Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Doktor Čengić pruža 10% popusta na potrebnu uslugu novom pacijentu koji se ovdje prijavi.

 

Napomena:

 •  Popust se odnosi samo na pacijente koji su se prijavili na ovom obrascu. 
 •  Popust se može iskoristiti u roku od 30 dana od prijave na obrascu.
 •  Potrebno je prije plaćanja naglasiti da želite iskoristiti popust.
 •  Popust se odnosi samo na nove pacijente.

Prijavite se ispod kako bi ostvarili navedene pogodnosti:

Obavezno je ispuniti polja označena zvjezdicom* prije nego kliknete na "PRIJAVI SE".

*Ime i prezime: *Vaš e-mail: *Vaš telefon: Ukoliko želite još nešto dodatno naglasiti ili upitati doktora ili administratore portala Najdoktor molimo napišite u sljedećem polju: *Koliko je 7 - 4?

Nakon što se prijavite klikom na gumb ispod, obratite se navedenom liječniku na telefon 01/707-7773 ili e-mail info at poliklinika-neurospine dot hr kako bi dogovorili termin Vašeg dolaska te ostvarili navedene pogodnosti.

Ne zaboravite nakon korištenja usluge ostaviti Vaš komentar i ocjene kako bi ostalim korisnicima portala omogućili što kvalitetniji odabir doktora.

O doktoru

 • Grad Zagreb /
 • Črnomerec /
 • KBC - Sestre Milosrdnice /
 • Vinogradska cesta 29
 • Grad Zagreb /
 • Trnje /
 • Poliklinika Neurospine /
 • Zaharova 3
 • Telefon: 01/707-7773
 • e-pošta: info at poliklinika-neurospine dot hr
 • komentara: 14,
 • ukupno ocjena: 55
4,91
Noviji komentari
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

EKSPERTIZA NA DJELU

Dr Čengić je onaj liječnik kojeg želite imati zauvijek u svome životu, jer je liječnik koji zna kako funkcionira čovjek i koji zna kako ga (iz)liječiti. Pacijent brže ozdravlja ukoliko biva primijećenim, prepoznatim, dočekanim s pažnjom, sluhom i suosjećanjem, prihvaćen kao čovjek a ne kao brojka. Tako ordinira dr Čengić. Predajete mu svoju bolest, a on Vam daje zdravlje kroz svoje djelovanje koje jest raritetno. Dr Čengić vidi dalje od sužene, iako verzirane (u njegovom slučaju) specijalističe prakse. Vidi Vas. I rješava medicinski problem svojim brzim ali temeljitim, preciznim dijagnostičkim i proceduralnim medicinskim algoritmom. Čovjek je medicine "all in one". Hrvatski dr House u svom plemenitom izdanju.

Da sam upoznala dr Čengića prije operacije stopala, nakon same povrede, ne bi bilo operacije. Postupio bi, bez sumnje, onako kako liječnik treba pristupiti - prisutno i kompetentno. Da nije bilo te operacije, ne bi bilo ni posljedičnih, ostalih, koje je dr Čengić svojim relevantnim i bogatim medicinskim znanjem temeljito i smireno usmjerio i upratio, jer mu je stalo do njegovih pacijenata. Smatram da je taj liječnik igla u plastu sijena. Jer...ima uho za slušanje, intelekt za promišljanje i rješavanje, mudrost za odmjerenost jezika struke i laika, k tome suzdržanost od subjektive i suvišnog govora koji nepotrebno zabrinjava pacijenta, nadalje, jer ima operativne, precizne, znalačke ruke, benevolenciju i brižnost u govoru, promtnost u djelovanju, temeljitost u pristupu. Sva područja medicine trebaju svog dr Čengića.

Njegovo znanje ulijeva povjerenje. Jer provjereno i pouzdano zna više od ostalih. Njegova riječ zrači sigurnošću. I zato jer govori jezikom koji svaki pacijent u srcu razumije. Njegov optimizam i smirenost ozdravljuju. Jer bude vjeru kad je najteže. Konačno, njegovo djelovanje govori samo za sebe. On je rođen da bude liječnik. On je rođen da liječi. I točka.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Nina Skorup

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

VRHUNSKA STRUČNOST UJEDINJENA S LJUDSKOM TOPLINOM I STRPLJIVOŠĆU

Kad nam je zdravlje narušeno, nastojimo doći u kontakt sa stručnjacima koji imaju potrebno znanje i iskustvo.
Pritom smo često spremni tolerirati i njihovu osebujnost komunikacijskog stila, čak i onda kad je ta osebujnost izvan okvira ljudskosti, ljubaznosti i profesionalnosti.

Obzirom na raznovrsna iskustva s liječnicima različitih specijalizacija, pristup dr. Tomislava Čengića mi je iznimno dragocjen i vrijedan dubokog poštovanja.
Došla sam na specijalistički pregled Dr. Čengiću zbog tegoba u lijevom koljenu, a što je značajno umanjivalo moju ukupnu pokretljivost i izdržljivost.

Dr. Čengić vlastitim primjerom mi je pokazao kako vrhunska stručnost i brižnost za dobrobit i zdravlje pacijenta mogu ići ruku pod ruku s ljubaznošću, dostupnošću, strpljivošću i brižnošću.
U svakom susretu s dr. Čengićem imam priliku naučiti nešto novo o vlastitom organizmu, čuti o najsuvremenijim ortopedskim metodama i znanjima, dobiti jasnu i cjelovitu specijalističku preporuku o postupcima kojima ću povećati pokretljivost lijeve noge i obnoviti svoju ukupnu kvalitetu života.
Osobito mi je značajna uvjerenost Dr. Čengića u preporuke koje iznosi što izuzetno snažno doprinosi mojem povjerenju u pristup koji preporučuje.

Zahvalna za profesionalnost i stručnost Dr. Čengića protkanu ljudskom toplinom i brižnošću, vjerujem kako mi je upravo takav pristup omogućio otvaranje sasvim novih perspektiva za očuvanje kvalitete života i zdravlja.
S poštovanjem,
Jasminka Jelčić

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Doktor je veoma pristupačan i uvjerljiv u onome sto govori. Svoj posao je napravio kako treba. Sve rijeci hvale za doktora Čengića. Hvala mu sve sto je napravio za mene.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

Ne postoje dovoljno dobre riječi kojima bih opisala dr. T. Čengića.
30.12.2017. po preporuci kolegice koja radi na traumatološkom odjelu, došla sam na pregled u hitnu ambulantu kada je radio dr. Čengić. Pri ulasku , doktor me dočekao sa smješkom, pružio ruku i predstavio se što je danas rijetkost. Bolovi su bili neizdrživi a dr. me pregledao te uputio na RTG kuka i nalazi su potvrdili njegovu dijagnozu. Kuk je bio potrošen i bilo ga je potrebno promjeniti te sam tada prvi puta shvatila ozbiljnost situacije i da se stvar neće riješiti sa par terapija kako sam ja prvotno zamišljala. Kroz glavu mi je prolazilo tisuću pitanja na koja je doktor sam od sebe odgovarao te stručnim i smirenim pristupom , smirio i mene, te objasnio sam zahvat, oporovak koji slijedi nakon operacije i daljni život sa umjetnim kukom. Preostalo mi je još samo jedno pitanje, a to je da li me je on voljan operirati, na što je on pozitivno odgovorio. Operirana sam već 22.01.2018. i operacija je bilo vrlo uspješna bez modrica i podljeva. Nakon operacije smještena sam na 3. traumatološki odjel gdje me dočekalo ljubazno osoblje medicinskih sestara i tehničara koji su u svakom trenu bili na raspolaganju i spremni pomoći pri otklanjanju postoperativnih bolova. Dokaz da dr. Čengiću pacijenti nisu samo broj je činjenica da za njih zove i pita i van radnog vremena kao što je i učinio i za mene. Također, dr. je vrlo pedantan i profesionalan kod skidanja drena i prematanja rana koje on izvodi osobno svojim pacijentima.
Već drugi dan nakon operacije, ustala sam na svoje noge uz pomoć štaka i vodstvo fizioterapeuta koji su bili vrlo brižni u dostupni za pomoć kada god mi je to bilo potrebno.
Sedam dana nakon operacije otpuštena sam kući bez ikakvih komplikacija koje su se mogle pojaviti (temperatura, bakterije...).

Kao što sam rekla, nema tako dobrih riječi kojima bih opisala dr. Tomislava . On je prije svega jedno prekrasno ljudsko biće, izuzetno susretljiv, pristojan u svim pogledima i uvijek tu za svakog pacijenta. Svoj posao obavlja stručno i odgovorno i preporučila bih ga svakome , ko je u potrazi za vrsnim ortopedom. Velika hvala njemu i cijelom trećem odjelu , koji su jako ljubazni i posvećeni pacijentima i koji su mi pomogli u najtežim trenucima i olakšali ovo iskustvo.

Od srca hvala <3
pacijentica Mira Marković

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Tomislav Čengić

U par kratkih crta: doktor je stručan, objektivan, racionalan, hladne glave u kritičnim situacijama, a s druge strane izuzetno pristupačan i uvijek spreman objasniti sve što vas zanima, od zahvata do pretraga. Vrsan kirug, ali i čovjek. Moje iskustvo izgledalo je ovako: otac je dobio tešku gnojnu upalu mišića radi koje je završio u sepsi. Kada smo došli u Draškovićevu možete samo zamisliti naš strah i neizvjesnost. Dr.Čengić nas je prvi primio i odmah je pokrenuo niz pretraga koje su bile potrebne (od ultrazvuka, RTG-a, vađanja krvi itd). Moram priznati da je sve to išlo stvarno brzo i čekanje je bilo minimalno. U tim trenucima dr.Čengić nas je u svakom času obavještavao o rezultatima učinjenih pretraga. Naposljetku je učinjen i operativni zahvat koji je bio izuzetno kompliciran i zahtjevan, ali prošao je bez problema i moj otac je započeo s uspješnim oporavkom. U razdoblju oporavka dr.Čengić nije štedio svoje vrijeme i redovito je provjeravao stanje svojih pacijenata, također je uvijek bio dostupan za sva pitanja rodbine. Po mom stručnom mišljenju i nakon teškog iskustva koje sam prošla s ocem u Draškovićevoj iskreno mogu reći da je doktor Čengić (kao i njegov cijeli tim) ćista petica, hvale vrijedni i za preporučiti.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Unesite komentar ispod:
(molimo da se pridržavate uputa za postavljanje komentara)

*Koliko je 7 - 4?