Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: specijalist stomatološke protetike

Prikaži:
Bolje rangirani

Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 22, ukupno ocjena: 34

5,00

Ivana Vrbić

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Podsused - Vrapče

komentara: 8, ukupno ocjena: 27

5,00

Mihovil Vicković

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 1, ukupno ocjena: 5

5,00

Mirna Munitić

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Trnje

komentara: 16, ukupno ocjena: 80

4,99

Iva Badovinac-Hajduković

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Donji Grad

komentara: 6, ukupno ocjena: 25

4,96
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Jozo Ćosić

Zbog prijašnjih loših iskustava, pogotovo u djetinjstvu, veoma teško odlazim u stomatološku ordinaciju, ali pronašla sam ovog divnog protetičara. Radi strpljivo, pažljivo i ako će me i malo zaboljeti, upozori me unaprijed i objasni mi zašto. Inaće jako humorističan, zna opustiti pacijenta.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivo Gašparac

IZUZETAN, VRHUNSKI STRUČNJAK u svom poslu I radu s pacijentima! Nalazi kreativna I estetska protetska rješenja I u najsloženijim slučajevima, o kojima se ne preza konzultirati s kolegama koje cijeni, posebno kod populacije starije dobi, kada bi drugi protetičari digli ruke od pacijenta. Imponira stalnim stučnim usavršavanjem u inozemstvu (sudjeluje na kongresima I konvencijama, prati stručnu literaturu, radi u klinici van Zagreba, s pacijentima iz inozemstva), pa možete biti uvjereni da je u tijeku s najsuvremenijim trendovima ne samo u europskoj, nego I svjetskoj protetici.
Interese I dobrobit pacijenta zaista stavlja na prvo mjesto. Kad priprema protetski rad I ostanete krezubi ili bezubi, nećete takvi otići iz ordinacije u javnost, na radno mjesto I sl. – privremena, zamjenska “proteza” je odmah spremna. Rokovi su vrlo razumni I pridržava ih se strogo profesionalno. Nema ni odugovlačenja, ni odgađanja. Funkcionalnost uratka je besprijekorna (zagriz, “sjedanje” itd) provjerava do u tančina u nekoliko faza. Nema, dakle, ni žuljanja ni “plesanja” po širini. Sve odmah savršeno sjeda na pravo mjesto. O estetici vodi toliko računa, u bezbroj detalja (materijalom, bojom, veličinom zuba, njihovim međusobnim rasporedom, “pravom mjerom “virenja” zuba preko usana da bi osmjeh bio što ljepši”- da vam pamet stane ! ), da u konačnici dobijete zube/proteze za koje okolina ne zna da nisu vaši prirodni zubi.
I cijene će vas ugodno iznenaditi. Kad sam počela dolaziti kod dr Gašparca bile su na istoj razini kao u Poliklinici u Perkovčevoj, koja daleko zaostaje po kvaliteti rada I rokovima izrade I po bezbrojnim probama.
Njegov odnos s pacijentima je fantastičan- topao, srdačan, prijateljski, neusiljen.Uvijek malo pročavrlja. Vi ste uvijek njegov pacijent koji u najranijem mogućem roku zavrijeđuje njegovu pažnju kada se javite s problemom- I onda kad imate minorni stomatološki problem.
Kod ovako velikog broja odličnih ocjena rada dr Gašparca, moja ocjena zaista nije bila potrebna, no osjećam da je to najmanje što mu dugujem za višekratne opsežne protetske radove u zadnih 7-8 godina. Dospjela sam do njega sasvim slučajno, s kuponom jednog od onih portala za kolektivnu kupnju-prodaju kad su se tek javili na tržištu, krajnje nezadovolja I stomatološkom službom preko HZZO-a kod “izabranog stomatologa” I protetskim radom u Perkovčevoj I prethodnim protetskim uratkom protetičara s privatnom ordinacijom u Splitu.
Njegova suradnica Tanja je jednako srdačna I entuzijast u svom poslu, jednako vam pomno posvećuje pažnju pa su savršen tim.
Sve preporuke drugim pacijentima I za naslov “Najdoktor stomatolog-protetičar godine”! Puno, puno hvala, dr Gašparac!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivana Toljan

Od kada sam pacijent doktorice Ivane Toljan veselim se novom susretu jer znam da će me doktorica i njeno osoblje primiti ljubazno , smireno sagledati situaciju te istu riješiti uz apsolutno nikakvu popratnu bol . Doktorica Ivana Toljan je vrhunska stručnjakinja i još bolja osoba. Radi u ekipi Stomatologa Ravnatelja Doc.dr.sc. Tomislav Lauc, ... Hvala za sve do sada od srca ....

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Sanja Štefančić

U ordinaciju dr.Sanje Štefančić došla sam sa uputnicom mog stomatologa za izradu totalne gornje proteze. Dr. Sanja me dočekala širokim osmjehom dobrodošlice i njime otklonila sve moje strahove. Kao liječnik izuzetno je stručna, srdačna,direktna. Maksimalno se posvećuje pacijentu,sve objasni. Vratila mi je osmjeh na lice.
Dr. Sanja Štefančić i sestra Neda su vrhunski profesionalan tim koji bi svakome preporučila, puno im hvala!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Ivana Toljan

Slaba komunikacija s pacijentom. Kad već svoje zube nekom povjeravam očekujem da zubar nešto i kaže, uspostavi komunikaciju, predloži, objasni razliku, a ne sve da izvlačim iz nje i dobijem jedva neki odgovor. No najgore od svega je što mi nije uspjela ni ustanoviti što mi je, dok mi je drugi zubar odmah ustanovio. Zub je trebalo liječiti. Stvarno velika mudrost za otkriti.

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu