Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug

Prikaži:
Bolje rangirani

Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 14, ukupno ocjena: 70

5,00

Sandra Kursar

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Antonio Pavlović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 3, ukupno ocjena: 15

5,00

Robert Saftić

Specijalizacija: neurokirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 7, ukupno ocjena: 11

5,00

Franciska Križan

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Duško Pall

Zadnjih pola godine sam pacijentica dr. Palla. Za njega i sestru samo riječi hvale.
Doktor je vrlo direktan, nema previše okolišanja kod njega. To mi se sviđa. Sestra vrlo ljubazna, unatoč tome što je pretrpana poslom.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Vera Hušman-Miletić

Nažalost, stvorila sam račun samo zato da mogu podijeliti iskustva sa ovom doktoricom i njenom sestrom. Apsolutno nikada se nije dogodilo da sam došla u ambulantu i čekala manje od 30 minuta, najčešće i 45 minuta. Jednom sam toliko dugo čekala na red da sam morala na zahod, odakle sam čula kako me sestra zove. Bolesna sam istrčala van i došla do sestre koja mi je hladno i bezobrazno rekla da moram čekati kraj radnog vremena jer se nisam javila na vrijeme(!!!). (Tada još nitko nije ni ušao, jer sam zaista brzo dotrčala).
Reći to bolesnoj osobi s temperaturom 39 jest neljudski i sadistički. Propustio me jedan dečko koji se sažalio, na što me sestra nevoljko pustila. Nemam daljnjih komentara, mislim da to govori samo za sebe.
Kada se naručujem to traje minimalno 2,5 sata, jer se sestra ne javlja na telefon uopće.
Nisam boležljiva osoba, idem doktoru jednom godišnje radi bolovanja, ali jednostavno ne mogu i neću prešutiti odvratna iskustva ovdje. Žalim sve ljude koji su tu pacijenti. Ja više hvala bogu nisam.
Doktorica, osim što je jako spora i neefikasna, nije loša osoba, spremna je na pomoć, iako su joj neki komentari nisu bili na mjestu. (Komentira druge ljude i njihove dijagnoze familijarnim tonom što nije etično). Vrata između ambulante i sestrinog ureda su stalno otvorena, tako da i drugi pacijenti vide kako vas doktorica pregledava bez majice i sluša vaše intimne probleme.
Što više reći, ova osoba i njena sestra, po meni, više ne bi trebale raditi ovaj posao.
Uopće ne znam kako je moguće da itko o ovim ljudima ima pozitivno mišljenje, s obzirom da sam njihov pacijent od početka, i nikada nisam imala pozitivno iskustvo. Tako mrcvariti bolesne ljude u najdelikatnijem stanju nije humano, niti zakonito niti etično.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Željka Štimac-Miling

Sestra super, cekanje kratko ali doktorica koja nasred hodnika i ma sav glas iznosi svoje videnje necijeg problema je u najmanju ruku nenormalno

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Martina Ivanec Sapunar

Vrlo opustajuca i ugodna atmosfera. Odmah nestane uobicajeni strah od zubara ...kvalitetno sve odradjena i za preporuciti svima!!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivan Hurčak

Ulaskom u ordinaciju uopće nisam imao dojam da dolazim kod doktora, moderno uređena,oprema kakvu još nisam vidio,topla dobrodošlica,doktor je stručnjak kakvog još nisam sreo,na detaljnoj snimci otkrio mi da su mi kod bivšeg stomatologa zubi lijećeni neprofesionalno te ih treba sanirati prije tretmana . Zube kakve on sredi nitko nezna da su umjetni, brinu da tok izrade nije prek noći već im je zdravlje pacijena na prvom mjestu
Preporučujem svakako ak trebate nove zube a da nitko ne može skužiti da su umjetni.

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu