Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: pulmolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Filip Popović

Specijalizacija: pulmolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Ervin Žuljević

Specijalizacija: pulmolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragan Arar

Specijalizacija: pulmolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00

Neven Miculinić

Specijalizacija: pulmolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 4, ukupno ocjena: 9

5,00

Nabil Chalfe

Specijalizacija: pulmolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ervin Žuljević

Dobar doktor, jedan od rijetkih kvalitetnih doktora pulmologa na Jordanovcu. Radi svoj posao dobro , pogotovo u intenzivnom odijelu pulmologije, i gleda svoja posla u onom ludilu na Jordanovcu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Saša Srića

U vremenima rasula i aspolutne destrukcije struke i društva na svim nivoima,jedan od rijetkih liječnika koji kako svojom stručnošću,predanošću,tako i empatijom vraća tračak nade da se može izgraditi jedan novi,ljepši i puno humaniji svijet !

Mario

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Gordana Drpa

Izuzetno ljubazna i predana poslu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đivo Ljubičić

Unatoč tome što se do sada nisam prečesto susretao sa doktorima specijalistima prevladavalo je općenito (krivo?) mišljenje da ću morati ili platiti specijalistički pregled i dobiti adekvatnu (dobru) uslugu ili ću morati imati dosta sreće da u jednoj od zagrebačkih bolnica, uz poludnevno čekanje, naiđem na dobrog (stručnog i ljubaznog) doktora.
Poslušavši doktoricu opće prakse i njenu preporuku za dr.Ljubičića odlučio sam se za ovo drugo – KBC Dubrava.
Prvi pregled: doktor me dočekao nasmješen, ljubazan. Pregledao je Povijest bolesti, RTG slike, postavio pitanja, prokomentirao odgovore, pojasnio svoje stručne riječi te uputio na novi RTG. Niti u jednom trenutku nije se žurio odnosno nisam stekao dojam kako moram napustiti ordinaciju što prije. Hvala!
Drugi pregled nakon 2 tjedna: doktor ponovo pozdravlja nasmješen i 2-3 sekunde „razmišlja“ gdje me u memoriju smjestiti. Vidjevši nalaz odmah se sjetio, a na moj komentar o RTG slikanju odnosno da nije učinjena usporedba sa starim RTG slikama, doktor Ljubičić je odreagirao na način kako bi volio da svatko odreagira u svojem poslu kada primjeti nepravilnosti. Iskomunicirao je sa voditeljem RTG odjela (razočaran, istovremeno ljut ali nadasve profesionalan dao je na znanje svojem kolegi kako određeni tehničari iz njegovog odjela nisu na razini koja se očekuje od stručnog osoblja u bolnici – na prvom mjestu je zdravlje ljudi.
Doktor je izašao iz svoje ordinacije, zaputio se sa mojim slikama prema RTG odjelu i nakon nekoliko minuta vratio se sa novim, odnosno dopunjenim nalazom. Dok sam ga čekao ispred ordinacije, razmišljao sam koliko takvih doktora ima u Hrvatskoj. Nadam se u dovoljnom (većinskom) broju!
Po povratku prokomentirao je novi/stari nalaz, preporučio CT snimanje te pitao me kada idem na godišnji (?!). Zašto? Naravno da uskladi moj godišnji sa ponovnim pregledom. Ponovno mi je prošlo kroz glavu „koliko ih ima u Hrvatskoj“?
Na kraju tog drugog pregleda, u kratkom neformalnom razgovoru prije odlaska, saznao sam da doktor odlično govori Danski i Švedski jezik. Nadam se da će i dalje njegov hrvatski biti jezik na kojem će obavljati posao.
SAŽETAK: odličan, profesionalan, ljubazan. Po razgovoru stekao sam dojam da je i izuzetno stručan. Jedino nešto slabija ocjena je Vrijeme čekanja, no naravno da na taj dio doktor Ljubičić nema utjecaja već je to problem na jednoj potpuno drugoj razini.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Bernard Budimir

Definitivno jedan od boljih doktora medicine u Republici Hrvatskoj. NE SLAŽEM se s negativnim komentarima jer mi je doktor jako pomogao. Doktore, NE DAJTE SE ignorirajte ove negativne komentare!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu