Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Sesvete

Prikaži:
Bolje rangirani

Nikola Krišto

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 10, ukupno ocjena: 20

5,00

Mirjana Žagar-Petrović

Specijalizacija: opća medicina

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Anica Ivančić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 3, ukupno ocjena: 13

5,00

Tatjana Mikulčić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00

Dragana Koleski

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Sesvete

komentara: 2, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Rea Marion

Doktorica je ljubazna ali bojim se da nema baš previše volje za pomoci niti dovoljno stručnosti.
Najveci problem je šta joj je najbitnija stvar što prije završit posao i izgubit se u prostoriju do obicno zavrsi zub na brzinu (manje od 10min). I da odlaže sve do iduceg termina tako da se stvari svode da moram 3mj dolazit da mi završi jedan zub dok u isto vrijeme imam karijes na drugim zubima koje ne želi niti pogledat.

Svaki drugi zubar kad sam prvi put došao kod njih prvo pregleda sve zube i odredi koji bi bilo najbolje popraviti prvi. I ako ima vremena u terminu moze se popravit više zubi ali to kod nje ne dolazi u obzir.

Meni su neki zubi totalno propali jer ih ona nije htjela niti pogledat dok ne završi s trenutnim zubom koji odugovlaci koliko je to moguce.

O osoblju bolje da ne pricam uopce, polu mrtve babetine koje ce vas docekat s facom kao da ste ih došli silovat, na vrata su si naljepile NE KUCATI. Više puta se desilo da sam došao u cekaonu i cekam po pola sata nakon što su se ona i doktorica dovukle u ordinaciju buljeci u pod da me nisu ni vidle da cekam, a naljepile su ne kucat pa ti cekaj ko idiot i nesmijes pokucat dok one unutra bulje u tv ili ispijaju kavu. Što drugo reci nego totalno bezobrazno i neprofesionalno.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Anđa Tomić

Prekrasna doktorica, ima ton glasa koji jako smiri čovjeka, tako da na kraju zaboraviš da sjediš u zubarskoj stolici. Stručna i profesionalna u svom radu, te uvijek da dobre savjete za oralnu higijenu. Sve pohvale.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Đurđica Šešo-Šimić

Najbolja pedijatrica. Spasila nas je od nekoliko odlazaka u bolnicu. Bez obzira na gužvu i veliki broj djece uspije se posvetiti djeci kojima treba veća pažnja i briga

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ante Dumančić

Doktor je ljubazan, nije grub pri pregledu i ako ga nešto pitate odgovorit će na sva vaša pitanja. Meni je vodio trudnoću do odlaska u bolnicu i mogu reći sve pohvale vezano za preglede i savjete. Pri uzv pregledu uvijek bi pokazao na monitoru bebicu i sve u detalje objasnio, razvoj djeteta, posteljica, plodna voda itd. Ponekad je malo namrgođen, ali to nikako ne znači da je neljubazan. Sviđa mi se što je temeljit i stručan. Sestra Ljubica je najljubaznija sestra na koju sam ikad naišla

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Biserka Pandža

Duže vremena imam slab imunitet i često sam bolesna, doktorica mi svaki put kada dodem bez obavljanja ikakvih pretraga kaže ca se samo odmaram. Već 5 mjeseci u komadu imam temperaturu i ona mi odbija dati uputnicu za neke detaljnije pretrega. Čeka se satima, sestra je neljubazna i redovito trača pacijente, doktorica se nikome ne posvećuje i često tokom pregleda izlazi ili piše recepte ili nalaze za druge pacijente. Dugo sam odgadala promijeniti doktora, ali ovim putem savjetujem svima da bježe što dalje mogu

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu