Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

 

 

Doktor Klapan pruža 10% popusta na pregled novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 9 + 6?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/222-2736 ili e-mail poliklinika dot klapan at vodatel dot net kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • Poliklinika - Klapan /
 • Ilica 191/a
 • Telefon: 01/222-2736
 • e-pošta: poliklinika dot klapan at vodatel dot net
 • komentara: 164,
 • ukupno ocjena: 552
4,91
Noviji komentari
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Sve pohvale Prof. Klapanu, kao i njegovom stručnom timu. Izuzetan tretman, sve je bilo objašnjeno, nije bilo čekanja, prof. Klapan je bio na raspolaganju za sva pitanja. Nakon dugogodišnjih problema s disanjem, odlučio sam se za operaciju kod prof. Klapana i nisam pogriješio te ga preporučam svima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Imam izrazito lijepo iskustvo kod liječenja u poliklinici Klapan. Doktor je stručan, smiren i voljan odgovoriti na svako pitanje na način koji je razumljiv svima. Također za sestre sve pohvate, koje su vrlo pristupačne i učinile su moj boravak tamo ugodnijim. Sve u svemu preporučila bih njihove usluge svima jer nemam nijedan negativan komentar. Ugodno sam iznenađena pristupom i svime što mi je pruženo.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Završila sam u poliklinici Klapan uslijed poteškoća koje sam imala nakon operacije kod drugog kirurga koji praksu obavlja privatno (ne znam smijem li ovdje spominjati ime ili je suprotno pravilima). Završila sam u problemima i na hitnoj jer nisam mogla disati, a potom sam otišla u polikliniku Klapan. Doktor Klapan mi je prilikom pregleda i na temelju pretrage potvrdio mišljenje doktora iz bolnice i malo detaljnije dijagnosticirao poblem (usporedbe radi, istovremeno moj kirurg nije ništa vidio i tvrdio je da je to super te se smijao suvremenim tehnikma), otišla sam nekoliko puta na tretmane laserom što mi je na kratko pomoglo. Osjećala sam se sigurno jer je način rada i pristupa pacijentu normalan - doktor dijagnozu daje temeljem pregleda i detaljnih nalaza. Obavila sam manji zahvat i pomogli su mi u groznoj situaciji u kojoj sam se našla. Također moram napomenuti da u poliklinici rade pošteno te da me je doktor Klapan po pregledu i dijagnozi poslao da pokažem nalaz svom doktoru te da prenesem uputu da preporuča zahvat na što se dotična osoba samo smijala i govorila da to nije baš tako i da mi laže onaj tko to govori. Završila sam tako kod prof Klapana na manjem, ali prijeko potrebnom zahvatu, pod lokalnom anestezijom što mi je tada puno značilo i omogućilo mi nomalnije funkcioniranje. Osoblje je izrazito profesionalno i primjerenog ponašanja. Prostor je čist, a plus je i što se iz ordinacije ne čuje svaka riječ u čekaonicu (malo privatnosti nije na odmet).

Ako ako u Zagrebu tražite specjalista uho, grlo, nos koji je ujedno i estetski kirurg, od srca bih preporučila da se vodite recenzijama pacijenata budući da je nakon loše izvedenih operacija teško do kraja riješiti problem.

Prvog kirurga nisam bila u mogućnosti ocijeniti jer je zbog komentara svojih pacijenata kojima je nanio ogromnu štetu zatražo brisanje s ovog portala, ali stojim na raspolaganju putem privatne poruke za sve dodatne informacije.

Dakle, poliklinika Klapan - uredno, profesionalno, moderno, nemojte ići u neopremljene, stare i sumnjive ordinacije ako već plaćate, vodite se recenzijama pacijenata i birajte između doktora koje vam portal nudi kao preporučene (s razlogom su se izbrisali oni kojih nema).

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dugo vremena imao sam problema sa sinusima koji su uvelike utjecali na moj svakodnevni život. Noću nisam mogao disati, pojavili su se problemi sa vidom, osjećao sam slabost u cijelome tijelu, a najgore od svega je to što su me ostali doktori uvjerovali da ozbiljnog problema nema. Nakon kratkog pregleda dr. Ivica ukazao je na devijaciju septuma, te predložio terapiju i operaciju. Nakon kratke i ugodne operacije, te kratkotrajnog oporavka u trajanju od tri dana svi moji problemi su nestali. Dr. Ivici i njegovom timu zahvaljujem na svemu što su učinili za mene, pregledi su bili vrlo ugodni i ohrabravajući, a cijeli proces operacije i oporavka iznimno ugodan. Dr. Ivica uvijek je na raspolaganju i spreman pomoći oko bilo kakvog pitanja ili problema. Svima koji imaju zdrastvene probleme svakako preporučam pregled kod dr. Ivice. Vjerujte mi, nećete požaliti!
Simon Petrović

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Dvadesetak godina sam imala problema s disanjem na nos. U toku tog perioda posjetila sam dosta doktora, popila preporučivane antibiotike, te koristila mnoštvo sprejeva za nos. Poboljšanja su bila kratkotrajna, no osjećaj začeljenosti nosa ubrzo bi se pojavljivao a naročito po noći. To mi je stvaralo velike probleme tijekom spavanja, te je rezultiralo: nespavanjem, umorom, nervozom i sl.
U siječnju 2017. godine po preporuci sam otišla na pregled kod dr. Klapana. Nakon pregleda dijagnosticirao je devijaciju nosnog septuma i zadebljanje nosnih školjki. Uputio me na MR sinusa i na temelju tih nalaza potvrdio dijagnozu i preporučio operaciju.
Nako vrlo iscrpnog objašnjenja i opisa same operacije, odlučila sam se na zahvat. Pripreme za operaciju su uključivale laboratorijske nalaze i temeljit pregled kod anesteziologa u poliklinici.
Operacija je provedena ujutro pod lokalnom anestezijom i bila je potpuno bezbolna. U nos su mi bile postavljene dvije "spužvice i folije"., te sam isto poslije podne puštena na kućnu njegu. Dobila sam broj telefona na kojemu mogu u bilo koje doba kontaktirati doktora ukoliko se ukaže potreba. Meni osobno je nemogućnost disanja kroz nosto bio vrlo neugodan doživljaj, no sestre i doktor su mi pružili vrlo veliku podršku.
Treći dan po operaciji izvađene su mi "folije i spužvice" i osjećaj prohodnosti u nosu je bio izvanredan.
Prošlo je dva mjeseca od operacije i prohodnost nosa je potpuna. Dišem odlično, dobro spavam i ne koristim nikave kapi niti sprejeve za suženje nosne sluznice.
Moje je mišljenje da su dr. Klapan i svo osoblje vrhunski i za svaku preporuku.

Marija Gubaš, Zagreb, kolovoz 2017.

 • 0
 • 2
 • -2
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 9 + 6?