Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 28, ukupno ocjena: 120

5,00

Antonio Pavlović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Robert Saftić

Specijalizacija: neurokirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 7, ukupno ocjena: 16

5,00

Matija Miletić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Franciska Križan

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 10

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Snježana Belak

Jako ljubazna doktorica. Samo se moze reci sve najbolje, sretna sam sto sam bila kod nje i dobila jasne savjete. Zna objasniti i smiriti osobu. U buduce cu ici i dalje kod nje. Puno joj hvala za sve kao i ljubaznoj sestri Antoniji.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Duško Pall

Vrlo nestručan doktor, neljubazan i hladan. Etičnost je manja od nule. Na svakoj papi koju mi je uzimao me raskrvario, a nalaze sam čekala 5-6 mjeseci. Nikad više neću stupiti u njegovu ordinaciju.

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Igor Srček

Promijenila sam doktora jer s prethodnim nisam bila nimalo zadovoljna. Uvijek je bio u žurbi, nikada mi ništa konstruktivno nije rekao, nikakvi savjeti, ništa, prepisao mi kontracepciju koja je u nekim zemljama zabranjena bez ikakvog savjetovanja, govora o lošim poslijedicama itd. Kad sam došla kod doktora Srčeka, oduševila sam se. Kao prvo, sestra js presimpatična, draga, susretljiva, nasmijana... Ma svaka joj čast! Doktor me je prvo posjeo, porazgovarao sa mnom, maksimalno mi se posvetio, dao mi nekoliko savjeta oko kontracepcije i odmah mi napisao uputnice za dodatne preglede zbog spomenutih pilula koje sam prije uzimala. Pregled je prošao ugodno, bezbolno i stvarno je sve profesionalno i vidi se da i doktor i sestra svoj posao radi s ljubavlju. Svaka im čast i jednom i drugom! Preporučam

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Duško Pall

Procitala sam komentar ABC_17 prije nego sto sam isla da doktor napise uputnicu i bila sam pod vecim strahom, tim prije sto je ginekolog iz privatnog sustava napisao da je operacija hitna. To je bilo prije posta lindy89.

Moja iskustva su potpuno suprotna slucajevima ABC_17 i lindy89. Imala sam nalaz i dijagnozu te preporuku za operaciju u bolnici od ginekologa iz privatnog sustava. Doktor i sestra su bili vrlo efikasni. Dobila sam uputnicu za bolnicu te antibiotik nakon operacije bez problema i vrlo brzo. Doktor se 100% slozio s misljenjem ginekologa iz privatnog sustava (kasnije i doktor u bolnici). Nisam razgovarala direktno s doktorom, ali je vrlo ljubazno pozdravio pri ulazu u prostor ordinacije, a cula sam da se slaze s misljenjem mog ginekologa iz privatnog sustava. Sestra je vrlo draga i atmosfera u ordinaciji (bila sam samo tri puta) je izvrsna i opustajuca.

Pretpostavljam da do problema dolazi ako se doktor ne slaze s misljenjem ginekologa iz privatnog sustava, a ipak mora potpisati nesto s cim se ne slaze. Npr. protiv je velike uporabe antibiotika, ili nesto slicno.

Problem je sto HZZO trazi od ABC_17, lindy89 i mene da idemo dva puta kod ginekologa. Ne vidim zbog cega ne priznaju uputnice za bolnice od doktora iz privatnog sustava koji cesto imaju bolje dijagnosticke uredjaje od nekih u HZZO sustavu, zavrsili su iste medicinske fakultete i bili na praksi u istim bolnicama. To samo nepotrebno opterecuje sestre i doktore iz sustava HZZO te stvara guzvu po cekaonicama. Napominjem da ja idem kod doktora u privatnom sustavu zbog prethodne operacije (nije ginekologija). U sustavu HZZO nisam mogla dobiti dva puta godisnje (i to za 5 godina) sve CT, magnetske rezonancije i uzv. koje je kirurg pri prethodnoj operaciji trazio i trazi. I u tom slucaju je moj doktor opce prakse morao napisati uputnicu za bolnicu i pored toga sto on nema uredjaje za dijagnostiku.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Blanka Jozinović

Izuzetno draga dr.Jozinović je pristupačna i detaljna. Već pri našem prvom susretu u meni izaziva puno povjerenje I bez imalo straha sam se prepustila u njezine ruke. Doktorica ima odličan odnos prema pacijentu, uvijek ima vremena detaljno sve objasniti, a sestra je također jako ljubazna i spretna.
Veliko hvala za moj lijepi i zdravi osmijeh.

Toplo svima preporučujem dr. Jozinović
Pocrnić Irena

 • 1
 • 0
 • 1
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu