Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: radiolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Drago Odak

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 11, ukupno ocjena: 40

5,00

Luka Novosel

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Damir Margaretić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00

Draga Ljubić

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Novi Zagreb - istok

komentara: 5, ukupno ocjena: 10

5,00

Marko Radoš

Specijalizacija: radiolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Karolina Bolanča

Doktorica Bolanča je profesionalna, sposobna i stručna.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivo Gregurić

Ovim putem želim pohvaliti stručnost kojom dr. Gregurić pristupa pacijentu. Vrlo razumljivim jezikom za pacijenta objašnjava razne nalaze i povezuje ih u cjelinu. Kao radiolog, vrlo detaljno pregleda pacijenta uz objašnjenja i prijedloge. Svaka preporuka. Pozdrav

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Dijana Zadravec

Radiolozi po bolnicama obično ne razgovarate. Često ih i ne vidimo, ne znamo za njih, ne znamo im ime. Oni nalazima komuniciraju s liječnicima koji nas šalju na radiološke pretrage. A ovi im tako silno vjeruju I poštuju ih, pokazo mi je jedan liječnik neurolog upravo nekidan. Nisam znala. Neobično će djelovati moja ocjena o izvrsnosti kada kažem da se ne poznam s dr Zadravec (čak u vrijeme radioloških pretraga koje mi je radila u veljači i ožujku 2014. godine nisam znala da se radi o ženskoj osobi-radiologu). To sam saznala tek ove godine,na internetu. I dalje se ne poznamo. Dr Zadravec je IZUZETNA liječnica-radiolog neurolog zbog svoje apsolutno vanserijske odgovornosti prema svom poslu i prema životu pacijenta. Ona mi je tada, 2014. godine, na jednu uputnicu HZZO-a, dakle kao jedan pregled, čak 3 puta radila MRI torakalne kralježnice zbog sumnjive izrasline u kralješku Th4, ponavljala ga dakle, dva puta (najprije 15. veljače, pa 12. ožujka I to ”s kontrastom, ciljano na Th4”- ovo je , kažu mi, značilo da sumnja na malignitet, pa opet, po treći put 18. ožujka I to “ u posebnim položajima Th4, pod osobnim nadzorom dr Zadravec”, kako je stajalo u obrazloženju. Kad netko tako otvoreno, bez hemunga, pokazuje da nije siguran u radiološke snimke i ponavlja čak dva puta tako skupu pretragu prije nego ispiše nalaz, onda znate da je ona za nepoznatu pacijenticu učinila sve kako bi otklonila dileme radi li se o ugrozi života ili se pacijent može opustiti. Na nešto malo duži rok, radi li se o životu ili smrti na pomolu. Duboko me dirnula i još uvijek me dira njezina tako visoka profesionalna odgovornost. Izraslina u Th4 se kod mene i dalje periodički prati. Dr Zadravec je zacrtala protokol praćenja. HVALA VAM NEIZMJERNO MNOGO, DR ZADRAVEC!
Izuzetno vsioko mišljenje imam i o med. sestrama koje rade na šalteru radiloškog odjela gdje se radi MRI u Bolnici sestara milosrdnica. Nije im nimalo lak zadatak diskretno, ne otkrivajući zapravo vrlo delikatne razloge-rizike po pacijenta u ovim pretragama, upozoriti obaveznog pratitelja koji dolazi s pacijentom za MRI s kontrastom da MORA svo vrijeme ostati uz pacijenta, a ne otići obavljati svoje privatne stvari izvan bolnice, što je i jedna časna sestra u zrelim godinama htjela učiniti, u mojoj prisutnosti i ostaviti svoju kolegicu u čekaonici. Ne čitaju ljudi, pa nisu svjesni koliko presudna može postati njihova uloga pratitelja u čekaonici.

Opaska: upitnik za ocjenu ne obuhvaća stvarnost uvijek na odgovarajući način. Primjerice, odgovor "čekala sam puno na pregled, a zapravo na nalaz" boduje se niskom ocjenom, a u ovom mom slučaju je to bio izuzetno pozitivan aspekt

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tatjana Cicvara-Pećina

Izrazito stručna i humana liječnica!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Hrvoje Vavro

Doktor kakav bi svatko trebao biti sa svim karakteristikama sto čine doktora vrsnim stručnjakom, a prije svega izniman čovjek. Njegova briga oko pacijenta moze služiti svima drugima kao primjer. Za svaku preporuku.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu