Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Sesvete

Prikaži:
Bolje rangirani

Vjekoslav Škec

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragana Koleski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Marija Hladki

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Tatjana Mikulčić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mia Jolić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 3, ukupno ocjena: 5

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivan Miletić

Odlična ekipa, uvijek nasmijani i pristupačni, a odlično odrađuju svoj posao.
Sve pohvale !

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Radoslav Herman

Pred tjedan dana sam kao trudnica išla na pregled kod dr. Hermana u ordinaciji DZ-a Srednjaci. To mi je ujedno bio i prvi pregled kod novoizabranog ginekologa. Malo je reći da sam bila oduševljena. U ordinaciji sam bila cca pola sata, pregled je bio u točno zakazano vrijeme, bez čekanja. Doktor je sa mnom porazgovarao o svemu, odgovarao na moja pitanja i još mi savjetovao da ubuduće ponesem popis s pitanjima jer žene često na licu mjesta zaborave što su htjele pitati. Sam pregled je bio jedan od nježnijih, ako ne i najnježniji koji sam do sada obavila. Pritom napominjem da mi dr. nije radio pregled u spekulima na koji vidim da žene ostavljaju negativne komentare, nego mi je napravljen manualni pregled i transvaginalni uzv tako da se na pregled u spekulima ne mogu osvrnuti, ali manualni pregled i uzv nisu bili niti malo neugodni. Prilikom uzv-a mi je detaljno objašnjavao što je što, što je bitno promotriti i što označavaju mjere koje su mu za ovaj pregled bitne. Čak je odvojio malo vremena da sačeka bebu da se počne micati jer je bila relativno mirna tijekom uzv-a, kako bih ju mogla vidjeti kako plivucka *love*
Istina je da se morate dobro skoncentrirati kada razgovarate s njime jer doktor malo nerazgovjetno priča u naletima
Sestra također odlična, opuštena i vesela, komunikativna. Sve u svemu, ovo je bio pregled prije kojega sam strepila od nervoze, ali sam iz ordinacije izašla sretna kao kuća, kako zbog toga što je bebica onako kako treba biti, tako i zbog toga što sam se u ordinaciji osjećala vrlo ugodno, zbrinuto i uvaženo. Također napominjem da sam prilikom pregleda bila bez partnera u ordinaciji, tako da je to još jedan plus, jer znamo da se nekada doktori puno ljubaznije ponašaju ukoliko niste sami unutra.
5+

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivanka Bilonić-Čović

Odlična doktorica, sve pohvale

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marko Brkić

Krajnje bezobrazan i arogantan doktor. Kada pacijent dođe kod njega na pregled,nije dobro ušao i rekao sto mu je,vec je vani,toliko o tome kako se posveti svakom pacijentu. Ja jos nisam kod njega bila duže od 3 minute valjda,samo da što prije odradi kakav takav posao,tj. da se što prije riješi pacijenta,jako žalosno.Vrlo površan po pitanju prevencije i liječenja lakih bolesti, poput upale grla, očiju itd. Čovjek kod njega mora ići 10 puta da bi ozdravio,tj. da mu prepiše točan lijek. Jednom riječju,čovjek koji sramoti čitavu liječničku struku.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Zlata Srebreniković

Kod dr. Srebrnikovic vodim svoju prvu trudnocu i nemam zamjerki.
imala sam loše iskustvo sa svojom prethodnom ginekologicom, ni da me je za pravo pregledala, odmah sam dobila dijagnozu i hormonsku terapiju. Izrazito nezadovoljna, uz preporuku dr. Harni, prebacila sam svoj "karton" kod dr. Srebrniković. Bila sam skepticna, jer priznajmo, tko nije kada se ide kod ginekologa.
Doktorica je ljubazna, draga, sve ce objasniti kada je red na pitanja, pregledi su ugodni, doktorica je pazljiva i korektna. Shvacam da svi imamo lose dane, ali ne mogu reci da je to kod dr. Srebrnikovic utjecalo na korektan odnos prema meni.
Sve rijeci pohvale i za sestru. Izrazito ljubazna i draga gospodicna.

 • 0
 • 1
 • -1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu