos raznih proizvođača. Učinak je bio kratkotrajan, a nakon toga stanje bi bilo još teže. Napravio sam u više navrata otorinolaringološki pregled u nizu medicinskih ustanove. Kao jedan od glavnih razloga mojih tegoba dijagnosticirana mi je devijacija septuma i preporučen operativni zahvat. Ipak, zbog nelagode i straha od potpune anestezije, tamponade itd. , odgađao sam operaciju. Za doktora Klapana doznao sam putem interneta. Već sama web stranica sa detaljno opisanim metodama liječenja koje se primjenjuju u Poliklinici Klapan bila je vrlo ohrabrujuća. Jedan od pluseva, svakako je bila i visoka ocijena za dr. Klapana na ovim stranicama. S toga sve pohvale i portalu najdoktor.com. Naručio sam se na pregled i tu se dogodila ona bitna stvar. Doktor Klapan vrlo brzo je, na samo njemu poznat način, razbio moje strahove i uvjerio me u potrebu i nužnost operacije. Naravno, prije toga, učinjen je i MR sinusa, kao i ostali potrebni pregledi. Sve mi je u detalje pojašnjeno i stekao sam čvrsto uvjerenje da se nalazim u pravim rukama. Sam zahvat, kao i oporavak odvijao se upravo onako kako je bilo i rečeno. Sve je obavljeno na visoko profesionalnom nivou. Od uhodanosti tima, opremljenosti poliklinike, higijene, ljubaznosti, sve je štimalo do u detalje. U Polikliniku sam primljen u 8 sati ujutro, operacija je po mojoj procijeni počela nekih 45 minuta kasnije nakon što su provedene sve potrebne pripreme. Rečeno mi je da je operativni zahvat trajao nekih 25 minuta. Radilo se o korekciji devijacije septuma i o proširenju nosnih školjki. Nakon, operacije smješten sam u apartman gdje sam boravio još 2-3 sata nakon čega sam otpušten na kućnu njegu. Bolovi nakon zahvata su bili minimalni. Navečer sam se javio doktoru Klapanu na njegov osobni broj, da bi mu potvrdio da je sve u najboljem redu. Umjesto tampona u Poliklinici Klapan koriste jednu vrstu trakica koje se namažu sa nekakvom mašću. Vađenje istih, treći dan nakon operacije je gotovo bezbolno i kratkotrajno. Nakon 5-6 dana je sljedeće kontrola, a zatim se kontrole obavljaju svakih mjesec dana, kada se primjenjuje i terapija bio laserom. Pišući ovu recenziju, uočio sam da nisam našao, koliko god se trudio biti objektivan, niti jednu zamjerku na rad Poliklinike Klapan i dr. Klapana osobno. Sada, 2 i pol mjeseca nakon operacije moje stanje je izvrsno. Tegobe koje su me mučile su u cijelosti nestale. Pun sam energije, dobro spavamo i supruga i ja, nos je čist i prohodan i što bi se reklo, dišem punim plućima. Ako netko sa sličnim tegobama, kao što su bile moje, čita ovaj moj osvrt, još jednom sve preporuke za Polikliniku Klapan.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Kod prof. Klapana dolazim na preporuku osobe iz bližeg obiteljskog kruga. Nakon MR sinusa prof. postavlja detaljnu i, prije svega, točnu dijagnozu problema i savjetuje operativni zahvat na kojeg sam se odlučio upravo u njegovoj Poliklinici. Bolničko liječenje mi nakon navedene dijagnoze nije bila opcija. Sama priprema na OP zahvat protječe u detaljnom objašnjenju od strane ljubaznih sestara što pacijenta dan prije zahvata, na sam dan zahvata i nekoliko dana poslije zahvata očekuje. Operacija i postoperativni proces su u potpunosti bezbolni. Isti dan se pacijent otpušta na kućnu njegu. Sve u svemu, jedno od ugodnijih operativnih iskustava i sve pohvale profesoru i osoblju Poliklinike.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Nakon niza godina provedenih po bolnici kako bi rjesila problem suzenja oka (od dioptrije koju nisam imala, do umjetnih suza), kasnije i zacepljenosti sinusa, dosla sam kod doktora u Splitskoj bolnici koji mi je rekao, ako ne rijesim problem sinusa tj. ciste u maksifac.sinusu, sagnjiti ce mi kost lica i otpasti ce mi zubi. Slusajuci jos neka iskustva operiranih pacijenata i obavljajuci pregled kod drugih doktora u Splitu, sjetili smo se dr. Klapan za kojeg smo culi po preporuci vec operiranog pacijenta. Kontaktirajuci sa sestrama,koje ovim putem zelim pohvaliti i zahvaliti im za svu njihovu brigu i srdacnost, dogovorila sam pregled kod dr. Klapan. Nijedna rijec nebi bila dovoljna za dr. Klapan kojom bih opisala strucnost, ljubaznost, pristup prema pacijentu... Na operativni zahvat sam dosla isprepadnuta slusajuci razne price iz splitske bolnice. Niti sam bila u bolovima, niti sam natekla. Svaki iduci kontakt sa doktorom, svaki iduci pregled i odlazak u Zagreb idem sa velikim olaksanjem jer znam da idem u “prave ruke”. Svim bliznjima sa istim ili slicnim problemom pricam o dr. Klapan i preporucam. Zahvalna sam osobi koja mi ga je preporucila a onda doktoru za kojeg sve najbolje i najljepse rijeci hvale ne bi bile dovoljne.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dr. Klapan je primjer srdačnog i kvalitetnog doktora. Pristupa iznimnim poštovanjem prema pacijentu, na jako profesionalan način, nakon pregleda tegobe, objasni u čemu je problem i trudi se što bolje objasniti i približiti pacijentu razumijevanje problema. Ponovi nekoliko puta terapiju što je izuzetno pohvalno.

Svaka pohvala i iskrena preporuka svakome,
Martina

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 10 + 3?