Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: reumatolog

Prikaži:
Bolje rangirani

Miroslav Harjaček

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 11, ukupno ocjena: 20

5,00

Melanie Ivana Čulo

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Gornja Dubrava

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Frane Grubišić

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Lana Tambić Bukovac

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

4,90

Vesna Budišin

Specijalizacija: reumatolog

Nalazi se u: Grad Čakovec

komentara: 32, ukupno ocjena: 79

4,86
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Frane Grubišić

Ovo je čudo od liječnika i čovjeka. Ono kad te zapamti nakon godinu dana, nazove ugovoriti termin, ljubazan, stručan, strpljiv. Najbolji doktor s kojim sam ikada bila u kontaktu.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marko Barešić

Preporuka gospodinu da zamijeni posao i bude kontrolor neregularnosti pri kostistenju isluga hzzo osiguranja. Dosla sam na termin koji cekam dvije godine. Od 2017 8 mj. Kao pacijent neznam komu su me dodijelili jer o obavijeati za termin ne stoji odabrani lijecnik niti po pozivu nisu mi rekli kod koga idem. U meduvremenu od te dvije godine koliko bi trebal cekati pregled sam hodila privatno i po specijalistima, te operirala vratnu kraljeznicu Mr pokazao da je desno koljeno za operaciju, lijevo rame ozljedama jednog tebisaca , lumbalna s bulgingom i dortolateralnom proturzijom, te inim drugim ozljedama i bolestima od kojih trpim neirdrzive bolove dvije godine noc dan. Bolove od kojih pacijent pozeli da ga nema. Psihijatrijska dijagnoza kao posljedica stanja i bolesti jest F43.2 Poremecaj prilagodbe i F06.3 u prijevodu anksiozan poremecaj gdje tesko prihvacam invalidnost uz terapiju svakih tjedan dana i predlozenu hodpitalizaciju jer sam zbog depresije pomisljala na najgore. Spominjem sve jer “doktor” noje niti uzeo u ruke moju dokumentaciju osim anamneze par pitanja utipkao je kako dolazim po trece misljenje iznova- sto mu to znaci snervan s tolikim papirima i napao me vikajuci, otresajuci se na mene, svjedok je mlada ili dpecijalizantica ili neznam tko koja je bila s njim, “ da nemam pravo koristiti trece misljenje na teret hzzoa i putni nalog “ znaci od svih papira gledao je to. Rekla sam mu da je jako nestrucan i neetican u najmanju ruku i ako me nece pregledati da ne mora i uzela svoje papire izasla van. Poanta ja sam moslila da idem dr Perkovic no sestra mi je rekla da sam upisana kod dr Marka Baresica te da dr Perkovic ide u mirovinu i ne prima nove pacijente iako sam joj izrijekom eekla da sam dosla na kontrolu jer sam prije tri mjeseca bila kod nje i uputa je kontrola. Te papire od dr Bosnic i dr aPerkovic iz Splita je vidio i dr Baresic nasto se pogubio i derao sta ja hocu sve iznova da oni moraju ulazit u problem i onda se fokusirao da nemam pravo na putni i trece misljenje.
Znaci preporuka je obzirom da ga ne zanima sto je pacijent tu dosao svakako inekakav inspektorat ili kontrola jer se voli bavit formalnostima.
Nakon toga sam se slomila i dozivjela napadaj anksiozni uz totalnu lom jer je to za svakog emocionalno tesko prozvakati a pogotovu za psjetljiv period tako da sam gledala taj prouor cetvrtog kata i Bogu hvala i mislima na moju unicicu sto mi je pomogao.
Rijesile su to glavna sestra iako su me isto napale i sluzbenica i glavna sestra s objasnjavanjem nebitne procedure , zenu koja se skrsila i nisam znala gdje sam gubilo mi se tlo i vrtilo ored ocima, htjela sam opet da me nema. Jer puzovla sam tu noc u 01.30 tu cekala od 9.30 na termin u 10 u 11 me primio i odmah se poceo otresati na mene primitivno ispred tr kolegice objasnjavajuci mi da nemam prava na besto sto se njega ne bi trebalo ticati. Trebao je prepoznati bolni grc na licu ukocenost tijela slomljen duh relativno mlade zene koja je dosla na prvi kontrolni pregled tu na Rebro za pomoc a ne na mobing i izivljavanje.
Epilog prrimila me dr Bosnic na odijelu u 15 sati dovrsila nalaz bila ljubazna dala novu terapiju a najhlavnije Poslusala me je. Osim fibromijalgije s kojom se borim dvije godine i znam da nema lijeka jos mi je eto dodatno polymyalghia et polyarthiae. Myelopathia reg vratne i post operativni problemi nakon operacije vratne fiksacijom cetiri titan plocicama i osam sarafa to je sve sto sam dobila od iperavije nazalost problemi ostali i pogorsali se.
Stoga zaobidjite doktora jer je uistinu promasio struku kod autoimunoh bolesti potrebno je vrijeme em da se dijagnosticiraju em da bude pomaka em sto lijeka nema samo se krpaju simptomi... Bolesnicima treba pomoc da izdrze bol i agoniju kroz koju prolaze...

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Vesna Budišin

Doktorica i sestre su jako ljubazne i profesionalne. Doktorica je iznimno pedantna i temeljita u svakom pregledu te postavljanju dijagnoze. Stručna, pažljivo sluša i sve objasni pacijentu! Sa svakim pacijentom pokušava ostvariti osobni kontakt, meni je to bilo izuzetno bitno s obzirom da se na taj način vidi ljudskost.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Višnja Prus

Lijecnicom jako zadovoljna, bez ikakvog prigovora, ali je vrijeme cekanja na njezin pregled nenormalno dugo (10 mjeseci)

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Melanie Ivana Čulo

Prekrasna, mlada, stručna, ljubazna kao osoba, a posebice kao liječnik. Spasila život dva člana moje obitelji i na tome smo joj beskrajno zahvalni, te je kasnije pomogla sa vrlo uspješnim terapijama olakšati svakodnevicu ljudima u već poodmakloj životnoj dobi. Ostanite nam ovako predani, sretni i nasmijani zauvijek!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu