Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: spec. nuklearne medicine

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivan Mihaljević

Specijalizacija: spec. nuklearne medicine

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 11, ukupno ocjena: 10

5,00

Vlado Wagenhofer

Specijalizacija: spec. nuklearne medicine

Nalazi se u: Grad Osijek

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00

Roko Granić

Specijalizacija: spec. nuklearne medicine

Nalazi se u: Črnomerec

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Darije Đokić

Specijalizacija: spec. nuklearne medicine

Nalazi se u: Gornji Grad - Medveščak

komentara: 5, ukupno ocjena: 4

5,00

Tatjana Samardžić

Specijalizacija: spec. nuklearne medicine

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 5, ukupno ocjena: 24

4,92
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Andrija Gelić

Doktor Gelić je naplatio i dogovorio uslugu koju nije isporucio. Pacijenticu je izvozao i iznervirao (srcanog bolesnika) te odgodio dogovorene termine. Osim navedenog je bio iznimno bezobrazan, priprost i neuljudan kada ga se na pristojan i argumentiran nacin suocilo kako tako nije dogovoreno te je clanicu obitelji pacijentice izbacio iz poliklinike deruci se na nju, vrijedajuci i govoreci :"Gubite mi se iz ordinacije da vas vise ne vidim". Netko tko nije u osnovi dobar covjek ne moze bit ni dobar lijecnik. Ovo je iskustvo koje ne bih pozeljela nikom. Ordinacija koju definitivno treba zaobilaziti u sirokom luku.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Sanja Kusačić-Kuna

Vrlo temeljito i brižno i s puno topline pristupa svakom pacijentu. Ljubazno objašnjenje načina postupka, prilikom sn strpljivo popratno tumačenje onoga što kao liječnica vidi, prepoznaje ili naslućuje. Postavlja dodatna pitanja i strpljivo sluša odgovore.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Staničić

Dr.Staničić me oduševio svojim ljudskim i simpatičnim pristupom, ljubaznošću i stručnošću! Nakon godina raznih iskustava sa specijalistima nuklearne medicine, napokon sam imala sreću doći na pregled kod dr.Staničića i dobiti odgovore na mnoga pitanja. Kao pacijent s Hashimoto dijagnozom i redovnom terapijom, od srca preporučam dr.Staničića svima koji su u potrazi za stručnim ali i izrazito ljubaznim liječnikom što je u današnje vrijeme sve više iznimka nego pravilo.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Josip Staničić

Dr. Staničić je u svom poslu izuzetno veliki profesionalac. Kada sam bila na pregledu sve mi je lijepo objasnio i to laički, budući da drugačije ne bih ni razumjela. Iznio mi je moj problem, ali i prije nego sam uspjela postaviti pitanje, dobila sam već odgovor kako isti problem riješiti.

Iako je po mojoj dijagnozi dr. Staničić na temelju svog iskustva ustanovio da nije ništa ozbiljno, ipak je do kraja odradio sve pretrage kako bismo oboje bili 100% sigurni da je zaista tako.

Izuzetno smiren i simpatičan kao osoba, spreman objasniti do najsitnijih detalja, uvijek s osmijehom na licu i spreman za šalu kako bi malo opustio pacijenta.

Zaista za svaku preporuku; u njegovim rukama se svatko osjeća siguran, a kada bi svi doktori bili kao dr. Staničić, ne bismo imali niti jedan negativan komentar na naše zdravstvo.

Veliki lajk za dr. Staničića...i to s obje ruke!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Staničić

Sve pohvale za Dr.Stanicica, profesionalac, a opet smiren I susretljiv. Vec sam nekoliko puta bila kod njega na pregledu obzirom na postavljenu dijagnozu I vise sam nego zadovoljna njegovim pristupom te ono sto je najbitnije ulijeva povjerenje meni kao pacijentu.
Znam da na ovom portalu moze svatko iznijeti svoj komentar koji zeli medjutim imam potrebu nadovezati se na gornji losi komentar obzirom da ovaj portal sluzi za komentiranje doktora kao strucnjaka u svojoj struci, a ne kao osobu koju smo susreli u obliznjem baru. Hvala.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu