Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

 

 

 

Profesor Klapan pruža 10% popusta na pregled novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 8 - 3?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/222-2736 ili e-mail poliklinika at poliklinika-klapan dot com kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • Poliklinika - Klapan /
 • Ilica 191/a
 • Telefon: 01/222-2736
 • e-pošta: poliklinika at poliklinika-klapan dot com
 • komentara: 181,
 • ukupno ocjena: 627
4,92
Noviji komentari
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Prof. Klapan je genijalan! Citala sam sve divne komentare na njegov rad i sve je tocno onako kako svi pisu - profesor je jako strucan, ali pritom vrlo drag i posvecen pacijentu, kao i njegovo osoblje. Termin se postuje u minutu tako da nema cekanja uopce.

Ja sam prezadovoljna i svakako nastavljam svoje sinusne tegobe lijeciti kod prof. Klapana koji ce ih pokusati rjesiti bez operacije

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Kod prof. Klapana došla sam po preporuci, a i ova stranica mi je pomogla da mi on bude konačna odluka. Zato imam potrebu da i ja napišem par riječi i pomognem nekome u odluci da odluči svoj problem riješiti kod prof. Klapana. O hvali i zahvali mogla bih pisati i pisati, zato ću ukratko napisati svoje iskustvo. Moju dojagnozu prof. Klapan je ustanovio već na prvom pregledu na osnovi CT sinusa. Sve mi je objasnio i rekao da je put do rješenja mog problema (neugodan miris iz nosnice, začepljenost nosa, pritisak i šum u glavi) punkcija i operacija. Zvučalo mi je grozno i prestrašujuće. Želim da svi znaju da kod prof. Klapana ništa nije neugodno i ništa ne boli. Moji strahovi bili su nepotrebni. Punkcije su bezbolne, operacija također, a vađenje pamučnih trakica, folija i končića iz nosa zajvaljujući masti koju prof. Klapan stavi isto je bezbolno. Trakice su u nosu 3-4 dana, a nakon njihovog vađenja osjećaj je kao da operacije nije ni bilo. Oporavak nakon operacije je jako brz, bez podljeva i bolova.
Moram spomenuti i divne sestre kod prof. Klapana, Mariju i Vesnu koje su bile uz mene od samog početka i davale mi hrabrost i sigurnost, te dr. anesteziolog koja je taķođer predivna. Sve one vas neprestano obilaze i brinu o vama dok odmarate 2-3 sata u lijepom apartmanu nakon operacije. Sretna sam jer je sve iza mene, a ja se nakon mjesec i pol od operacije osjećam kao ponovno rođena, a sve to zahvaljujući prof. Klapanu i njegovom malom timu. Ovo nisam pisala zbog nikakve reklame, već zbog velike preporuke i još veće zahvalnosti.
Irina

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Moji problemi sa sinusima i glavoboljom su krenuli prije nekih 7-8 godina otprilike, kombinacija dugo prisutne upale i reakcije na razl alergene. Isti su se dodatno komplikovali (nastanak polipa, gubitak njuha, okusa, stalni bolovi u desnima, nisam uopće mogla disati na nos, budila sam se u noći gušeći se itd) zbog loših dijanoza, neadekvatne terapije i neozbiljnog pristupa doktora s kojima sam imala posla prije nego sam došla do prof.Klapana.
Za profesora sam saznala slučajno, vidjevsi ga kao gosta u nekoj emisiji koja je vezana za zdravlje, malo više istraživala tu na portalu i nakon što sam iščitala sve komentare, uporedila ga sa drugim ORL stručnjacima, odlucila da je on taj koji mi može pmoći, i nisam pogriješila.
Odmah sam dogovorila pregled, na kom je definisano što konkretno treba uraditi da bi se riješili moji problemi. Uradila sam MR sinusa i sa dr dogovorila operaciju školjki i polipektomiju, u 10.mjesecu, a za 12.mjesec smo dog FESS.
Zbog ljudskog i iznenadjujuće prijatnog pristupa dr Klapana, sestara Marije i Vesne, kao i dr anesteziologa i dr interniste uopće nisam imala strah od operacije,čak staviše jedva sam čekala da se riješim svojih problema. Operacija je hvala Bogu prošla odlično, doktor je pored dogovorenog uradio jos neke stvari, pa postoji mogućnost da uopce neću ni trebati u 12.mj na FESS nakon završene operacije, ostajete u apartmanu tu na klinici, cca 2-3 h da bi se pratilo vaše stanje. U tom periodu oni vas svi stalno obilaze. Isti dan odlazite kući, i dr Klapan vam da svoj privatni mob da se cujete u toku dana o vasem stanju. Drugi i treći dan idete na toaletu nosa, i vađenje trakica. Isto ponavljate i nakon 5 dana, onda idu kontrole i nakon toga po dogovoru ide biolaser nosa i sinusa za oporavak sluznice. Ja sam nakon 3 dana od operacije, tj nakon vadjenja trakica prodisala nakon .....vremena. Kako sam ja samo tada bila sretna, ne spavam više otvroenih usta, ne pricam kroz nos...preprođena.
Ono sto bi naglasila je to da je svaka kontrola nakon operacije i svaki tretman bio laserom nakon operacije usključen u cijenu operacije.
Također ono što je bitno, posebno danas kada je sve nekako vremenski isplanirano, da je dr precizan kao svicarski sat, ako ste dog pregled npr u 12:55, pregled će i biti u 12:55, dakle ne čekate ni minut.
Još jednom veeelika pohvala cijelom timu Klinike Klapan, na čelu sa presimpatičnim dr Klapan, koji me još na prvi susret podsjetio na junaka igrice Super Mario, samo što je on super Ivica
Ukoliko ste u dilemi koga izabrati od mnostva u ponudi, gdje otići i kako pomoći sebi i svom zdravlju, napravite si samo statisticki pregled baze svih doktora i vidjeti ćete da dr Klapan ima najveći broj komentara, tj da je najposjećeniji (trenutno: komentara: 178, ukupno ocjena: 607) i od toliko komentara prosječnu ocjenu 4,92, mislim da to dooosta govori i upravo zbog toga ne odugovlačite sa pregledom jer zdravlje zaista jest najveće bogatstvo!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Izvrsna usluga, vrlo profesionalno, odlična briga za pacijenta

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Prof.dr.sc. Ivica Klapan

Do prof. Klapana došao sam upravo putem stranice najdoktor.com.
Iskreno, u početku sam bio skeptičan na komentare napisane ovdje a i s obzirom da imam iskustva sa drugim ORL doktorima nisam vjerovao da cu se uspjeti u potpunosti izliječiti.
Moj problem bila je iritantna (ne jaka ali gotovo neprestrana) bol u grlu. Dok su mi neki doktori rekli da moram izvaditi krajnike, prof. Klapan prvo mi je objasnio kada se krajnici vade a onda nakon dodatnih pretraga ispravno zakljucio da je problem u protoku zraka kroz nos, a ne u krajnicima.

Nakon toga sam u poliklinici Klapan obavio laserski zahvat (u trajanju od 5 min, na lokalnoj anesteziji) i sada, nakon 5 mjeseci mogu potvrditi da je prof bio u pravu i da je moj problem riješen.

Za razliku od većine doktora u Hrvatskoj koji vas nakon operacije vjerojatno više nikad ne vide, kod prof Klapana to ide drugačije. Nakon operacije uslijedili su pregledi i tretmani odprilike svakih mjesec dana sve dok ja i doktor nismo bili sigurni da je sve u redu.

Bez ikakve dvojbe, za mene najbolji doktor kod kojeg sam bio!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 8 - 3?