Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Suzana Bokić (ginekolog)

Grad Zagreb / Trešnjevka - jug / Dom Zdravlja Adresa: Prečko 2 Radno vrijeme: Parni datumi dopodne, neparni datumi poslijepodne Telefon: 01/3866-220 Radno vrijeme i telefon prijavili su korisnici portala.
Prijavi pogrešne/nepotpune podatke
 • Razina pomoći: 2,73 (30)
 • Ljubaznost: 2,9 (30)
 • Vrijeme čekanja: 1,67 (30)
 • Osoblje: 2,03 (30)
 • Zakonitost i etičnost: 36,67% (30)
2,36
Ocijeni doktora * morate biti prijavljeni

Vezani članci

Noviji komentari
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Nažalost, najneljubazniju, neprofesionalniju, bahatiju, nepristojniju doktoricu u svom životu nisam upoznala. Zamislite, kad mi kaže da joj više ne dolazim, o kakvoj profesionalnosti se radi. Otišla sam drugom ginekologu i obavlja mi sve pretrage i također ne može vjerovati da ima takve kolege u svojoj struci. Preporučam svim pacijentima, ako žele stručne savjete, preglede i uputke, da traže drugog ginekologa jer lošijeg neće zasigurno naći.

 • 1
 • 1
 • 0
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Ne želim da sekunde doktorica prima naknadu dok sam ja prisiljena zbog takvog načina rada ići privatno. Preporučam zato svima da prestanu to trpit i :
1) prebacit se kod drugog doktora, ovdje možete vidjeti koji su dobri. hzzo vam može dati informaciju koji prima ako ih ne možete dobit telefonom. tako sam ja.
2) prijavit svoje nezadovoljstvo besplatno na bijeli telefon 0800 7999
3) ostaviti ovdje informaciju kako bi se sto bolje reflektirala kultura te ordinacije.

potpisujem sve prijašnje komentare za sestru. dr je bila ok kada bi je ono jednom godišnje uspjeli vidjet.
Ana

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Doktorica mi se sviđa karakterno, čini se stručna, brza i dobra iako nisam jako puno imala iskustva ni nekih većih komplikacija da bih mogla točno komentirati.
Jedino što pregled traje 3 minute i jedva stignem popričati oko stvari koje me zanimaju/muče i sl.
Ono sto je užasno u toj ordinaciji je ta medicinska sestra koja se ponaša ko da nije išla ni u osnovnu školu, ni imala osobni odgoj, i kvocijent inteligencije je ispod 70. To što se dere, što svi u i oko ordinacije znaju vašu dijagnozu, nalaze papa testa i briseva i bilo što što pitate. Jako zna biti bezobrazna, ne javlja se nikad na telefon (morala sam se svaki put i naručiti za preglede i doći po nalaze osobno) i kad joj to kažete da se ne javlja još vas okrivi da lažete i bude bezobrazna.
Čekanje i neorganiziranost da ne spominjem. Jednom sam isto došla nenaručena i to prva u 7 ujutro, dobila broj 1 i čekala sam do 13h. Znači taj dan nisam uopće mogla ići na posao.
Isto tako stalno upada u sobu di pacijantica sjedi gola na stolu i sve se vidi izvana.
Ne znam kako to i doktorica tolelira.
Tretira sve pacijente i starije i mlađe ko neku šmrkavu djecu.
Jednom sam došla isto oko 19 sati (kad je još uvijek radno vrijeme doktorice) da mi pripiše neki lijek, s tim da sam sestri rekla da samo hocu malo popričati s doktoricom jer nisam htjela da mi sestra komentira nalaze koje sam imala od privatnika, i nije bilo nikog u čekaoni na redu i skoro me nisu primile, cula sam i kako komentiraju da je lako doci kad nema nikog.
Isto tako sam primijetila sto su druge pacijentice komentirale da nikad prije 8 ne pocne raditi nego piju kavu unutra i pricaju gluposti, a vani se nakuplja red od preko 10ak pacijentica.
Ja ne idem vise uopce tamo nego kod privatnika, jer kad se sjetim da bih morala ići tamo smuči mi se.

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Suzana Bokić

Nazalost se slazem sa ovdje negativnim komentarima. Sestra Marica je izrazito neprofesionalna i ne cijeni svoj posao. Nacin rada otvorenih vrata i vikanje do cekaonice o osobnim dijagnozama i nije potrebno komentirati. Telefonski nije moguce dobiti - u vrijeme koje je na vratima navedeno za narucivanje. Sestra upada za vrijeme gin. pregleda kod dr. sasvim neprimjereno. Kao narucena uvijek sam dosla kasnije 1-2 h nakon termina, a u hitnosti nenarucena sam cekala 4 do cak rekordnih 7 h. Najveca pogreska od svih je moja sto ranije nisam promijenila ordinaciju. Ovo je iskustvo za vrijeme ne vecih zdravstvenih problema, a ne zelim razmisljati kakvo bi bilo tek sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

 • 3
 • 1
 • 2
Komentirani doktor: Suzana Bokić

ndoktor :

Poštovane gospođe,
stvarno je jadno i tužno čitati negativne komentare koje pišete o dr.Bokić i sestri Marici.Ove dvije osobe zaslužuju veliko poštovanje.Uvijek prime pacijente i više od naručenog.
Doktorica Bokić vrlo ljubazna,susretljiva i efikasna.Sestra Marica je jedna od najboljih sestara koja se sa pacijentima ljubazno,stručnoi i susretljivo odnosi.
Dugo godina idem kod njih i nisam primjetila ništa od toga negativnog što pišete.Zato Vas ljubazno molim da poštujete dr.Bokić i sestru Maricu i da cijenite njihov rad..Pacijentica Vinka Džajić

Gospođo Džajić,
ovo je već drugi put da sa velikim žarom branite doktoricu i sestru - da li ste se zapitali kako to da ste jedina s takvim stavom od njenih ne znam ni ja koliko tisuća pacijentica?
Ja u životu nisam srela osobu neodgojenu kao što je sestra Marica. U desetak godina koliko idem u tu ordinaciju ta se žena jednom nije normalnim tonom razgovarala niti sa mnom niti sa ijednom drugom ženom u ordinaciji.
Onakvo deranje ne bi prošlo niti jednoj osobi niti na jednome radnome mjestu osim tamo. Da se blagajnica u Konzumu tako razgovara s vama - što biste joj rekli? Zvali odmah voditelja?
Ja razumijem da se gospođi Marici ne radi s ljudima - ali to ni najmanje nije moj ni Vaš ni ičiji problem!
I ja radim svakodnevno radim s ljudima i svega se naslušam i nagledam - ali to je moj problem! Znam što mi je u opisu posla i kako se s klijentima trebam ponašati.
Gdja Marica je školski primjer medicinske sestra iz doba socijalizma - misli da je primila Boga za bradu jer radi kao sestra i smatra da smo svi mi idioti s kojima se ona može razgovarati i ponašati kako hoće. U osmom mjesecu trudnoće ona se dere na mene da ona nema više termina da me primi (da se razumijemo, to ni najmanje nije moj problem - pa nisam ja tu da im slažem raspored; zna se kojim se tempom trudnice naručuju!). U međuvremenu, dok sjedim kod nje i čekam na red, dolazi njena poznanica, s, NARAVNO, vrećicom u ruci i govori kako joj treba termin za kćerku ... Kad odjednom, ČUDA LI!, postoji termin.
Molim lijepo! Kakvo je to ponašanje?? Je li ona tamo da radi za svoje pacijente ili ... ?
Moje je radno vrijeme od 9 do 5 isto kao što bi i njeno trebalo biti od 7 do 13 ili 13 do 19. Po meni bi ih trebalo kazniti za svaku sekundu koju kasnu/ranije ode - a bogu hvala, svi smo se uvjerili da je to veoma česta situacija.
Kako im i ne bi bila gužva kad rade tri sata dnevno!
Izludi me uopće spomen te žene i inertnost našeg sustaa koja dozvoljava takvim ljudima da uopće rade, pogotovo znajući da postoji toliki broj sestara koje nemaju posla, a koje puno puno bolje radile od te, ne znam kako da je nazovem. Ruku na srce, teško da itko može taj posao raditi lošije od nje.

 • 7
 • 0
 • 7
Stariji komentari

Morate se prijaviti/registrirati kako bi mogli ostavljati komentare.

Najbolji liječnici u 2015. godini - banner

Preporučeni doktori:

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu