Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - jug

Prikaži:
Bolje rangirani

mr.sc. Martina Ivanec Sapunar

Specijalizacija: ortodont

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 22, ukupno ocjena: 95

5,00

Antonio Pavlović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Robert Saftić

Specijalizacija: neurokirurg

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 7, ukupno ocjena: 16

5,00

Matija Miletić

Specijalizacija: plastični kirurg

Nalazi se u: Grad Karlovac

komentara: 12, ukupno ocjena: 15

5,00

Blanka Jozinović

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - jug

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Duško Pall

Malo se duže čeka, ali je ovo najbolji doktor kod kojeg sam bila. Najugodniji pregled ikad. Ordinacija mu izgleda kao kod privatnika, a aparatura mu je gotovo najmodernija. Doktor se posvećuje svakoj pacijentici maksimalno, pozorno sluša i zrači nekom pozitivnom energijom. Dao mi je uputnice(sam od sebe) koje mi prethodni liječnici nisu htjeli dati ni na moju zamolbu. Planiram trudnoću kroz par mjeseci i još ni ne znam da li ću imati poteškoća prilikom začeća, ali mi je on dao samoinicijativno uputnicu za daljnje pretrage, čisto ono da preduhitri problem. Također dao mi je svoju mail adresu i uputio me da nalaze ne moram nositi osobno, nego njemu na mail, gdje ćemo i nastaviti daljnju komunikaciju. Ovo je za jednog socijalnog doktora wauuu. Sestra se nikada ne javlja na telefon, tako da je potrebno otići tamo za narudžbu, ali to zaboravite jer su stvarno oboje ljubazni i opušteni.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Snježana Belak

Sve pohvale za doktoricu, iako sam kod nje kraće vrijeme preporučila bih ju svakako jer se stvarno zauzme za pacijenta i voljna je pomoći, također me molila da joj javim ishod (jer me uputila dalje) tako da mislim da rijetko koji doktor iskreno brine za pacijenta. Sve objasni prilikom pregleda, ako imate kakva pitanja i na njih će odgovoriti tako da je moja ocjena čista petica. Što se sestre tiče isto je super, jedino zna ponekad bezveze preplašiti sa svojim mogućim dijagnozama (ako joj ispričate problem). Nikad nisam čekala duže od par minuta i prilikom naručivanja brzo sam dobila termin. Preporuke!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Josip Parazajder

Nikome ne bih preporučila pregled u toj klinici kod tog doktora iz razloga što je čekanje trajalo više od samog pregleda, iako smo pri rezervaciji termina molili da se rezervira dovoljno dug termin zato jer se radi o izuzetno osjetljivoj i neugodnoj temi za mladoga čovjeka u tridesetim godinama a to je erektilna disfunkcija, vjerujem da je doktor vrlo stručan ta primarijus je i negdje smo pročitali da mu je jedno od područja interesa erektilna disfunkcija, nismo mogli pronaći ocjene za njega, ali nam je najzgodnije bilo se naručiti u toj klinici zbog lokacije i vremena pregleda, mislim da je neprofesionalno od klinike naručiti previše pacijenata u premalo vremena jer kad već ideš privatno i plaćaš iz svoga džepa očekuješ da ti se posveti dužna pažnja, pacijent nije stigao izreći sve stvari koje je trebao reći bilo mu je neugodno kao prvo, doktor mu nije postavio podpitanja(očekivali smo detaljan razgovor) i najvažnije nije bilo vremena, pri kraju je doktor pogledavao na sat i jednostavno otišao uz obrazloženje sve bitno sam vam rekao, pacijent tvrdi da bi želio da je pregled trajao još minimalno deset minuta, nije utvrđeno radi li se o organskoj ili psihogenoj disfunkciji, nije predložena seksualna terapija, dobilo se pojašnjenje fiziologije erekcije i kako se liječi disfunkcija što smo mogli pročitati i na internetu, prepisan je recept za levitru, ali nije dobiveno objašnjenje koliko često, koliko dugo vremena se mogu uzimati te tablete, niti koliko je preporučljivo s obzirom da li bi moglo naškoditi zdravlju i koji su rizici uzimanja te terapije, tako da od pregleda nismo dobili što smo očekivali, jedino smo eto dobili recept za lijek koji ne znamo je li potrebno ili pametno uzimati, ne bi nam bilo problem platiti pregled i duplo više ali samo da je problemu posvećena dostatna pažnja i da bolje znamo na čemu smo, ovako je to eto bio bačen novac

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Elmira Tabaković

Doktorica je topla i draga,izvrstan dijagnosticar.Njeni smo pacijenti godinama i jako smo zadovoljni!

 • 2
 • 0
 • 2
Komentirani doktor: Elmira Tabaković

Doktorica Tabaković je izuzetno ugodna i spremna pomoći. Doktorica je pokazala izuzetnu razinu stručnosti i veoma smo zadovoljni uslugom koju smo dobili.

 • 2
 • 0
 • 2
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu