Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Sesvete

Prikaži:
Bolje rangirani

Nikola Krišto

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 11, ukupno ocjena: 25

5,00

Mirjana Žagar-Petrović

Specijalizacija: obiteljska medicina

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Anica Ivančić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 3, ukupno ocjena: 13

5,00

Dragana Koleski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Tatjana Mikulčić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Željko Vokić

Neugodno iskustvo zbog neprofesionalanog odnosa prema pacijentima, bahatog pristupa, zapovjedačkog tona i neumjesnih šala. Zanimljivo je i degradiranje medicinske sestre koja mu je ujedno i supruga.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zdenko Pavić

Odličan liječnik, ljubazan, profesionalan, strpljiv i stručan. Konačno imam zubara koji me oduševio, a takvi su danas stvarno rijetki. Ima moju preporuku!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Davorko Čukelj

Ostala sam trudna i odmah imala komplikacije a nisam imala ginekologa pa sam obavila 2 pregleda kod privatnika i onda otvorila karton kod dr. Čukelja koji kada je vidio da sam isla privatno rekao da šta sam mu došla neka si odem kod privatnika raditi pretrage i nije mi dao uputnice. Nakon mj dana sam imala kiretazu, došla kod njega na pregled tako odvratnu komunikaciju i grubi pregled nikada nisam doživjela. Sve u svemu želim reci da je jako ljubomoran ako se ide drugome a ne njemu. Jako loš doktor i nemam niti jedan posto povjerenja!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Nikolina Mešin

Mislim da nitko nije imao goru zubarku od nje. Sve je krenulo prije jedno desetak godina kad su mi se dvoje počele rasti ali poprilično visoko kada je moja mama intervenirala i odvela me zubaru. Dotična zubarka je rekla da trebamo čekati da se zubi spuste. Kada su se zubi spustili, mama me ponovno vodi, dotična zove ortodonticu. Otordontica popljuje moju mamu da što je tako dugo čekala. A prema uputstvima zubarke se tako dugo čekalo. Dotična ima ukiseljeni osmijeh i totalno je nepristupačna. Ništa ne objašnjava. S obzirom na moju malu čeljusti nitko se nikada nije pobrinuo u toj ordinaciji da mi se ne uništi jezik, usnica ili bilo što slično. Kako su mi iz rasli umnjaci dotična me poslala u Dubravu kako bi mi izvadili umnjake zbog bolova koje sam proživljavanja zbog "umnjaka jel.. Mjesec dana gutanja tableta, bolova, plakanje da bi došla u Dubravu i saznala da bol nije od umnjaka. To je bio ključni trenutak odlaska od ove žene koja mi je uništila zube i ljubav prema zubarima. Nakon što su dotičnu popljuvali zbog krivo napisane u putnice u Dubravi, popljuvao ju je i moj novi zubar. Čudeći se loše očišćenih zubima ispod plombi i lošim plombama. Tko zna, možda je dotična svoju diplomu kupila u Bosni? IZBJEGAVAJTE!!!!!!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Nikola Krišto

Dr. Krišto je virtuoz i odličan stomatolog. Npr. meni su ostali stomatolozi rekli da ću vjerojatno morati vaditi zube, na kraju je dr. uspio spasiti većinu! Ne radi ono sto je najlakše za njega, već ono sto je najbolje za pacijenta, doktor ulaže mnogo truda oko pacijenata, te je iznimno ljubazan. Hvala Vam, velikog srca, jako osjećajan.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu