Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 24, ukupno ocjena: 100

5,00

Antonio Pavlović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Robert Saftić

Specijalizacija: neurokirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 7, ukupno ocjena: 16

5,00

Matija Miletić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Zdravko Perković

Specijalizacija: internist

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 6, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Vlatka Nevistić

Apsolutno se NE slažem s komentarom od 13.2.18!!!!ja sam već godinama pacijent Dr. Nevistic i prezadovoljna sam stručnim radom naše doktorice i funkcioniranjem ambulante. Pacijentima je ostavljeno na izbor da se naruče ako to nekome odgovara ili dolaze po potrebi bez naručivanja. Nikad!! Bas nikad!! Kad bih došla s temperaturom nisam morala čekati. Jasno da se moraš tada javiti sestri koja onda primi odmah pacijenta. Svu svoju kroničnu terapiju mogu naručiti telefonski i većih problema nikad nisam imala. Svakom normalnom je jasno da sestra nije administrator pa da samo sjedi uz telefon. Pa ako se sestra i ne javlja neko vrijeme očito je velika gužva i zauzeta je radom s pacijentima, u previjalistu... doktora kakav je Dr Nevistic teško je naći. Potpuno se posveti vama na pregledu i bez imalo nervoze u radu , sa smješkom obavlja svoj posao bez obzira u koje vrijeme dodjem. Oni koji to ne znaju( a skloni su odmah napadati !!!!) za njihovu informaciju upis novih pacijenata obaveza je svakog liječnika OM koji još nemaju maksimalni broj pacijenata , a isključivo po ODREDBAMA HZZO-a i nije sigurno u pitanju novčana korist!!!Nasa dr. Nevistic radi nerijetko i do 21 h ako je gužva bez obzira sto joj je radno vrijeme već završilo!!! i svi koji trebaju njenu pomoć mogu biti sigurni da će je dobiti. Doktora kakav je Dr Nevistic rijetko se nadje i stoga ju svima toplo preporucujem , a oni koji izmišljaju da do doktorice ne mogu doci 2 godine očito imaju problema sami sa sobom!

 • 3
 • 0
 • 3
Komentirani doktor: Zdravko Jeleković

Njegova sam pacijentica preko 12 godina i mogu reći samo riječi hvala. Doktor je zaista stručan, etičan, iznimno pažljiv i pouzdan. Sve ti lijepo objasni što god da te zanima. Moja preporuka svim ženama.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Željka Štimac-Miling

Hladna, bezobrazna i ravnodušna. Nakon čekanja i čekanja, primljeni smo 25 minuta nakon ugovorenog termina, a ordinacija je bila prazna. Doktorica je bezobrazna prema sestri, koja je skroz simpatična i korektna, te joj samo hladno izdaje naredbe što da donese ili napravi. Svom poslu pristupa bezvoljno i ''samo zato što mora''. Nakon pregleda samo gurne papir u ruku, niti dobar dan, niti doviđenja. Ne razumijem kako netko takav može raditi s djecom, vjerujem da je ovakva recenzija i više nego zaslužena.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Duško Pall

Doktor Pall mi je vodio trudnoću od 18tt i žao mi je što se nisam odmah od početka prebacila kod njega. Sve mi je uvijek lijepo objasnio, odgovorio na svako pitanje, snimio UZV na usb. Veliki mi je plus što mu se mogu javiti mail-om i uvijek odgovori, ne moram za svaku sitnicu trčati u ambulantu, a na telefon niti pokušavam zvati. Sestra mi je isto dobra, malo si previše posla odjednom zada pa ispadne cijela zbrka, ali s obzirom koliko žena imaju odlično obavlja svoj posao. Što se tiče čekanja, na to sam uvijek spremna barem čekati sat vremena jer kao što sam rekla puno nas ima. U svakom slučaju doktor i sestra su mi za 10+.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vlatka Nevistić

Takoder kao i vec netko, nemam prigovor na strucni rad doktorice, ali zato sto u dvije godine nisam NIKAD dosla do nje. Naime organizacija u ordinaciji dr. Nevistic i u samom domu zdravlja srednjaci je NESTO NAJGORE NA SVIJETU, od radnih vremena koja nisu tocna po portalima (samo na vratima ordinacije su tocne informacije), do cinjenice da se morate naruciti telefonski za pregled i onda se NIKAD ne javljaju na telefon (!), do SATI I SATI CEKANJA u ambulanti (npr. od 1 popodne do kraja radnog vremena u 7 navecer s temperaturom), ne znam sto je gore.
Nikome ne bih preporucila da se prebaci kod navedene doktorice, kao ni kod ijednog drugog doktora u domu zdravlja srednjaci, mozete se samo jos vise razboliti dok dodete do tamo i dok satima cekate bez vode.
OVO JE SRAMOTA HRVATSKE OBITELJSKE MEDICINE, UMJESTO DA BROJITE PACIJENTE PROBAJTE PRUZITI KVALITETNU BRIGU MANJEM BROJU PACIJENATA, bez obzira koliku vam to placu donosilo- nemojte biti pohlepni i sebicni doktor, trebali bi se baviti tim pozivom radi pomoci drugima, a ne drzavnih novaca!! KOJE VAM UOSTALOM VASI PACIJENTI DAJU KROZ SVOJE PLACE, NE VI SAMI!!!!!!

 • 0
 • 3
 • -3
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu