Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever

Prikaži:
Bolje rangirani

Zdenko Paral

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 16, ukupno ocjena: 45

5,00

Alina Šegedin

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Ana Vukšić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Dubravka Klanac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Katherine Anna Miletić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 5, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Filip Štimac

Nedostajao mi je jedan zub te je najbolje rješenje koje sam dobio bila ugradnja implantata. Imao sam velik strah od cijelog postupka, ali doktor Filip je sa mnom pričao i detaljno mi objašnjavao cijeli postupak više puta te sam se prepustio u njegove ruke. Sada nakon ugradnje sam sretan što sam se odlučio za ugradnju implantata jer nisam osjetio ništa prilikom ugradnje, a doktor Filip je stvarno stručnjak u svom poslu!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Hrvoje Špes

Super stomatolog, ljubazan i pažljiv te objašnjava sve što radi. Sestra isto jako simpatična. Također, ne čeka se dugo na pregled kad se naručuje što je pohvalno. Definitivno preporučujem!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Nakon traženja brojnih stomatoloških ordinacija, odlučio sam se za ordinaciju Štimac i vjerujte mi nisam pogriješio niti malo! Ljubaznost, stručnost, predanost radu i pacijentu je nešto što do sada nisam nigdje doživio! Sve pohvale i puno pozdrava doktorici Štimac!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

Ina2001 :

Moje iskustvo s prof.Ivanisevic je za svaku pohvalu i iskreno cudi me lavina negativnih komentara a toliko zena prode kroz pt1 kojima ona pomogne i toliko se djecice rodi u najboljem redu, da mi nije za vjerovati da ovdje nema ni deset posto zena kojima je pomogla a da napisu koju lijepu rijec. Da se odmah ogradim od toga da sam bila njen privatni pacijent, ne, zavrsila sam tamo zbog visokorizicne trudnoce. Nikad prije nisam cula za profesoricu, a sad mi je zao da cijelu trudnocu nisam prepustila njoj bilo kao privatni ili bolnicki pacijent.
Da nije bilo prof. Ivanisevic pitam se bi li sve bilo u redu i bi li meni u rukama sjedio moj sincic s kojim je bilo sve u redu. Kad nitko u Petrovoj nije bio siguran sto ce samnom, poslali su me njoj, i bili su u pravu. Moje iskustvo ove trudnoce ostalo je svijetlo i pozitivno, a za sve to mogu zahvaliti prof. Ivanisevic i njenom divnom timu. Da je barem vise takvih!
Ivana Ravlic

U potpunosti potvrđujem svaku riječ!

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

Vjerujem da sam zahvaljujući ovoj ženi rodila prekrasnu, zdravu, jaku djevojčicu na prirodan način uz prisustvo svog muža i ostvarila svoj najveći san. Nakon godina pokušavanja uspjeli smo začeti bebu, ali od samog početka strepili od najgoreg zbog zdravstvenih komplikacija. Na preporuku svog ginekologa došla sam u Petrovu u njezine ruke ne znajući apsolutno ništa o toj ženi. Već u prvom susretu nam je objasnila kako će izgledati tijek trudnoće i bila sam mjesecima pod njezinim nadzorom u Petrovoj. Vjerujem da nigdje u nijednoj bolnici, nijedan doktor nebi s toliko opreza baratao mojom trudnoćom. Bez obzira na njezinu veoma očitu prezaposlenost, uvijek je imala vremena odgovoriti na naše pozive i sms poruke. Prisustvovala je i samom porodu, i bez srama mogu reći da mi je njezina energija uvelike pomogla da to odradim brzo i efikasno. Sigurno ću i sljedeću trudnoću povjeriti njoj i vjerujem da će ishod biti isti!
Ana Ude

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu