Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: psihijatar

Prikaži:
Bolje rangirani

Slobodanka Kezić

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Davor Bodor

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragan Lovrović

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Općina Jelenje

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Borivoj Starčević

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Iva Pupić

Specijalizacija: psihijatar

Nalazi se u: Stenjevec

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Marijan Montani

Dr. Montani je vrhunski liječnik širokog spektra znanja. Vrlo stručan i pedantan u postavljanju dijagnoze. Pomagao mi je kod raznih bolesnih stanja pristupajući bolesti na jedan sasvim drugačiji način. Veoma dobre rezultate ima kod jačanja imunološkog sustava. Osim stručnom pristupanju problemu/bolesti vrlo lako dolazi do pacijentovih potreba koje možda u tom trenutku na izgled nisu bitne, ali itekako imaju utjecaja na krajni ishod liječenja. Njegovom kombinacijom riješavanja problema spajanjem ispravne ishrane i nekih homeopatskih pripavaka omogućuju pacijentima lakši pristup svom bolesnom stanju. Osim mene kao pacijenta kojeg je do sada uvijek uspješno liječio zadovoljni su i svi prijatelji i poznanici koje sam mu preporučio.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Mirela Grgić

Mirela je sasvim solidna psihijatrica. Ocjene i komentari oko tog da je osoblje užas mi naročito ne ulaze u glavu, jer su prema meni i više nego dobri, pošteni i uljudni. Mirela je, barem prema meni, sasvim solidna psihijatrica. Vrijeme čekanja zna biti katastrofalno, ali ostatak je skroz okej.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marijan Montani

Nažalost, ja imam vrlo neugodno i negativno iskustvo s doktorom Montanijem. Naime, ja sam bio kod njega prije otprilike 2 i pol mjeseca. Prvi negativni dojam koji je na mene ostavio doktor Montani je taj što isti ne zna za bonton. Kada mi je otvorio ulazna vrata od svog stana te kada sam ja njemu pružio ruku s ciljem da se rukujemo obzirom da se prvi put vidimo, on je samo nonšalantno meni odbrusio da odem u čekaonicu te da ga pričekam dok dovrši jedan posao. Dakle, doktor Montani uopće ne zna za red kada su u pitanju osnovna načela pristojnosti. Nadalje, kada me je poslao u čekaonicu, u istoj sam ga čekao punih 15 minuta sve dok se doktor napokon nije pojavio i dao mi jedan upitnik da ga ispunim, a on se vratio natrag u svoju sobu. Ja sam upitnik ispunio u roku 5 minuta, a nakon toga sam gospodina Montanija čekao još dodatnih 15 minuta kada me je konačno pozvao u svoju sobu. Znači, ukupno sam proveo pola sata u toj čekaonici čekajući da dođem na red kod Montanija, premda doktor nije imao nikakvog pacijenta taj dan prije mene. Došavši napokon kod njega u sobu, krenula su pitanja s njegove strane te odgovori s moje strane u smislu razgovora oko moje bolesti. Razgovor kod doktora Montanija je potrajao pola sata, s time da je isti bio isprekidan neprestanim telefonskim pozivima upućenim doktoru Montaniju na koje je on uvijek promptno odgovarao i na telefonu se znao zadržati i po 10 minuta. Tako da je razgovor između doktora Montanija i mene efektivno trajao svega 10 minuta kada se izuzme onaj vremenski period kojeg je doktor potrošio na razgovore s drugim osobama preko telefona. Nakon što je završio naš razgovor, doktor me je najzad poslao u čekaonicu dok mi on ne sastavi terapiju na osnovu mojih iskaza. Taj put, vjerovali ili ne, sam u čekaoni proveo PUNIH SAT VREMENA! Nakon što je prošlo tih sat vremena, doktor Montani se pojavio, gurnuo mi u ruku homeopatske pripravke i rekao mi doviđenja, uopće mi ne objasnivši čemu konkretno služe ti pripravci. Toliko sam bio ljut na doktora Montanija da sam spomenute homeopatske pripravke bacio u smeće čim sam izašao na ulicu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Stipe Drmić

Stipe Drmić je odličan doktor, vrhunski na području svoje specijazacije, ali isto tako širokog spektra znanja na cijelom području medicine.
Posvećen je onome što radi, ima volje pomoći i saslušati, dati savjet.
Puno je učinio za moju obitelj na profesionalnom i privatnom planu.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Žana Kralj

Doktorica Žana Kralj: Ljubazna, srdačna, odgovorna, znalac, pacijent on je na prvom mjestu, kojemu je posvećena za vrijeme pregleda u potpunosti. Svoj posao obavlja po vrhunskim medicinskim standardima, te je u svako doba dostupna pacijentu da mu putem mobitela da savjet, smiri ga i procijeni kada istog treba naručiti na pregled. Kao njen bivši pacijent, a nadam se i budući mogu dalje pisati o Dr. Kralj sve najbolje, ali smatram da zato nema potrebe, jer moje pisanje potvrđuje njen predani rad.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu