Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: radiolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Drago Odak

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 11, ukupno ocjena: 40

5,00

Luka Novosel

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Damir Margaretić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Olga Ostojić-Cepernić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Split

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Draga Ljubić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Denis Komel

Gost 1551 :

Ovo još nisam doživio u životu..posebno u privatnoj klinici gdje bi trebali se ulizivati pacijentima jer ih oni isti hrane..Ušao sam u ordinaciju dotičnog radiologa..jedva dobar dan..pogleda me i pita šta mi je..ja odgovorim šta me sve muči,sa svojim strahovim i sve da me umiri..kaže legni tamo skini se..dođe do mene..kroz cijeli pregled ni riječi..sve tiho i hladno..na početku mu kažem šta me sve muči on ništa..pregled završi..sjednemo za stol opet bez ikakve komunikacije on počne pisati..i tako oiše par minuta..ja ga pitam nestrpljivo doktore i je sve u redu??on meni onako lagano bahato; čekaj da završim pisati pa ču ti odgovoriti..baš nezainteresiran,hladan kroz cijeli pregled i sa dozom cinizma..glupo mi je ovako pisati ali to je moje iskustvo..možda nekome drugome je bilo bolje..i na kraju je par rečenica izgovorio šta je morao..nje me umirio ni malo i niti malo dobar dojam nije ostavio!

Vjerujem da je sve bilo kako navodite jer sam isto dozivjela
Jedino se ne slazem da bi nam se trebali ulizivati vec korektno raditi svoj posao a na fakultetu su svi oni ucili i psihologoju koja je kod posjete lijecniku gotovo jednako vazna koliko i dobra dijagnoza. Uz to nakon dijagnoze (bez komentara) nije dao nikakvo misljenje niti uputu/savjet kome se dalje obratiti

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Denis Komel

Za privatnu polikliniku bi ocekivali drugaciji pristup. Na red sam dosla za par minuta, sve je uredno, sestra pristojna. Lijecnik je vrlo nepristupacan za bilo kakva dodatna pitanja. Na moje pitanje o pojasnjenju klinickog statusa pita me koje sam struke tj da li sam mu kolega. Nakon mog odgovora da nisam njegove struke, odgovara da je on to studirao godinama i da mi ne moze to objasnjavati. Smatram da takav odgovor ne bismo mogli ocekivati niti u javnom zdravstvu a nikako u privatnoj poliklinici za koje preglede placamo velike novce.
Na kraju mi daje nalaz u ruke kojeg presavijam na što on oštro kaze nemojte to raditi. Komentiram da zaista nije doktor koji be trebao raditi s pacijentima.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Suzana Gabela-Ivković

Potpuno se slazem s prethodnim komentarom. Jednak sam takav stekla dojam. Doktorica jako los strucnjak, a sestra tek posebna prica, jako, jakooo agresivna i bahata.Šteta za jedan grad poput Splita da se takav kadar zapošljava u bolnici, uz takve "stručnjake" i liste čekanja od par godina osuđeni smo sve preglede raditi privatno.

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Suzana Gabela-Ivković

Izuzetno loše iskustvo, doktorica neugodna i nestručna. Krive dijagnoze joj nisu strane.
Sestra jako bahata i agresivna. Doslovno se iživljava na pacijentima. Ukoliko ste u mogućnosti svakako ih zaobići.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Dragutin Hajster

Dr. Hajster je odličan radiolog. Profesionalan, precizan, pedantan i svakom pacijentu se maksimalno posvećuje. Preglede obavlja detaljno i temeljito.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu