Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Suzana Bokić (ginekolog)

Grad Zagreb / Trešnjevka - jug / Dom Zdravlja Adresa: Prečko 2 Radno vrijeme: Parni datumi dopodne, neparni datumi poslijepodne Telefon: 01/3866-220 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
 • Razina pomoći: 2,58 (36)
 • Ljubaznost: 2,81 (36)
 • Vrijeme čekanja: 1,56 (36)
 • Osoblje: 1,89 (36)
 • Zakonitost i etičnost: 33,33% (36)
2,23
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Suzana Bokić

O dr.Suzani Bokić imam samo rijeci hvale. Žena je zmaj! Ljubazna, TOPLA, mila, draga, potpuno profesionalna i pristupačna!!! Lječila sam se kod nje koliko privatno toliko socijalno uvijek je ista. Toliko mi je pomogla kad je bilo najgore. I kada god sam otišla od nje osjećala sam se bolje. Uvijek jedva čekam da je vidim, kao druga majka mi je. Nikad nisam imala osjećaj da očekuje da joj nosim poklone. Trenutno mi vodi trudnoću SOCIJALNO i PREZADOVOLJNI SMO i suprug i ja. Suprug je također oduševljen njome. Svaki put nam posveti puno vremena, odgovara na sva pitanja. Uvijek me pita kako sam, iskreno. I uvijek zna sto smo pricali prosli put. I kad god joj se javim zna tko sam po imenu i prezimenu.
O sestri Marici nemam lose misljenje. Definitivno nije toliko draga i topla kao doktorica ali nebi rekla da nije profesionalna. Nikad nisam imala problema ni sa javljanjem ni sa cekanjem. Zapravo, htijela sam voditi trudnocu privatno (iako bas i nismo u financijskoj mogucnosti) bas zbog tog cekanja, ali dr.zna za nasu situaciju i nagovorila nas je da socijalno vodimo trudnocu kod nje i ponavljam prezadovoljni smo i do sad nismo cekali niti jednom. Ako smo naruceni u pola 5 tada i ulazim kod doktorice. Marica me sama zvala nisam se morala gurati. Cak i svaki put imamo zahtijeve za termine jer suprug moze na pregled sa mnom samo posljepodne i nikad nije prigovarala. Znaci mi si sami biramo termine! Eto, ....toliko od mene. Ja definitivno preporucam!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Doktorica Bokić je divna osoba, odličan stručnjak i dijagnostičar.
Uvijek je izrazito ljubazna, sasluša vas, objasni i utješi ako je potrebno. Iako je brza u radu, efikasna je i nježna. Iskrena i topla preporuka...No, ogroman problem koji je koči u radu, a nas pacijentice dovodi do ludila je njezina sestra, koja UOPĆE ne diže slušalicu, ima otvorena vrata od ordinacije kako bi sve mogli čuti ostali koji čekaju u hodniku, obavlja svoje privatne telefonske razgovore. Plastičan primjer: da bi mi doktorica "produžila lijek" moram sjesti u tramvaj, doći na drugi kraj grada i čekati pred vratima da bih sestri rekla što trebam. Kada to kažete liječnici, ona samo sliježe ramenima - zna za problem, ali ga očigledno ne može riješiti..jer se sestra zaštićena vrsta u Domu zdravlja.
Bez obzira na gore navedeno...doktoricu ne bih mijenjala nizašto na svijetu.

 • 4
 • 0
 • 4
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Slažem se sa svim komentarima vezanim za doktoricu. Nemoguće ih je dobiti na telefon i nemoguće se naručiti. Moje osobno iskustvo je da sam čekala 5 sati u čekaonici, da bi došla na red pred kraj radnog vremena. Pregledala me bez da je napravila papa test jer "više nisu imale instrumenata" tako da sam nakon toga bila naručena opet za 3 mjeseca na papa test da bih opet čekala satima da dođem na red. Čekaonica krcata, telefon konstantno zvoni, sestra se uopće ne javlja. Jednom nas je tako 15-ak koje smo ostale do kraja radnog vremena samo otpravila kući i rekla da je gotovo za danas i da dođemo opet sutra. Nitko nije uopće niti najmanje zainteresiran da vam pomogne. Praktički trebate godišnji da napravite koliko-toliko kvalitetan pregled kod doktorice. Organizacija na nikakvom nivou.

 • 7
 • 0
 • 7
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Doktorica Bokić i njena sestra su dvije najneprofesionalnije i najneljubaznije zdravstvene djelatnice koje sam u životu susrela. Kod doktorice sam se prijavila prije 10ak godina jer me niti jedan drugi doktor niej htio primiti kao pacjenta, što je također sramotno. Tada je doktorica bila na dobrom glasu i meni je bila ok dok prvi put nisam došla s stvarnim problemom. Naime, doktorica gotovo ne prima bolesne žene, samo naručene na papa test ili briseve, a na to se čeka mjesecima i još toliko na rezultate, da ne spomenem da vas NIKAD ne obavijeste ako je nalaz loš. Meni su nalaz briseva jednom i izgubile, Jednom mi je trebalo 2 mjeseca da ih dobijem na telefon glede nalaza, rekla mi je da je loš i da trebam terapiju, kad sam joj postavila pitanje sestra mi je odbrusila i poklopila slušalicu. Ako niste naručene a bolesne ste, možete se moliti da će vas primiti tokom dana ukoliko ste uspjeli dobbiti broj 1-5 koji dijele, a toliko pacjentica i primaju između pregleda. Doktorica ne sluša, gleda da vas se što prije riješi i napamet prepisuje lijekove ( jer se na briseve čeka mjesecima ili možete kod doktor'ce privatno kao što će vam sestra ponuditi). I tako, akos te sretni čekate 7 sati pred vratima s problemom u nadi da vams e doktorica smiluje pa vas kao mene izbaci iz ordinacije jer joj pitanjima uzimate termin za 3 pregleda, nakon čega ona i sestra primaju zastupnika Bayera ili koje već kuće koji dolazi s besplatnim uzorcima i mitom te s njim pola radnog vremena ispijaju kave. A i ako ste naručeni, sestra se na vas može izderati da to nije istina, da ste se zabunili, slušate kako odbija žene da ne naručuju za sljedeća 3 mjeseca, i nakon toga posvjedočite kako dolazi njena prija s rakijom i bombonjerom žicati pregled, a sestra kaže: Ma saćmo mi teb nešto nać." Da, našla joj je vaš termin, a vama laže i od vas pravi budalu. Ovo su sve moja osobna iskustva. O krivim terapijama da ne počinjem. Odlučila sam doktoricu prijaviti, a u HZZO tražiti da mi nađu slobodnog ginekologa, jer pošteno plaćam zdravstveno osiguranje i zaista je odvratno da imamo skrb kakvu imamo i primorene smo tisuće kuna ostavljati privatnicima koji nam na kraju ne mogu izdati niti recept niti uputnicu.

 • 9
 • 0
 • 9
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Najneljubaznija sestra koja se ponasa kao da radi sa serijskim ubojicama a ne trudnicama i zenama od kojih su neke i teze bolesne. To je sestra koja se nikad ne razgovara normalnim tonom, a da ne govorim o tome da jedva saslusa, pa tako skupa s doktoricom izdaje krive uputnice jer ne citaju niti nalaze kako spada. Na telefon se uopce ne javljaju te je nemoguce narucit se ili zatrazit nesto telefonski. Pretpostavljam da i zatrazis na taj nacin da nebi shvatile, bilo zbog svoje nemarnosti prema pacijentima, nekulture ili IQa koji je jednak 0. Do doktorice je nemoguce doci, na pregled se ceka i ceka jer one nemaju slobodnog termina, vjerojatno zato sto su prezauzete pijenjem kava po 2 3 sata na dan sa drugim djelatnicima u domu zdravlja Precko. Opcenito cini mi se da najlosiji iz medicinske struke se salju u taj dom zdravlja, a ova praksa ponasanja doktorice Bokic sa njenom nekulturnom sestrom je s ciljem dogovaranja termina pregleda privatno, razlog je sto drugo nego novac.

 • 8
 • 1
 • 7
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Važno! Najvažnije o tome kako funkcionira portal najdoktor
pročitajte ovdje!
Najbolji liječnici u 2017. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu