Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever

Prikaži:
Bolje rangirani

Zdenko Paral

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 14, ukupno ocjena: 35

5,00

Dubravka Klanac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Ana Vukšić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 6, ukupno ocjena: 20

5,00

Tajana Kušeta-Antić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 15

5,00

Alina Šegedin

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 4, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Željka Smerdelj

Nažalost ne preporučam doktoricu nikako, za mene osobno bačen novac za 45 min. Riješenje ili obrazloženje mog psihičkog stanja nisam dobila. Nakon mukotrpnog i iscrpnog hodanja po bolnicama Vrapče, Jankomir.. nadala sam se da cu dobiti adekvatnu psihološku pomoc, dobila sam samo račun i vrlo loš dojam i pristup doktorice.

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Maja Štimac-Jagodić

Najbolja stomatologica kod koje sam bila. Izrazito je stručna, ljubazna, pedantna, a ono što je najvažnije odlična dijagnostičarka. Prilikom prvog pregleda vidi se da doktorica ima iskustva, da zna šta radi te mi je na brz i točan način odmah objasnila cijelu moju dentalnu situaciju.
Doktorica mi se maksimalno posvetila te odgovorila na sva moja pitanja i sumnje.
Nakon što sam dobila ponudu, odlučila sam se krenuti u radove. Moram priznati da sam se tijekom svih zahvata osjećala ugodno te nisam osjetila nikakvu bol ili neugodu. Svakako preporučam doktoricu i cijeli njezin tim koji je toliko ljubazan!

 • 0
 • 1
 • -1

Ordinacija, osoblje i doktor savršeni, ljubaznost, prijaznost, nježnost, svi nasmijani. Doktor je pregledao jednogodišnje dijete da ono nije ni primjetilo, a mi kao roditelji smo dobili pregršt savjeta.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Goran Nekić

Preda mnom je tesko i zahtjevno lijecenje. Obilazim doktore za sve i svasta. Cesto primjetim s koje visine me gledaju,a sestre znaju biti toliko bezobrazne da mi dodje da ih steram u tri..
Kazu mi jedno pa tvrde da to nisu rekle, a izmedju toga ja letim po gradu. Vrijeme ide , a ja na kraju nista nisam napravio. Naravno da presutim, ali kako se to ne bi ponavljalo. Zamolim da mi napise sto tocno trebam kako ne bi bilo nesporazuma ( ja sebi uvijek zapisem sto mi je receno!!)
Onda krene: Nisam ti ja sekretarica, sta ti mislis da ja nemam pametnija posla itd.
uh. Ipak je ovo topic o Jasni i Nekicu.
Danas sam bio kod sestre i doktora. Ispricao sam sto mi se dogadja i rekao im da su jedini na koje mogu racunati. Znam da ce sve napraviti, i zahvalan sam na tome!
Sestra mi je samo rekla: Nemoj se uzrujavat, ti si bolestan i mi cemo ti pomoci koliko god budemo mogli. Sto je istina!
Doktore! Najbolji ste!
Sestro! Najbolji ste!

 • 0
 • 1
 • -1
Komentirani doktor: Dajana Kurtoić

Što se tiće same doktorice nemam nekih primjedbi u vezi stručnosti i sl.već na njenu sestru Mariju...ukratko,ta žena ne radi svoj posao za koji je plačena,a jedna od njenih obveza je da se javi na telefon i dodijeli slobodan termin ili poziv za doktoricu .Naravno,vrlo rijetko ju možete dobiti,nedugo sam u tri dana zvala dvadesetak puta i ništa,na kraju sam otišla direktno u ordinaciju po tablete,ali sestra me ne želi priimiti jer nisam naručena...kako da se naručim ako se ne javljate na telefon???? Tako je krenulo,da bi doktorica stala na njezinu stranu i predložila da uzmem karton ako nisam zadovoljna radom njene sestre...karton sam uzela s gorčinom u grlu jer nisam imala niti priliku da se požalim na njen rad niti mogućnost bilo kakve komunikacije s doktoricom Kurtoić vezan uz problem njene sestre koja na svom bežićnom telefonu vidi ispis broja i namjerno se ne javlja, a zaštićena je od strane svoje šefice. Moja preporuka glasi: ako ste mazohista prijavite se u ovu ordinaciju i molite Boga da vam doktorica ne treba hitno...užas

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu