Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Maksimir / Stomatološka poliklinika dr. Ivo Gašparac

Prikaži:
Bolje rangirani

dr. Ivo Gašparac

Specijalizacija: specijalist stomatološke protetike

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 23, ukupno ocjena: 39

5,00

Tanja Alfirević

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Maksimir

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: dr. Ivo Gašparac

Odličan doktor a uz to također veliki čovjek. Izvrsno se nadopunjuje s kolegicom koja je također jako kompetentna.Osjetim da svoj posao voli i cijeni jer sa toliko brižnosti pristupa problemu i riješava ga u najkraćem vremenu. Od srca im zahvaljujem i svakako preporučam!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Ivo Gašparac

IZUZETAN, VRHUNSKI STRUČNJAK u svom poslu I radu s pacijentima! Nalazi kreativna I estetska protetska rješenja I u najsloženijim slučajevima, o kojima se ne preza konzultirati s kolegama koje cijeni, posebno kod populacije starije dobi, kada bi drugi protetičari digli ruke od pacijenta. Imponira stalnim stučnim usavršavanjem u inozemstvu (sudjeluje na kongresima I konvencijama, prati stručnu literaturu, radi u klinici van Zagreba, s pacijentima iz inozemstva), pa možete biti uvjereni da je u tijeku s najsuvremenijim trendovima ne samo u europskoj, nego I svjetskoj protetici.
Interese I dobrobit pacijenta zaista stavlja na prvo mjesto. Kad priprema protetski rad I ostanete krezubi ili bezubi, nećete takvi otići iz ordinacije u javnost, na radno mjesto I sl. – privremena, zamjenska “proteza” je odmah spremna. Rokovi su vrlo razumni I pridržava ih se strogo profesionalno. Nema ni odugovlačenja, ni odgađanja. Funkcionalnost uratka je besprijekorna (zagriz, “sjedanje” itd) provjerava do u tančina u nekoliko faza. Nema, dakle, ni žuljanja ni “plesanja” po širini. Sve odmah savršeno sjeda na pravo mjesto. O estetici vodi toliko računa, u bezbroj detalja (materijalom, bojom, veličinom zuba, njihovim međusobnim rasporedom, “pravom mjerom “virenja” zuba preko usana da bi osmjeh bio što ljepši”- da vam pamet stane ! ), da u konačnici dobijete zube/proteze za koje okolina ne zna da nisu vaši prirodni zubi.
I cijene će vas ugodno iznenaditi. Kad sam počela dolaziti kod dr Gašparca bile su na istoj razini kao u Poliklinici u Perkovčevoj, koja daleko zaostaje po kvaliteti rada I rokovima izrade I po bezbrojnim probama.
Njegov odnos s pacijentima je fantastičan- topao, srdačan, prijateljski, neusiljen.Uvijek malo pročavrlja. Vi ste uvijek njegov pacijent koji u najranijem mogućem roku zavrijeđuje njegovu pažnju kada se javite s problemom- I onda kad imate minorni stomatološki problem.
Kod ovako velikog broja odličnih ocjena rada dr Gašparca, moja ocjena zaista nije bila potrebna, no osjećam da je to najmanje što mu dugujem za višekratne opsežne protetske radove u zadnih 7-8 godina. Dospjela sam do njega sasvim slučajno, s kuponom jednog od onih portala za kolektivnu kupnju-prodaju kad su se tek javili na tržištu, krajnje nezadovolja I stomatološkom službom preko HZZO-a kod “izabranog stomatologa” I protetskim radom u Perkovčevoj I prethodnim protetskim uratkom protetičara s privatnom ordinacijom u Splitu.
Njegova suradnica Tanja je jednako srdačna I entuzijast u svom poslu, jednako vam pomno posvećuje pažnju pa su savršen tim.
Sve preporuke drugim pacijentima I za naslov “Najdoktor stomatolog-protetičar godine”! Puno, puno hvala, dr Gašparac!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Tanja Alfirević

Vrlo profesionalna, ljubazna i brza. Vrlo sam zadovoljna iskustvom. Sve pohvale.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Tanja Alfirević

I doktorica i asistentica jako ljubazne, vedre i pristupačne. Skroz opuštena atmosfera i stvarno si daju truda oko vas. Sve pohvale! Sigurno ćemo se viđati od sada pa nadalje...

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: dr. Ivo Gašparac

Vrsni ekspert! Jako je dobar, ljubazan, nenametljiv i nadasve drag i pošten čovjek koji izvanredno obavlja svoj posao.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu