Zanima Vas tko su najbolji doktori i stomatolozi u Hrvatskoj?

Pogledajte što ljudi misle o njima i iskoristite te informacije za dobrobit Vašeg zdravlja. Pomozite drugim ljudima tako što ćete ostaviti komentare i ocjene!

Prikazuju se najbolji doktori po kriteriju: Grad Zagreb / Trešnjevka - sjever

Prikaži:
Bolje rangirani

Alina Šegedin

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 5, ukupno ocjena: 20

5,00

Ana Vukšić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 7, ukupno ocjena: 20

5,00

Tajana Kušeta-Antić

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 15, ukupno ocjena: 20

5,00

Dubravka Klanac

Specijalizacija: stomatolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 4, ukupno ocjena: 20

5,00

Doc.dr.sc. Branko Rajhvajn

Specijalizacija: ginekolog

Nalazi se u: Trešnjevka - sjever

komentara: 8, ukupno ocjena: 15

5,00
Lošije rangirani
Noviji komentari
Komentirani doktor: Ivan Otić

Sto reci o doktoru Oticu,sve najbolje.Najbolji psihijatar na svijetu.Zraci pozitivnom energijom.Vjecni optimista.Uvijek gleda na pozitivnu stranu pacijenta.Voli zivot i najvaznije voli ljude☺

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Goran Nekić

Nekic i Jasna! Moji heroji!
Uvijek su dostupni, ako trebam napraviti neku pretragu, dobijem uputnicu i sto je najbitnije objasnjenje. dr. Nekic je ljubazan i pun razumijevanja.
Sestra Jasna je uvijek rapolozena i preljubazna. Mislim da je jedna od rijetkh sestrara koje se javljaju na telefon.
Sretna sam sto ih imam!

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Marina Ivanišević

RenataHudolesnjak :

Draga Femme, ja bih prvo rekla da pristojnost nalaze da se predstavite sa imenom i prezimenom ili u protivnom sutite. Ovako mi n znamo tko komentira i samim time smatram da je komentar placeni hejt. Drugo, ja sam puna rijeci hvale za profesoricu Marinu Ivanisevic. Strucnost i znanje na zavidnoj razini, stekla sam dojam da ne postoji stadij trudnoce u kojem profesorica ima nedoumica sto napraviti pa cak mozda i laicki receno predvidjeti moguce komplikacije. Isto tako osobno smatram kako se na ovom portalu ne ocjenjuje simpaticnost doktora nego strucnost i znanje. Al istini za volju profesorica je uz to sto je veliki strucnjak u prvom redu, ali je profesorica isto tako vrlo pristupacna i jako simpatina i topla u komunikaciji. Naravno da je profesorica “stroga” u nastupu ali to je i razumljivo s obzirom da svaka njena odluka direktno utjece na buducnost novog zivota. Dakle profesorica Marina Ivanisevic je strucnjak za pozeljeti i svatko tko bude imao srece doci u ruke profesorice Ivanisevic nece biti u neizvjesnosti i neznanju za vrijeme trudnoce.

Poštovanje Renata, moje ime je Marija Jakeljić. Pravila komunikacije na Internetu ne nalažu nužno ostavljanje imena na forumima jer vama moje ime ne znači ništa budući da me ne poznajete. Ali, ako smatrate da je prikladnije - eto i imena.
Također, ne shvaćam potrebu s vaše strane da dovodite u pitanje moje iskustvo i mišljenje, kad ovaj portal služi točno tome - da se podjele OSOBNA iskustva i mišljenja.
Ponašanje dr Ivanišević prema meni ne spada u kategoriju "simpatičnosti" jer ne očekujem od doktora da budu simpatični, riječ je o profesionalnosti, čak i osnovnoj pristojnosti. Vrijeđanje i napad na potpuno zdravu trudnicu (i to tijekom plaćenog pregled u privatnoj ordinaciji) je za puno veće mjere od negativnog komentara na forumu. Nažalost, za to nemam trenutno vremena, bolje da se posvetim svojoj bebi.
Shvaćam da ste imali dobro iskustvo prema dr Ivanišević, isto kao i ja veliki dio trudnoće. isto kao i puno drugih pacijentica. Tužno je i zabrinjavajuće da postoje i negativna iskustva poput mojih, a nažalost nisam jedina. Srdačan pozdrav, Marija

 • 1
 • 0
 • 1
Komentirani doktor: Ivan Otić

Vrlo predan svome poslu i pacijentima kojima daje maksimum. Vrlo ljubazan, profesionalan, pristupačan i pun razumijevanja.

 • 0
 • 0
 • 0
Komentirani doktor: Jozo Ezgeta

Moje iskustvo s doktorom Ezgetom je grozno! Užasan doktor i čovjek!

 • 0
 • 0
 • 0
Stariji komentari

Usporedi doktore

Ukoliko želite usporediti više doktora, molimo odaberite kriterije za pretraživanje.

U redu